Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 536479 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş başkanını bir hocanın ayağına gönderdik, bu taraftar grubunun yazın yaptığı en büyük hata. Ben dahil.
O şartlarda gönderseler yönetim zor durumda kalırdı. Başka teknik direktörlerle görüştüler mi bilmiyorum ama şu anki durumu sezon başında yaşardık. Taraftarlık kültürümüz yok. Yeni stat, pandemi, ekonomi derken seyirci ve tribün kültürü yok oldu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

hocanın istifa ettiğine dair haberler var
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. Şu an 31 yaşındayım ve kabaca 2002'den beri takımımı hep takip ettim. Yeri geldi işim yüzünden maç izleyemedim, yeri geldi misafirler geldi maç izleyemedim ama şimdiye kadar asla maç günlerini unutmadım. Izlemesemde elim telefonda  ikidebir sayfayı yenileyip skor durumuna baktim ama bugün, 2002 yılından beri ilk kez bizim maçımızın olduğunu unuttum. Maç oynanmış, bitmiş, fark yemişiz ve benim haberim yok. Beni bu duruma düşürenler utansın.

Sergen için 3-4 haftadır taraftara yuhalanmadan istifa etsin diye bağırdık çağırdık. Taraftar hesap sormaya başladığında bile okadar insanı bekletmiş.

Başarının getirdiği baskıyı kaldıramadı. Üstüne dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Yarın toplantıdan sonra eğer yönetim kendisini kovacak cesareti bulamıyorsa veya Sergen istifa etmiyorsa artık ne maç izlerim, nede takımı takip ederim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/DeportesReports/status/1464701628209061898

aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA
Bu kadrodan filozof verim alır ama o ayrılık ve ayrılık sonrası yaşananlardan sonra kesinlikle gelmesini istemem. Bilic ile de güzel ayrılmadık. Bizi bırakıp şampiyonluktan eden birisinden bahsediyoruz. O kadro şampiyon olurdu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

hocanın istifa ettiğine dair haberler var
Söylenti değil resmi açıklama lazım bize  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Bu kadrodan filozof verim alır ama o ayrılık ve ayrılık sonrası yaşananlardan sonra kesinlikle gelmesini istemem. Bilic ile de güzel ayrılmadık. Bizi bırakıp şampiyonluktan eden birisinden bahsediyoruz. O kadro şampiyon olurdu.
milli takımdan sonra kendini toplayacağından şüpheliyim, bir de yabancı kuralını başımıza bela ettiği için istemiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

milli takımdan sonra kendini toplayacağından şüpheliyim, bir de yabancı kuralını başımıza bela ettiği için istemiyorum
Yabancı kuralı işine hiç girmeyelim. Futbola iyice yabancı olduk zaten. Beşiktaş'ı izlemeyi özledim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA

Bilic mi? dfhshshdjfjfjkdkdk

Anadolu takımı gibi anılmak, derbilerde sıfır çekmek ve sezonu 3.kapatmak çok özlendiyse getirilsin.

Çevrimiçi tolga1903

Şenol gelip yabancı sınırından şikayet etse ya maç sonrası efsane olurdu böyle bir sezona yakışırdı yani şunu yapması

Çevrimdışı can1903

Bir tane fotoğraf paylaşmıştım 20 gün önce falan, 94 numara ve 61 numara.  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi COB

Şenol Güneş için çok emin değilim. Bence kariyerinin sonunu Trabzonda yapacak ve o fırsatı kollayacaktır. Bizde kendini ıspatladı ve 2 sene şampiyon oldu ama artık ıspatlayacak birşeyinin kaldığını sanmıyorum.

Bu psikolojik ortamı kaldırabilecek yerli hoca Rıza Çalımbay. Şampiyonluk hayali var, bizden gittikten sonra da kendini geliştirdi ama halen yeterli mi? Bilemiyorum.

Okan Buruk'u isterdim ama bu kadar çökmüş bir kadroyu ayağa kaldırabilir mi, şüpheliyim.

En iyisi Alman ekolünden başarıya aç bir ismin bulunup getirilmesi. Edin Terzić çok uygun bir aday ama oradaki düzenini bırakıp buraya gelmez gibime geliyor.

Çevrimdışı blackeagle35

Bilic nedir yapmayın, kafayı yiyecegim. Yine saçma sapan romantizm, taraftar saçmalıkları, kaybedilen derbiler..
Yerli gelecekse Okan'ı getirin geçin. Hiç değilse kazanma güdüsü olan ve bunu başarmış birisi.

Çevrimdışı Erman1903

Biliç şu dönemde gelirse eminim daha iyi oluruz, Şenol hoca kesinlikle istemediğim birisi ama o dahi Kenan vb oynatarak bile daha iyi sonuçlar alabilir lakin uzun dönemde bu isimlerle bir yere varılabileceğini pek sanmıyorum. Biliç bize geldiğinde amatör ruhu yüksek bir hocaydı fakat artık değil, daha yüksek seviyeyi de gördü ve şimdi Çin'de, yiyeceği kadar ekmek yedi meslekten. Şenol Güneş ise bence ulaşacağı tüm hedeflere ulaşmış ve sert düşüşte olan, motive olmak için de fazla sebebi ve enerjisi kalmayan biri.

Bizim artık farklı bir yol tutturmamız gerekiyor, bunun için de daha farklı profilde bir hocaya ihtiyacımız var, geçmişe bir perde çekilmeli. Yeni nesil idealist bir yabancı olabilir, aslında daha tecrübeli ve planlama alanında ciddi işlere imza atmış birini de getirebiliriz lakin işler istediğimiz gibi gitmezse bunun faturası çok daha ağır olacaktır. Ayrıca bu profilde tecrübeli bir yabancıdan sahip olduğumuz bütçelerde iyi bir iş çıkarmasını beklemek de çok gerçekçi olmaz.

İstediğimiz profilde bir yabancı bulamıyorsak ya da bulduğumuz adamı doğru şartlarda çalıştıramayacaksak sezon sonuna kadar herhangi bir yerli olabilir, lakin kesinlikle 2-3 sezonluk imza atılmamalı.

Çevrimiçi levitate

Bir tane fotoğraf paylaşmıştım 20 gün önce falan, 94 numara ve 61 numara.  :photo:
üzdü
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şenol gelirse kenan umut salih banko 11

ersinin yerine kaleci bakılır falan :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA

Yahu bu adam Beşiktaşta kötü futbol oynattığı için gönderilmedi mi? Gittiği yerde (milli takım) kötü futbol oynatıp başarısız olmadı mı? Neden geri dönüyor o zaman? Bu işin mantığı nerede. Yalan olduğunu düşünüyorum ben. Böyle bir kafayı yemişlik olamaz.

Çevrimiçi levitate

sinan enginde yarın bitiyor demiş hayırlısı olsun artık
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/futbolarena/status/1464709669180608519?t=g5kk9FX5Equ3sGjsxkuxNQ

terzic destekçileri sevinebilir azcık

Terziç'in filozoftan sonra geldiğinden haberi var mı acaba 🙂.

Yaw adam Dortmund takımında direktör vari bir pozisyonda çalışıyor kariyerini yok etme riskine niye girsin?

Şu ortamda ihtiyacımız olan profile uygun ama kendisi kurulu düzende çalışmaya alışkın birisi. Şu adamı getirip  transferleri Peker reise yaptıracaksak hiç girmeyelim o işe bence.

Benim hocanın gönderilmesinden sonra asıl beklentim yönetimden birilerinin çıkıp uygulanacak planı anlatması. Ajax modeliyse Ajax modeli ve buna göre hoca, ortam. Narkozsa narkoz istersen Aydede, Hikmet Karaman getir. Bir görelim yolumuzu ona göre hareket edelim.

Çevrimiçi levitate

Yahu bu adam Beşiktaşta kötü futbol oynattığı için gönderilmedi mi? Gittiği yerde (milli takım) kötü futbol oynatıp başarısız olmadı mı? Neden geri dönüyor o zaman? Bu işin mantığı nerede. Yalan olduğunu düşünüyorum ben. Böyle bir kafayı yemişlik olamaz.
başkanın dünya üzerinde eşinden sonra en çok sevdiği insan şenol güneş :D

2015'te haldır huldur hoca aranırken kendi kendine şenolla anlaşmış sonra diğer yöneticileri zorla ikna etmişti

ama ben geleceğini düşünmüyorum, kaotik ortam hazır olmayan takım uğraşmaz bence. sezon başı veya sonu olsa koşa koşa gelirdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Terziç'in filozoftan sonra geldiğinden haberi var mı acaba .

Yaw adam Dortmund takımında direktör vari bir pozisyonda çalışıyor kariyerini yok etme riskine niye girsin?

Şu ortamda ihtiyacımız olan profile uygun ama kendisi kurulu düzende çalışmaya alışkın birisi. Şu adamı getirip  transferleri Peker reise yaptıracaksak hiç girmeyelim o işe bence.

Benim hocanın gönderilmesinden sonra asıl beklentim yönetimden birilerinin çıkıp uygulanacak planı anlatması. Ajax modeliyse Ajax modeli ve buna göre hoca, ortam. Narkozsa narkoz istersen Aydede, Hikmet Karaman getir. Bir görelim yolumuzu ona göre hareket edelim.

zaten bvbyi bıraksa 100 tane talibi var

bence ajax modeli falan bize ters, bize gidecek olan ne çok yaşlı ne aşırı genç oyuncularla dengeli bir kadro kurup iyi bir hocayla verim almaya çalışmak. ama bu hoca öyle belli şeylere takık yaşı fazla birisi olmamalı, 40-50 yaş arası hırs dolu sosyopat birisi lazım bize :D

şu sıralar marcelo gallardo ilgimi çekiyor niye bilmiyorum. adamın soyismi bile tutması için yeterli
bipbipbupbup

Etiketler: