Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 538710 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Ben yönetici olsam Robert klauß getiririm mesela, Ragnicke de Nagelsmann a da yardımcılık yapmış, puan ortalaması da Nurnbergde 1. 67. Alman ekoluyse alman ekolü, maddi durumun da anca bu adamlara yeter. Veya Slavianin hocasını getiririm, senelerdir ŞLde güzel mücadele ediyorlar, bir ton oyuncu satışı da yaptılar. Eğer plan program yapacaksan, düşük bütçeyle, uygun taktikle, genç oyuncularla iş yapabilmiş, iyi yerlerde yetişmiş ama henüz parlamamış birilerini getirmek lazım. Eğer gerçekten plan program deniyorsa görüşülmesi gereken isimler bunlar veya filtren bu ölçüde olmalı. Bu isimlerden hangisini getirirsen getir taraftar caz yapacak zaten fazla da sallamamak lazım.
https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1476146019377287169?t=3aSHnthMdiJjBVV9X3-3Cw
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

İlhan palut gibi isimlerden birini alabilir mi acaba yönetim

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmem, alabilirler herhalde. Başarılı bir cizgisi var ama bence sezonu bitirmek isteyecektir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlhan palut gibi isimlerden birini alabilir mi acaba yönetim

Açıkçası İlhan Palut'ta öyle aman aman bir taktik zeka bizim maçta görmedim.
Sıralamada bulunduğu yer dışında nesi beğeniliyor merak ediyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/sporx/status/1476153190227881984?t=o3_zPdXl5oJvO0e8spfw6Q&s=19
Sene başından beri üçüncüye gidiyor, yönetim savunmuyor diyoruz o da ayrı bi konu.

Çevrimiçi Samet Demir

Açıkçası İlhan Palut'ta öyle aman aman bir taktik zeka bizim maçta görmedim.
Sıralamada bulunduğu yer dışında nesi beğeniliyor merak ediyorum.
Örnek olarak söyledim onu. Yerli masrafsız az çok ışık olan birisini mi alacaklar diyerekten.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fb süper kupa finalinin oynanması için tff başvurmuş bakalım yıllar sonra oynanacak mı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sinan23

fb süper kupa finalinin oynanması için tff başvurmuş bakalım yıllar sonra oynanacak mı

Kupayı Necip e versinler. 2 takımdan o seneki kadrodan tek oyuncu.

Çevrimdışı worns

gelecek teknik adamın iyi bir mentör olmasına ya da ekibinin bu açıdan uzmanlaşmış-derinleşmiş olmasına, biraz da atletik departman açısından avrupa standartlarında olmasına baksınlar. taktik filan tartışıyoruz ama bizim takım psikolojik ve fiziksel açıdan az derli toplu olsun herhangi bir taktikle şu halin yüzde 50 üzerinde olur. çok daha derin problemler var, nasıl bir yaz dönemi yaşanılmış, şu takım nasıl bu halde aralık ayında anlamak mümkün değil.

Çevrimdışı worns

+takımda ne oran kalmış ne orantı arkadaş. kazandığımız maçtan sonra bile sinirle kalkıyorum ekranın başından. fiziksel problemlerin vardır son bölümlerde sıkıntı yaşayacağını en azından bilirsin. ona göre pozisyon alırsın. bizde o bile yok yahu. kendi kendimizden haberimiz yok bizim takım olarak. son bölümlerde madem pilimiz bitiyor az yakın oynamaya başlayalım değil mi? takım olarak daralalım. gerçi bunu bizim erkenden de yapmamız lazım ama hadi bari son bölümlerde yapalım, bari fiziksel defektleri tolere etmeye çalışalım. bizim takım hem her maçın son bölümünde oyundan düşüyor hem de geride 40 metre boşluk bırakıp oynamaya devam ediyor. şu maçta bile 89-94 arası altay denen bitik takıma üç tane tehlikeli atak fırsatı verdik ve yine maşallah yine geniş geniş yayılmıştık. bu ne bilimsizliktir artık akıl almıyor.

Çevrimdışı Erman1903

gelecek teknik adamın iyi bir mentör olmasına ya da ekibinin bu açıdan uzmanlaşmış-derinleşmiş olmasına, biraz da atletik departman açısından avrupa standartlarında olmasına baksınlar. taktik filan tartışıyoruz ama bizim takım psikolojik ve fiziksel açıdan az derli toplu olsun herhangi bir taktikle şu halin yüzde 50 üzerinde olur. çok daha derin problemler var, nasıl bir yaz dönemi yaşanılmış, şu takım nasıl bu halde aralık ayında anlamak mümkün değil.

Şu anda birçok problem var, bunlardan taktik sonlarda gelir. Bu takımın baştan kötü bir mühendisliği var + iyi bir yaz kampı geçirmedi, ne fiziksel ne de teknik açıdan düzgün hazırlanmamışlar. Geçen sezon kapasitesinin üstünde oynayan ekip 2 kupayı alınca biraz hedefsiz kalmıştı. ŞL fiyaskosu ve üstüste puan kayıplarıyla ligden kopuşla şu kafada olmaları artık işin biraz doğal sonucu. Aslında Karaveli bu mentalde ekibe mütevazi ve hevesli yapısıyla şu anda iyi gelecek biri, biraz da onun sayesinde düştüğümüz yerden kalktık. Lakin ne derece götürebilir bilemiyoruz, bir kere içeride yeterli personel yok. Ama yeni bir hocayla iyi sonuçlar geleceğinin garantisi de yok, kafa olarak toparlansalar bile diğer şeyler için biraz vakte ihtiyaç olacak. Araya giriyoruz ama sezon başı kampına dönmek artık mümkün olmayacak, bizim ülkede kısa dönemde iyi sonuçlar alınması gerekiyor. Gelecek kişi taraftarın kredi vermeyeceği bir tip olursa kısa sürede başı da yenebilir. Bu yüzden ben artık taraftar kimi istiyorsa o gelsin izleyip görelim diyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2021, 23:59:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizim iyi bir hocadan ziyade iyi hoca + iyi ekibini getirmemiz lazım.

Önder hocayı seviyorum ama onunla olmaz gerçekçi olmalıyız.

Çevrimdışı caner.eryigit

Twitter dan kulüp yönetiyorlar vah ki ne vah...

Çevrimdışı Erman1903

Karaveli devam eder mi, yoksa yeni biri mi gelir orasını bilmiyorum ama maç sonu futbol konuşan hoca görmeyi özlemişim.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Geçen sezon sonunda abou gitsin diyenlerdendim ama şöyle bir gerçek var kalsaydı hem şampiyonluk yarışından kopmaz hem Sergen hoca gitmez hemde batsu nun performansı böyle olmazdı bir oyuncu takımı bu kadar etkilermi biz ne ara sistem takımından oyuncu takımına döndük. Şu kadro nasıl ligden kopar akıl alır gibi değil heleki rakip trabzonken.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

Geçen sezon sonunda abou gitsin diyenlerdendim ama şöyle bir gerçek var kalsaydı hem şampiyonluk yarışından kopmaz hem Sergen hoca gitmez hemde batsu nun performansı böyle olmazdı bir oyuncu takımı bu kadar etkilermi biz ne ara sistem takımından oyuncu takımına döndük. Şu kadro nasıl ligden kopar akıl alır gibi değil heleki rakip trabzonken.
rakip Trabzon değil ama.

Çevrimdışı Erman1903

Dostum Abou'yu bağlasak de tutamazdık burada, 3'de versen fayda etmez Talisca çok önceden bağlamış onu 10 hafta boyunca bize nasır oldu. Bardağın dolu tarafından bak Sergen'in nasıl patates bir planlamacı olduğunu, rahatı bulup egolanınca takımı sallamadığını görmüş olduk. O bu kafayla Abou'su da olsa şampiyon olamazdı. Abou'nun da o takımda pek faydalı olduğu yok buradan takip ediyorum ben, Talisca'da oyun katkısı yapmıyor işi gücü ceza sahasında beklemek ya da dönen top vurmak orada bütün topu oynayan adam Masharipov diye Ghezzal'ın sol kenarda oynayan bir benzeri.

Sergen'in santrafordan anladığı bu ligde zenci-güçlü-isimli olsun her türlü golleri basar mantığı o kadro mühendisliğinin M'sinden haberi yok cahil adamın biri, 4-1-4-1'e hava topu indiremeyen, top tutamayan - ya da geriye gelip oyuna katkı vermeyen en olmayacak adamı aldı koydu.

Dostum Abou'yu bağlasak de tutamazdık burada, 3'de versen fayda etmez Talisca çok önceden bağlamış onu 10 hafta boyunca bize nasır oldu. Bardağın dolu tarafından bak Sergen'in nasıl patates bir planlamacı olduğunu, rahatı bulup egolanınca takımı sallamadığını görmüş olduk. O bu kafayla Abou'su da olsa şampiyon olamazdı. Abou'nun da o takımda pek faydalı olduğu yok buradan takip ediyorum ben, Talisca'da oyun katkısı yapmıyor işi gücü ceza sahasında beklemek ya da dönen top vurmak orada bütün topu oynayan adam Masharipov diye Ghezzal'ın sol kenarda oynayan bir benzeri.

Sergen'in santrafordan anladığı bu ligde zenci-güçlü-isimli olsun her türlü golleri basar mantığı o kadro mühendisliğinin M'sinden haberi yok cahil adamın biri, 4-1-4-1'e hava topu indiremeyen, top tutamayan - ya da geriye gelip oyuna katkı vermeyen en olmayacak adamı aldı koydu.

ooo kazma kürekle girişmişsin abi

ya kaç gün geçti ama bu takıma bir düzen getirebilecek ucuz yollu olan hocayı nasıl kaçırdığımızın acısı hala gitmiyor. İşin kötü tarafı bunlardan çok bulabiliriz ama bu yönetim asla böyle birini bulamaz. buldukları bu adamda biraz şans eseri bulunmuş bir adamdı. biz ne zaman bir sistem takımı olacağız ???

Bu arada umarım önder hocaya ümit bağlamıyorlardır. önder hocada bu takım için yetersiz.

Çevrimdışı Erman1903

ooo kazma kürekle girişmişsin abi

İşin teknik tarafı bir kenara, sezon sonu camiasını 40 gün kıvrandıran adamdan hayır gelmez. Taraftarın arkasında olduğunu bilerek başkanı ayağına getirtti, üstüne yancılarla Umut Sümer'in Başkan gitti mi mesajını paylaşıp alay ettiler adamla. 3-4 tane yıldız isimli futbolcu isterim ŞL'de şov yapacağım diye şeyinin keyfine 90'lar fantezi kadrosu yapıyorsun. Töre isterim diye tutturuyor, 3 tane sol bek alıp, sağ beke sırf kafam rahat olsun diye milletin 2,5M'lere yıldız oyuncu topladığı bir dönemde 5M verip yedek almıyorsun. Beğenmediği Kenanı oynatıp durdu. Doğru bir tane tarafını, takımda iyi giden bir şeyi bulamıyorsun.

Biz onun notunu yazdan verdik yeni bir şey değil, iş cacığa bağladığında kapının önüne koyacaklardı ben yapacağımın bu olduğunu o zaman da söylemiştim. Yönetimin eline fırsat geçmişti ama kullanamadılar.

Çevrimdışı Erman1903

ya kaç gün geçti ama bu takıma bir düzen getirebilecek ucuz yollu olan hocayı nasıl kaçırdığımızın acısı hala gitmiyor. İşin kötü tarafı bunlardan çok bulabiliriz ama bu yönetim asla böyle birini bulamaz. buldukları bu adamda biraz şans eseri bulunmuş bir adamdı. biz ne zaman bir sistem takımı olacağız ???

Sebastian Beccacace var, teknik anlamda baya iyi lakin Gültepe çocuklarına benziyor.

Etiketler: