2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278657 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

bazen net olan bilgide bile yanılır insan transfer böyle birşey hiç bir şey net olmaz can büyük iş başardın eline sağlık ama daha bitmedi kaan haberi bekliyorum :D havlu atma
En net duyduğum haber kaan ayhandı bizzat kaynak kulübün içindendi ama sıkıntı oldu. Canımız sağolsun, kaan işini bir gün başkan falan anlatır öyle bi hikaye oldu bence. Çok isteyip alamadığımız tek adam Kaan oldu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Necip stoper oynuyordu demi ?  :biggrinking:

Batsuhayi
   Kenan Teixeira Ghezzal
           Pjanic Josef
   Rıdvan Welinton Vida Rosier
               Ersin

Hoca Necipi stopere çekti hemen 2.yarı  😁

Çevrimdışı can1903

Can o kadar hata kadi kizinda da olur :ok: ismini sir gibi sakladigin transfer bu muydu? onu de bari :bandit:
Bu isim ve PSG de oynayan https://www.transfermarkt.com.tr/rafinha/profil/spieler/129473 idi. İkisinden birini çözdük çok şükür.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano:

"Beşiktaş ve Barcelona, Pjanic görüşmelerinde son aşamaya geldi.

Kulüpler anlaşmaya yakın."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

keşke ozzy ile yolları ayırabilseydik...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

keşke ozzy ile yolları ayırabilseydik...
Bence onun rolüne seneye salih geçecek. Tahminim ozzy ile sözleşme uzatmayacaklar..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş camiasına hayırlı olsun, bütün 8 numara adayları içinde 1. listedeki ismi almayı başardılar yönetim kuruluna da helal olsun.

Hatasıyla günahıyla bir transfer dönemini geride bıraktık. Yanılttığım 1-2 haber için özür dileriz, güzel bi dönem geçirdik
Hiç özürlük bir durum yok, ne biliyorsan onu yazdın... çok teşekkür ederim... Eline emeğine sağlık...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi sEuL

Bu Pjanic'i alici gozle hic izlememistim daha once, oyuncu analizi yapan arkadaslar Pjanic hakkindaki dusuncelerinizi bizimle paylasabilir misniz? Son sezonundaki performansi, bizim oyun planimiza uygunlugu ve orta sahada eksik olarak gordugumuz aciklari kapatabilecek mi bu arkadas?

Çevrimdışı abdusta

süre az degilmi,saglık kontrolu evrakların yetiştirilmesi ve bu gece uefa listeleri ek süremi alınacak acaba?

saygılar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Pjanić mi Gedson mu ?  :lol:

sevmişin gedsonunu toplasan bir pjanic etmez ligteki bütün ortasahaları. Bırak tek kişiyle karşılaştırmayı.

Çevrimdışı can1903

Bu Pjanic'i alici gozle hic izlememistim daha once, oyuncu analizi yapan arkadaslar Pjanic hakkindaki dusuncelerinizi bizimle paylasabilir misniz? Son sezonundaki performansi, bizim oyun planimiza uygunlugu ve orta sahada eksik olarak gordugumuz aciklari kapatabilecek mi bu arkadas?
oyun planı vs hepsi tantana olur oynamaya gelirse ligin altını üstünü getirir.

Çevrimdışı can1903

Hiç özürlük bir durum yok, ne biliyorsan onu yazdın... çok teşekkür ederim... Eline emeğine sağlık...
Ne mutlu bana ben teşekkür ederim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Beşiktaş camiasına hayırlı olsun, bütün 8 numara adayları içinde 1. listedeki ismi almayı başardılar yönetim kuruluna da helal olsun.

Hatasıyla günahıyla bir transfer dönemini geride bıraktık. Yanılttığım 1-2 haber için özür dileriz, güzel bi dönem geçirdik

Asalım mı bayrakları  :halay:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı can1903

2 de 2 yapmış bir Beşiktaş, yeni sponsorluklar, daha güçlü bir yönetim. Kongrede tulum çıkaran bir ahmet nur çebi göreceğiz gibi.

The goat Ahmet Nur Çebi. 

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Yabancı sınırı olmasa Vida yanına kaliteli bir stoper ve kaliteli bir sol bek ile kağıt üstünde kulüp tarihinin en iyi kadrosuna sahip olacaktık sanırım  :s20:

Çevrimdışı can1903

Yağız sabuncuoğluna göre yabancı sınırına revize geliyor.

Çevrimdışı KAP

Bunlar hakikaten eğitilmez ya şu üç aylık kaosun kime ne faydası oldu
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi umutow

Pjanic yetişememe gibi bir durumu var mı acaba?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bunlar hakikaten eğitilmez ya şu üç aylık kaosun kime ne faydası oldu

Yalnız kalkıyor denmiyor, güncelleniyor diyor. Büyük ihtimal bir sonraki seneler aynı falan filan olma konusunda yaparlar. Ben kalkacağını hiç düşünmüyorum. Allah kahretsin böyle kuralı.