2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277065 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Gs forumlarına baktım Pjanic işi Gedson'dan daha çok koymuş bunlara  :lol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Ya bir oyuncu vardı günlerdir beklediğimiz, Gerson muydu, Geston muydu, Gordon muydu...  :ebebe:

Gece 'ah şu G'li çocuk gelse ya' diye beklerken sabah Pjanic haberine uyanmak... Çılgınsın Beşiktaş...

Şimdi kara kara yerli meselesini düşünmeye devam... Kaan Ayhan olsaydı müthiş olacaktı.

Yok yere yedek kulübesinde bir gün Josef, bir gün Pjanic, bir gün Ghezzal görmek asap bozucu olacak.

Bu arada takımda frikik konusunda bir eksiklik vardı. Onun da giderilmesi müthiş oldu. Artık her frikik yarı penaltı...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı ozankarakoc

Süper adam da, 3 milyon çok abartı değil mi?

Bence çok iyi rakam. Lens'le Ljajic'in 2.25m aldığı bir yerde Pjanic'i 3'e oynatabilmek büyük iş. Oyun kalitemizi ciddi şekilde üst düzeye çıkarabilecek bir oyuncu Pjanic. Avrupa futbolunun kompetanı, hasta Galatasaraylı bir arkadaşım da az önce mesaj attı. 'Gelirse Hagi, Alex etkisi yapar, Beşiktaş taraftarı yıllarca unutamaz' dedi. İlginç bir sezon olacak...

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence çok iyi rakam. Lens'le Ljajic'in 2.25m aldığı bir yerde Pjanic'i 3'e oynatabilmek büyük iş. Oyun kalitemizi ciddi şekilde üst düzeye çıkarabilecek bir oyuncu Pjanic. Avrupa futbolunun kompetanı, hasta Galatasaraylı bir arkadaşım da az önce mesaj attı. 'Gelirse Hagi, Alex etkisi yapar, Beşiktaş taraftarı yıllarca unutamaz' dedi. İlginç bir sezon olacak...

(Hem de 2.25m imiş, ballı lokma tatlısı...)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1433453376327589889?s=19

Hadi be ordan. Bu adamı 2.25m euroya getirmek çılgınlık.
Bonuslarla falan şişirmişizdir.
3m altı müthiş başarı 3.5me kadar normal 3.5mden sonra yağlı kazık.

Çevrimdışı ozankarakoc

Hiç sorma ya abicim bu takımın spikerliğini yapıyorsun.
2 yıldan beri bu takımda. Okunuşunu ilkokuldakiler bile biliyor.
Royzer royzer enkoduya da garip okuyor falan.

Daha Teixeira ve Batshuayi felaketlerini yaşamadık arkadaşlar... Onlar daha da eğlenceli olacak...

Daha Teixeira ve Batshuayi felaketlerini yaşamadık arkadaşlar... Onlar daha da eğlenceli olacak...

Teixeira sakatlık muhabbeti canımı çok sıktı. Büyük ihtimal 2-3 aya hazır görürüz en erken.
Fakat batshuayi için çok mutluyum. Gomez gibi bitirici adam benim her zaman tercihimdir.
Fakat bu çok pozisyona giren kendine pozisyon yaratan tip. Bir sokuşturmaya ayağı ısınmaya başladığı zaman yardırır.
Ghezzalimiz de var. asistini yedi bats  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Pjanic'in menajeri Ljajic'in menajeri ile aynı.

Onu getirirken, ötekini de götürsünler bari.

Çevrimdışı goktasoktay

Çevrimiçi Samet Demir

@Necmi abi gedsonu gs ye aldırmamak mı daha çok koymuştur?

Yoksa hem almayıp hemde pjanici almamız mı

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Transfer kesinleşmiş gibi yazıyor herkes. Taraftarı umutlandırıp hayal kırıklığına uğratanları hiç sevmem. Umarım gerçekleşir.

Çevrimdışı 38life

Pjanic gelse Hasic için de çok güzel olur.

Çevrimdışı Necmi

Ya bir oyuncu vardı günlerdir beklediğimiz, Gerson muydu, Geston muydu, Gordon muydu...  :ebebe:

Gece 'ah şu G'li çocuk gelse ya' diye beklerken sabah Pjanic haberine uyanmak... Çılgınsın Beşiktaş...

Şimdi kara kara yerli meselesini düşünmeye devam... Kaan Ayhan olsaydı müthiş olacaktı.

Yok yere yedek kulübesinde bir gün Josef, bir gün Pjanic, bir gün Ghezzal görmek asap bozucu olacak.

Bu arada takımda frikik konusunda bir eksiklik vardı. Onun da giderilmesi müthiş oldu. Artık her frikik yarı penaltı...
hayal kurma bize ceza sahası çevvresinde faul çalmazlar :bandit:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi gedsonu gs ye aldırmamak mı daha çok koymuştur?

Yoksa hem almayıp hemde pjanici almamız mı
renkliler köprüde sıraya girdi intihar etmek için
şu tff takım listesini görelimde yoksa o sıraya bizde katılırız :bandit:

Çevrimdışı ozankarakoc

Çok iyi video... Başlığında şu soru soruluyor; 'Pjanic'e markaj yapmanın bir mantığı var mı?' :)

Çevrimdışı ferdi1903

Ne mutlu bana ben teşekkür ederim...
Can verdigin tüm bilgiler icin tesekürler kardesim

Çevrimiçi Samet Demir

Uçak fotosu düşmedi mi hala inanasım gelmiyorda..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Uçak fotosu düşmedi mi hala inanasım gelmiyorda..

Saatlerden beri evde salak salak gülüyorum yolda pjanic diye beste yapmaya başladım falan. Normalde benim yapmayacağım şeyler bunlar  :lol: Çok kırılırım eğer olmazsa.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben gözümle görmeden inanmam, çok sürreal bir transfer olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan dikme efsane olur :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★