Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539235 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Debelenmeyin, taraftar istediği eleştiriyi yapma hakkına sahip lakin kalkıp karar vericiyi sorguya çekmek - ona emirler yağdırmak hiçbirinin haddi değil. Bu külübün bir yönetimi, seçilen başkanı var. Yönetim çıkıp size verdiği kararları izah etmek zorunda değil, isteyen istediği eleştiriyi yapar lakin taraftar son zamanlar haddini iyice aşmaya başladı. Yapılan işi görür, sonuçlarını yaşar yönetimler hakkında eleştirilerinizi algınızı oluşturur seçim vakti gelince buna göre kararınızı verirsiniz. Her şeyin kararını vermek isteyen hayatında yüksek hacimle iş yapsın, büyük adam olarak bilinip yaptığı icraatler doğrultusunda başkan seçilmiş birisi olsun, kulüp yönetimlerinin kararlarına saygı duymayı öğrenin.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hoca benim de çok içime sinmedi, endişelerim var. Ama yapılan eleştirilerin büyük bir çoğunluğunu anlayabilmiş değilim. Beğenmek zorunda değiliz, sevmek zorunda da değiliz burası özgür bir platform, ama küçümseyen arkadaşlara sorum senin liginden en son hangi hoca yurtdışında takım çalıştırma teklifi aldı? Kendi ligimizin hocalarına fırsat vermesine verelim de hangisi kendini geliştirdi? Kaçı yabancı literatürü, oyun yapılarını, yurtdışındaki oyun türlerini inceleyip, alıp, entegre edebilecek seviyede? Kaçı yabancı dil/dilleri akıcı şekilde konuşabiliyor? Kendi insanımızı gömmek gibi olmasın ama bizim köy takımından gelen hoca bile 4 dil konuşuyor yahu.

Sıkıntının büyük bir kısmı takımlarımızı doğru yerde konumlandıramamaktan geliyor. Biz lig olarak da oyun olarak da İtalya,İngiltere vs. geçtim, Portekiz, Belçika, Hollanda ligiyle rekabet edebilecek, Avusturya, Championship, Rusya, Danimarka ligleriyle benzer kalibrede bir ligiz. Kendimizi konumlandırmamız gereken yerler buralar. O liglerin bütçelerine bakınca da yıllardır gereğinden fazla harcıyoruz, karşılığı olmayan paraları kullanıp borç yapıyoruz. Artan kur da üstüne gelince ister istemez elimizde 20-25 milyonluk bir bütçe kalacak full her şeyi dahil. O yüzden yolumuzu da bu liglerin işlerini yapış şekline çevirmemiz gerekiyor. Bruno Pinheiro doğru isim demiyorum, plan proje çok güvenilir çok sağlam demiyorum ama yıllardır girilmeye çalışan yola mecburen de olsa giriş yapmış bulunuyoruz. Maddi anlamda über süper yatırım riskine girmediğimiz için bence riski yok, ama kaybedilen dönemin üstüne gelecek sezon için de riskli bir iş. Umarım hayırlısı olur, çok imrenilen ama asla üzerine düşünülmeyen X modeli, Y modeli takımlarından biri olamasak da o yola girebiliriz umarım.

Bana çalışkan, işini önemseyen, profesyonel bir ekibe ve bakış açısına sahip bir hoca görüntüsü verdi. Görüntüde böyle olup gerçekte patlaya da bilir zaman gösterir. Karizmatik biri değil, otoritesini de gelince göreceğiz daha önce kariyerli isimlerle çalışmamış yapabilecek mi, bizim elimizdeki oyuncularla ligde sürekli rakibin kapandığı bir takımda çözüm bulabilecek mi veya buradaki taraftar baskısını kaldırabilecek mi onlar da hocanın ve arkasındaki yönetimin sınavı olacak. Ama gelmeden ezbere konuşup, kulübün seçilmiş başkanına ve yöneticilerine aşağılar şekilde hakaret etmek yakışmıyor yahu. Hayır mantıklı nedenlerle bir analiz yapılsa, şu şu nedenden dolayı bu hoca olmaz, şu tarz birisi gelmeli dense yine anlayacağım da adamın keline falan laf ediliyor. Komik. 

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Erman1903

Halil Akbunar'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda kendi topçusu atılsa sosyal medyada 3 puanımız çalındı önümüze tıkıyorlar diyecek tipler yine ortalığı yangın yerine çevirmiş. Pozisyonun kırmızıyla uzaktan yakından alakası yok. Böyle kocakarılar gibi her halta tepinip dövünerek iyice sevimsiz bir şekle soktular camiayı. Bunlar gibi ağlak olanlara vuran çok olur, bize de öyle oluyor hakkımızı aradığımızda bile bulamıyoruz. Bunlar da ne zaman takım kötü gitse her sezon olan şeyleri ön plana çıkarıp camiayı iyice kafa olarak yarıştan koparmayı kendine görev ediniyor. Geçen sezon da ağlayıp durdular, bir bokuma faydasını da görmedik az daha yine şampiyonluktan koparacaklardı takımı.

Madem bir şeyi savunuyorsunuz bunu bize yakışır şekilde yapın, iyice gözü yaşlı sarışınlara benzettiniz camiayı. 
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2021, 00:57:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Halil Akbunar'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda kendi topçusu atılsa sosyal medyada 3 puanımız çalındı önümüze tıkıyorlar diyecek tipler yine ortalığı yangın yerine çevirmiş. Pozisyonun kırmızıyla uzaktan yakından alakası yok. Böyle kocakarılar gibi her halta tepinip dövünerek iyice sevimsiz bir şekle soktular camiayı. Bunlar gibi ağlak olanlara vuran çok olur, bize de öyle oluyor hakkımızı aradığımızda bile bulamıyoruz. Bunlar da ne zaman takım kötü gitse her sezon olan şeyleri ön plana çıkarıp camiayı iyice kafa olarak yarıştan koparmayı kendine görev ediniyor. Geçen sezon da ağlayıp durdular, bir bokuma faydasını da görmedik az daha yine şampiyonluktan koparacaklardı takımı.

Madem bir şeyi savunuyorsunuz bunu bize yakışır şekilde yapın, iyice gözü yaşlı sarışınlara benzettiniz camiayı.
Değerli çok bilmiş kanaat önderlerimizin istediği teknik direktör gelmeyince şirazeleri kaydı. Şimdi bir de gelen başarılı falan olursa rezil olduklarıyla kalacaklar. Bunlar taraftarı bölmekten başka bir işe yaramıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Yönetim pinherio ile buyuk bir risk aldi umarim basarili olunulur kaliteli bir kadro var ellerinde tek umudum hocanin kendini gostermek icin bu fırsatı bilgisi enerjisi ve istegi ile tecrübe edinmesi .... 
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi levitate

bu gece estoril'in maçı varmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pinheiro herhalde gelir gelmez maça çıkacak. Hafta içi de maç varmış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Değerli çok bilmiş kanaat önderlerimizin istediği teknik direktör gelmeyince şirazeleri kaydı. Şimdi bir de gelen başarılı falan olursa rezil olduklarıyla kalacaklar. Bunlar taraftarı bölmekten başka bir işe yaramıyorlar.

Senelerdir sümüğü burnunda balon olmuş bebeler gibi  'Bizi Yiyorlar' çığırtkanlığı yapan tipler bunlar. Olur olmaz her halta ağlarsan ne olur biliyor musun, gerçekten canın yandığında lafını dinletemezsin, çözüm üretemeyip sürekli 'Bizi Yiyorlar' dersen duymayanlara da duyurursun, burada yemesi tatlı olan birileri varmış diye 'Yemeye' onlar da gelir. Yaptıkları şey bundan ibaret, valla ne yalan söyleyeyim, Beşiktaşlı olduğu iddiasındaki ağlamaktan muşmulaya dönmüş bu suratları ne zaman görsem benim de çıkıp iki tane asılasım geliyor. Sen hiç büyük bir Beşiktaşlının böyle çaresizce ağladığını gözünde canlandırabiliyor musun? Baba Hakkı mesela, mümkün mü yahu!

Bu tiplerden birinin daha önce 'Galatasaray ne zaman gol yese Beşiktaş gol atmış gibi seviniyorum' dediğini dahi duyduk, Bunun anlamı 'Bende aşağılık kompleksi var, Galatasaray'ı kendimden daha büyük görüyorum, en az Beşiktaşlı olduğum kadar Galatasaray'ın yenilgisini tutuyorum' anlamına gelir.' Böyle bir Beşiktaşlılık yok, henüz doğruyu yanlışı iyi ayırt edemeyen genç kardeşlerimiz, veya bunların normalleştirdiği 'Bizi yiyorlar' tantanasına kapılıp gerçek Beşiktaşlılık neymiş unutan büyüklerimiz varsa biz hatırlatalım.

Pinheiro'ya gelirsek eğer, ayağının tozuyla gelip derbiye çıkarsa hata edilmiş olur, kaybetmesi durumunda daha gelmeden cephe alan, S.Y için çıkan Komisyon söylemlerinin aynısını birilerinin sözleriyle yüzsüzce yapan, adamı aşağılayan bu tayfaya koz verilmiş olunur. Önder Hoca derbiye çıkmalı, hakkaniyetli olan budur, madem bir iş yapacağız adam gibi yapalım.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2021, 16:21:32 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Senelerdir sümüğü burnunda balon olmuş bebeler gibi  'Bizi Yiyorlar' çığırtkanlığı yapan tipler bunlar. Olur olmaz her halta ağlarsan ne olur biliyor musun, gerçekten canın yandığında lafını dinletemezsin, çözüm üretemeyip sürekli 'Bizi Yiyorlar' dersen duymayanlara da duyurursun, burada yemesi tatlı olan birileri varmış diye 'Yemeye' onlar da gelir. Yaptıkları şey bundan ibaret, valla ne yalan söyleyeyim, Beşiktaşlı olduğu iddiasındaki ağlamaktan muşmulaya dönmüş bu suratları ne zaman görsem benim de çıkıp iki tane asılasım geliyor. Sen hiç büyük bir Beşiktaşlının böyle çaresizce ağladığını gözünde canlandırabiliyor musun? Baba Hakkı mesela, mümkün mü yahu!

Bu tiplerden birinin daha önce 'Galatasaray ne zaman gol yese Beşiktaş gol atmış gibi seviniyorum' dediğini dahi duyduk, Bunun anlamı 'Bende aşağılık kompleksi var, Galatasaray'ı kendimden daha büyük görüyorum, en az Beşiktaşlı olduğum kadar Galatasaray'ın yenilgisini tutuyorum' anlamına gelir.' Böyle bir Beşiktaşlılık yok, henüz doğruyu yanlışı iyi ayırt edemeyen genç kardeşlerimiz, veya bunların normalleştirdiği 'Bizi yiyorlar' tantanasına kapılıp gerçek Beşiktaşlılık neymiş unutan büyüklerimiz varsa biz hatırlatalım.

Pinheiro'ya gelirsek eğer, ayağının tozuyla gelip derbiye çıkarsa hata edilmiş olur, kaybetmesi durumunda daha gelmeden cephe alan, S.Y için çıkan Komisyon söylemlerinin aynısını birilerinin sözleriyle yüzsüzce yapan, adamı aşağılayan bu tayfaya koz verilmiş olunur. Önder Hoca derbiye çıkmalı, hakkaniyetli olan budur, madem bir iş yapacağız adam gibi yapalım.
rakibin gol yemesine sevinmemin nesi eziklik oluyor snlamadım üzülmemizmi lazım ben şahsen gs gol yediğinde zevkten dört köşe oluyorum hele taze gol yemiş muslera suratı yokmu bitiriyor beni ben rakip olarak gördüğüm her takım gol yediğinde zevk alırım fener gs oynasa gs gol yesin zevk alırım sonra dönüp fener yesin ondanda zevk alırım şahsen

Çevrimdışı Erman1903

rakibin gol yemesine sevinmemin nesi eziklik oluyor snlamadım üzülmemizmi lazım ben şahsen gs gol yediğinde zevkten dört köşe oluyorum hele taze gol yemiş muslera suratı yokmu bitiriyor beni ben rakip olarak gördüğüm her takım gol yediğinde zevk alırım fener gs oynasa gs gol yesin zevk alırım sonra dönüp fener yesin ondanda zevk alırım şahsen

Hallerine bakıp gülmek ayrı. En az Beşiktaş gol atmış kadar sevinmek ayrı, bu ikisini eşit gören insanlar bence kendi takımının büyüklüğünü kavrayamamış kişiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ardiles

Hoca benim de çok içime sinmedi, endişelerim var. Ama yapılan eleştirilerin büyük bir çoğunluğunu anlayabilmiş değilim. Beğenmek zorunda değiliz, sevmek zorunda da değiliz burası özgür bir platform, ama küçümseyen arkadaşlara sorum senin liginden en son hangi hoca yurtdışında takım çalıştırma teklifi aldı? Kendi ligimizin hocalarına fırsat vermesine verelim de hangisi kendini geliştirdi? Kaçı yabancı literatürü, oyun yapılarını, yurtdışındaki oyun türlerini inceleyip, alıp, entegre edebilecek seviyede? Kaçı yabancı dil/dilleri akıcı şekilde konuşabiliyor? Kendi insanımızı gömmek gibi olmasın ama bizim köy takımından gelen hoca bile 4 dil konuşuyor yahu.

Türkiyedeki hocalar yöneticilerin yediği naneler yüzünden parası ödenmeyen futbolcuları futbol oynamaya ikna etmekle meşguller. Yerli futbolcuların ödemesi aksatılırken yabancılarınki hemen ödenir. O yüzden yabancı dil öğrenmeye şimdilik ihtiyaç yok. Onun yerine Türkçelerini ilerletip ikna kabiliyetlerini arttırmaya çalışırlar. İşin mali kısmını çözebilirlerse teknik direktör olduklarını hatırlayıp kendilerini geliştirirler emin olun.

Siz önce yöneticileri sorgulayın

Çevrimiçi sefaköykartali

Türkiyedeki hocalar yöneticilerin yediği naneler yüzünden parası ödenmeyen futbolcuları futbol oynamaya ikna etmekle meşguller. Yerli futbolcuların ödemesi aksatılırken yabancılarınki hemen ödenir. O yüzden yabancı dil öğrenmeye şimdilik ihtiyaç yok. Onun yerine Türkçelerini ilerletip ikna kabiliyetlerini arttırmaya çalışırlar. İşin mali kısmını çözebilirlerse teknik direktör olduklarını hatırlayıp kendilerini geliştirirler emin olun.

Siz önce yöneticileri sorgulayın
Ne alakası var Türkiyedeki hocalar sadece Türkiyede mi çalışabiliyor? Yurtdışında oyuncu ikna etmekle de uğraşmazlar trink paralarını alırlar. Ha işlerine gelir mi? Zannetmiyorum burada hakeme sallayıp ona buna sallayıp kavga gürültü 15 hafta götürüyorlar en kötü. Hele bazıları asansör takımları alıp alıp bırakıyor buradan aldıkları paralarla geçinip gidiyorlar güzel güzel. Kendini geliştirmek isteyen dilini de öğrenir, bu işin bir oyun değil bir bilim olduğunu görür ve işine böyle yaklaşır. Aktif hocalardan yuzde 1i falan söylediğim gibi yaklaşıyor. Türk futbolunda yöneticiler şeytan diğerleri melek değil. Oyuncusu, yöneticisi, idarecisi, hakemi, federasyon yetkilisi, hocaları hepsi aynı. Hangi mesleği yaparsan yap, yabancı dil öğrenmek, dış dünyayı takip etmek, mesleğinde dünyada ne oluyor ne bitiyor bilmek gereklidir, bilmeyen geri kalır. Bu yüzden de geri kalıyorlar.

Çevrimdışı ardiles

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1471861152242147340

Tabi canım, herkes saf bi akıllı biziz. Dışarıdan bedava genç futbolcu alayım hem şampiyon olurum hem satış yapar para kazanırım. Ne güzel iş.

O kulüplerin altyapısına baksan, genç futbolculara ödedikleri paraları bilden aklın gider.

Çevrimdışı worns

son anda bir şenol güneş hamlesi gelirse şaşırmam ben hala. umarım olmaz.

yönetimin bruno'yu getirmesi yetmez. potansiyelini tamamen yansıtabilmesi için arkasında durması gerekir. ilkin planlı-disiplinli bir antreman ve yaşam takvimi hazırlayacak, bununla uğraşacak bir ekibe sahip bir arkadaşa benzer. portekiz'de bu yönlerinden çok bahsedilmiş. pek papazlık yapacak yerlimiz yok eskisi gibi kadro bu açıdan iyi ama bell de olmaz yemeye çalışan yerli-yabancı birileri çıkarsa kadrodan, yönetim net mesajı verecek. iki, medyada ilk fırsatta saldıracak, yerli antrenör mafyasıyla dirsek temasında dünya kadar kıraathane yorumcusu var. bunların laflarıyla hocanın yorulmasını engelleyecek. gerçi hoca profesyonelse böyle işlere takılmaz, öyle bir tipe benzemiyor ama yönetimin üç kuruşluk tiplerin ağzıyla, güven yokmuş gibi bir atmosfer oluşmasını net şekilde engellemesi gerekir. üçüncüsü ise kadro planlamasında görüşünü almak ve ortak anlayış zemini kurarak kararları almak- oyun planı, kadro uyumunu sağlamak olacak. bunları yaparsak bence hoca beklenenin ötesinde bir başarılı elde edebilir, potansiyelli gözüküyor. avrupa'da dikkate değer çevrelerin radarına girmiş. portekiz'de yine herkesin parlayan bir antrenör olarak tanımladığı biri.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok harika bir çocuk değil aslında ama iş yapmış. Adam çerle çöple tutunmuş orada lige öyle söyleyeyim, santraforu yok. En iyi adamlarından biri buraya gelen Crespo'ydu. O da hani bizim burada paylaştığımız hareketli 8'lerin 2 gömlek düşüğü tadındaydı.

Nahuel Ferraresi diye bir oyun kurucu stoperi var muhteşem değil ama çalışmış.

Nahuel Ferraresi' yi de M. City U23 ten kiralamışlar.

Çevrimdışı worns

Çok harika bir çocuk değil aslında ama iş yapmış. Adam çerle çöple tutunmuş orada lige öyle söyleyeyim, santraforu yok. En iyi adamlarından biri buraya gelen Crespo'ydu. O da hani bizim burada paylaştığımız hareketli 8'lerin 2 gömlek düşüğü tadındaydı.

Nahuel Ferraresi diye bir oyun kurucu stoperi var muhteşem değil ama çalışmış.

ben izlediğim bir çok özette sol beklerini beğenmiştim. adam 32 yaşında 200bin değeri olan bi tip çıkmıştı :)

Çevrimdışı Erman1903

Nahuel Ferraresi' yi de M. City U23 ten kiralamışlar.

City u23 öyle valla, alıp iyi ülkelerin ikinci liglerine yolluyorlar oyuncuları kiraya, sonra bir daha çoğunun yüzüne bakmıyorlar. Kontratı biten veya 3 kuruşa opsiyonla kiralananlara sonra bir bakıyorsun bizimkinden 3 gömlek iyi liglerde mis gibi top oynuyor.

Çevrimdışı Erman1903

ben izlediğim bir çok özette sol beklerini beğenmiştim. adam 32 yaşında 200bin değeri olan bi tip çıkmıştı :)

Aynen kaptanları Joazinho herhalde, çok bir oyun hacmi yok ama kaptan işte doğru futbol oynuyor - ortaları çok isabetliymiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu akşam asporda fenerbahçe için Şenol güneşi söyledi yorumcunun birisi. . İnşallah o iş olur. :) :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: