Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 535774 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı can1903

coin değilmiş kral tribün sponsorluğuymuş

fena para ama 5.5 milyon
Bitci olacak belli ki, başka bi coin firması olsa rakip firmanı adını görmek istemezdi yani  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Başkanın açıklayacağı yeni projeler senin gözünde daha tatminkar olacak abi @Necmi  :ok:
can iki senedir eleştirirken bu yüzden eleştiriyordum öyle cepden koyarak kredi çekerek bu kulüp dönmez birbirleriyle uğraşacaklarına kulüple ilgilenmeleri gerekiyordu yine uğraş hesap mı soracaksın fo dan sor ama kol kırılır yen içinde kalır bunu kamuoyu önünde tartışma bu kulübe büyük zarar verir. bu izlenimi bırakan kulüpden sponsoru kaçırırsın oyuncuyu kaçırırsın
neyse toparladılar artık bundan sonra daha güzel olacaktır.
beşiktaşa fayda sağlayanın başımın üstünde yeri vardır.
Beşiktaş büyük kulüpdür ve öyle yönetilmelidir. şampiyon oldukta anca neye başkanlık ettiklerini farkettiler yöneticiyken bu kadar farkında olamazlar zaten bu seferki divan konuşmasında farkettiğini belli etti. başarılı olursan yönetim olarakta güçlü olursun kimse saldıramaz sana başın dik olur camia arkanda olur.

Çevrimdışı Necmi

Bitci olacak belli ki, başka bi coin firması olsa rakip firmanı adını görmek istemezdi yani  :photo:
evet hatta o işde sonuçlanmasa tribüne isim alıp esas sponsorluk riske atılmazdı
tribünü açıkladığın an bütün firmaların sponsorluk yolunu kapattın

Çevrimiçi sEuL

tribün sponsorluğu açıklanan bitci ile. toplam 5.5 milyon dolar 3 yıl için.
coin işi ise yine bitci ile olur muhtemelen. o konudaki rakamı toplam borcumuzun %20'si diye belirtmiş transferlerde yanılmayan basket forumundaki admin. 800 milyon falan olmaz herhalde ya. ama ben en az 200 milyon bekliyorum o işten.

5.625M - anlasma avro uzerinden bu arada dolar degil :D
Sponsorluklarin cogalmasi dilegi ile

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kondisyonerimiz Stefano Morreno Alex için çok iyi çalışıyor, çok istekli,  3 ile 5 hafta arasında tam kapasiteye ulaşmasını bekliyoruz demiş.

Ghezzalin gecen seneye göre çok daha istekli ve fiziken iyi olduğunu söylemiş.

Takımı yuzde yuze çıkarmayı düşünmediklerini yüzde 80 ile gitmenin hedef olduğunu söylemiş. Eğer yüzde 100'e çıkılırsa sert düşüşler olabilirmis.

Ayrıca sosyal medyaya dikkat ediyorum bireysel olarak futbolcularin pilates ve güç  antremanlari da oluyor sanırım.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2021, 19:58:27 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı joseph35

127 bin euro önemsizmi silip yuvarlıyorsunuz

önemsiz değil tabiki. ama hepimiz bir yerde okumuşuzdur küsuratlı rakamı. ben yazıverdim işte yuvarlayıp. abi bence benim öyle yazmamım önemi yok
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2021, 01:37:14 joseph35 ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Rasim

müthis sponsorluk Allah bereket versin YD dende iyi bir sponsorluk gelecek herhalde  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Geçen sene ki orta saha rotasyonu josef atiba ozi necip doruk menssh ljajic bu seneki rotasyon ise Josef atiba pjanic Salih Oğuzhan Alex necip can şu kalite farkı bile çok şey farkedecek hoca çeşitli varyasyonlari rahatça yapabilecek muazzam bir rotasyon oldu

Çevrimdışı Erman1903

Hazırlık turnuvasında United'a kendi yarı sahasından attığı golde güzeldi

O da güzel ama alakasız futbolcular da atabiliyor öyle kendi sahasından. Tabi Pjanic olduğu için şans golü değil bilerek ve isteyerek atıyor.

Lazio'ya attığı bir başka, zaten dikkat edersen sanatçı ruhlu futbolcular en iyi gollerinden sonra fazla sevinmez, o da sadece yürüyerek karizma yapıyor. Kamerayı dönüp dediği şey ise bence 'My Best Goal'.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/OptaCan/status/1434834891179442176?s=19
frikikte taliscanın üstüne kimseyi tanımam nerdeyse her attığı gol oluyordu
tabi quaresmadan fırsat bulursa atıyordu

Çevrimiçi Samet Demir

Bende Simao üzerine tanımam abey :) hele volkana uzaktan sapladığı golü hiç unutamam :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talisca rakip kalecinin kapattığı köşeden bile sokuyordu. Ancak yüzdesi tartışılır. Kritik maçlarda çok frikik golü attığı için benim de en iyi bulduğum oyuncu. Pjanic de kaleci ve barajın durumuna göre vuruş yapabildiği için iyi. Pjanic'i de izleyelim belki fikrimiz değişir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

günaydın... umarım token anlaşması bitçi ile olmaz.. bi ara işlem yaptım orada.. siteleri paribudan hallice... ön satış falan hele olursa anında çöker o site... hayal ama binance olsa şöyle launch pad falan yapılsa sonra listelense abbowww borç kalmaz valla...

Çevrimdışı Çağrı Öz

günaydın... umarım token anlaşması bitçi ile olmaz.. bi ara işlem yaptım orada.. siteleri paribudan hallice... ön satış falan hele olursa anında çöker o site... hayal ama binance olsa şöyle launch pad falan yapılsa sonra listelense abbowww borç kalmaz valla...

Kripto para konusundaki yasal boşluktan dolayı çok fazla spekülasyon yapılıyor.  Bitçi bunun halihazırda en sıcak kurbanı. Bu yüzden güven tazeleyip atılım yapmak için Beşiktaş ile işbirliği yapabilirler. Söylenen rakamlar doğruysa bu seviyelere sadece bitçi çıkar diye tahmin ediyorum.

Binance yakın zamana kadar bir sürü ülkede yasaklandı ve yasaklanmaya da devam ediyor. Türkiye'de tutunmak için böyle bir şeye girişmeleri mantıklı ama süper lig'e gireceklerini sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2021, 14:05:08 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Koa_lAA

Kripto para konusundaki yasal boşluktan dolayı çok fazla spekülasyon yapılıyor.  Bitçi bunun halihazırda en sıcak kurbanı. Bu yüzden güven tazeleyip atılım yapmak için Beşiktaş ile işbirliği yapabilirler. Söylenen rakamlar doğruysa bu seviyelere sadece bitçi çıkar diye tahmin ediyorum.

Binance yakın zamana kadar bir sürü ülkede yasaklandı ve yasaklanmaya da devam ediyor. Türkiye'de tutunmak için böyle bir şeye girişmeleri mantıklı ama şirket olarak bu tip işlere girecekmiş gibi bir görüntü vermiyorlar.

binance paraya bakar... kendi borsasında listelenmek için bile binlerce dolar para istediği konuşuluyordu bir ara... CZ sever parayı... ayrıca globalde şu an dünya lideriler hacim konusunda.. binance.tr üzerinden yaparlarsa bir işe yaramaz ama binance üzerinden yaparlarsa çok acaip şeyler olabilir..
bitçi daha yeni bir borsa... kendi coinleri var(laf aramızda bende kendi coinlerinden para kazandımdı zaten :D ) yatırımcı sayısı az.

coinmarketcap verilerine göre paribu(fb nin token çıkardığı site) günlük işlem hacminde dünyada 43. sırada yaklaşık 400m dolar hacim ile.
bitçi ise 5m dolarlık hacim ile 265. sırada...

yani hüsrana uğrama ihtimali var yatırım açısından... düşünmüşlerdir bunları diye düşünüyorum... hayırlısı artık..

Çevrimdışı Koa_lAA

bu arada binancenin günlük işlem hacmi 44 milyar dolar..  :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı Öz

binance paraya bakar... kendi borsasında listelenmek için bile binlerce dolar para istediği konuşuluyordu bir ara... CZ sever parayı... ayrıca globalde şu an dünya lideriler hacim konusunda.. binance.tr üzerinden yaparlarsa bir işe yaramaz ama binance üzerinden yaparlarsa çok acaip şeyler olabilir..
bitçi daha yeni bir borsa... kendi coinleri var(laf aramızda bende kendi coinlerinden para kazandımdı zaten :D ) yatırımcı sayısı az.

coinmarketcap verilerine göre paribu(fb nin token çıkardığı site) günlük işlem hacminde dünyada 43. sırada yaklaşık 400m dolar hacim ile.

yani hüsrana uğrama ihtimali var yatırım açısından... düşünmüşlerdir bunları diye düşünüyorum... hayırlısı artık..

Ben de binance üzerinden işlem yapıyorum olmasını da isterim ama zor görünüyor. Hayırlısı artık.

Çevrimdışı Necmi

en iyi firma bize en yüksek rakamı teklif edendir

Çevrimdışı Koa_lAA

en iyi firma bize en yüksek rakamı teklif edendir

ama ön satış ve ticaret başladığında alış-satış vs. den para kazanılacak... yani toplam arzın bir miktarı ön satış(ico diolar buna) projeyi finanse etmek için ticaret başlamadan sınırlı sayıda satılıyor... daha sonra ticaret başlıyor... fb ön satışta 1 dk damı ne bittiğini söylemişlerdi.. 250 m tl lik sanırım satış olmuş... daha sonra ticarete açıldığında da sanırım bir miktar satış mı yaptılar ne olduysa para kazandılar..

o yüzden olabildiğince çok hacimin olduğu borsalarda listelemekte fayda var.. he şu olur şimdi girersin bir borsaya fazla bir getiri lmaz ama daha sonra dier borsalara açılırsın vs. öyle de bir sistem olabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

coin işinden sonra NFT işine de gireriz gibi geliyor.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ofthecasterly/status/1435308559693225992

Ersin şampiyon kaleci unvanını hakkediyor bu sens çok daha ozguvenli kalede duruşu bile farkediyor böyle devam ederse bu sene ne Uğurcan ne Altayin esmesi okunmaz

Etiketler: