2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278854 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi levitate

krosnodar oynattığı oyuncuyu neden bıraksın
can sıkıntısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

yanlış bilmiyorsam uefaya verilen listeler 26 kişilik oluyor en fazla tabi pandemi için değiştirmedilerse

Bilmiyorum bakmadım abi. Biz biraz takığız marka şeylere-tanıdığımız bildiğimiz adamlara. Topla hareketli adam istiyorsan topla hareketli başka adamlara bak, Fernando'yu adı düşmeden önce buradan paylaşan kişiyim ben. O da kendi çapında marka bir futbolcu ama Gedson'un zıt kutbu.

Ben Sergen hocanın mantığını anlayamıyorum 2 sezondur pivot santrafor bakar istedikleri olmayınca bambaşka tipe yönelir. Şimdi de ElNeny'ye yöneldik deniyor tövbe tövbe...

Çevrimdışı sEuL

Josef varken Elneny’e pek gerek yok gibi. Umarim farkli alternatifler vardir.

Çevrimdışı Erman1903

Josef varken Elneny’e pek gerek yok gibi. Umarim farkli alternatifler vardir.

Yine tanıdık bildik adamlara bakılacaksa bari Fernando alsınlar en azından adam yan pas dışında bir şeyler biliyor adam gibi savunması var Elneny gibi kaçak dövüşmüyor.

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/besiktastats/status/1433356953846272000

g.o.
Liste güncel değil, getafe ye transfer olan adamda listede şuan diye yorumlar var twitin altında.. kaldı ki güncel bile olsa 29 kişilik liste veriliyorsa daglıs bile yazılabilir listeye  😁

Çevrimdışı Zafer55

Transfermarkt a baktım benficanın toplam 29 oyuncusu var görünüyor zaten 😁

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

anlaşılmış hazırda bekliyormuş deniyor
Sallama haberdir o

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sercan dahil bir çok duyumcu boş şu ülkede.
Benfica listesinden önce herkes Gedson derken listeden sonra herkes Gedson kapandı Elneny diyorlar.  :lol:

Çevrimdışı mrred

Elneny iyi transfer olur. Özellikle şampiyonlar liginde tempo açısından bize katkısı gerçekten çok olur. Şampiyonlar liginde büyük ihtimal çift 6 lı sistemle oynucaz .
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Patrick Berg alsınlar 2-3 milyona biter maksimum

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/gonzalo-plata/profil/spieler/592735

Bu arada şöyle bir kanat gördüm, daha önce gözüme çarpmamıştı. Oyun hacmi çok yüksek, muhtemelen ileride iyi yerlere gelecektir.

İyi oyuncu kiralandı.

Çevrimdışı underworld

Çift 6 lı, tekşeyra ve gezal'ın boşluğunu alma diye yorumladım.

Çevrimdışı Erman1903

İyi oyuncu kiralandı.

Acayip bir çocuk hücumu kadar savunması da var.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Yine tanıdık bildik adamlara bakılacaksa bari Fernando alsınlar en azından adam yan pas dışında bir şeyler biliyor adam gibi savunması var Elneny gibi kaçak dövüşmüyor.
sergen el neny hayranı ama yinede sanmıyorum hhiç ihtiyacımız yok gs nin önünü tıkamak için yapılmaz herhalde
dün düşünmüşdüm yarın el neny le adımız çıkar diye :D sergende zemini yaratmıştı zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Sergen Elneny'i övmese onu da yazamazdık diyor kısaca :)
bütün renklilerden küfür yiyoruz bunun yüzünden :D
renklilerin en nefret ettiği takımlar listesinde birinci sıraya yükseldik :bandit:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gedson yoksa yada otarz biri bütün sezonu çöpe atıcaz belli ki.
Harbiden bu sezon tam 17-18 sezonu olucak gibi.

Çevrimdışı Necmi

Gedson yoksa yada otarz biri bütün sezonu çöpe atıcaz belli ki.
Harbiden bu sezon tam 17-18 sezonu olucak gibi.
neden çöpe atıyoruz geçen senenin şampiyon kadrosu aynen duruyor üstünede 8-9 iyi transfer yapılmış geçen seneki sıkıntı çekilen mevkiler doldurulmuş

neden çöpe atıyoruz geçen senenin şampiyon kadrosu aynen duruyor üstünede 8-9 iyi transfer yapılmış geçen seneki sıkıntı çekilen mevkiler doldurulmuş

Ben o kadar beğenmedim bu transfer dönemini. Önemli bir parçayı yerleştiremedik. 8 numara ile iş tamamlanacaktı. Zaten yıllardan beridir şu 8 diye diye dilimde tüy bitti. İnsanlar çok küçümsüyor ama bu destek rolü o kadar önemli ki.

Çevrimdışı Necmi

Ben o kadar beğenmedim bu transfer dönemini. Önemli bir parçayı yerleştiremedik. 8 numara ile iş tamamlanacaktı. Zaten yıllardan beridir şu 8 diye diye dilimde tüy bitti. İnsanlar çok küçümsüyor ama bu destek rolü o kadar önemli ki.
süper lig içinmi hiç önemli değil gelse çilek olurdu gelmemesi sıkıntı olmaz şl için gedson iyi hamle olurdu ama rakibin almasını engellemek bile transfer yapmak demek.
mutsuzluktan beslenme eldekiyle mutlu olmayı öğren

süper lig içinmi hiç önemli değil gelse çilek olurdu gelmemesi sıkıntı olmaz şl için gedson iyi hamle olurdu ama rakibin almasını engellemek bile transfer yapmak demek.
mutsuzluktan beslenme eldekiyle mutlu olmayı öğren

Saygı duyuyorum abi ama genel olarak hoşnutsuzluk var bende. Hiç bir düzene plana göre yapılmadı. Tamamen spontane yapıldı. Bundan rahatsızım.