2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2275131 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

İlginç ama tekrarlıyorum.
Yıldırım Demirören yaptığı zararı fazlasıyla ödeyecekmiş. Kimse niye yorum yapmadı bence günün bombası.
bunun yorumu siyasete girer,o yuzden sustuk ama herkes anlamıştır ve hüküm vermistir.

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Pjanici verilen bonservis üzerinden değerlendirmek yanlış buyrun bu da sebebi

https://twitter.com/NevUz_FB/status/1433751882544078854?s=20

Bunu zaten ispanyada cümle alem biliyormuş bütün gazeteler yazmış.

Gazetelerin yazdığına dair

https://twitter.com/b_kalafat/status/1433677031577989130?s=20

Bu arada ufak bir not transferi eleştirdi diye Bülent Kalafat baya gömülmüş kendisine renkli falan denilmiş. Tek kelimeyle

"komedi" çünkü hasta Beşiktaşlıdır. İlla herkes sizinle aynı fikirde olmayınca "belli çok acıtmış renklileri" gibi fanatizme kaçan

yorumlara ne gerek var. Kaldı ki adam renkli de olabilir herifin ne dediğine bakmak lazım.
transfer açıklanmadan berbat dedin bir oyuncu beşiktaşa geliyorsa ben taraftar olarak hiç içime sinmesede inşallah faydalı olur der geçerim ki çoğu takımın iyiliği için bunu ister kendi kafanızda berbat diye nitelendirdiğiniz adam senelerce juve orta sahasının değişilmezi ve daha 31 yaşında 34 değil çok büyük bir transfer ve tam ihtiyacımız olan noktaya sonra bu paylaşımı yapma sebebiniz nedir çözemedim renkliler dahi yapamıyor  bunu yani neyi kanıtlama peşindesiniz kötü oynasın berbat çıksın sizde gelip yazarsınız ben dedim ne oldu diye tavrınız bu şekilde herkesin ağzının suyu aktı bu transfere orta sahada elimiz güçlendi geçen sene mensah ljajic dorukhan varken bu sene o 3lüyü salih alex can pjanic ile değiştirdik aradaki kalite farkına bakın bu transfer döneminin sonunda yapılması elzem olan transferdi şimdi hoca istediği 3lüyü sahaya sürer josef pjanic salih- josef pjanic alex-josef pjanic can gibi bir sürü farklı formasyonu rahat rahat deneyebilir hangi konuda berbat bu adam onu çözemedim bizim ligde gayette iş yapar ayrıca değerlendirmek için juve ile senede 40 maçtan aşağı oynamaması ve dğeri top 70milyonu transfermarkt verilerine göre görmesi yetmiyormu daha ne lazım
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2021, 21:39:38 yaço58 ]

Çevrimiçi yaço58

tiviti atan bülent adlı arkadaş 31 yaşında ve yetenek kümesi en çok Salih ile çakışan Pjanic'in Barcelona'ya olan maddi yükünü hafifletme görevini üstlendiği için niye bu kadar mutlu herkes? yazmış bunu yazmak için futbol ile uzaktan yakından anlamamak lazım elma ile armut ne alaka salih şu zamana kadar kaç cl maçına çıkmış pjanic clde neler yapmış bakmak lazım ayrıca  yaşı sanki 35miş gibi yazmış komedi valla bu arkadaş beşiktaşlıymış birde ne diyelim kendini küçük düşürmüş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Herkes eleştirilir de 1 sene önce ciddi transfer yapmış hocasıyla problem yaşadı diye oynayamayan buralara düşmesi 1 ay önce söylense inanılmayacak adamı da eleştirmeyelim yahu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş çok yakında, yaklaşık 20-25M dolar değerinde çok önemli bir sponsorluk anlaşması imzalayacak.(Burak Döşer)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkes eleştirilir de 1 sene önce ciddi transfer yapmış hocasıyla problem yaşadı diye oynayamayan buralara düşmesi 1 ay önce söylense inanılmayacak adamı da eleştirmeyelim yahu

@can1903 son şarkı lütfen şu larini he de. Adam hala takır takır atıyor. Beleşe göndermek çok koyacak...

Çevrimdışı murat baltacı

Bu kadronun tek eksiği yerli stoper oldu Kaan olursa süper olacak.
Oğuzhan güven kiralanmali hatta nsakala bile fazla acaba rosie yerine sağ bek denermi hoca atletik oyuncu sonuçta defans yapsa yeter.

Süper kadro kuruldu tek korkum hakemler birde batsu larin Kenan üçlüsünde kitlenince topu içeri sokamama özelliği var gibi batsuyu izlemek lazım tabi ama geçen maçta kaçırdığı kolay pozisyonlar beni bu düşünceye itti neyseki texira ve pjanic bu konuda çok iyiler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı EagleForce

Yerli stoper icin ugrasiyor muyuz acaba?

Çevrimiçi tolga1903

Bu kadronun tek eksiği yerli stoper oldu Kaan olursa süper olacak.
Oğuzhan güven kiralanmali hatta nsakala bile fazla acaba rosie yerine sağ bek denermi hoca atletik oyuncu sonuçta defans yapsa yeter.

Süper kadro kuruldu tek korkum hakemler birde batsu larin Kenan üçlüsünde kitlenince topu içeri sokamama özelliği var gibi batsuyu izlemek lazım tabi ama geçen maçta kaçırdığı kolay pozisyonlar beni bu düşünceye itti neyseki texira ve pjanic bu konuda çok iyiler.

Kaan işi bitti bence artık şl oynayamacak adam bize gelmek istemez zaten satın almamız çok zor herifler sadece ligde oynayacak adamı da niye kiralasın? Anadolu takımlarından bir stoper lazım ama kim işte bence kapatıldı transfer ya yerliden fırsat transferi de zor oluyor yabancı olsa neyse

Çevrimdışı Erman1903

Oğuzhan + Lens + Kiralık Saatçi +1M: Tayyip Talha

Çevrimdışı Kursad_Duran

Çevrimiçi Necmi

Kaan işi bitti bence artık şl oynayamacak adam bize gelmek istemez zaten satın almamız çok zor herifler sadece ligde oynayacak adamı da niye kiralasın? Anadolu takımlarından bir stoper lazım ama kim işte bence kapatıldı transfer ya yerliden fırsat transferi de zor oluyor yabancı olsa neyse
kaanın derdi milli takımdaki yerini kaybetmemek italyada forma giyemiyor o yüzden gelmek istiyor forma giymesi garanti tek takımda beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

kaanın derdi milli takımdaki yerini kaybetmemek italyada forma giyemiyor o yüzden gelmek istiyor forma giymesi garanti tek takımda beşiktaş

Tamam da abi kulübü vermek istemiyor bence çok uğraştık onun için alamadık yani keşke olsa çok isterim de yüksek ihtimal kapattık biz transferi

Çevrimdışı Zafer55

Tamam da abi kulübü vermek istemiyor bence çok uğraştık onun için alamadık yani keşke olsa çok isterim de yüksek ihtimal kapattık biz transferi
Kaanı ŞL listesine yetiştirmenin olmazsa olmazımız olduğunu sanmıyorum..Bize zaten daha çok ligde lazım..transfer kapanana kadar ihtimal var benim için...Bu sene 6-7m€ istedikleri adamı kendileri kullanmazsa yada bizim kullanmamıza müsade etmezlerse seneye 2 ye satamazlar.Keyifleri bilir 😊

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adem Ljajic’in menajeri Fali Ramadani: “Ljajic hiç bir yere gitmiyor, o Beşiktaş’ın oyuncusu. Beşiktaş kendisini göndermek istiyorsa 4.2M €’nun tamamını ödemek zorunda, Beşiktaş isterse lig’den çekilsin bu bizi alakadar etmiyor, biz paramızı biliriz.”

Çevrimdışı Kursad_Duran

Adem Ljajic’in menajeri Fali Ramadani: “Ljajic hiç bir yere gitmiyor, o Beşiktaş’ın oyuncusu. Beşiktaş kendisini göndermek istiyorsa 4.2M €’nun tamamını ödemek zorunda, Beşiktaş isterse lig’den çekilsin bu bizi alakadar etmiyor, biz paramızı biliriz.”
Bu haberin kaynağı ney. Tüm muhabirler 2/3 alıp fesh edilecek diyordur. Belkide başkanın dünkü açıklamaları Llayicin bunu kabul etmediğinden dolayı yapıldı.

Çevrimiçi Necmi

tepeden tırnağa ben palavra haberim diyor
hiç bir menajer böyle absürt bir açıklama yapmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Miralem Pjanic 1 eylul defransa 1 bosna hersek 1 ,son dakikalarda frikik kullanıyor

saygılar