2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274017 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı beno1903

Renkliler ne ağladı ha çok pis koydu bu transfer. Yok beşiktaş batıcakmış (...) alex bonservissiz, pjanic kiralık, batshuai kiralık kim batıyor (...). Demişki genç oyuncu yok ağlak bebe boğazında düğümlenmiş ağlıcak rıdvan yaşlımı ersin? Montero? Hasic? Gençleştirmişlermiş leş ötesi genç oyuncularıyla güya şampiyonluk kovalıcaklar çok komik

Çevrimdışı Erman1903

Ben de josef yanı için daha tempolu birini tercih ederdim ancak fırsat ayağımıza gelmişken geri tepmedik ne olursa olsun diye o halde bu yabancı sınırı kalkmadığı/revize edilmediği sürece ligde pjanic josef alex merkezi için ya welinton/vida'dan birinden vazgeçeceğiz ya da kenan geçen seneki larin katkısını vermek zorunda. Yönetimin yerinde olsam arda falan çözmeye çalışır çözemiyorsam tüm gücüm ve lobimle şu yabancı sınırına saldırırdım.

Yaptırdılar ya sınıra göre değiştirirler transfer kapanınca. Bu sezon içinde işler mi bilmiyorum. Arda'nın istatistikler iyi mücadele etmiş ama düşük seviye biraz çocukta kalite yok. Belli bir takım savunmasında göremedikleri için güvenemiyorlar normal - sakarca goller falan yediler. Uygun da olsa birini alırız muhtemelen. Larin - N'Koudou varken hocanın solda Kenan kullanacağını sanmıyorum, iyi bir kenar alternatifi değil bence, o Bats''ın yedeği olmalı Alex ile iyi çalışır. Sol yedeğin yedeği yerli Güven.

Pjanic o tarz isteyen için usta bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2021, 00:36:27 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Yaptırdılar ya sınıra göre değiştirirler transfer kapanınca. Bu sezon içinde işler mi bilmiyorum. Arda'nın istatistikler iyi mücadele etmiş ama düşük seviye biraz çocukta kalite yok. Belli bir takım savunmasında göremedikleri için güvenemiyorlar normal - sakarca goller falan yediler. Uygun da olsa birini alırız muhtemelen. Larin - N'Koudou varken hocanın solda Kenan kullanacağını sanmıyorum, iyi bir kenar alternatifi değil bence, o Bats''ın yedeği olmalı Alex ile iyi çalışır. Sol yedeğin yedeği yerli Güven.

Pjanic o tarz isteyen için usta bir oyuncu.

Güven bu kadroda kolay kolay rotasyona giremez bence abi onu sol kenarda kullanan şenol güneş'di ben sergen hocanın kullanıp da verim aldığını hatırlamıyorum o bölgede güven'i.

Çevrimiçi Necmi

Güven bu kadroda kolay kolay rotasyona giremez bence abi onu sol kenarda kullanan şenol güneş'di ben sergen hocanın kullanıp da verim aldığını hatırlamıyorum o bölgede güven'i.
güvenin bu kadroda kulübede bile işi yok bir insan büyük takımda bu kadar şans bulup bir şey yapamıyorsa daha fazla uğraşmaya gerek yok böyle giderse 5-6 yıl sonra hala güven bekleriz olacak diye

Çevrimdışı ozankarakoc

Fifa 2021'de kayıtlı olan 10.241 oyuncu arasında, pas puanı en yüksek ilk 10 isim:

:icool:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Rotasyona giremeyecekse kiralasınlar bence bir Anadolu takımına.

Çevrimiçi Necmi

Rotasyona giremeyecekse kiralasınlar bence bir Anadolu takımına.
isteyen olursa

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Uçağı 3 defa indirdik.
Bir forma numarası doldu.
Kaldi 16 ve 6 numara

Çevrimiçi Necmi

Fifa 2021'de kayıtlı olan 10.241 oyuncu arasında, pas puanı en yüksek ilk 10 isim:

hangi takımla kimle oynadığıyla da alakalı
sen şimdi köşe bucak saklanan ozi ile oynada pas istatistiği yap yapabilirsen :D

Çevrimdışı Erman1903

isteyen olursa

Oyuncuyu santrafora atıyoruz öyle özellikleri yok henüz dediğim rolde şans verecek bir yer bulsa Boyd kadar gol yapar diyorum ben.

Kiralanacaksa Anadolu olmalı, 2-3 takım olur isteyen.

Çevrimiçi Necmi

Uçağı 3 defa indirdik.
Bir forma numarası doldu.
Kaldi 16 ve 6 numara
90 a kadar daha çok boş forma var tabi birde dolu gibi görünüp aslında boş olan formalar var
örnek: 10

Çevrimdışı Gökhan Kurt

90 a kadar daha çok boş forma var tabi birde dolu gibi görünüp aslında boş olan formalar var
örnek: 10
Daha transfer bitmedi dedi Baskan.
L.Ümit'te aynısını söyledik.
Bekliyoruz

Çevrimiçi sEuL

Bekliyoruz
Gozunuz doysun

Çevrimdışı ozankarakoc

hangi takımla kimle oynadığıyla da alakalı
sen şimdi köşe bucak saklanan ozi ile oynada pas istatistiği yap yapabilirsen :D

Alex, Ghezzal, Salih, Josef, Atiba, Batshuayi versek?  :icool:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Bekliyoruz
ben bitirdik dedi diye biliyorum :alala:
tabi blöf olma ihtimali yüksek

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben bitirdik dedi diye biliyorum :alala:
tabi blöf olma ihtimali yüksek
Bitirmiş halimiz Kaan ile ilgilenmeye devam ediyor. Yerli stoper için uğraşıyoruz. Yarın Sergen çıkar TV'de söyler yine :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Pjanici verilen bonservis üzerinden değerlendirmek yanlış buyrun bu da sebebi

https://twitter.com/NevUz_FB/status/1433751882544078854?s=20

Bunu zaten ispanyada cümle alem biliyormuş bütün gazeteler yazmış.

Gazetelerin yazdığına dair

https://twitter.com/b_kalafat/status/1433677031577989130?s=20

Bu arada ufak bir not transferi eleştirdi diye Bülent Kalafat baya gömülmüş kendisine renkli falan denilmiş. Tek kelimeyle

"komedi" çünkü hasta Beşiktaşlıdır. İlla herkes sizinle aynı fikirde olmayınca "belli çok acıtmış renklileri" gibi fanatizme kaçan

yorumlara ne gerek var. Kaldı ki adam renkli de olabilir herifin ne dediğine bakmak lazım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Defansı da iyi görünüyor

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada ufak bir not transferi eleştirdi diye Bülent Kalafat baya gömülmüş kendisine renkli falan denilmiş. Tek kelimeyle

"komedi" çünkü hasta Beşiktaşlıdır. İlla herkes sizinle aynı fikirde olmayınca "belli çok acıtmış renklileri" gibi fanatizme kaçan

yorumlara ne gerek var. Kaldı ki adam renkli de olabilir herifin ne dediğine bakmak lazım.
Bülent Kalafat objektif gözükecek diye saçmaladı. Ghezzal Rosier alacağına kim min jae al, cicaldau al diyor adam. Kendi sevdiği efsane milan kadrosundaki topçular kaç yaşındaymış bi açsın baksın. Renkli renksiz umurumda değil ama fm oyunundaymis gibi Nelssonu övüp Pjanic gömmek aptallık. Takım yaşlı gözüksün diye yaşlarını birer yaş büyüten adamın teki. Millet dalga geçmekten bi hal oldu. Futboldan biraz olsun anlamıyor

Çevrimdışı Egos

pjanic'in 60 milyon olduğunu sadece sefaköykartalı, o da laf arasında, ifade etti; daha sonra çağrı zaten konuyu açıklamıştı. geçen sene arthur ve pjanic takas edilip barcelona üzerine 30 milyon da alsa bu transferi olumlu bulan hiç kimse "arthur-30 milyonluk topçu aldık." demezdi. özellikle bu platformdaki yorumlar baz alındığında pjanic'in "60 milyon"luk veya "arthur-12 milyon"luk topçu olması kimsenin umurumda değil. futbolcunun geçmiş performansına ve o performansın bizim ligimizdeki potansiyeline göre yorum yapıyor insanlar.

oyuncuyu 3 milyona, bir sene oynatıyoruz; bizi ilgilendiren tek şey bu. seneye beş yüz milyonluk transfer yapsa da, boşa çıksa da mevcut sezonda bize ne verdiği ile ilgileneceğiz. tabii başarılı olur, boşa çıkar, makul bir ücret ile bizimle anlaşırsa gerisi de düşünülebilir.

Çevrimdışı BlackEagle16

2013 ten beri forumu takip ederim zamanında kayıtta oldum pek yorumda bulunmam herkesin farklı görüşlerini bir izleyici olarak okumak hoşuma gider.yeri gelir kendi futbolcumuza küfüre varacak kadar yorumlarda gördük eyvallah ama daha formayı sırtına geçirip sahaya çıkmamış dünya çapında bir futbolcudan bahsediyoruz Karakartalımıza gelmiş ne bu arkadaş adama karşı antipati? Ronaldo’dan frikikleri verdiği uluslar arası arenada buz gibi soğuk kanlı adam eksiltebilen bir futbolcudan bahsediyoruz olur olmaz ama bu adam bu formayı giymeden üstelik bu formaya gönül veren sizler tarafından bu kadar berbat denilecek kadar eleştirilmesine hayretle bakarken kendimi üyelik şifremi yenileyerek size cevap verme gereksiniminde bulundum. Yakışmıyor tavrınız yakışmıyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Pjanic, Teixeira ve Batshuayi yılın transferleri bu saatten sonra çok saçma sapan işler olmazsa ligde Vida'nın yanında Necip bile oynasa farketmez. Biz Tosic ve Köybaşı önlerinde Ozi, Sosa, Atiba ve takım savunmasına faydası olmayan Töre, Quaresma ve Gomez ile şampiyon olmuş takımız.

Kaledede Tolga vardı onu unutmuşum.
10/10 bu lig için çok fazla bir kadro oldu defansta necip oynasa sırıtmaması lazım. Asıl hedef şampiyonalar Ligi değil UEFA olmalı.Umarım çok puan toplayarak UEFA’ya düştüğümüz bir grup olur ve bu güzel kadro ile unutulmaz bir yıl yaşarız.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Yani pjanic 60 milyon olsa ne olacak 15 milyon olsa ne olacak..

Bir önceki mesajında yanlış hatırlamıyorsam amacım kimseyle polemiğe girmek değil, bu transfer bence olumlu değil bu benim fikrim diyorsun. Fakat uzun uzadıya yorum yapmışsın.

Değeri 60 değilde. Arthur - 12 milyonda v.s.

Kıssadan hisse.. Adamın değeri neyse ne. Gelsin son demeçlerinde ki gibi oynasın. Hakkını versin.

Şu vakitten sonra pjanic bizim oyuncumuz. Bize düşende oyuncumuza destek olmak. Onu değersizleştirmemek..
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2021, 10:01:39 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Bülent Kalafat objektif gözükecek diye saçmaladı. Ghezzal Rosier alacağına kim min jae al, cicaldau al diyor adam. Kendi sevdiği efsane milan kadrosundaki topçular kaç yaşındaymış bi açsın baksın. Renkli renksiz umurumda değil ama fm oyunundaymis gibi Nelssonu övüp Pjanic gömmek aptallık. Takım yaşlı gözüksün diye yaşlarını birer yaş büyüten adamın teki. Millet dalga geçmekten bi hal oldu. Futboldan biraz olsun anlamıyor

Cicaldau - Nelsson mu övüyor bilmiyorum, bunlar ne övülecek oyuncular ne de transfer açısından doğrular. O iyi bir scout değil oyuncularda bazen bir özelliğe çok tutulur ama bütünde çok da iyi bir futbolcu olmadığını görmez. Bazen de bütünde çok iyi olan oyuncuya tarzı/1-2 ona eksi gelen yön veya yaşı dolayısıyla hakkını vermez. Çok iyi maç analiz eder, bilgisi piyasadaki alternatiflerinden yüksektir lakin bazen futbolun basit bakılması gereken bir şey olduğunu unutur.

Beşiktaşlılığından şüphe edilecek birisi değil bence, hatta kulübünü çok sevdiği ve idealist bir tip olduğu için objektif olmakta zorlanıyor. Rakip takım olsa bu kadar tutulmaz.

Şu anda Sergen hoca 90'lar sonu kadife kramponlar tarzı bir kadro kurdu, eğer başımızda o olmasaydı inan ben de daha fazla eleştirebilir, kadronun günümüz futboluna uygunluğunu tartışabilirdim. Hoca Sergen, kalite paçalardan damlıyor ve ligde gerçekten birkaç hoca dışında düzgün taktisyen diyebileceğin birisi yok. Yani bu kadroyla eline kolunu sallayarak şampiyon da olabilirsin - öyle de olması lazım zaten bu kadro şampiyonluk için kuruldu.  Ljajic'ler, Mensahlarla çift kupa alan hoca bunlarla ligi son ana kadar götürmek mecburiyetinde. Bana kalsa fark yapması lazım ama insaflı oluyorum tek başımıza yarışmıyoruz.

Bu arada 2,5 3 lirasını verip Pjanic konusunda Barça'ya yardımcı olmak saçma bir laf, bu adam Pirlovari bir Regista 1 Milyona gelecek hali yok. Hee oyuncunun ne derece performansı olduğu, bize bu tarz biri mi lazım onlar ayrı bir tartışma konusu. Regista olayı yavaş yavaş tedavülden kalkıyor ama bu adamın o tarzın iyilerinden olduğu bir gerçek.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2021, 10:15:10 Erman1903 ]