Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/DeportesReports/status/1472636467403010052
Bence çok iyi regista oynar yaş aldıkça pirlo stiline dönecektir zaten. Önündeki iki adamı da deli gibi koşan basan iki 8 numara yaparsan verimini alırsın. Ama seneye gidecek adam için planlama yapılmaz.

Çevrimdışı Erman1903

çok garip yorumlar okuduk günler boyunca özellikle sosyal medyada. işini temiz-düzgün yapan, şovmen değil çalışkan birinin gelme ihtimali bir grup insanı ummadığım ölçüde çıldırttı. ortada hiç bir emare yokken, yıllık ücret olarak yedek santrafordan bile düşük paralar gündemdeyken boş boş menajer pazarlaması iddiaları bitmek bilmedi. somut tek bir cümle söylenemedi adamın menajerini tanıyan yok. neymiş portekizliymiş. düz mantığın bu seviyesi iki bin yıl önce bile geri kafalılık olarak görülüyordu.

sergen'in beşiktaş'tan aldığı ücreti adını bildikleri tek menajer olan jorge mendes üç yıl çalışıp pazarlasa, tüm portekiz takımları konsorsiyum kurup sergen'e çalışsa, dünyanın hiç bir yerinde hiç bir takımdan alamazdı. aynı beşiktaş medyası, sosyal medyacısı ıvır zıvırı ayan beyan, bütün takım kırılıyorken bile oğuzhan'a neden süre verilmedi diye sormadı mesela. bunun taktik ya da saha içi bir karar olması pek mümkün görünmüyor,  nasıl beş dakika bile girmez, yazan çizen olmadı.

Kardeşim bunlar özellikle yapıyorlar kulüp bunların sevdiği düzenden çıkacak, mama - konuşacak konu bulamayacaklar. Goygoy, adamcılık olmayacak tek sebebi bu. Bunların futbolla hiçbir alakası yok ki, futboldan uzaktan da olsa ilgilenen - adamı araştıran insanların %80 zaten iyi hoca dedi. Bizim ülkede bu futbola merakla kısım %15 bile değil. Cümle aleme rezil olduk hedefi olan bir yabancıyı şu saatten sonra getiremezsin. Bizim forumda şüpheli yaklaşanlar, beğenmeyenler oldu ama sosyal medyada feci şeyler yazıldı, O zavallı kadrosuyla liginde yaptığı işi, Liga Nos'un en iyi 2 antrenöründen biri olmasını kabul edemedi adamlar.

Ben Oğuzhan hayranı değilim ama hiç süre alamaması normal olmayan bir şey. Yahu bu takımda Kenan Karamanlar Gökhan Töreler bile süre buluyor.

Çevrimdışı Erman1903

Hoydaaaa. Buralar birazdan karışır :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye karışsın ki, adam doğru söylemiş Regista 6 numaranın ekstrem rollerinden biridir. Sergen onu 8 numara ihtiyacı olduğu için aldı diye millet 8 zannediyor. Sen onu 8 numarada başlatsan da o geriye gelip Regista'nın oyununu oynayacak.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Önder hocayla devam...  17 puan fark olmuş zaten lig bitmiş az çok teknik taktik bilen biri olsun takımda takılsın. Türkiye kupasını alırsak ligi de 3.sırada falan bitirsek zaten kafi.

Çevrimdışı Erman1903

Önder hocanın Necip tercihi bence gereksizdi, kenarda 3 tane stoper varken Necip başladı ve sakatlandı. Ben buna izlediğim çeşitli maçlarda çok fazla şahit oldum, bu işe dikkat etmeli. Hiçbir şey olmasa da kenarda oturan adamlarının zihnini sakatlayabilirsin. Sahaya attığın adam vay bunlar otururken hoca beni tercih etti der fazla heyecanlanır veya fazla zorlar vb. En son hatırladığım bu sezon bizde Topal'da aynı şekilde sakatlanmıştı, elinde adamlar varken gereksiz iş yaptı kurcaladı Sergen bey ve sakatlandı adam. Alışık olmadığı bölgelerde oynayan oyuncularda da bu görülür, sakatlık riski artar. Larin'e de çok sabretti - Güven'i 60 gibi alması gerekiyordu - onunla bile başlayabilirdik şu an fizik kondisyon olarak en diri oyuncularımızdan biri.

Maçta aşırı bir heyecan vardı, bunu oyuncuların Önder hocanın biraz fazla olan heyecanından payını almasına bağlıyorum. İlk derbisiydi, doğaldır - kötü bir futbol oynamadık, rakibimizden daha iyiydik ama her şey kararında güzeldir. Ne bugünkü gibi fazla heyecan, ne de S.Y'nin bu sezonki ölü balık hallerinde olmamak lazım.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 22:43:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı ardiles

çok garip yorumlar okuduk günler boyunca özellikle sosyal medyada. işini temiz-düzgün yapan, şovmen değil çalışkan birinin gelme ihtimali bir grup insanı ummadığım ölçüde çıldırttı. ortada hiç bir emare yokken, yıllık ücret olarak yedek santrafordan bile düşük paralar gündemdeyken boş boş menajer pazarlaması iddiaları bitmek bilmedi. somut tek bir cümle söylenemedi adamın menajerini tanıyan yok. neymiş portekizliymiş. düz mantığın bu seviyesi iki bin yıl önce bile geri kafalılık olarak görülüyordu.

sergen'in beşiktaş'tan aldığı ücreti adını bildikleri tek menajer olan jorge mendes üç yıl çalışıp pazarlasa, tüm portekiz takımları konsorsiyum kurup sergen'e çalışsa, dünyanın hiç bir yerinde hiç bir takımdan alamazdı. aynı beşiktaş medyası, sosyal medyacısı ıvır zıvırı ayan beyan, bütün takım kırılıyorken bile oğuzhan'a neden süre verilmedi diye sormadı mesela. bunun taktik ya da saha içi bir karar olması pek mümkün görünmüyor,  nasıl beş dakika bile girmez, yazan çizen olmadı.

Yapay zekaya fazla güvenme. Kodlama yapılan diller insan ürünü ve içinde çokça hata barındırıyor. İkinci ligden çıkıp üst ligde oynadığı ilk 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alan hocayı ve oyun planını yapay zeka öne çıkarır normaldir. Fakat rakiplerin oyun planın çözüp sonraki 10 maçta 2 galibiyet aldırmalarını hesaplayamaz.

Pinheiro için referans aldığın futbol otoritelerine göre Fatih Terim de klas hoca

Çevrimdışı Talisca1903

Ceyhun bey ve Adnan beyler arabadan hoca açıklayıp güvenmediği projelerini açıklayacaklarına takıma sahip çıksınlar.
Çıkıp iki kelime laf söylesinler şu hakem yönetimine çocuklar karakter koymasaydı şu Leş Fenere ezdirecekti bizi Fırat

Çevrimiçi levitate

önder hoca ben göreve hazırım dercesine konuşmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Ayakta kaldı, devam etmeli.

Çevrimdışı Talisca1903

Önder hocayla devam edilecekse ben okeyim ama elin bilinmedik Portekizlisine şu koca klüp teslim edilmez.
Gördük işte ağa babası Pereria 'yı paspas ettti Önder hocam
Futbolcular da sevmiş belli ki aralarında bir bağ oluşmuş Bats'in isyanı Pjaniç ve Ozzynin hakeme ve oyuna isyanı Josef'in savaşçı ruhu takımdaşlık adına güzel şeyler ayrıca Valentin'inde en iyi maçıydı bugün
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 23:17:55 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Önder hocayla devam edilecekse ben okeyim ama elin bilinmedik Portekizlisine şu koca klüp teslim edilmez.
Gördük işte ağa babası Pereria 'yı paspas ettti Önder hocam

Elin trabzonlusuna emanet etmeye gelince gözünüz kapalı ediyorsunuz ama. Portekizliyi istiyordum  bence o gelmeliydi ama artık gelme şansı kalmadı. Bu yönetimin o fiyatlara böyle bir adam daha bulabileceğini inanmıyorum ve o yüzden yerine çıkan adaylara ve şampiyonluk şansımıza bakınca da kesinlikle önder hocayla devam kararına katılıyorum.

Bu sene Sergen sağolsun öyle bir boşladı ki hocanın 2 maçtır yaptığı taktiksel dokunuşlar bile gözümüze çok hoş gözüktü.Her şeyden önce bilgili, kültürlü ve çokta nur yüzlü temiz bir adama benziyor. Fakat maalesef çok kolay yenilebilecek bir adam. İyi korumamız lazım bu adamı ki elinden geleni yapsın. Böyle naif adamlar Türkiye'de pek tutunamıyor maalesef.

Maç sonu açıklamaları da güzeldi önder hocanın ben şahsen istediğim cevapları aldım. Pişmesi gerekirse stajın en doğru döneminde geldi denenebilir. Allah yolunu açık etsin bizli yada bizsiz farketmez, çünkü gerçekten güzel bir insan.

Çevrimdışı Talisca1903

Benim gördüğüm Önder Hoca da Ozzy ve Güveni yavaş yavaş hazırlıyor maç kondisyonuna bağlı olarak.
Geçen maç yaptığı değişiklikleri mecburiyetten yapmış gibi gözlemlemiştim ama bu maç gösterdi ki belirli plan dahilinde ilerliyor.Kadroya uyumu güzel oyuncularla bir bağı oluşmuş maç sonu konuşması da çok güzeldi. Yöneticilerimiz de biraz yardımcı olsunlar kendisine bilyorum ki Beşiktaş gerideyken herkese sempatik gelen bu adamı takım potaya girerse medyada yemeye başlayacaklar

Çevrimdışı celiker1

Onder hoca devam etmeyi hak ediyor.Takım sevdi hocayı Bu sevginin sebebide kara gözüne,kasına değildir!İlk on bir kalitesinde maksimum 14 tecrübeli oyuncu,geri kalanı alt yapıdan kurulu  gelecek sene planlaması ile Onder hoca ile devam
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Normalde her maç çıkıp hakem konuşmaya gerek yok ama bu maçta gerçekten sınırların ötesinde bir berbatlıkla karşı karşıya kaldık. Aydınus olması da işin başka bir boyutu, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri fakat Beşiktaş'lı algısı ortaya atıldığından beri bizi yaralıyor.

Ben neden bu kadar hakem konuşmaya gerek yok diyorum, çünkü konuşanların hali ortada. Fener senelerdir başarısız, Galatasaray hakemle uğraşmaktan başka bir şey yapmıyor. Ts ise 40 yılın başı hakem konuşmayı bıraktı, ligi hak eden - işine bakan takım algısını oluşturdu aldı başını gidiyor. Yani hakem konuşulmanın ciddi bir faydasını ben göremiyorum, ama iş sınırları aştığında da bir çıkıp konuşmak lazım. Bu maç onlardan biriydi.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu maçta anladık ki çekmek ,tekme atmak, boyundan sarılmak ,kambura yatmak faul sayılmıyor penaltı verilmiyor bunlara hepsini yaptı Fenerli oyuncular yeni birşeyler denediler üzerimizde...

Çevrimdışı worns

Kardeşim bunlar özellikle yapıyorlar kulüp bunların sevdiği düzenden çıkacak, mama - konuşacak konu bulamayacaklar. Goygoy, adamcılık olmayacak tek sebebi bu. Bunların futbolla hiçbir alakası yok ki, futboldan uzaktan da olsa ilgilenen - adamı araştıran insanların %80 zaten iyi hoca dedi. Bizim ülkede bu futbola merakla kısım %15 bile değil. Cümle aleme rezil olduk hedefi olan bir yabancıyı şu saatten sonra getiremezsin. Bizim forumda şüpheli yaklaşanlar, beğenmeyenler oldu ama sosyal medyada feci şeyler yazıldı, O zavallı kadrosuyla liginde yaptığı işi, Liga Nos'un en iyi 2 antrenöründen biri olmasını kabul edemedi adamlar.

Ben Oğuzhan hayranı değilim ama hiç süre alamaması normal olmayan bir şey. Yahu bu takımda Kenan Karamanlar Gökhan Töreler bile süre buluyor.

hocanın "scout" kardeşiyle sorun yaşamış ve kızağa çekilmiş diye duydum. kefil olamayacağım bi kaynak ama saha dışı bir nedeni olduğundan emindim. bence de ozi artık üzerine plan filan yapılacak oyuncu değil ama orta sahada oynatacak adam kalmayan günlerde on dakika oyuna girmeyecek adam da değil. hoca gitt, iki maçta da süre aldı.

Çevrimdışı Necmi

Elin trabzonlusuna emanet etmeye gelince gözünüz kapalı ediyorsunuz ama. Portekizliyi istiyordum  bence o gelmeliydi ama artık gelme şansı kalmadı. Bu yönetimin o fiyatlara böyle bir adam daha bulabileceğini inanmıyorum ve o yüzden yerine çıkan adaylara ve şampiyonluk şansımıza bakınca da kesinlikle önder hocayla devam kararına katılıyorum.

Bu sene Sergen sağolsun öyle bir boşladı ki hocanın 2 maçtır yaptığı taktiksel dokunuşlar bile gözümüze çok hoş gözüktü.Her şeyden önce bilgili, kültürlü ve çokta nur yüzlü temiz bir adama benziyor. Fakat maalesef çok kolay yenilebilecek bir adam. İyi korumamız lazım bu adamı ki elinden geleni yapsın. Böyle naif adamlar Türkiye'de pek tutunamıyor maalesef.

Maç sonu açıklamaları da güzeldi önder hocanın ben şahsen istediğim cevapları aldım. Pişmesi gerekirse stajın en doğru döneminde geldi denenebilir. Allah yolunu açık etsin bizli yada bizsiz farketmez, çünkü gerçekten güzel bir insan.
geçen sene sergen hoca değil dediğimde herkes üstüme geliyordu bu sene bırak hoca olmamasını takıma ihanet etti bu takımı hocasız sahaya sürsen bu kadar mağlubiyet almazdı şu an yarışın içinde olurdu geçen sene oyuncular çok istediği için şampiyon olduk yoksa taktik falan yoktu geçen senede çok sakat verdik az daha şampiyonluk gidiyordu iki üç hafta önce gitseydi yarışın içindeydik

Çevrimdışı worns

Önder hocanın Necip tercihi bence gereksizdi, kenarda 3 tane stoper varken Necip başladı ve sakatlandı. Ben buna izlediğim çeşitli maçlarda çok fazla şahit oldum, bu işe dikkat etmeli. Hiçbir şey olmasa da kenarda oturan adamlarının zihnini sakatlayabilirsin. Sahaya attığın adam vay bunlar otururken hoca beni tercih etti der fazla heyecanlanır veya fazla zorlar vb. En son hatırladığım bu sezon bizde Topal'da aynı şekilde sakatlanmıştı, elinde adamlar varken gereksiz iş yaptı kurcaladı Sergen bey ve sakatlandı adam. Alışık olmadığı bölgelerde oynayan oyuncularda da bu görülür, sakatlık riski artar. Larin'e de çok sabretti - Güven'i 60 gibi alması gerekiyordu - onunla bile başlayabilirdik şu an fizik kondisyon olarak en diri oyuncularımızdan biri.

Maçta aşırı bir heyecan vardı, bunu oyuncuların Önder hocanın biraz fazla olan heyecanından payını almasına bağlıyorum. İlk derbisiydi, doğaldır - kötü bir futbol oynamadık, rakibimizden daha iyiydik ama her şey kararında güzeldir. Ne bugünkü gibi fazla heyecan, ne de S.Y'nin bu sezonki ölü balık hallerinde olmamak lazım.

ikisini de bu sene hiç tutmuyorum ve seneye üç yeni stoper bile gelecek olabilir ama şu an welinton-vida varsa welinton-vida oynar bence.

Çevrimdışı mrred

Önder hoca kendini çok güzel ifade edebilen biri. Bu çok önemli bir özellik. Fakat adam net bir şey söylemedi gençlerle çalışmak istiyorum dedi. Kendini hazır hissetmiyor olabilir. Bence geçiş dönemi için yeterli bir hoca gibi duruyor. Taktiksel bilgi birikimi ve adam yönetimi konusunda henüz net bir kanaatim oluşmadı fakat kendini iyi ifade edebilmesi güzel bir özellik.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Güven konusunda katılıyorum daha erken girse çok daha faydalı olurdu, hoca oyuna sonradan güzel mudahaleler yaptı, Oğuzhan değişikliği ikinci yarıda top çıkartırken bizi çok rahatlattı mesela. Abi ben hepsini anladım da Montero niye oynamıyor ya? Necipi bile kesemeyecek kadar kötü stoper mi? Bu kadar kötü stoperse Napoli bunu niye takip etti, atletico bunu niye aldı yatırım yaptı? Çok enteresan.

Çevrimiçi tolga1903

Ayakta kaldı, devam etmeli.

Kesinlikle. Yalnız kendisinden tek isteğim şu stoper necip fantezisi ve josef pjanic sahadayken can'ı oynatma isteğinden vazgeçmesi. Çocuğa zarar veriyoruz oyun içinde kayboluyor geriden oyun kurucu pozisyonunda veya biraz daha önde olabilir ama batshuayi arkası için çok ham ve yetersiz duruyor. Bizim takım 4 3 3 oynamıyor oynasa yine sol iç sağ iç merkezde iş yapabilir fakat bizim takım o kadar alışmış ki ofansif orta sahalı düzene o oyuncu olmadığı zaman sahada 10 kişi oynuyor gibi duruyorsunuz salih'de bu şekilde kayboldu can'ı bari kaybetmeyelim. Serdar montero önlerinde pjanic josef oğuzhan görmek istiyorum bakalım nasip olacak mı
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2021, 00:09:13 tolga1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

İki sinavdan da gayet iyi çıktı. Derbide ufak tefek eksikleri var heyecandan olur, tabii bütün sezon kondisyon yuklenememiş, gerçekten bir hoca altında çalışmamış takımla bu kadar yapması bile iyi. Bence üstüne kaliteli bir sportif direktör alınsa, altyapıyı zaten kendisi biliyor, hiç fena olmayabilir diyorum şahsen. Göreve aday olmayı haketti hocam cidden. Emeğine sağlık.

Çevrimdışı ALDENYX

Bence çok iyi regista oynar yaş aldıkça pirlo stiline dönecektir zaten. Önündeki iki adamı da deli gibi koşan basan iki 8 numara yaparsan verimini alırsın. Ama seneye gidecek adam için planlama yapılmaz.
Kartal geliyor gumbur gumbur....seneye insallah forma onun olur
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu sene Önder hoca devam etmeli ama önce yönetim çıkıp açıklaması lazım adam her maç sonu abuk sabuk sorulara cevap vermek zorunda kalıyor.

Etiketler: