2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278403 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Miralem Pjanić mi? adam roma,juventus,barcelonada dolaşmış durmuş,gelirse bir başka buyuk takıma ayk basacak.çok şanslıymış hep şampiyonluklar yaşamış,yaşatmış,olmasada adı yeter

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Kaan nöbetine devam😎

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi annoca

pjanic kesin mi. acayip bi kadro oldu. yalnız bu kadroda necip topal ya ortasaha da ya da stoperde oynarlar. kale ile sol bek yerli olur pjanijin yanına veya stopere de necip veya topal çekilir gibi. şu canı merak ediyorum. inş iyi bir şey çıkar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pjanic'in maaşını tahmin edin bakalım ...

£14,092,000    :kop: :kop: :kop:

https://salarysport.com/football/la-liga/barcelona/

Çevrimdışı abdusta

Miralem Pjanić gelirse so renkli bükücü olur..efsane olur

saygılarımla

Çevrimdışı AigleBordeaux

Pjanic'in maaşını tahmin edin bakalım ...

£14,092,000    :kop: :kop: :kop:

https://salarysport.com/football/la-liga/barcelona/
Oha, maasin en az 50% ister Barca
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Oha, maasin en az 50% ister Barca

%40 biz ödicez diyorlar ama o bile çok .
Bakalım bu transfer haberi yalan cıkmasa bari.
Çok üzülürüz  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Necip stoper oynuyordu demi ?  :biggrinking:

Batsuhayi
   Kenan Teixeira Ghezzal
           Pjanic Josef
   Rıdvan Welinton Vida Rosier
               Ersin

Çevrimiçi Rasim

anlasildi Sergen hocam renklilere tecavüz etmek istiyor askerden yeni gelmis gibi :evillol: :evillol: :evillol: :steamed: :steamed: :steamed:
Beşiktaş!

Çevrimiçi tolga1903

Yabancı sınırı kalkacak mı nolacak acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Hadi son dakika Kaan bombası patlasın

Çevrimdışı Gökhan Kurt

200K Euro kiralama bedeli diyorlar.
Renkliler kuduruyor nasıl olur, yalan söylüyoruz diye .  :kop: :kop: :kop:

Çok zevkli lan bunların acı çekmesini izlemek . :biggrinking:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ispanyada yüzde 56 vergi diye biliyorum. Oyuncuya kalan 6.200 oluyor o doğru ise. Yuzde 40 ödeyeceksek eğer 2.480 gibi bir ücret çıkıyor.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş camiasına hayırlı olsun, bütün 8 numara adayları içinde 1. listedeki ismi almayı başardılar yönetim kuruluna da helal olsun.

Hatasıyla günahıyla bir transfer dönemini geride bıraktık. Yanılttığım 1-2 haber için özür dileriz, güzel bi dönem geçirdik
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Henüz anlaşma yokmuş pjanic ile ilgili 5 6 saatimiz kaldı nasıl çözecekler bakalım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş camiasına hayırlı olsun, bütün 8 numara adayları içinde 1. listedeki ismi almayı başardılar yönetim kuruluna da helal olsun.

Hatasıyla günahıyla bir transfer dönemini geride bıraktık. Yanılttığım 1-2 haber için özür dileriz, güzel bi dönem geçirdik

Senin topların sağolsun Can. Biz teşekkür ederiz güzel duyumlar için.  :super: :claps:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Henüz anlaşma yokmuş pjanic ile ilgili 5 6 saatimiz kaldı nasıl çözecekler bakalım

Burdan döner mi @can1903 ? CL felan oynıcam diye gelir heralde.

Çevrimiçi annoca

eyv dostum sağolasın güzel haberler verdin bize yakın zamanda larinle sözleşme yenilendi haberini de duyarız senden umarım  :)

Çevrimdışı can1903

Burdan döner mi @can1903 ? CL felan oynıcam diye gelir heralde.
Yetişememe gibi bir ihtimal dışı yatmaz o iş. 2.7-3.4 arası maaşını biz karşılıcakmışız diye duydum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

bazen net olan bilgide bile yanılır insan transfer böyle birşey hiç bir şey net olmaz can büyük iş başardın eline sağlık ama daha bitmedi kaan haberi bekliyorum :D havlu atma

Çevrimdışı levitate

1. mi liste
bipbipbupbup

Çevrimiçi Rasim

Can o kadar hata kadi kizinda da olur :ok: ismini sir gibi sakladigin transfer bu muydu? onu de bari :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★