Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533729 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Bence once bir tasarimci alsinlar oyle. her seye 1903 veya kartal koymaklar dizayn olmuyor. 20 senedir ayni mallar. biktik
hem de eşşek kadar puntolarla

Çevrimdışı mellfred

Abi mağaza olsun zaten ama İstanbul da Ankarada adanada izmirde bursada olsun. Gidip Afyonda şube açmasınlar olmaz yani tutmaz.
afyonu hafife alıyorsun ama ülkenin kavşağı orası

Çevrimdışı can1903

afyonu hafife alıyorsun ama ülkenin kavşağı orası
örnek verdim abi  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir acayiplik var.

Normalde 1. hafta oynadığın takımla 5. hafta oynanırdı.

Format mı değişti?
Hayır format değişmedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır format değişmedi.
Değişmiş gibi, tüm gruplarda aynı şey var.

İlk oynadığınla son hafta oynuyorsun. Geçen seneye kadar ilk oynadığınla 5. hafta oynuyorduk.

Çevrimdışı murat

Bu kartal yuvası işini ciddi bir şirket haline getirmedikten sonra hep böyle 1 ileri 1 geri devam eder. İlk okarak fiyat politijası yanlış. Ülkede kaç kişi 100 lira verip tshirt alıyor.

Bir örnek şirket vereyim yolundan gidilebilecek lc waikiki. Hem ülkenin alım gücüne uygun fiyat politikası var hembol çeşit ve yenilenme.

Ülkenin 3 te biri potansiyel müşterin beşiktaş ismi ile. Yap kot pantolonunu da lacoste görünümlü normalde de giyilecek thisirt de. Ayrıca anneler pek takıma filan bakmaz çocuklara alır o ürünleri. Taraftar da kazandırır.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2021, 08:44:08 murat ]

Çevrimiçi COB

Bazı lig maçlarında stoperde Serdar'a şans verilmeli artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene serdaın Alanya ya gitmesi konusunda veryansın edenler, bu sene serdara güvenilip hareket edilmez diye yorum yapıyor.

Bence de Serdara ufak ufak şans verilmeli.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı fatihsahin

Bence kartal yuvalarının sorunu tekrar eden ürünler. Ben haftanın 5 buçuk günü çalışan biri olarak toplantılarda ve ya iş yerinde kartal yuvası ürünleri giymeyi pek doğru bulamıyorum malesef o yöne hitap eden tasarımlar değil. Giyemediğim ürüne de para vermek mantıklı gelmiyor pek. Yine de Beşiktaşımıza katkı için üç beş bir şeyler almaya çalışıyoruz ama arkadaşımızın da dediği gibi koy kartalı yaz 1903 ile bitmiyor. Mesela önceden çay bardakları vardı beşiktaş logolu onu alamamıştım içimde kaldı üretmiyorlarda. Yan ürün olarak da zayıfız.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı Erman1903

Bu kartal yuvası işini ciddi bir şirket haline getirmedikten sonra hep böyle 1 ileri 1 geri devam eder. İlk okarak fiyat politijası yanlış. Ülkede kaç kişi 100 lira verip tshirt alıyor.

Bir örnek şirket vereyim yolundan gidilebilecek lc waikiki. Hem ülkenin alım gücüne uygun fiyat politikası var hembol çeşit ve yenilenme.

Ülkenin 3 te biri potansiyel müşterin beşiktaş ismi ile. Yap kot pantolonunu da lacoste görünümlü normalde de giyilecek thisirt de. Ayrıca anneler pek takıma filan bakmaz çocuklara alır o ürünleri. Taraftar da kazandırır.

Fiyat politikamız doğru değil ama LCW çok büyük oyuncu adamlarda feci bir hacim var ona yaklaşmamız pek mümkün olmaz. Kot pantolonun ağır işçiliği var zor ürün bir de insanların çoğu pantolon konusunda hassastır belli markaların-kalıpların dışına çıkmazlar. Tişört - Eşofman bunlar en önemlileri hem çeşit hem de iyi tasarım olması lazım fiyatlar'da bana göre yarısına yakın olmalı 3/5'in üstü yine çoğu kişinin alım gücünün üzerinde kalır. Öyle iyi ürün ve fiyatlar olacak ki Beşiktaş'lıya başka yerden tişört eşofman aldırmayacaksın. Maalesef hem fiyatlar hem de ürünler hiç iyi değil.

Bu bir yana ben transfer forumunda transfer konuşulmasından yanayım, ŞL kurası ve Kartal Yuvası gibi konuların yeri bence burası olmamalı gereksiz kalabalık oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakatlık ya da ceza durumu olmadığında tandem çok değişmemeli bence

Çevrimdışı KAP

hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı 38life

Ersin böyle oynarsa Mert formayı biraz zor alır.

Çevrimdışı 38life

Rosier'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. (

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rosier'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. (
O parantezi kapat da Rosier'e nazar değmesin  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

4. hakem dünya spor tarihine geçecek bir rezilliğe imza atmış bu akşam. Hoca'ya yerli oyuncu sokmak zorundasınız demiş Salih kırmızı kart gördükten sonra. Kuralları ilk bilmesi gerekenler bilmiyor, bilmemekle de kalmayıp sahadaki takımın hocasına yanlış bilgiyle yanlış yönlendirme yapıyor.

Çevrimdışı goktasoktay

4. hakem dünya spor tarihine geçecek bir rezilliğe imza atmış bu akşam. Hoca'ya yerli oyuncu sokmak zorundasınız demiş Salih kırmızı kart gördükten sonra. Kuralları ilk bilmesi gerekenler bilmiyor, bilmemekle de kalmayıp sahadaki takımın hocasına yanlış bilgiyle yanlış yönlendirme yapıyor.
Ben bu konuya çok sinirlendim. Ya Necipin hatasıyla gol yeseydik? Ya penaltı yaptırsaydı? Ya o da sert bir hareketle atılsaydı vs vs.. çoğalır gider. Böyle bir hata olabilir mi? Nasıl yanlış yönlendirir hocayı, kuralı en iyi bilmesi gerekenler???

Çevrimiçi yaço58

Yalnız ersin muazzam girdi sezona maşallah Allah nazarlardan saklasın güven veriyor artık kalede metin işi zor

Etiketler: