2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278547 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Sezon basinda istedigim bir oyuncuydu, Josef’in yanina aradigimiz o 8 numara olabilir mi diye dusunuyordum. Ama ha geldi ha gelecek, Besiktas ile imzaladi, yok Gs’de o kadar cok Gedson transfer haberi ve duyumu geldi ki gina geldi artik kendisinden.

6M euro Tr sartlari dusunuldugunde cok ucuk geliyor bana. Ustune yazilanlar dogru ise fiyasko transfer olur. Su sartlarda 6M verip bir oyuncu aliyorsan ben bu oyuncuyu aliyorum ama ilerde satisindan kar edecegim demen gerekir. Ama satisinin %50’sini Benfica’ya vereceksek ne anladik bu isten. Adami 15M satsan anca amorti edersin kendini. Hayirlisi artik ne diyelim.

Bir şey çok istendiği zaman soğuyorum, zaten TSL'de bu paraların verilmesini mantıklı da bulmuyorum. İsimlerini değiştir Crespo ile, Benfica'dan kiraya gelmiş bilinen oyuncu bu olsun ona da verilir benzer paralar. 10 tanesinin fiyatına Gedson'un yarısını alıyorsun işte, alkış kıyamet.

Sidik yarıştırılacak, transferle hava atılacak en sevmediğim işler. Gelsin bakalım, hayırlı olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

bu arada ben gedson'u hiç beğenmiyorum ama gslilerin ağladığını görmek mutlu etti

Lens
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Lens
doğru dedin...

neyse bu genç en azından tahammül edilebilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

diğer yarıyı gs alsın dönüşümlü kullanalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada ben gedson'u hiç beğenmiyorum ama gslilerin ağladığını görmek mutlu etti
İyi oyuncu ama pahalı birde öyle oyuncunun yapabilirlliği dışında aşırı skor katkısı beklenirse pek tatmin etmez insanları.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çok iyi transfer hayırlı olsun :claps:

Çevrimdışı mrred

marcao kereme 20 istenen yerde rıdvanın 25 görmesi lazım

3 nedir ya onu teklif edenle pazarlık bile etmezsim

-abi bizim bu ev ne kadar eder ?
-sahibindene açıp bakalım.
-Aaa 1 milyon yazmışlar bizimki de 2 eder
-abi yazmışlar ama adamlar 1 senedir satamıyor
-olsun yazalım belki satılır
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

İyi oyuncu ama pahalı birde öyle oyuncunun yapabilirlliği dışında aşırı skor katkısı beklenirse pek tatmin etmez insanları.
söyledikleri gibi btb ya da 8 no. bir eleman çıksın yeter çok beklentim yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

-abi bizim bu ev ne kadar eder ?
-sahibindene açıp bakalım.
-Aaa 1 milyon yazmışlar bizimki de 2 eder
-abi yazmışlar ama adamlar 1 senedir satamıyor
-olsun yazalım belki satılır
e herkesin malı kendince kıymetli ne yapalım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

İyi maaşı düşük 1.8 falan bekliyordum ben
evet tek tesellisi o kısım.

The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Bir şey çok istendiği zaman soğuyorum, zaten TSL'de bu paraların verilmesini mantıklı da bulmuyorum. İsimlerini değiştir Crespo ile, Benfica'dan kiraya gelmiş bilinen oyuncu bu olsun ona da verilir benzer paralar. 10 tanesinin fiyatına Gedson'un yarısını alıyorsun işte, alkış kıyamet.

Sidik yarıştırılacak, transferle hava atılacak en sevmediğim işler. Gelsin bakalım, hayırlı olsun.
Ýonetim topçu bilmeyince tanıdıklara gidiyor bildiğim kadarıyla Ekuban'ı da yokladılar
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2022, 01:37:56 Samet Ç ]

Çevrimdışı mrred

doğru dedin...

neyse bu genç en azından tahammül edilebilir

Evet gençlere her zaman tahammülümüz ve sevgimiz var

forumda ya da futbol sahasında farketmez  :)
The great gig in the sky

Çevrimiçi sEuL

Aynen oyle, sonunun Lens gibi olmamasi dilegi ile! Hayirli olsun.

Gs'lilerin her platformda aglamasi ve deliye donmesi az da olsa gulumsetmedi degil ama   :tabe:

Çevrimdışı levent14

Bence Gedsonu GS ye kiralayalım 😁

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şaşkın durumdayım. Hiç beklemezdim bu yönetimden. Tebrikler yönetim :)

Çevrimdışı Erman1903

Aynen oyle, sonunun Lens gibi olmamasi dilegi ile! Hayirli olsun.

Gs'lilerin her platformda aglamasi ve deliye donmesi az da olsa gulumsetmedi degil ama   :tabe:

Öyle bir şey olacağını sanmam. Gedson iyi bir futbolcu, rolünün adamı.

Çevrimdışı murat

Aman aman bir futbolcu değil yarısına 6 hiç verilmez.tamamına 6 işin içinde gs olduğu için verilebilir :lol: ama bu işten yine zararlı çıkacağız gibi görünüyor.

Çevrimdışı Erman1903

Aman aman bir futbolcu değil yarısına 6 hiç verilmez.tamamına 6 işin içinde gs olduğu için verilebilir :lol: ama bu işten yine zararlı çıkacağız gibi görünüyor.

Şimdi kontratı bitenlerle sorun yaşıyoruz ya, malum önümüz de seçim bu transfer çalımı çok oy kazandırır. Yönetime laf eden, pasif bulan herkes büyük başkan yorumlarına başladı, ANÇ işini biliyor :)

Çevrimdışı celiker1

Fernandes'i aldıysak Rize'ye kiralamak ne alaka?Umarım böyle bir yanlış yapmayız.Çıksın oynasın,takıma alışsın.Yalnız Gs'ye iyi makara.yapılır şimdi :))
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi kontratı bitenlerle sorun yaşıyoruz ya, malum önümüz de seçim bu transfer çalımı çok oy kazandırır. Yönetime laf eden, pasif bulan herkes büyük başkan yorumlarına başladı, ANÇ işini biliyor :)
Bu şekilde devam edecekler. Planma planlama diyorlar. Bakalım adı duyulmamış oyuncular da duyacak mıyız?

Beşiktaş Tarihi
★★★