Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539555 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kazırken yerine gelecek adama söyle de başkanın cebinden koyduğu 1 milyar tlye yakın parayı da getirsin olur mu?
Yönetim kurulunun tamamının Eylül sonu bilançosu itibariyle sadece 51 milyon TL alacağı var kulüpten.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alakası yok. Yukarıda olası naibi haberi için ben de eleştirimi yaptım zaten. Ama kulüpten kazıyacağız vs ağırlığında yorumunu yapmak için geçerli bir neden olması lazım, adamlar naptı eşine dostuna otopark kiralayıp cebini mi doldurdu, kulübün parasıyla ortada olmayan evi mi aldı? Sen başkasını istiyorsun diye adam kulüpten kazınmayı mı hakediyor? Veya sen X istiyorsun başkası Y istiyor napcaz şimdi birinizi kulüpten kazıyıp diğerinizi gerçek Beşiktaşlı mı ilan edeceğiz?

Trabzonsporlu kimseyi istemiyorum ben zaten Beşiktaşlıdeğiller Trabzonlular. Başından beri bunu istiyorlardı hakemler takımı doğrarken ağızlarını açmadılar. Futboldan 1 gram anlamıyorlar. Zaten kulüp yatış kulübü oldu şenolla beraber 50 km falan koşarlar artık maçta.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yönetim kurulunun tamamının Eylül sonu bilançosu itibariyle sadece 51 milyon TL alacağı var kulüpten.

Güçlü başkan kardeşim tek başarıları Sergen ghezzal josefin getirdiği iki şampiyonluk.
Bu senede onu hiç ettiler şimdi de şenolu getirip bok edip gidecekler

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu an itibariyle böyle olabilir ama sadece başkanın bırakmam seni kampanyasına getirdiği para 100 milyon tlden fazla. Önemli olan kulübün zor zamanında elini cebine atabilmesi. Yani ihtiyaç varken kulübe haciz getirmeyip sonra alması değerli değil mi? Aynı şey hoca konusunda da geçerli. Şenol Hocadan da sportif nedenler dışında nefret etmek anlamsız geliyor. Başarılı olur veya olmaz, goreve gelirse formda bir şekilde etkili görev yapar veya yapamaz onu da bilmiyorum ama geldiği sezon Beşiktaş taraftarına hakaret mi etti, gücendirecek bir açıklama mı yaptı, Beşiktaşta iki şampiyonluk, ŞLde ülke rekoru kırdı, giderken de bütün stad ayakta alkışladı, bizi ayırmak isteyenlere yenik düştük dedi. Ben geçen gelişi kadar etkili olacağını düşünmüyorum ama bir plan doğrultusunda gelirse de razı gelirim şahsen. Doğru strateji uygulamadan Sergene yaptıkları gibi twitterdan kulüp yonetirlerse de eleştirimi yaparım ama ne ANÇ ne de Şenol Güneş için kulüpten kazıyacağız gibi absürt bir laf etmem, edilmesini de doğru bulmuyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Trabzonsporlu kimseyi istemiyorum ben zaten Beşiktaşlıdeğiller Trabzonlular. Başından beri bunu istiyorlardı hakemler takımı doğrarken ağızlarını açmadılar. Futboldan 1 gram anlamıyorlar. Zaten kulüp yatış kulübü oldu şenolla beraber 50 km falan koşarlar artık maçta.
Yahu aynı hocayla takımın 100 yıllık tarihinde, hatta bütün ülkenin tarihinde görmediği ŞL derecesini başarmadık mı, veya iki sezon üst üste, birbirinden alakasız kadrolarla şampiyon olmadık mı, o kadrolar Sergene verilen kadrodan daha zayıftı. Trabzonsporlu dediğin adam kulübün zor gününde kendi ve ailesinin cebinden milyonlarca lira koyuyor, bunlar boş argümanlar. Ha sportif olarak enerjisi yok, taktiği şu anda tutmaz, sağlıklı değil vs. gibi bi eleştiri yaparsın eyvallah da altı dolu olmayan saldırı cümlesinden başka bir şey değil yazdığın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Memleket takımı olunca ayrıca amatöre düşüp isim, kulüp değiştirmeden bir yükseliş hikayesi olunca daha da dahil oluyor insan. Hangi seviye olursa olsun stadda maç izlemenin keyfi başka tabi.
MRA istifasını sundu ancak kabul edilmedi. Hoca kesinlikle iyi bir insan bence de. COVID'den sonra gerçekten çok yıpratıcı bir süreçten geçti. Ailesinin de bırakması yönünde baskısı olmuş zaten. Kendini toparladıkça performansı artabilir. Playoff içinde kalabilirse playoff kısmında olabilecek en iyi hoca kendisi. Bakalım göreceğiz süreci.

Aslında önümüzde büyük fırsat var. 15 oyuncunun sözleşmesinin bitmesi takım maliyetinin 12 milyonlara kadar inmesi. Yerli teknik direktorlerde oyuncu havuzu olduğunu düşünmüyorum. Sportif direktör ile çözülebilir mi?. Yönetimin sınavı yeni başlıyor. Twitterdan dosya paylaşıyorlardı seçim zamanı. Aksiyonlari görelim.

Şu bilet fiyatlarında takım iyi giderken bile yazdım defalarca gelir kaybediyoruz boşuna bu fiyatlar ile diye. Geçen maça göre en az 3 kat fazla gelir elde edeceğiz yarın. Şuraya bağlayacağım, yönetim odasından bilançoları duvara yazıp fotoğraf paylaşıyorlardı. Hep teoride lafta kalıyor.

İnşallah başarılı olursunuz MRA fraklı bir profil felsefeye de meraklıydı diye hatırlıyorum, ben de severim. Bence de oyuncu havuzu iyi olan bir yerli hoca yok, yılların menajere bağlı anlayışının getirdiği bir tembellik. Güzel bir çalışmaydı o dosya ama burada tamamen uygulanabilirliği pek mümkün değil, kısmen de olsa bir şeyleri alsak iyi olurdu ama malesef lafta kaldı. Bir umut bekliyoruz işte, en azından transferde bilimsel yaklaşıma doğru bir gidiş olur diye. Evet bilet fiyatları çok pahalı, uzun zamandır bir düzenleme gelmesi gerekiyordu, şu ŞL geliri olmasaydı halimiz nice olurdu diyeceğim ama çoğuyla transfer yaptık zaten. Dediğin gibi asıl yöneticilik bundan sonra başlıyor.

Çevrimdışı Erman1903

:alala:

https://twitter.com/buzzspor/status/1469774498014584832

Bizimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kötü sonuçlar aldılar, niyetimiz varsa da şu saatten sonra kalmamıştır.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Kötü sonuçlar aldılar, niyetimiz varsa da şu saatten sonra kalmamıştır.
Murat Özen en güçlü aday bu diyordu

Çevrimdışı Erman1903

Murat Özen en güçlü aday bu diyordu

Bizimkiler bir yoklamıştır muhakkak, Karagümrük de şu kaybettiği maçları konsantrasyon kaybına bağlayıp yollamıştır. Olabilir belki de bilmiyorum, @mrred'in dediği de doğru adamlar defansta çok pas yapıyorlar bizimkilerin bacakları düğümlenir öyle oynarsak.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizimkiler bir yoklamıştır muhakkak, Karagümrük de şu kaybettiği maçları konsantrasyon kaybına bağlayıp yollamıştır. Olabilir belki de bilmiyorum, @mrred'in dediği de doğru adamlar defansta çok pas yapıyorlar bizimkilerin bacakları düğümlenir öyle oynarsak.
Ersin, Welinton ve Vida ile çok saçma işler ortaya çıkar Sassoulo'da gördüğü oyunu burada oynatmaya çalışıyor gelirse baştan takım kurmak lazım.

Çevrimdışı murat baltacı

Şenol Güneş tartışılacak isim değil bence gelmek istiyorsa gelmeli ama milli takıma gidiş süreci sıkıntılı olduğu için kapısında yatilmasi yada ısrar edilmesi kesinlikle bize zarar verir bu şekilde gelirse başarılıda olamaz.

Kendisine şampiyon hoca apoletini takan camiaya koşarak ve istekle hırsla gelmeli hocada bu ışık yoksa hiç sağa sola gitmeden Okan buruk gelsin sezon sonuna kadar ne yapıyor görelim.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Trabzon düşüşe geçecek muhtemelen ah şu puan farkı olmasa tarihin en kolay şampiyonluğunu alacaktık ne ts ne avcı şampiyon olacak kapasitede değiller ama fenerle cekisirlerse muhtemelen olurlar fener daha loser çünkü.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yahu aynı hocayla takımın 100 yıllık tarihinde, hatta bütün ülkenin tarihinde görmediği ŞL derecesini başarmadık mı, veya iki sezon üst üste, birbirinden alakasız kadrolarla şampiyon olmadık mı, o kadrolar Sergene verilen kadrodan daha zayıftı. Trabzonsporlu dediğin adam kulübün zor gününde kendi ve ailesinin cebinden milyonlarca lira koyuyor, bunlar boş argümanlar. Ha sportif olarak enerjisi yok, taktiği şu anda tutmaz, sağlıklı değil vs. gibi bi eleştiri yaparsın eyvallah da altı dolu olmayan saldırı cümlesinden başka bir şey değil yazdığın.
Latife yapıyorsunuz herhalde kadroları karşılaştırma konusunda. Bursada sonlanmak üzere olan kariyerini Beşiktaş'ın sunduğu imkanlar ile tekrar parlatıp hemen arkasından ucuz manevralarla milli takıma koşa koşa giden Şenol Güneşi gözümüzde büyütmeyelim bence. Fikret Ormanın son dönemindeki hatalarını hepimiz biliyoruz ancak Şenol hoca hizmetlerinin karşılığını fazlasıyla almıştır. Umarım semtimize bir daha uğramaz.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/etunaakdemir/status/1469786853880520707
Pinherio gelsin kabulüm 4-3-3 oynatan hoca Estoril gibi takımda 59 maçta 1,95 puan ortalaması tutturmuş

Çevrimdışı Erman1903

Pinherio gelsin kabulüm 4-3-3 oynatan hoca Estoril gibi takımda 59 maçta 1,95 puan ortalaması tutturmuş

Aynen taktik açıdan iyi bir adam o, hücumu da savunmayı da ölçülü oynamaya çalışan bir tip. Saçlar da gidik, demek ki işini dert eden bir tip kabulüm ben de.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Trabzon düşüşe geçecek muhtemelen ah şu puan farkı olmasa tarihin en kolay şampiyonluğunu alacaktık ne ts ne avcı şampiyon olacak kapasitede değiller ama fenerle cekisirlerse muhtemelen olurlar fener daha loser çünkü.
Konya iyi gidiyor, olamazlarda keske onlar olsa, avcinin olmasini hic istemiyorum, fb'nin sampiyonlugu bile beni bukadar uyuz etmez
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

Trabzonsporlu başkana bak hele! 1milyar TL koyacak kadar, 100 milyon TL Hibe edecek kadar da Beşiktaşlıymış!

Arkadaşlar bu kadar değersizleştiremez insanlar. yapmayın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

O 59 maçın 34 ü Portekiz 2. liginde, Estoril geçen sene 2. ligdeydi.

O kadar dandik isimler söyleniyor ki, Şenol Güneş'e Yarabbi Şükür diyeceğiz.

Çevrimdışı worns

bir kere de bi metod olsun ya, bir listede hem farke hem şenol güneş hem rıza çalımbay nasıl olabilir?

acele etmeye ne gerek var, önder hoca çalıştırsın gerekirse iki hafta üç hafta, ne istiyoruz, hocadan beklentimiz nedir, önce yönetim bunu kararlaştırsın. ben şenol güneş istemem de demiyorum, farke ile şenol güneş nasıl birbirinin alternatifi olabilir? farke ile parada anlaşamadıysan tamam dünyada aynı ekolden, çalışma sisteminden bir tane mi adam var? git almanya'da ingiltere'de hoca incele, bak. alt liglerde çalışan dünya kadar iyi hoca var,  boşta bir sürü adam var, hadi rudi garcia, fonseca filan pahalı, biraz mesai yapsan var koşa koşa gelebilecek ve vaatkar profili olan hocalar.

derdin şenol güneşse zaten niye listen var? git anlaş.

Çevrimdışı Erman1903

Bruno Pinheiro takımını genelde klasik 4-1-4-1 / 4-3-3 formasyonunda oynatıyor. Birçok modern takım gibi oyunu geriden kuruyorlar lakin bu işi fazla da abartmıyorlar, stoperleri oyunun içinde lakin oyun kurucu tarzında denecek kadar da değil, 6 numaraları genelde stoperlerin arasına girerek merkezi 3lüyor ve kendisine fazla top kullandırmıyorlar. Lakin kalecileri libero tipi oynuyor, bazen kısa, sık sık da uzun isabetli top beklentisi var o iş Ersin'e pek uymayacaktır. Eğer kendisiyle anlaşırsak Josef'i muhtemelen bu şekilde kullanacaktır, zaten kendi 6 numaraları da pivot özelliğe sahip. Hücum genel olarak bekler üzerinden başlıyor, geniş alanda - oyalanmadan kanat akınlarıyla sonuca gitmeye çalışıyorlar. Bu akınlarda 6 numaranın önünde bulunan 2 adet 8 numara kanatlardan gelecek ortalara karşın ceza sahasına koşular yapıyor(genelde biri defansif rolde-diğeri biraz daha serbest, ileri kenarlardan biri de iç forvet rolüne bürünüyor. Merkezden oynama olayları fazla yok, bu hem oyuncularının kapasitesinin kısıtlı olmasından hem de dönüşlerde takımın formunu kaybetmemesi adına bir tercih olarak gözüküyor.

Hurraa ileride basma gibi bir stratejileri yok, adam adama press ve blok halinde savunma var. Rakip 1. bölgesindeyken bizim yaptığımız gibi kontrolsüzce press yapmıyor bu sayede pozisyonlarını da kolay kolay kaybetmiyorlar. Rakip biraz ilerleyince press başlıyor fakat çok şiddetli değiller, mümkün olduğunca hatları derli toplu tutmaya çalışıyorlar, bu sırada ilerideki kenar oyuncuları da geriye doğru gelerek savunmaya yardımcı oluyor. Topu kaptıklarında ise alanı tekrar genişletip mümkün olduğunca hızlı bir şekilde, yine kanatlar üzerinden hücum yapmaya çalışıyor ve etkili de oluyorlar.

Ben Pinheiro'nun oyun tarzını oldukça makul ve derli toplu buldum. Disiplinli savunma, elinde olduğu oyunculara uygun hucum. Bence o istenilen Alman gegenpress'den ziyade bu oyun bizim kadroya daha uygun olacaktır. He Pinheiro büyük camia baskısını ne derece kaldırabilir, oyunculara sözünü dinletebilir mi onu bilemiyoruz işin o kısmı şüpheli.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2021, 02:21:10 Erman1903 ]

Etiketler: