Takımı beğendim Ersin Rıdvan ghezal batsu günün iyileriydi Ersin çizgiye bağlı kalma huyundan bugünkü gibi vazgeçer ayaklarınıda çalışarak düzeltirse kaleyi bırakmaz. Rıdvan oynadıkça güçlenir kondisyonu toparlarsa oda formayı bırakmaz.
Batsu rahat gol yapacağı pozisyonları harcadı ilk maçına vermek lazım mücadele oyun kalite anlamında üst seviye oyuncu Karagümrük defansına tek başına pres yaptı adam ilerdeki oyuncularımız prese katılsa oradan goller çıkardı yarım yamalak yapınca batsu kendini yormuş oldu biraz golleride siraladikca keyifle izleyip gitmesin diye ugrasacagimiz oyuncu olacak.
Ersinin ayakları beni benden alıyor
Yaptığı degaj ve uzun vuruşların tamamı ya rakibe yada Taca gidiyor , Karagümrük maçında en az 10 tane uzun top attı 3 tanesi taca gitti , gerisi de rakibe , Her izlediğimde TolGea geliyor aklıma , bunun ayakları TolGea dan da kötü
Çıldırıyorum bu olaya , hep atak yiyoruz bu yüzden , Mert bu konuda Ugurcanla birlikte ligin en iyi kalecisi , 50 metreye 60 metreye Ayağa top atıyor , hem eliyle hemde ayağıyla , Cordoba gibi...