2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277102 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

biz bitirmesekte tff bitiriyor zaten :D
Sözleşme yenilemenin tarihi yok ama :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakamlar iyi görünüyor. Tabi başkanın pazarlığa oturmaması lazım :D

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1432691192962199555

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Zafer algöz yaz Bi gedson da keyfimiz yerine gelsin...

Çevrimiçi sEuL

Montero'ya bir turlu sicak bakamiyorum, bunun nedeni oyuncunun performansi ile alakali degil. Gecen sezon stoperde eksik kaldigimiz donemlerde bile oyuncu sans bulmakta zorlandi. Bazi maclarda Montero yerine Necip tercih edildi - takimda iken zor sans bulan bir isim simdi ne olduda birden alindi orasina pek anlam veremiyorum. Umarim gecen sene sans bulamamasinin sebebi kiralik olmasindan kaynaklidir, belkide teknik ekip oyuncu kiralik ve onumuzdeki sezon bizimle olmayacak, oyuncuyu gelistirmekle falan ugrasamayiz mentalitesi icerisindeydi bilemiyorum. Simdi bonservisi ile aldigimiza gore, umarim surekli olarak rotasyonda gorebiliriz kendisini - Besiktas'imiza hayirli olmasi dilegi ile.  :hosgeldin

Çevrimdışı doganay

Utku yu oynayacağı Bir takima kirasaydik keşke, Karagümrük te italyan kaleciyi kesmesini mi Bekleyeceğiz. Bizde 3.kaleci olarak kalsaydı madem Her ihtimale karşı. Ha orda yedek ha bizde 3.kaleci olarak durmuş.
2.ligte banko oynayacağı bir yere ver in azından,iyice pissin , şu yabancı kuralı varken bile türk kalecinin oynayacağı bir takım bulamamakta yani pes

Çevrimdışı abdusta

Sol bek sol stoper sol ayaklı 22 yaşındaki Malang Mamadou William Sarr için Chealse klubunun ricası üzerine ile Kiralama görüşmeleri
başlamış

Saygılar

Çevrimdışı levitate

murat özen telegram grubunda gedson için çarşamba günü önemli dedi
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

Sol bek sol stoper sol ayaklı 22 yaşındaki Malang Mamadou William Sarr için Chealse klubunun ricası üzerine ile Kiralama görüşmeleri
başlamış

Saygılar
başkan işi ciddiye alıp üste para isteyebilir :D

Çevrimdışı tuncaboylu

başlamış

Saygılar
Vida ya da Welinton satılmayacaksa, olası gelmedi bana.

Çevrimiçi sEuL

başlamış

Saygılar

Sanmam, oyle bir durumda Montero transferi gerceklesmezdi buyuk ihtimalle. Teknik ekibinde su noktada Vida yada Wellinton'dan vazgececeklerini dusunmuyorum tanimadiklari bir genc oyuncu icin.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@can1903 ne diyorsun bu eleman doğru mu söylüyor

Bence takipçi kasıyor . Beşiktaş haberi girmeden beğenileri 100-150 idi .Şimdi uçmuş.  :biggrinking:

Çevrimiçi tolga1903

Bence takipçi kasıyor . Beşiktaş haberi girmeden beğenileri 100-150 idi .Şimdi uçmuş.  :biggrinking:

Valla bu bir kere haber yaptı gedson ile bizim durumu ondan beri sürekli tekrarlıyor haberlerini bakalım zaten çok vakit yok kolpa mı değil mi belli olacak:)

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/RudyGaletti/status/1432717742914875397?s=19

@can1903 ne diyorsun bu eleman doğru mu söylüyor
Gedson işinde muhabirler dahil herkeste haber var, lakin girmeye korkuyor millet. Benficanın bi evet bi hayır tavrı 2 kere düşündürüyor yazacak insanları.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Michy Batshuayi'nin giydiği nostaljik forma 199 TL'den satışa çıkarılacak.

Çevrimdışı alimm

Kaan + Gedson bekliyorum ben ama acaba yanlış yerde mi bekliyorum 🤔🤔🤔
Arda + Gedson da olur... 👍
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi tolga1903

Gedson işinde muhabirler dahil herkeste haber var, lakin girmeye korkuyor millet. Benficanın bi evet bi hayır tavrı 2 kere düşündürüyor yazacak insanları.

1 maç bile oynatmayacakları oyuncu için ne naz yaptı bunlar da hakikaten

Çevrimdışı can1903

Ljajicin sözleşmesi bizim istediğimiz bedele fesh edilirse 1 değil 2 oyuncu gelir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ljajicin sözleşmesi bizim istediğimiz bedele fesh edilirse 1 değil 2 oyuncu gelir.
Sanırım Gedson ile olumlu adımlar var ki fesih için uğraşıyoruz.