2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278345 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Gedson gs ye gitmeyecekse bize gelmemesi beni üzmez

Yerli bir stoper(kaan) alınmayacaksa gedsonun bize gelmesi beni heyecanlandırmaz.

Gedson+Kaan nöbetindeyim 😊

Çevrimdışı Necmi

Gedson gs ye gitmeyecekse bize gelmemesi beni üzmez

Yerli bir stoper(kaan) alınmayacaksa gedsonun bize gelmesi beni heyecanlandırmaz.

Gedson+Kaan nöbetindeyim 😊
bende :naughty:
çıkmamış candan umut kesilmez şurda kalmş 10 saat 28 dakika

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Ben bu yabancı 8 işini çözemedim. Sadece şampiyonlar liginde mi oynayacak? ligde oynayacaksa sol önde Kenan mı oynayacak? Salih ve Oğuzhan ne yapacak? Şampiyonlar ligine Atiba-Josef yetmez mi? Gelecek 8 Atiba'dan çok daha iyi bir performans sergileyebilir mi? Yerli bir stoper gelmeden çok bir espirisi yok gibi geliyor bana. Atiba 38 oldu ama hala taş gibi.

Çevrimdışı Nazım Ar

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlarken almış olmak için ortasaha almaktansa ara transfer dönemine opsiyon bırakmayı tercih ederim.

Öncelikle Alex transferinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Rakip kalede bir çok pozisyon bulduğumuz maçı gene berabere bitiriyorduk ki 3 maçta 2. Beraberlik rakipler bu kadar puan toplamışken moral yıkıcı olurdu. O golü bu takımda Alex'ten başka atabilecek kişi belki Ghezzal var o da oralarda oynamıyor. O bakımdan çok kritik bir oyuncu tipiydi.

Salih Uçan için bence erken. Aslında sistemimize bence Gedson'dan daha uygun oyuncu ama anlamsız bir topu kaldırma çabası içine girdi. Basit ve bağlantı amaçlı oynadığında çok rahat iş görecektir. Can'dan ise çok umutluyum. Fazla bilgi yok ama okunanlardan ve kliplerden izlediğim kadarıyla avrupai bir oyun stili var. O geçiş oyununa Salihten daha yatkın ve dinamik bir oyuncuya benziyor. Yerli statüsünün avantajı ile bu senenin sürprizi olabilir mi göreceğiz.

Çevrimdışı murat

keşke bedava çıkarabilsek yaşlı maşlı demem tam bizim ortasahaya uyacak pas yapan gol atan şut çeken savunması olan komple bir 8 numara.
https://www.transfermarkt.com.tr/ruud-vormer/profil/spieler/45864

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

5-6ya kadar ismi çıktı çıktı çıkmadı güle güle 8 numara diyebiliriz.
Kimse avrupada oynamayacaksa gelmek istemez.

Çevrimdışı alimm

Chelsea her sene kiraladığı Ruben-Loftus Cheek'i kimseye vermemiş acaba hala ilgimiz var mı 🤔
O 8 numaramı acaba🤨
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı underworld

Orta saha mevzusuna stoperde patladık.

Çevrimdışı GreenBook

SON DAKİKA !!!
Elneny Beşiktaş’tan 3 m euro istedi
Orta Çizgi

Çevrimiçi tolga1903

SON DAKİKA !!!
Orta Çizgi

Ya hadi ordan senede 3 gol atmaz bana sanki jorginho

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

SON DAKİKA !!!
Orta Çizgi
şimdi başkan sıkı pazarlığa oturur  o rakam 4 de çıkar sonra o rakama renkliye bırakırız :D

şimdi başkan sıkı pazarlığa oturur  o rakam 4 de çıkar sonra o rakama renkliye bırakırız :D

elneny görüşmesi  :tabe:

Çevrimdışı Kursad_Duran

SON DAKİKA !!!
Orta Çizgi
Çok saçma haber gibi duruyor.

Çevrimdışı levent14

Bu elneny i hiç beğenmiyorum nedense

Bu elneny i hiç beğenmiyorum nedense

+1903 al benden de o kadar. ki aradığımız profil değil. Karakterinden nefret ettiğim martins bile daha uygun.

Çevrimiçi Samet Demir

Transferi kapattık sanırım. Bence güzel bir transfer sezonu geçirdik. İnşallah sezonuda şampiyonluk ile bitiririz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...