Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533963 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

mesut urgancılar ve emre kocadağ diye devam eder inşallah bu süreç.Yeni bir yönetim gerek Serdar Adalı bu klüp için bedel ödemiş bir adam inşallah olur yönetimde

Çevrimdışı Orhan_

Adnan Dalgakıran'ı Beşiktaş için hazıladığı PVC kaplı  :lol: reçete ile hatırlayacağım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Yeni sponsorluk anlaşması iyi iş. Yeni yayın anlaşmasından şampiyona 25m falan kalmayacağını düşünürsek güzel para.

Çevrimdışı can1903

Serdal Adalı başkan ANÇ ikinci başkan olsa daha iyi olur sanki.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdal adalıdan bir yol olmaz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ö.Karaveli başka takımlarla görüştü mü? görüşmedi mi?

Hatay maçından sonra önder hoca yerine başka bir hoca gelebilir mi?

A.N.Ç yöneitm kurulu toplantısına elinizi taşı altına sokmayacaksanız burda durmanızın bi anlamı yok dedi mi demedi mi  :boxin: :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Talisca1903

Ö.Karaveli başka takımlarla görüştü mü? görüşmedi mi?

Hatay maçından sonra önder hoca yerine başka bir hoca gelebilir mi?

A.N.Ç yöneitm kurulu toplantısına elinizi taşı altına sokmayacaksanız burda durmanızın bi anlamı yok dedi mi demedi mi  :boxin: :tabe:
demiş olmalı ki yaprak dökümü başladı birde Can Rain için futbolcu transferinde sponsor olma durumu sorulduğunda ucu açık cevap verdi nedir işin doğrusu

Çevrimdışı can1903

demiş olmalı ki yaprak dökümü başladı birde Can Rain için futbolcu transferinde sponsor olma durumu sorulduğunda ucu açık cevap verdi nedir işin doğrusu
O tarz bir şey olabilir olsa da net bir şekilde duyulması imkansız bana kalırsa o paralar babanın oğluna vermeyeceği paralar bu devirde, Talisca olur başkası olur belki de yeni gelecek biri reklam film inde oynayacak Rainin belli olmaz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

12.5 m dolara forma+tribün sponsorluğuymus anlaşma. Başta sadece forma olarak düşmüştü haberlere.

Çevrimdışı can1903

Adnan Dalgakıran, Berk Gocay ve şimdide Erdal Torunoğluları... Devam...

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1503840401815392257
en az +3 daha              olur bu listeden çıkan kişi sayısı

Çevrimdışı mrred

An itibari ile hoca adayım Şenol Güneş'tir. Kim ne derse desin Beşiktaş tarihinin en başarılı hocasıdır ve en zekisidir.

Özellikle eldeki oyuncu grubunda geçiş oyunu oynatabileceğini düşünüyorum. Orta sahaya iyi bir oyuncu takviyesi ile ligi çok rahat alırız.

Yöneticilerin istifaları ise çok önemli değil. Yönetime herhangi bir katkıları var mı bilmiyorum fakat şu an Beşiktaş'a Şenol Güneş kadar katkıları olamaz o kesin.
Kafamda tek soru işareti var o da hocanın futbola olan ilgisini kaybetmiş olabileceği. Eğer kaybettiyse zaten gelmez geliyorsa hala ilgisi vardır diye

umut ediyorum
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 10:24:37 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı mrred

''Güneş'e doğru.''
Şenol hocaya olumluyum kim ne derse desin bu ülkenin yetiştirdiği en değerli futbol hocası

The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Şenol hocaya olumluyum kim ne derse desin bu ülkenin yetiştirdiği en değerli futbol hocası
Değeri bilinmemesinin nedeni kendini pazarlayamaması. Bambaşka bi hoca benim için.

Çevrimdışı Talisca1903

Değeri bilinmemesinin nedeni kendini pazarlayamaması. Bambaşka bi hoca benim için.
Hocayla ilgili tek endişem bir kısım taraftarın göstereceği tepki öyle bir kesim var ki B17 takır takır golleri sıralarken bile yuhalanıyordu. Taraftar başarılı olduğu sürece hoca kim olursa olsun arkasında durmalı ve motive etmeli

Daha hoca gelmeden Kenanla oynar Talisca boupendzA gelirse serdarlar Emirhnlar süre alamaz felan

Ne yani gelirse Serdar emirhan Bjk futbolcusuda talisca yada Kenan Çemişkezeksporlumu olacak.Çıksın golünü atsın işini yapsın kim oynarsa oynasın

Çevrimdışı joseph35

koşullar değişti devir değişti diye demiyorum hep benim için öyleydi. Şenol Güneş Beşiktaş tarihinin en başarılı ve gözün kapalı teknik direktör yapacağın adamlardan birisidir.
2 şampiyonluk sonraki sezon şampiyonluk yok ama şampiyonlar liginde namağlup lider çıkma var. bayern gelmese belki çeyrek final yapacak bir takım. o sezon ligi önemsemedik ve şampiyon olamadık ama gs derbisini önemsedik vodafoneda 3-0 aldık 10-0 falan bitiyordu maç. hatırlayın medel gol atıyordu kaleciyle karşı karşıya kaçırdı bu şu demek takım istediğinde Türkiye'nin En İyisiydi. Hem oyunda hem puanda hem basında hem Avrupada.

Son sezonu kötüydü ama maaşlar ödenemeyip Pepe'nin kaçtığı Talisca'yı kaybettiğimiz Çin'e bir sezondu. o sezonda Güven 8 gol attı Ljajic 9 gol 12 asist. Oyun olarak yine iyiydik bu sezonun 2 katı oynuyorduk. Ama 2 şampiyonluk yıllarıyla kıyasladığımızda 4 sene üstüste şampiyon olamadığımız için kesmedi bizi namağlup avrupa liderliği ve sonraki sezonu hoş görüp sabretmedik doğal olarak.

Sonra sezonu tamamladı milli takıma gitti. zaten gönderecektik tartışılıyordu. bizi sattığını düşünmüyorum. aboubakar net sattı mesela bilerek oynamadı 6.5 milyonluk sözleşmeyi kaptı arabistandan. Şenol Güneş ve Talisca'nın bizle problemli gibi gösterilmesini anlayamıyorum. 2015/2016 sezonundaki Olcaylı Oğuzhanlı İsmail Köybaşılı Beckli ama bir yandan Sosalı Gomezli sezon Türk futbol tarihinin en net şampiyonluklarından en göze hoş gelen oyunla kazanılan şampiyonluğudur.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 16:09:15 joseph35 ]

Çevrimdışı mrred

Adam işini düzgün yapmak için elinden geleni yapıyor . Yönetim tarafından da değer görmediği için de bizden gitti. Ben bizi sattığını falan düşünmüyorum profesyonel hayat adam işini yapamadı ki her yerden çekiştirdiler. F.O zamanındaki yolsuzluk vesaire durumlardan bunaldı ve gitti. Ben olsam ben de giderdim.

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 16:15:27 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

koşullar değişti devir değişti diye demiyorum hep benim için öyleydi. Şenol Güneş Beşiktaş tarihinin en başarılı ve gözün kapalı teknik direktör yapacağın adamlardan birisidir.
2 şampiyonluk sonraki sezon şampiyonluk yok ama şampiyonlar liginde namağlup lider çıkma var. bayern gelmese belki çeyrek final yapacak bir takım. o sezon ligi önemsemedik ve şampiyon olamadık ama gs derbisini önemsedik vodafoneda 3-0 aldık 10-0 falan bitiyordu maç. hatırlayın medel gol atıyordu kaleciyle karşı karşıya kaçırdı bu şu demek takım istediğinde Türkiye'nin En İyisiydi. Hem oyunda hem puanda hem basında hem Avrupada.

Son sezonu kötüydü ama maaşlar ödenemeyip Pepe'nin kaçtığı Talisca'yı kaybettiğimiz Çin'e bir sezondu. o sezonda Güven 8 gol attı Ljajic 9 gol 12 asist. Oyun olarak yine iyiydik bu sezonun 2 katı oynuyorduk. Ama 2 şampiyonluk yıllarıyla kıyasladığımızda 4 sene üstüste şampiyon olamadığımız için kesmedi bizi namağlup avrupa liderliği ve sonraki sezonu hoş görüp sabretmedik doğal olarak.

Sonra sezonu tamamladı milli takıma gitti. zaten gönderecektik tartışılıyordu. bizi sattığını düşünmüyorum. aboubakar net sattı mesela bilerek oynamadı 6.5 milyonluk sözleşmeyi kaptı arabistandan. Şenol Güneş ve Talisca'nın bizle problemli gibi gösterilmesini anlayamıyorum. 2015/2016 sezonundaki Olcaylı Oğuzhanlı İsmail Köybaşılı Beckli ama bir yandan Sosalı Gomezli sezon Türk futbol tarihinin en net şampiyonluklarından en göze hoş gelen oyunla kazanılan şampiyonluğudur.
Adam tam bir ucuza oyuncu alıp pahalıya sattırma ekolü. Kim ne derse desin kömürü elmasa çeviriyor. Şampiyon yapamaması umrumda değil

adam minimum maliyetle maksimum performans alma hocası ve bunu çok iyi top oynatarak yapıyor. İlk sene serdar tolga köybaşı ile falan şampiyon olduk.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

bu villas boas muhabbetinin aslı astarı var mı? sen bilirsin :) zırt pırt haberini yapıyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

12.5 m dolara forma+tribün sponsorluğuymus anlaşma. Başta sadece forma olarak düşmüştü haberlere.
Adamlar göreve geldiklerinden beri her işleri böyle, sadece algı yönetimi.

Başta oyuncu 2'ye alındı diye haber salıyorlar, 3.5'a alındığı ortaya çıkıyor.

Başta sözleşme 1.5'a yenilendi diye haber salıyorlar, 2.5'a yenilendiği ortaya çıkıyor.

Bunda da aynı şey olmuş. Tribün sponsorluğu ile forma reklamı beraber çok matah bir anlaşma değil.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şenol Güneş tarihin tozlu sayfalarında yok olmak üzereyken Beşiktaş sayesinde hayata dönüp sonunda da kapağı milli takıma atmış bir hocadır. Hizmeti olmuştur eyvallah ama karşılığını da fazlasıyla almıştır. Bu birliktelikte Beşiktaş'ın kazancı birse Şenol Güneş' in on olmuştur. Milli takımı ne hale getirdiği, Beşiktaşlı futbolculara karşı tavırları ortadayken bu Şenol Güneş güzellemelerini anlayamıyorum gerçekten. Umarım bir daha semtimize yolu düşmez.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı can1903

bu villas boas muhabbetinin aslı astarı var mı? sen bilirsin :) zırt pırt haberini yapıyorlar
menajeri önerdi de arızalı bi tip diye istemiyolar

Çevrimiçi o2bucak

menajeri önerdi de arızalı bi tip diye istemiyolar

Kanka bu yönetim neden anlamıyor biz arıza tipleri severiz.

Sergen, Pascal, Quaresma...
Balotelliyi kaptırdık bu arızayı kaçırmayalım bence. :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2022, 22:46:58
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Nazar değmesin

Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçında:

️ En çok ikili mücadele kazanan: Gedson Fernandes
️ En çok top kapan: Gedson Fernandes
️ En çok pas arası: Gedson Fernandes

(Opta)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2022, 23:48:00
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: