Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 538974 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Listeye bak :D

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1469375937322102784

Abel Ferreira da iyi bir aday, aldığı sol bek Piquerez daha önce burada paylaştığım bir oyuncu:

Çevrimdışı Erman1903

Boşta olanlarda Juan Antonio Pizzi, Diego Martinez ve Marcel Koller'de iş yapar profiller olarak duruyorlar.

Çevrimdışı can1903

Garcia muhtemelen 4-5 isteyecektir. Benim de ilgimi çeken isimler oldu, aralarından John van den Brom iyi bir oyuncu havuzuna sahip gibi gözüküyor - işin mutfağından yetişmiş.
van den Brom buraları tercih etmez abi maalesef
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

Abel Ferreira da iyi bir aday, aldığı sol bek Piquerez daha önce burada paylaştığım bir oyuncu:
şu listeden en çok istediğin kim olurdu abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

van den Brom buraları tercih etmez abi maalesef

Bilemedim, son sezonu iyi değil bence bir yoklamaya değer. Daha önce İstanbulspor'da futbolcu olarak bulundu.

şu listeden en çok istediğin kim olurdu abi

Emin olamıyorum kardeşim Guti - Pirlo - Rıza hocayı istemem. Şenol hocaya gidişinden dolayı soğuğum, ayrıca oyuncu seçme işlerine karışan birisi değil, eğer olursa muhtemelen Erdal. T yapacak transferleri. Okan'ın da çalışma arzusundan şüphelerim var.

Benim için şu sıra 1. faktör planlamada iyi olması, Salzburg liginde ezici bir güce sahip bu yüden Marsch'ın burada performansı ne olur kestiremiyorum,Leipzig'de işi götüremedi, kendisi Amerikalı, full kurumsalda çalıştıktan sonra burada bir kültür şokuyla karşılaşması da mümkün. Eğer planlama alanında iyi destek verebileceksek Farke - Ferreira ve Knutsen bence iyi adaylar. Pinheiro'da iyi bir taktisyen olarak gözüküyor, Estoril gibi bir takımla 5. sırada olması takdire değer. 

[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2021, 02:08:42 Erman1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hannes Wolf ismi de medyaya düşmüş.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1469597548734255108?t=ZKN8qBuLZO6fG60FGcKEQQ

aaa yabancı olmadı yaa diyecekler, sonra gecenin köründe şenol haberi ile uyanacağız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1469597548734255108?t=ZKN8qBuLZO6fG60FGcKEQQ

aaa yabancı olmadı yaa diyecekler, sonra gecenin köründe şenol haberi ile uyanacağız
Yerli gelecekse Şenol gelsin zaten yerli teknik adamla uzun vadeli plan yapılmaz. Bunlar zaten başından beri yerli bakıyordur Torunoğulları harici o yüzden normal para falan hikaye Knutsen falan Bodo'dan ne kazanıyor ki biz karşılayamayalım.

Çevrimiçi Samet Demir

Ne güzel meslekleri var. Sabahtan akşama oturduğun yerden salla. Maçları en güzel yerden seyret. Biraz da populizm.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Taktiğe önem veren, savunma duruşunu bilen bir teknik adama emanet edilmeli bu takım. Yerli hiçbir hocayı istemiyorum. İkili mücadelelerde ayakta kalan galip çıkan bir takım görmek istiyorum.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim kendine yakışanı yapmış yine! Önce piyasaya ne kadar yabancı iyi teknik direktör varsa haber yaptırdılar. Şimdi de olmuyor havası verip yerli bir teknik direktör getirecekler. Bu yönetim gitmeden hiçbir şey düzelmez. 1 adım ileri 2 adım geri devam...

https://twitter.com/demarkesports/status/1469606729067421705

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim kendine yakışanı yapmış yine! Önce piyasaya ne kadar yabancı iyi teknik direktör varsa haber yaptırdılar. Şimdi de olmuyor havası verip yerli bir teknik direktör getirecekler. Bu yönetim gitmeden hiçbir şey düzelmez. 1 adım ileri 2 adım geri devam...

https://twitter.com/demarkesports/status/1469606729067421705
@Erman1903'ın dediği gibi bunlar yönetici değil. İdareci olmak gibi bir dertleri de yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı blackeagle35

Yerli olacaksa ve motivasyonu yüksekse Okan Buruk'u getirsinler bari.

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903'ın dediği gibi bunlar yönetici değil. İdareci olmak gibi bir dertleri de yok.

Bunlar herhalde Şenol Güneş'i harbiden getirecek hacı abi, açıp taraftar kadar bakmadılar yabancılara :), hem yerli olunca oyuncuları da Erdal. T getirir, boşa konuşup tartışıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bunlar herhalde Şenol Güneş'i harbiden getirecek hacı abi, açıp taraftar kadar bakmadılar yabancılara :), hem yerli olunca oyuncuları da Erdal. T getirir, boşa konuşup tartışıyoruz.
Şenol hoca geleceğine alt yapıdan bir hoca gelsin. Hatta İbrahim üzülmez gelsin daha iyi.

Denenmişi tekrar denemenin ne faydası varki..

Çevrimdışı ardiles

İcra takibi yapılmış, haciz memurlarının girip çıktığı, parası ödenmeyen futbolcuların takımı sabote ettiği bir kulüp için fazla iyisiniz.

Misyon sahibi, entelektüel, vizyoner taraftarımız bu kulübü yönetmeyi hakediyor. Ama önce, hazır budama mevsimi gelmişken kaldırım kenarları kavşak ve orta refüjdeki ağaçları budamakla işe başlayın. Budama sonrası ağaçlar, baharda açan yeni sürgünlerle birlikte yeni bir form kazanacak.

Vizyon sahibi taraftarımız yaptığı bir işin sonucunu “belki hayatında ilk kez” somut olarak görecek. Bir bakın bakalım yaptığınız işi beğenecek misiniz? Ağacı kökünden kesemeyeceğinize göre yaptığınız işin sonucuna katlanmak zorundasınız. Hiç bir yere kaçamazsınız!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

Vizyon reisler, uzun araştırmalarım sonunda sizler için yeni isimler buldum. Teknik direktörlük için Philip Cocu dan daha doğru kim olabilir? Psv de uçup kaçıyordu, alın bu adamı. Sportif direktörlük için Damien Comolli adında süpervizyon birini buldum. Scout geçmişi de var. Arsenal Tottenham Liverpool bu adam sayesinde uçuşa geçti. Sakın kaçırmayın.

Çevrimdışı Erman1903

İcra takibi yapılmış, haciz memurlarının girip çıktığı, parası ödenmeyen futbolcuların takımı sabote ettiği bir kulüp için fazla iyisiniz.

Misyon sahibi, entelektüel, vizyoner taraftarımız bu kulübü yönetmeyi hakediyor. Ama önce, hazır budama mevsimi gelmişken kaldırım kenarları kavşak ve orta refüjdeki ağaçları budamakla işe başlayın. Budama sonrası ağaçlar, baharda açan yeni sürgünlerle birlikte yeni bir form kazanacak.

Vizyon sahibi taraftarımız yaptığı bir işin sonucunu “belki hayatında ilk kez” somut olarak görecek. Bir bakın bakalım yaptığınız işi beğenecek misiniz? Ağacı kökünden kesemeyeceğinize göre yaptığınız işin sonucuna katlanmak zorundasınız. Hiç bir yere kaçamazsınız!

Tamam birader anladık, bu forumda vizyon yok sende var. Yönetim bu forumda yazılan hiçbir şeyi yapmamalı, aslında Twitter fenomenlerinin dediklerini yapmaya devam etmeliydik. Sergen kalmalıydı ve abuk subuk 3M 3M oyunculara basmaya devam etmeliydik. 5M Euro verip sağ bek alınmasın diye de biz mücadele etmedik zaten. Hocanın kapısında yatan da bu forumda en çok yazan kişilerden biri olan benim.

Kulüp zaten yazın uçurumdan kendini bıraktı, bunu da ŞL bilmemne diye taraftarın kafasına yöneticiler ve teknik direktör sokmadı. Son kararı da onlar vermiyorlar, düzgün stratejiler koyamama ve yönetecek iradeye sahip olamamalarının sorumlusu kendileri değildir.

Nehrin akışında sürüklenmek dışında bir çözümü olmayan sen de battığımızda gelir ehe ehe bakın ne oldu diye kendini tatmin edersin.

Çevrimdışı Erman1903

Vizyon reisler, uzun araştırmalarım sonunda sizler için yeni isimler buldum. Teknik direktörlük için Philip Cocu dan daha doğru kim olabilir? Psv de uçup kaçıyordu, alın bu adamı. Sportif direktörlük için Damien Comolli adında süpervizyon birini buldum. Scout geçmişi de var. Arsenal Tottenham Liverpool bu adam sayesinde uçuşa geçti. Sakın kaçırmayın.

Madem öyle bir çözüm önerisi sun, dalga dümen dışında bir şey ortaya koyduğunu henüz görmüş değiliz.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2021, 17:22:38 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Yerli gelecekse Şenol Hoca gelsin. Gidişi kaotik olsa da siyaseten baskıdan dolayı mecbur kaldığını düşünüyorum. ANÇ ile yakın dost ve Erdal T. Ile de uyumlu çalışabilecek tek yerli bence.

Seneye muhtemelen takım maaşları 30m eurodan da aşağıda olur.  Hatta en fazla maaşı Ghezzalla Alex alır daha yüksek maaşlı kimse alınmaz. Düşük profilli oyunculardan maksimum verimi alma konusunda Şenol Hocadan iyi yerli hoca olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Yerli gelecekse Şenol Hoca gelsin. Gidişi kaotik olsa da siyaseten baskıdan dolayı mecbur kaldığını düşünüyorum. ANÇ ile yakın dost ve Erdal T. Ile de uyumlu çalışabilecek tek yerli bence.

Seneye muhtemelen takım maaşları 30m eurodan da aşağıda olur.  Hatta en fazla maaşı Ghezzalla Alex alır daha yüksek maaşlı kimse alınmaz. Düşük profilli oyunculardan maksimum verimi alma konusunda Şenol Hocadan iyi yerli hoca olduğunu düşünmüyorum.
Buna ilaveten Bence hoca dışında kesinlikle net bir sportif direktör veya danışman lazım, Hocanın mevki olarak üstünde olmasa da ona futbolcu izleyip önerecek, Almanya-Avusturya-Hollanda coğrafyasından oyuncu havuzu olan, 500-600 bin euroya oyuncu çözebilecek bilgi birikimine sahip biri olmalı.
Seneye minimum iki stoper, iki orta saha, forvet, kanat çözmemiz gerekecek. Bunların büyük bir kısmını ucuz yollu halletmemiz lazım. Bu kurda 5m euro bile büyük para. O yüzden akıl koymak zorundayız.

Çevrimdışı joseph35

Farke'yi isterdim açıkcası ama olmuyorsa, yerli olacak diyorsa yönetim en iyi hatta tek iyi seçenek Şenol Güneş'tir.
Şenol Güneş 2 sene çok iyi lig başarısı 3.sene rekor puan şampiyonlar ligi başarısı hediye etti bize. Tek kötü sezonu oldu. Gençlerle çalışır, yönetimle uyumlu çalışır, potansiyelli yıldızlardan ve gençlerden yüksek verim alır. Bence iyi olur Şenol Güneş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetimin yaptığı algı Beşiktaş aleyhine yapılmadı. O derece algıcılar. Kim bilir kaç tane sosyal medya hesapları, yemledikleri gazetecileri var. Beşiktaş'ın içindeki İrlandalılar gitmedikçe her başarı sadece tesadüftür. Herhangi bir sürekliliği yoktur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: