kıstasımız töre olacaksa işimiz var. Karşı kenarında q7 yi beğenmiyorduk defoları nedeniyle o da kenar oyuncusuydu o yeteneğine göre vasat kalıyordu istatistikleri. Güven ise sadece arada bir gol atarak ideal kanat oyuncumuz olamaz.19 gol atmış larini bile beğenmeyen var veya her sezon ortalama 10 gol 10 asist yapan olcay şahanı beğenmiyordu taraftarın çoğunluğu.
Eldeki malzemeler bunlar yapılacak bir şey yok, Töre ve Kenan boş boş dolaştılar kaç maç sahada. Çıkıp as oyuncu olacağını iddia eden yok. Bana göre 10M denilen Halil'den değersiz değil ve oynaması gereken yerde doğru dürüst kullanılmadı. Oynayınca 2 maçta 3 gol atıp birini alan adama hiçbir yerde böyle yüklenilmez, sanki golü rakibe değil bize atmış gerçekten anlamak zor.
Kenan ve Töre oynasın o zaman, ben ona doğru kurulmuş kadroda 5. Kenar alternatifi olarak baktım fakat kanat rotasyonu doğru kurulmadı ve şans bulunca değerlendirdi. Yıldız yapmaya da, değersizleştirmeye-dışlamaya da gerek yok genç oyuncu böyle kazanılmaz 40 yılın başı şans verilip yapamadığı santrafora atıldı ona güvenen ben ise baştan o şekilde iş yapmayacağını ve laf yiyeceğini söylüyordum.
Quaresma son derece iyi bir kanat oyuncusuydu, boş boş sola atılıp ziyan edildi. Kafa vuran santraforun varsa ve sağda kullanıyorsan dünyanın en iyi liglerinde bile iş yapar. Özel oyuncuyu kullanmayı bileceksin yoksa seni vezir de eder rezil de. Olcay ise tertemiz topunu oynadı ve gitti.
Bırakalım da topunu oynasın biraz, hak etmediği halde takıma gelen-kalan veya süre alanlar varken bu çocuğa yüklenmenin anlamı yok.
Hatta onlara da yüklenmek gereksiz, kafalarına silah dayayıp sözleşme imzalatmadılar.