2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277113 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bu sitede yıllardan beri burdayım ama Necmi abinin ilk defa bir oyuncuyu bu kadar istediğini nöbetini falan tuttuğunu biliyorum. En azından tutsa bile gizlice tutardı, ama gedson aşkı bambaşka Necmi abinin  :lol:
yok bu bambaşka bir zevk bir taş atıyorsun daldaki bütün kuşları düşürüyorsun

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu sitede yıllardan beri burdayım ama Necmi abinin ilk defa bir oyuncuyu bu kadar istediğini nöbetini falan tuttuğunu biliyorum. En azından tutsa bile gizlice tutardı, ama gedson aşkı bambaşka Necmi abinin  :lol:

Onun derdi toki cocuklarını delirtmek ki çogumuzun daha cok sevineceği nokta bu.  :biggrinking:
Zavallılar her Gedson haberinin altına gelirse geseye gelir yazıyorlar.
Allahım nasip et . :halay:

Çevrimiçi Kartal Ç

kılı kırk yarıp 3 kuruşun hesabını yaparak transferler yapıyoruz ama stad zemini kan ağlıyor. üstüne bir de koca ülkede başka stad yokmuş gibi milli maçı bizim stada vermişler.

Çevrimdışı levitate

kaan hazır staddayken çözsek şu işi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı abdusta

Gedson Carvalho Fernandes olmaz ise,Fernando Lucas Martins zu Beşiktaş diyebilirmiyiz?

saygılar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Onun derdi toki cocuklarını delirtmek ki çogumuzun daha cok sevineceği nokta bu.  :biggrinking:
Zavallılar her Gedson haberinin altına gelirse geseye gelir yazıyorlar.
Allahım nasip et . :halay:

Halil'e üzüldüm barış alper'e de üzülmüştüm gititklerine.
Bari gedsonu alalım. Orası ayrı keyif ama ligtede tam gedsonluk bir ortasahaya ihtiyaç olduğuımuz çok ortaya çıktı.
O yüzden aşırı sevinirim. Ghezzal'den sonra en kritik transfer olur.

Çevrimdışı Necmi

Halil'e üzüldüm barış alper'e de üzülmüştüm gititklerine.
Bari gedsonu alalım. Orası ayrı keyif ama ligtede tam gedsonluk bir ortasahaya ihtiyaç olduğuımuz çok ortaya çıktı.
O yüzden aşırı sevinirim. Ghezzal'den sonra en kritik transfer olur.
üzülecek durum yok onlara

Çevrimiçi yaço58

muazzam bir transfer dönemi geçirdik emeği geçenlere teşekkürler ancak küçük bir eleştiri bu takıma net 8 numara lazımken gedsonun peşinde niye son güne kadar koştuk gedson muadili sürüyle futbolcu var piyasada gedson için konuşulan rakamlarda çok çok abartı gedson değil onun muadili daha makul birini almamız lazım ben ghezzal gibi adını duymadığımız birinin son dakika geleceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Necmi

:bandit:
muazzam bir transfer dönemi geçirdik emeği geçenlere teşekkürler ancak küçük bir eleştiri bu takıma net 8 numara lazımken gedsonun peşinde niye son güne kadar koştuk gedson muadili sürüyle futbolcu var piyasada gedson için konuşulan rakamlarda çok çok abartı gedson değil onun muadili daha makul birini almamız lazım ben ghezzal gibi adını duymadığımız birinin son dakika geleceğini düşünüyorum

Çevrimiçi sEuL

Nobet var dediler geldik ama sessizlik hakim forumda

Çevrimdışı Necmi

Nobet var dediler geldik ama sessizlik hakim forumda
nöbet davul zurnaylamı tutulur

Çevrimdışı murat

gedsonun etiket fiyatı portekiz çıkışlı olmasından kaynaklı. Oynadığı oyun ve yaşı itibariyle benzerlerini 2-5 arasında bulunabilir. Oyuncunun oynadığı oyunu kendi çapımda değerlendiririm de potansiyelini değerlendiremem. Gedsondan ne çıkar pirlo mu çıkacak yarısına 22 yaşında 7.5 verilsin. 

Çevrimiçi sEuL

nöbet davul zurnaylamı tutulur
Bilemiyorum agabey, ben cok durgun buldum.

Çevrimdışı Nazım Ar

gedsonun etiket fiyatı portekiz çıkışlı olmasından kaynaklı. Oynadığı oyun ve yaşı itibariyle benzerlerini 2-5 arasında bulunabilir. Oyuncunun oynadığı oyunu kendi çapımda değerlendiririm de potansiyelini değerlendiremem. Gedsondan ne çıkar pirlo mu çıkacak yarısına 22 yaşında 7.5 verilsin.

Anahtar kelime bu, içinden Davids çıkacak bile olsa bizim öyle 15 milyonluk bir dünyamız yok komple tapusuna belki 7,5 verilir o da bir sene kiralayıp  performans görebilirsek Rosier gibi. Bence yerli kuralı yüzünden 8 numara dolu aslında Salih - Can transferi ile ama işte işin ucunda da keyfe keder kiralayıp gsyi ağlatmak var orası tatlı geliyor.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Benfica forumundan:

-Benfica'nın web sitesinde zaten ana kadrodaki oyuncuların fotoğraflarını yayınladılar ve o orada değil!!

-Ya da şimdi ya da Ocak'ta Türkiye'ye gidiyor.

-Türkiye piyasası bu gece kapanmadı, o yüzden satmak için hala zaman var.

-Que emprestem ao Besiktas antes o Taarabt foda-se!

-Bana hala Türkiye'de bitecek gibi geliyor. Büyük ihtimal Beşiktaş. Galatasaray'ın sibernotları bile patladı

-Türkiye'de piyasa sadece bir haftalığına kapanıyor, hala çıkmak mümkün.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Burda "Beşiktaşa gitmiyor." diyor sanki
Orada Beşiktaş'a mi gidiyor şeklinde soru var sanırım. Son güne girdik bakalım ne olacak artık.

Çevrimdışı Zafer55

Orada Beşiktaş'a mi gidiyor şeklinde soru var sanırım. Son güne girdik bakalım ne olacak artık.
Google çeviriye: "gedson nao sai para o beşiktaş"
Yazdım.
"gedson beşiktaş'a gitmiyor" Şeklinde çevirdi. 🤔 ben son gün halen gedson+kaan bekliyorum.. Hayırlısı bakalım

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Zafer55

bayat haber bu
Ekranın sol üstünde sayaç var.. transfer sezonunun kapanmasına 5 saat 35 dakika  kala geçmiş haber.31 ağustos 18.25 de...ama mevcut transfer piyasası için bayat sayılabilir 😁