Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533953 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Ortalama 2 sakat vererek bu sezon bitmez. Sakatlanmayan bir oyuncu bile kalmadı takımda. Herkes mutlaka en az bir sakatlık geçirdi kaleciler dışında.

Geçen sezon sonundaki sakatlıklar da demek ki tesadüf değilmiş.

ne kadar doğru bilmiyorum, dün bir spaces odasında duydum. kulüpteki fizyoterapist sayısı 4'müş, sadece a takımdan sorumlu değil altyapı gruplarına da bakıyorlarmış

aynı eleman başakşehirde sadece a takım için 6 fizyoterapist olduğunu söyledi

internet sitelerine baktım sayılar eşitti ama belki güncellenmemiştir bilemedim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1456185534754209794?t=IN9eGHr-Ve9OxUbvE6R_7A
Hoca da rüyasından uyanmıştır artık. Önüne bakma zamanı geldi geçiyor.

Ts maçı ile kaderini belirler.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nartallo

Geçen maçta aynı kornerden üç gol yediğimizde şanssızlık demişti, dün de hakem falan bir şeyler anlattı.

Tüm sorumluluk da ondaymış, iki gün önce de formanın ağırlığını bilmeyen oyunculardan bahsediyor, oyuncuları hedef gösteriyordu.

Formanın ağırlığını taşımayan Umut Meraş'mış sanırım, o kesildi sadece....

Montero'yu çıkarıp Mehmet Topal'ı stopere koyuyor, bununla ne amaçladı çok merak ediyorum. Antalya maçında da aynı Topal'ı sağ beke koymuştu.

Velhasıl Sergen Yalçın dağılmış vaziyette... Bu işin büyüsü kaçtı.

Bundan sonrasında Beşiktaşlılar üzülür, Sergen Yalçın yıpranır. Buradan toparlanma falan çıkmaz ancak kaos çıkar...

İyi ayrılalım ki, tekrar buluşmak için yüzümüz olsun.

Çevrimdışı zafkan

Forma adaleti kalmadı takımda. Hoca'da uyuşuk uyuşuk izliyor kenarda. Rahat biri olduğunu biliyordum da, ekran başında ben çıldırıyorum. Tuhaf tuhaf kadrolar çıkarıyor. Sürekli rotasyon yapıyor. Umut'u neden kestin hoca? Ya da Serdar'ı. Can gibi elinde bir cevher var işlesene. Topal'da ne gördün bizim göremediğimiz? Alex varken Kenan'ı oynatarak ne amaçlıyorsun? Salih varken bitik Atiba'yı neden oynatırsın? Hoca ne amaçlıyor? Trabzon maçına rotasyon mu yaptı şimdi? Tövbe tövbe. Kafayı yemiş ya.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi Samet Demir

Forma adaleti kalmadı takımda. Hoca'da uyuşuk uyuşuk izliyor kenarda. Rahat biri olduğunu biliyordum da, ekran başında ben çıldırıyorum. Tuhaf tuhaf kadrolar çıkarıyor. Sürekli rotasyon yapıyor. Umut'u neden kestin hoca? Ya da Serdar'ı. Can gibi elinde bir cevher var işlesene. Topal'da ne gördün bizim göremediğimiz? Alex varken Kenan'ı oynatarak ne amaçlıyorsun? Salih varken bitik Atiba'yı neden oynatırsın? Hoca ne amaçlıyor? Trabzon maçına rotasyon mu yaptı şimdi? Tövbe tövbe. Kafayı yemiş ya.
Kendince bir önceki maç çok ofansif kadro ile çıktı. Dünkü maçta da 3 tane kabiliyeti sınırlı orta saha ve topu bomba zanneden bir forvet ile ilk yarıgol yememeyi 2. yarı da kadroya ofansif futbolcular alıp maçı bu şekilde almayı hesap etti sanırım.

İzahı yok. Ne olursa olsun ts maçını alsa da Almasa da yol yakınken hoca ile yollar karşılıklı anlaşarak ayrılmalı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Mert
Rosier-Serdar-Montero-Umut
Josef-Pjanic-Can
Nkoudou-Bats-Alex

Çevrimiçi levitate

maçı pazara almak için başvuru yapmışız saniyesinde reddetmişler

pazar günü fb-gs olduğu için bein istemiyormuş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

maçı pazara almak için başvuru yapmışız saniyesinde reddetmişler

pazar günü fb-gs olduğu için bein istemiyormuş diyorlar
Yonetim sirf basvuru yapmis olmak icin basvurdu, olurda elestiri olursa ya biz basvuru yaptik ama tff kabul etmedi diyebilmek icin.

Zaten gerekte yok macin Pazar’a alinmasina, gecen senede sikisik fiksturde daha iyi maclar cikarmistik. Ne zaman milli araya girsek yada 4-5 gun takim dinlenip maca ciksa puan kaybedip durduk.

Ne olursa olsun, yonetimin acizligini ve yetersizligini birkez daha gormus olduk. Ne Mhk’ya, ne Tff’ye, nede baska bir yere sozlerini gecirebiliyorlar. Onune gelen postayi koyuyor klube ve yonetime ama cit yok kimseden. Bir Allah’in kulu cikip neden 9 Kasim’dan itibaren statlara tam kapasite seyirci alinacak diye soramiyor. Neden 6 Kasim’dan itibaren degilde 9 Kasim’dan itibaren? 3 gunde covid‘i mi bitireceklermis?

Çevrimdışı ferdi1903

3 sezondur rezalet bir avrupa istatistigimiz var, bukadar düsmemeliydik

Çevrimdışı AigleBordeaux

3 sezondur rezalet bir avrupa istatistigimiz var, bukadar düsmemeliydik
avrupa'da basarili olmak icin takim halinde defansi iyi yapman lazim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Trabzon maçı için biletlere bakayım dedim. Fotoğraftaki şey ile karşılaştım. Biz de sanırım bazı bloklarda yan yana bilet satıyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam şampiyonlar  ligi maçında da bu şekildeydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

Fm22 yi aldın mı

yok be abi çok pahalı

16 ve 20den devam :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

abdullah aydın diye bi eleman almıştık herkes kim bu nerede şimdi diye kızıyordu

1. ligde menemenspordaymış, 5 maça çıkmış şu ana kadar, izleyenler bayağı iyi oynuyor diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

abdullah aydın diye bi eleman almıştık herkes kim bu nerede şimdi diye kızıyordu

1. ligde menemenspordaymış, 5 maça çıkmış şu ana kadar, izleyenler bayağı iyi oynuyor diyorlar
Hatirliyorum o cocugu, Fransa’nin amator bir takimindan alinmisti yada alt liglerinden. Ben Altay’a kiraladigimizi sanmistim ve gecen sene Altay’in mac kadrolarini check ediyordum ama bulamamistim. Halen bizim oyuncumuz mu yoksa saldik mi?

Çevrimiçi levitate

Hatirliyorum o cocugu, Fransa’nin amator bir takimindan alinmisti yada alt liglerinden. Ben Altay’a kiraladigimizi sanmistim ve gecen sene Altay’in mac kadrolarini check ediyordum ama bulamamistim. Halen bizim oyuncumuz mu yoksa saldik mi?
bizim oyuncumuz kiralamışız
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

bizim oyuncumuz kiralamışız
Hmm bilgi icin tesekkurler, umarim iyi bir performans verip birkac sene sonra takima katki verebilecek bir seviyeye gelebilir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sezonu ilk beşin dışında bitiririz.

Etiketler: