Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 538586 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı levitate

başkan çok güzel konuştu, süper kupa maçının hakemine bile saydırdı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

fb maçından sonra adam nihat özdemiri aramış
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sanki hoca kararı verilmiş gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Hocayı ts maçından sonra göndersek neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Enselerinde olurduk kardeşim şimdi arkalarından gelen büyük camia yok diye rahat Ts.

Çevrimiçi tolga1903

Anladığım şu ki önder hoca başarılı oldukça takımda kalmaya devam edecek, üst üste 2 mağlubiyete falan gönderecekler. "B plani yapmak zorundayım" ve "kendimi bağlayıcı şekilde konuşamam" sözlerinin bence meali ilk başarısızlıkta şenol'un kapısının çalınması. Yalnız "kafamdaki projeye uyuyor" söyleminden küçülmeye gideceğini ve bu küçülmeye ses çıkarmayacak kabullenecek önder hoca ile gitme isteği de her halinden anlaşılıyor. Bir yanı önder hocayla devam etmek istiyor bir yanı da şenol diyor bence başkanın ve hala kararsız.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1474101567439704066

https://twitter.com/DeportesReports/status/1474101842300874758

Doğru konuşmuş. Teknik taktik, oyuncu tercihi, değişiklik bunlar bir yere kadar. Bu hayatta önce hakkaniyetli olacaksın, diğer konular sonra gelir. Ayakta kaldığı sürece Klopp için bile hocandan vazgeçmemelisin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Anladığım şu ki önder hoca başarılı oldukça takımda kalmaya devam edecek, üst üste 2 mağlubiyete falan gönderecekler. "B plani yapmak zorundayım" ve "kendimi bağlayıcı şekilde konuşamam" sözlerinin bence meali ilk başarısızlıkta şenol'un kapısının çalınması. Yalnız "kafamdaki projeye uyuyor" söyleminden küçülmeye gideceğini ve bu küçülmeye ses çıkarmayacak kabullenecek önder hoca ile gitme isteği de her halinden anlaşılıyor. Bir yanı önder hocayla devam etmek istiyor bir yanı da şenol diyor bence başkanın ve hala kararsız.

şenolla küçüleceğimize kafamıza sıkalım

Çevrimdışı levitate

hocanın asıl sınavı konya maçı, fena oynuyorlar bakalım ne yapacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Enselerinde olurduk kardeşim şimdi arkalarından gelen büyük camia yok diye rahat Ts.
Valla ben de öyle düşünüyorum. Kasimpasa ve giresunu yenerdik en kötü, 10 puan falan arkalarında girebilseydik ikinci devre rahat kapanırdı fark. Abi gözünü seveyim bi stoper listesi çıkaralım fiyat performans şu takıma tesislerin önünde yatalım bişeyler yapalım bi stoper alalım, Vida da cok kötü montero da, welinton zaten kötü. Batshuayi de ofsayt rekoru kıracak bu sezon oraya da ucuza birini atabilsek şu farkı bile eritebiliriz.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu maç özelinde hoca da biraz bocaladı son dakikalarda sürekli ileri şişirdik hiç top tutamadık ama bunda birazda kulubede hamle şansı olmamasını etkisi var.Topal Kenan Salih bunlara güvenip oyuna sokamazsın daha önce defalarca denenmiş kötü örnekleri var. Keşke  nkodu ve alex olsaydı o zaman hocanın eli de oldukça rahatlardı.Alex 'in dönüşünü dört gözle bekliyorum çok ama çok lazım şu anda bize

Çevrimiçi sefaköykartali

Fazla duygusal bakıyoruz. Önder hocayı ben de çok seviyorum ama strike yapıp söyle 8 10 maç ust üste kazanmak zorundayız ikinci yarı. Bunu yapabilir miyiz, zor. İyi bir idareci, tatlı bir adam, futbola bakış açısı da güzel ama umarım sezon sonu yeni hocayı daha erken getirmediğimiz için pişman olmayız.

Çevrimdışı Erman1903

Valla ben de öyle düşünüyorum. Kasimpasa ve giresunu yenerdik en kötü, 10 puan falan arkalarında girebilseydik ikinci devre rahat kapanırdı fark. Abi gözünü seveyim bi stoper listesi çıkaralım fiyat performans şu takıma tesislerin önünde yatalım bişeyler yapalım bi stoper alalım, Vida da cok kötü montero da, welinton zaten kötü. Batshuayi de ofsayt rekoru kıracak bu sezon oraya da ucuza birini atabilsek şu farkı bile eritebiliriz.

Bilmiyorum ki kardeşim çıkaralım çıkarmasına da bu zamana kadar bir işe yaramadı. Bende geçen sezon sol stoperlerden geriye kalan sağların liste var onu biraz eleyip paylaşırım. Bu sezon kim ne yaptı bilmiyorum vakit olursa onları da incelerim.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2021, 23:17:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

biraz abarti olmuyor mu?
Beyaz TV de ki müptezeller okusun öğrensin diye yazmışlardır.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Beyaz TV de ki müptezeller okusun öğrensin diye yazmışlardır.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi en iyisi cevap vermemek onlarin amaci reyting kasmak bizi kullanip
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ardiles

6 galibiyet, 3 beraberlik, 12 mağlubiyet almış takımı toparlamak kolay değil. Önder hoca 2 galibiyet 1 beraberlikle devam ediyor. Hoca bugün en ufak bir yanlış yapsaydı bazı oyuncuların ekstra performansı bile bizi kurtaramazdı. Hatasız gidiyor

Çevrimdışı Talisca1903

6 galibiyet, 3 beraberlik, 12 mağlubiyet almış takımı toparlamak kolay değil. Önder hoca 2 galibiyet 1 beraberlikle devam ediyor. Hoca bugün en ufak bir yanlış yapsaydı bazı oyuncuların ekstra performansı bile bizi kurtaramazdı. Hatasız gidiyor
+
ozzy -güvenden başkada hamle şansı olmadan 7 puan çıkardı hoca.Ozzy-can  maç başlangıcı kararı çok önemli hale geldi

Bugün ne ilk 11 başlayan ozzy nede yerine giren Can hamlesi gerekli katkıyı vermedi.Ozzy ilk 11 için erken galiba

Çevrimdışı ardiles

+
ozzy -güvenden başkada hamle şansı olmadan 7 puan çıkardı hoca.Ozzy-can  maç başlangıcı kararı çok önemli hale geldi

Bugün ne ilk 11 başlayan ozzy nede yerine giren Can hamlesi gerekli katkıyı vermedi.Ozzy ilk 11 için erken galiba

Oğuzhan son iki maç biraz gayret gösterdi. Hoca en ufak bir geri dönüşü kullanmak istiyor. Orta sahada hücuma dönük oyuncu yok. İlk yarı Can oynasaydı daha çok hata yapardı. Göztepe orta sahası çiğ çiğ yerdi onu.

Çevrimdışı Talisca1903

Oğuzhan son iki maç biraz gayret gösterdi. Hoca en ufak bir geri dönüşü kullanmak istiyor. Orta sahada hücuma dönük oyuncu yok. İlk yarı Can oynasaydı daha çok hata yapardı. Göztepe orta sahası çiğ çiğ yerdi onu.
doğru zaten Can da oyuna girince çok etkili olamadı bu arada hakem ceza sahamızın önünde Can'a perdeleme yaptı yahu elinden gelse topu içeri kendisi sokacak

Çevrimdışı ardiles

Maç başlığında Göztepenin ligdeki durumuna göre değerlendirme yapılmış. Beşiktaşı yenmek etikettir, çıkış arayan takımlara moral olur. Daha önemlisi Hatay Malatya Rize gibi kulüplerle oynayınca unutuyoruz, bunlar futbol şehri değil. Göztepe Sakarya Kocaeli Bursa gibi gerçek süper lig kulüpleri olsaydı çok daha zorlanırdık. Feneri Gs yi bu halde bulsalardı duman ederlerdi.

Çevrimdışı Talisca1903

Galibiyet sonrası kahvaltısı ile güne başlamak ne güzel bir Cuma 😀😀😀

Çevrimdışı can1903

Çok konuşuyor hocam bu trabzonsporlular.. sen gelirsen bitiririz bunları  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: