Bülent Kalafat objektif gözükecek diye saçmaladı. Ghezzal Rosier alacağına kim min jae al, cicaldau al diyor adam. Kendi sevdiği efsane milan kadrosundaki topçular kaç yaşındaymış bi açsın baksın. Renkli renksiz umurumda değil ama fm oyunundaymis gibi Nelssonu övüp Pjanic gömmek aptallık. Takım yaşlı gözüksün diye yaşlarını birer yaş büyüten adamın teki. Millet dalga geçmekten bi hal oldu. Futboldan biraz olsun anlamıyor
Cicaldau - Nelsson mu övüyor bilmiyorum, bunlar ne övülecek oyuncular ne de transfer açısından doğrular. O iyi bir scout değil oyuncularda bazen bir özelliğe çok tutulur ama bütünde çok da iyi bir futbolcu
olmadığını görmez. Bazen de bütünde çok iyi olan oyuncuya tarzı/1-2 ona eksi gelen yön veya yaşı dolayısıyla hakkını vermez. Çok iyi maç analiz eder, bilgisi piyasadaki alternatiflerinden yüksektir lakin bazen futbolun basit bakılması gereken bir şey olduğunu unutur.
Beşiktaşlılığından şüphe edilecek birisi değil bence, hatta kulübünü çok sevdiği ve idealist bir tip olduğu için objektif olmakta zorlanıyor. Rakip takım olsa bu kadar tutulmaz.
Şu anda Sergen hoca 90'lar sonu kadife kramponlar tarzı bir kadro kurdu, eğer başımızda o olmasaydı inan ben de daha fazla eleştirebilir, kadronun günümüz futboluna uygunluğunu tartışabilirdim. Hoca Sergen, kalite paçalardan damlıyor ve ligde gerçekten birkaç hoca dışında düzgün taktisyen diyebileceğin birisi yok. Yani bu kadroyla eline kolunu sallayarak şampiyon da olabilirsin - öyle de olması lazım zaten bu kadro şampiyonluk için kuruldu. Ljajic'ler, Mensahlarla çift kupa alan hoca bunlarla ligi son ana kadar götürmek mecburiyetinde. Bana kalsa fark yapması lazım ama insaflı oluyorum tek başımıza yarışmıyoruz.
Bu arada 2,5 3 lirasını verip Pjanic konusunda Barça'ya yardımcı olmak saçma bir laf, bu adam Pirlovari bir Regista 1 Milyona gelecek hali yok. Hee oyuncunun ne derece performansı olduğu, bize bu tarz biri mi lazım onlar ayrı bir tartışma konusu. Regista olayı yavaş yavaş tedavülden kalkıyor ama bu adamın o tarzın iyilerinden olduğu bir gerçek.