Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 536416 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi levitate

nkoudou bileği kırmış galiba 2-3 ay yokmuş...
bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

nkoudou bileği kırmış galiba 2-3 ay yokmuş...
Nezaman vardiki tam is yapcak yook yook yook....iyice can sıktı
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Olsa zaten tottenham bize itelemezdi. Ki adamların yine bir ümidi var diye %50 sini aldık.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

çıkar meselesi olduğundan yapmazlar, bırak linçlesinler
Herkes sadece futbolu gördüğünden yönetimi başarılı falan sanıyor. Genel tabloya bakınca hiç de başarılı görünmüyorlar. O beğenmediğimiz Fikret Orman'ın da şampiyonlukları, başarıları vardı. Aynı duruma düşmek için büyük çaba gösteriyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

motivasyonu falan bitmedi sergen bu geçen senede buydu ama herkes gözünü kapatmış sonuca bakıyordu biz şampiyonluğu isteyen oyuncularla şampiyon olduk yoksa sergen her maç çıkardığı kadroyla yaptığı değişikliklerle içine ediyordu maçların bu sene sakatlıklardan şikayet ediliyor geçen sene farklımıydı şimdi oyunculara suç atıyor deniyor geçen sene ilk on hafta çabuk unutulmuş o zaman kim suçluydu oyuncuları taraftar önüne benmi attım geçen sene herşey net görünüyordu burda kazansın kaybetsin lider olsun olmasın her hafta sergen hoca değil dedim gerçekten laf olsun diye dediğimimi sanıyordunuz geçen sene sahada hocalık hiç birşey yoktu varsada negatif olarak vardı abunun bağlayıcılığı takımda arkadaş ortamı oluşturdu sahaya çıkıp bu ortamı sürdürdüler zevk alarak oynadılar performansları yükseldi geçen sene inandım beşiktaş taraftarının futboldan anlamadığına sahada futbol adına hiç birşey yoktu ama sergen kahraman oldu hak ettik biz bu seneyi

Bırak motivasyanu Sergen'in şu an bitmeyen bir şeyi yok, ismi - karakteri - kendine güven hepsi 0'lanmış durumda. Teknik olarak iyi olduğu bir dönem hiçbir zaman olmadı ve olması da pek mümkün değil ama bu insanların geçmişte elde ettiklerinin üstünün çizilmesi hakkını bizlere vermiyor. Önceki sezon Avcı'dan sonra o Diaby'li Miabyli kafa olarak bitmiş kadro ile şampiyonluk sezonundan daha yüksek ortalama yaptı onu ne yapacağız peki, o zaman da mı Aboubakar vardı? O Aboubakar şimdi ne yapıyor, 14 maçta 4 gol 1 asisti var hem de buradan 3 kademe düşük bir ligin iyi takımında, onları da birleştirip şampiyon yapsa ya, veya bize gelmeden önce biraz futbol oynamayı aklına getirememiş mi? Necip-Welinton-N'Sakala hemen herkes iyiydi onları da mı Aboubakar topladı.

Geçen sezonki başarılar amatör ruhla gelmiştir, teknik taktik veya bir oyuncunun kalitesi takımı toplaması ile vb değil. He Sergen bu amatör ruhu bilerek ve isteyerek ihtiyaç olduğu için vermemiştir orası ayrı mesele, içinde olduğu şartlar bunu doğal olarak sağlamıştır - oyuncu ekibi de buna uygun kafada olunca başarı gelmiştir. Şu an aldığı maaş, şişen ego, sezon sonu yansıttığı doygunluk hissi vb bunlar da onun benliğinin yeni şartlarda verdikleridir. Oyuncu grubu da buna uygun - top oynamayan yıldızlar, geçen sezon sınırlarının üstüne çıkan ve sezon sonu hedefe ulaşıp bu sezon hedefsiz kalan bir ekip. Biz zamanında neye ilaç neye zehir olacağını bunlara göre söyledik, teknik-taktiğe bakmadık, ama mesela planlama konusunda iyi iş çıkaramayacağını daha gelmeden söylüyorduk bu sezon başarısız olacağını söylerken onu da dikkate aldık.

Hoca veya hoca değil bu söylemler bana göre havada kalıyor, teknik açıdan en kral hocayı koysan geçen sezon o takımla şampiyon olamazdı. Teknik açıdan Sergen'den daha iyi olan Avcıyı ve daha sonrasında Sergen'in o takımla neler yaptığını da gördük. Sergen'e 4 kat maaş verip ona planlama yaptırır bir dediğini iki etmez ŞL gibi ütopik hedefler koyarsan olacağı budur. O totoda bu don durmaz.

Hee bu geçen sezonki başarı onun değil muhabbeti açıkçası beni pek de rahatsız etmiyor çünkü kendisi bir daha asla bu takımın başına hoca olarak gelmemeli, birkaç maç önce yürekli bir insan gibi istifa etse o hakka sahip olabilirdi ama artık değil. Romantik tayfa gün gelecek yine bu adamı geri isteyecek o yüzden isteyen istediği yerden sallasın vursun da bunlar bir daha parçasını bulamasınlar.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2021, 17:25:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Ersin
Rosier Montero X1 Rıdvan
X2 X3
Rachid X4 Nkoudou
X5

X1 = Montero yanına ucuz yollu bi Marcelo şekli birini almak lazım.
X2-X3 = Orta alanda iki oyuncudan basacak koşacak tempo yapacak, diğeri de benzer ancak daha çok pas yapabilen, hücumu düşünen profilde iki orta saha almamız gerektiğini düşünüyorum. İkiliden biri Can da olabilir, o potansiyele sahip, sıçramayı yaparsa yanına daha tecrübeli biri alarak tecrübeyi dengeleyebiliriz.
X4 = Gelecek hocanın oynayacağı oyuna göre daha teknik, pasör bir orta saha da alabiliriz, yoksa Talisca gibi serbest skorer de alabiliriz, gelecek hocanın planına göre biri olmalı.
X5= Golcü, başka tanıma gerek yok, gol atma alışkanlığı olan, aldın mı 20 tane ligde bırakacak oyuncu lazım.

Emre Bilgin, Serdar, Can, Güven, Oğuzhan, Hasic, Kenan, Umut gibi isimlere ek rotasyona uygun fiyatlı birkaç hamle de yapmamız gerekir ama bu sezonki kadronun maliyeti azaltıp, daha çok mücadele eden, über süper isimler yerine daha uygun fiyatlı ama takım oyunu oynayabilecek oyuncular ve doğru hoca tercihiyle seneye yine yarışta olabiliriz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yalnız benim bu dönemde Ghezal'a sevgim ve saygım bir kat daha arttı. Yeteneğini ve karakterini son damlasına kadar sahaya koyuyor. Ben onun yerinde olsam muhtemelen son maçta tabelada numaramı görünce kramponları Sergen'in kafasına fırlatır direk soyunma odasına giderdim.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/yugoslavfaulu/status/1467143347429117952
Sergen hoca futbolculardan geçen seneki gibi varını yoğunu koysunlar ben uğramayım etliye sütlüye diyor. Ayrıca elinde değişiklik yapmak için oyuncuda yoktu. O taraftan da kafası rahattı.

Eylül ayında hele istediği adamlarda alınmış oldu. Büyük hayallerimiz var, ilerde ispanya da takım çalıştırmak istiyorum v.s. Söylemleri oldu. Ne oldu lige 10 hafta da bayrak salladık. Hala kendisine toz kondurmuyor.

Şimdi her maç sonu oyunculara bok atıyor.

[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2021, 18:10:34 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sergen hoca futbolculardan geçen seneki gibi varını yoğunu koysunlar ben uğramayım etliye sütlüye diyor. Ayrıca elinde değişiklik yapmak için oyuncuda yoktu. O taraftan da kafası rahattı.

Eylül ayında hele istediği adamlarda alınmış oldu. Büyük hayallerimiz var, ilerde ispanya da takım çalıştırmak istiyorum v.s.

Köpeksiz köyde değneksiz gezmek deyimi vardır. Şu anki Sergen Yalçın'ın modu da aynen bu.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eylül ayında hele istediği adamlarda alınmış oldu. Büyük hayallerimiz var, ilerde ispanya da takım çalıştırmak istiyorum v.s.

Bu kafayla Avrupa'ya giderse helal olsun derim. Kendi kurduğu kadroya laf atan teknik direktörü kimse almaz herhalde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Sene başında son yılların açık ara en iyi kadrosu dedik. Buna renklilere dahil. Sonuç ilk yarı bitmeden 1. Takımla aramızda 18 puan fark var.

Ne hoca ne yöneticilerde gram utanma yok. Kimse açıklama yapmıyor. Özel şirkette çalışıp bu performansı versen tazminatsız işten kovarlar adamı.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kafayla Avrupa'ya giderse helal olsun derim. Kendi kurduğu kadroya laf atan teknik direktörü kimse almaz herhalde.
Avrupada hocayı ne yardımcı hoca yaparlar ne de alt yapı hocası.

Ağır olacak ama rotasını Yeteneksizsiniz jurisi olarak çevirirse kendi adına iyilik etmiş olur.

Çevrimiçi Akil Emre

Sene başında son yılların açık ara en iyi kadrosu dedik. Buna renklilere dahil. Sonuç ilk yarı bitmeden 1. Takımla aramızda 18 puan fark var.

Ne hoca ne yöneticilerde gram utanma yok. Kimse açıklama yapmıyor. Özel şirkette çalışıp bu performansı versen tazminatsız işten kovarlar adamı.

Dordmund maçında bi şekilde puan alınması ve küme düşmemek bu sene yeterlidir, hoca da yönetimde sonuna kadar bekleyecekler sonuçta

Çevrimiçi Samet Demir

Dordmund maçında bi şekilde puan alınması ve küme düşmemek bu sene yeterlidir, hoca da yönetimde sonuna kadar bekleyecekler sonuçta
Tek temennim ara transferde sezonunda yeni adam alınmaması.

Çevrimdışı Erman1903

Eylül ayında hele istediği adamlarda alınmış oldu. Büyük hayallerimiz var, ilerde ispanya da takım çalıştırmak istiyorum v.s. Söylemleri oldu. Ne oldu lige 10 hafta da bayrak salladık. Hala kendisine toz kondurmuyor.

Bu varını yoğunu koyma için amatör ruh lazım o her sezon bulunmaz geçen sezon hem oyuncular hem hoca da vardı. Zaten baska türlü sampiyon falan olamazdık o sezon 13 kişiyle. Şimdi hedeflere ulaşıldı amatör ruh fayda etmez profesyonel yönetim çare olur ama malesef hoca pro maaşı alan ve kendini pro sanan bir amatör. Oyuncular da masum değil geçen sezon gördüğümüz inandığımız kadar iyi topçular değil bunlar ama takviyeler vb yapıldı ne olursa olsun favori olarak lige girdik. İş dönüp dolaşıp tepedekine patlar takımın sahadaki görüntüsü sebebiyle Sergen'e hocanın performansı üzerine b planı olmayan ya da varsa da bunu uygulayacak cesarete sahip olmayan yönetime.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2021, 19:20:26 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Paramı verin gideyim diyor. Fatih hocasından akılda almıştır.

Çevrimdışı Erman1903

Paramı verin gideyim diyor. Fatih hocasından akılda almıştır.

Benim bildiğim tazminat bile koyulmadı ama öyleyse de zaten sezonun ortasına geldik buna ne kadar istiyorsa verip kovmaları lazım. Belki sonrasında 1-2 oyuncu kendine gelir performans yapar da satılır çıkarırız parayı, hiçbir şey olmasa da yapılması gerekeni yapmış onurlu bir camia oluruz. Gerekirse sezon sonuna kadar hocasız ve transfersiz devam ederiz bundan daha kötü olamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim bildiğim tazminat bile koyulmadı ama öyleyse de zaten sezonun ortasına geldik buna ne kadar istiyorsa verip kovmaları lazım. Belki sonrasında 1-2 oyuncu kendine gelir performans yapar da satılır çıkarırız parayı, hiçbir şey olmasa da yapılması gerekeni yapmış onurlu bir camia oluruz. Gerekirse sezon sonuna kadar hocasız ve transfersiz devam ederiz bundan daha kötü olamaz.
Bu dakikadan sonra Sergen'e laf etmem. Onu göndermeyen, gönderme cesareti gösteremeyen, yedek bir planı olmayan yönetime kızarım. Şu dakikadan sonra yönetim sıralama yaparsak benim için ilk sıradadır. Sergen ağzıyla 3-4 defa söyledi düzeltemem diye ama hala takımın başında. Gazetelere ısmarlama haber yaptırmaları benim için bir şey ifade etmiyor. Ben daha işler kötüye gitmeye başladığında Sergen ile oyuncular arasında sıkıntı olduğunu duymaya başlayıp sezonun sıkıntıya girdiğini düşünmeye başlamıştım. Şu an geldiğimiz noktada yaşadıklarımız endişelerimi haklı çıkardı. Yönetim pasif kalarak ne kadar iyi yönetici olduklalarını kanıtlıyorlar. Cebinden para veren iyi yönetici olsaydı en iyi yöneticimiz Demirören olurdu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu dakikadan sonra Sergen'e laf etmem. Onu göndermeyen, gönderme cesareti gösteremeyen, yedek bir planı olmayan yönetime kızarım. Şu dakikadan sonra yönetim sıralama yaparsak benim için ilk sıradadır. Sergen ağzıyla 3-4 defa söyledi düzeltemem diye ama hala takımın başında. Gazetelere ısmarlama haber yaptırmaları benim için bir şey ifade etmiyor. Ben daha işler kötüye gitmeye başladığında Sergen ile oyuncular arasında sıkıntı olduğunu duymaya başlayıp sezonun sıkıntıya girdiğini düşünmeye başlamıştım. Şu an geldiğimiz noktada yaşadıklarımız endişelerimi haklı çıkardı. Yönetim pasif kalarak ne kadar iyi yönetici olduklalarını kanıtlıyorlar. Cebinden para veren iyi yönetici olsaydı en iyi yöneticimiz Demirören olurdu  :tabe:

Nehirin akışında sürüklenmek yöneticilik değildir, kulübü yönetenler twitter fenomenleri. Kadroyu koru, yıldız al ŞL'ye gidiyoruz tamam, Sergen'e tam yetki, yöneticini kızağa çek tamam, hocayı bu fiyasko gidişte koru yola devam et, ok.  Danışmanını twitter odalarına gönder hesap versin açıklama yapsın yahu bu nedir kardeşim 3-5 çapulcu - ne yönetim bilimi ne de futbol bilen tip Beşiktaş'ın sesi olduğu iddiasıyla twit atarak, tag açarak kulüp yönetiyor. Söyledikleri yapılınca bakın biz önemliyiz diye kendilerini tatmin ediyorlar - bunda haklılar da adamlar karar mercii olmuş.

Adamcılık uğruna kulüplerini sattı herifler hala daha çıkıp utanmadan konuşabiliyorlar yahu, insanın aklı hayali almıyor. Bunlar hiçbir zaman şu yönetimde olduğu kadar güçlü olmadı, emin olun takım umurlarında bile değil, hiçbir bok olmadıkları için önemli bir şey olmak tek dertleri bu, şu an onlardan mutlusu yok. Bunun sorumlusu da şu karar almaktan aciz yönetimdir, sen güçlü olmazsan birileri çıkar sazı eline alır elbet.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2021, 20:19:22 Erman1903 ]

Geçen sezon Konya' dan 4 yedikten sonra alternatif hocalarla görüşüldü diye yönetici avına çıkıldı. Yönetim goruşse bir dert görüşmese başka bir dert.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sezon Konya' dan 4 yedikten sonra alternatif hocalarla görüşüldü diye yönetici avına çıkıldı. Yönetim goruşse bir dert görüşmese başka bir dert.
Ben o dönem de Sergen'i sorguluyordum. İstersen geri dönüp bakabilirsin. Şampiyon olduğunda bile eleştirimi de yaptım, övgümü de. Yönetimi de gerektiğinde övdük ama kimse eleştirilemez değil. Olmamalı da zaten. Zaten eleştiri yapmadığımız için bunlar başımıza geliyor. Biz ülkece gözümüzü karartıp sürekli savunmayı seçiyoruz. Bu hata başımıza büyük dertler açılıncaya kadar devam ediyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben o dönem de Sergen'i sorguluyordum. İstersen geri dönüp bakabilirsin. Şampiyon olduğunda bile eleştirimi de yaptım, övgümü de. Yönetimi de gerektiğinde övdük ama kimse eleştirilemez değil. Olmamalı da zaten. Zaten eleştiri yapmadığımız için bunlar başımıza geliyor. Biz ülkece gözümüzü karartıp sürekli savunmayı seçiyoruz. Bu hata başımıza büyük dertler açılıncaya kadar devam ediyor.
Senin özelinde söylemedim. Hocanın kendisi bile buna bozuldu, şampiyonluktan sonra laf soktu. Dünyanın en saçma hareketleri. Derbide ezilip yenilirsek anca kovulur.

Çevrimdışı ALDENYX

Bence yonetim zaman kazaniyo neyin zamani şenol güneş takim çalıştırmak istemiyorum şuan ama Besiktastan da teklif gelirse hayirda diyemem diyor. Bende ,dinleneyim hemen teklif gelmesin diye yorumluyorum...sonra oturur konusuruz takımın basina geçerim sorun olmaz der gibi de geliyo . Burda Sergen ister mac kazansin ister kaybetsin yonetimde Sergenin arkasında durmus gibide oluyor taraftarda bakin isteginiz doğrultusunda Sergenin arkasindayim imaji veriyorlar....bence durum bu
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı murat baltacı

Güle oynaya şampiyon olacağımız sezon nasıl zehir oldu aklım almıyor hocayı göndersen oyuncular oynamadiktan sonra ne değişecek bari iki üç tane genç monte edilip önümüzdeki senelerin kadrosu kurulsa Şenol Güneş yerine Biliç guti terzic olsa iyi olur.
BeŞiKtAşK

Etiketler: