2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276866 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçen sene stoper eksikliğinde bile yüzüne zar zor bakılan Montero umarım olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şaka maka senelik maliyeti 2 milyon Euro olan 35'lik Godin yerine, 750 bine Montero'nun yarısını almak çok daha akıllıca.

Oyuncunun maaşı da 750-800 bin civarında olur. Godin'in maliyetinin %75'ine 22 yaşında oyuncunun yarısına sahip oluyoruz.

Çevrimdışı celiker1

ŞL. ligi listesi için transfer süremiz bugün 23:59 a kadar mı, yarın mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kaan1903

ŞL. ligi listesi için transfer süremiz bugün 23:59 a kadar mı, yarın mı?
02 Eylül 23:59 ‘a kadar olması lazım.

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı EagleForce

Teşekür ederim

Turkiye saatiyle 2 Eylul'u 3 Eylul'e baglayan gece saat 1'e kadar.

Çevrimdışı Erman1903

Seneye sahada yerli sayısı 4 ondan sonra 5. Aksi yönde içeriden bir bilgi falan varsa alalım 750'ye Montero'yu çıtır çerez parası, ihtiyarın biri olacağına bizden biri oynasın.

Çevrimiçi tolga1903

Bak ben oyuncuyu beğenmiyor değilim gayet iyi bir karakter savunması da kötü denmez toplam katkısı yerinde ama işte bazı eksikleri var bunlardan hava topunun yükselmesi mesela güç o bir handikap, fazla seri de sayılmaz ben kadraja giremediği pozisyonları hatırlıyorum. Bunun çok fazla bilgiyle de alakası yok senin kadar izledim istatistiğini okuyorum. Bu oyuncu bilinenin aksine mesela ikili mücadelelerde gayet iyi. Şimdi pas sayısına şöyle bakmak lazım bu çocuk geriye oynamamış öyle bir durum var bu açıdan daha çok ileriye oynuyor, böyle bir tarzı var yani yalan değil ama çok da büyütülecek kadar bir süper oyun kuruyor durumu yok. Şöyle bir güzelliği var yüzdeli ara pası atıyor ama stoperde ne kadar gerekli orası tartışılır, ama yapıyor yani. Ama şimdi bu oyuncuyu tutup Ruiz ile karşılaştırırsak bence ayağı ondan iki tık falan daha geri, o öndekilerin ağzının içine atıyordu topu.

Alper Potuğu zaten biz o maç star yaptık sinir etti beni lakin Weli'den çok Rosier ile alakalı bir durumdu kafası yerinde değildi herhalde o maçta, Dicko'da pislik çıkarıyordu mesela. Welinton fazla bir kalitesi yok ama adam iyi oynuyor yani yapabileceğim bir şey yok :). Bir de ben Hava topu kademe gibi işlere stoperde takık bir insanım tercih meselesi.

Mesela Salih'e iyi dedim adam geldi kötü oynuyor ama bunun benlik bir durumu yok zaten gözlerimizin önündeki futbolcu ligin en iyi yerli 8 performansını verdi diyebiliriz geçen sezon ama o da bana göre bize Alanya'dan gelenlerin başta yaşadığı sıkıntı yaşıyor gibi. Bir süre sonra daha iyi olacaktır. Ben hiçbir şeyi haklı çıkmak veya iddialaşmak için söylemem, konuşulması gerekiyordur onun için söylerim. Eğer aksi olsaydı ağır favori dediğim takımın hocasına bir yol olmaz gibi sözleri sarf etmezdim. Bir şeye herkesin iyi demesi çok sağlıklı bir durum değil, herkesin kötü demesi de öyle. Montero'ya mesela %50'den fazla taraftar şu an biraz şüpheyle bakıyor bu durumda senin gibi şu anda iyi diyenlerin olması da lazım. Zaten çocuk daha 21 yaşında elbet biraz gelişecek oynarsa stoper bu kanat adamı değil bazı şeyler zamanla oturur.

Evet rosier formda değilse savunması berbat olabiliyor geçen sene de gördük bazı maçlarda katılıyorum abi. Montero'yu bir de yaşından dolayı istiyoruz heralde yoksa 13 yabancı yazabiliyoruz ya doğum yılı şartı yüzünden. Hasic'in durumu ne oldu hiç haber vs yok ocak'da kiralanır muhtemelen o zamana kadar iyileşir.

Çevrimdışı Erman1903

Evet rosier formda değilse savunması berbat olabiliyor geçen sene de gördük bazı maçlarda katılıyorum abi. Montero'yu bir de yaşından dolayı istiyoruz heralde yoksa 13 yabancı yazabiliyoruz ya doğum yılı şartı yüzünden. Hasic'in durumu ne oldu hiç haber vs yok ocak'da kiralanır muhtemelen o zamana kadar iyileşir.

Ona formda değil denmez tutukluk yaptılar ilk iki maç Ghezzal'da aynı şekilde o hazırlık kampı da yedi yoksa 1 haftada değişecek şey değil, Rosier savunması ortalamanın üstünde bir oyuncu bana göre eksiği yok genel savunma performansı gayet iyi. Montero bizim oğlan ama bana göre stoper yedeğini yerliyle kapatabilsek daha iyi olurdu şimdi as yabancılardan birinin başına bir şey gelirse yabancı hamlesi şansımız olmayacak o yüzden ben yabancı hakkını köküne kadar kullanmayı çok doğru bulmuyorum.

Hasiç iyi olaydı bize Alex yedekliğini güzel yapardı ama hem durumu belirsiz hem de yabancı sınırı problem. Ben o çocuğun bir daha bizde forma bulabileceğini pek zannetmiyorum İnşallah iyi olur.

Çevrimiçi tolga1903

Ona formda değil denmez tutukluk yaptılar ilk iki maç Ghezzal'da aynı şekilde o hazırlık kampı da yedi yoksa 1 haftada değişecek şey değil, Rosier savunması ortalamanın üstünde bir oyuncu bana göre eksiği yok genel savunma performansı gayet iyi. Montero bizim oğlan ama bana göre stoper yedeğini yerliyle kapatabilsek daha iyi olurdu şimdi as yabancılardan birinin başına bir şey gelirse yabancı hamlesi şansımız olmayacak o yüzden ben yabancı hakkını köküne kadar kullanmayı çok doğru bulmuyorum.

Hasiç iyi olaydı bize Alex yedekliğini güzel yapardı ama hem durumu belirsiz hem de yabancı sınırı problem. Ben o çocuğun bir daha bizde forma bulabileceğini pek zannetmiyorum İnşallah iyi olur.

Hasic'i şöyle gerçekten forma şansı bulabileceği göztepe sivas gibi anadolunun dişli takımında görmek lazım abi ptt ligine gönderiyoruz futbolcuyu öylece geri geliyor mesela ilhan palut'un eline verilebilir iyileşince oyuncuda ışık var wonderkitti bu çocuk zagreb ne zorluklar çıkarmıştı vermemek için sakatlığı çok kötü oldu.

Çevrimdışı underworld

Hasiç, Hollanda veya Belçika yapmadan zor.

Çevrimdışı abdusta

Bekar yabancıları Türk kızlarıyla başgöz etsek ,kısa yoldan TC vatandaşı olsalar

saygılar

Çevrimdışı Egos

Bekar yabancıları Türk kızlarıyla başgöz etsek ,kısa yoldan TC vatandaşı olsalar

saygılar

250 bin dolarlık mülk almaları yetiyor ağabey, asıl sorun türk millî takımı forması giyme zorunluluğu.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

saygılar
türk kızlarımı  :alala:  yakmayalım çocukları şimdi mülk alarakta hallediliyor :D

Çevrimdışı levitate

250 bin dolarlık mülk almaları yetiyor ağabey, asıl sorun türk millî takımı forması giyme zorunluluğu.

az önce karşıma çıktı

bipbipbupbup

Çevrimdışı alimm

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1432649520266059781

Ya bu bilgiyi bu gökmen nerden bulmuş yaa... Allah Allah!!! Bayaa çaba sarfetmiş olmalı...

Ya insanların aklıyla dalga geçiyorlar.. Sağır sultan biliyor adamın Gedson'u istediğini, bu da burda şekil yapıyor..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu milli maç arasında Larin ile de sözleşme yenileyip, transferi bitirelim.

Çevrimdışı Necmi

Şu milli maç arasında Larin ile de sözleşme yenileyip, transferi bitirelim.
biz bitirmesekte tff bitiriyor zaten :D

Çevrimdışı murat

Stoper eksik 8 numaralar yetersiz ama maç istediğmiz gibi gitmediğinde kulübede oyunu çevirsn diye beklenti oluşturan bir nkudu birde gt7 var. Kreatif oyuncu eksiğimiz var. Halil ve yusuf erdoğan olsa fena olmaZ gibi. Hem skoru aldığımızda da yabancıları kenara çekebilriz.

Çevrimdışı Erman1903

Hasic'i şöyle gerçekten forma şansı bulabileceği göztepe sivas gibi anadolunun dişli takımında görmek lazım abi ptt ligine gönderiyoruz futbolcuyu öylece geri geliyor mesela ilhan palut'un eline verilebilir iyileşince oyuncuda ışık var wonderkitti bu çocuk zagreb ne zorluklar çıkarmıştı vermemek için sakatlığı çok kötü oldu.

O çocuğa ben Anadolu'da pek şans vereceklerini zannetmiyorum aslında geçen sezon ara transferde kiralamak lazımda Hollanda ya da Belçika tarzında bir lige ama kısmet böyleymiş. Çok zor bir sakatlık geçiriyor hem çapraz hem menisküsünde yırtık var diye biliyorum inşallah kısa zaman içinde düzelir. Hiç olmazsa teklif gelmezse genç oyunculara şans veren bir Anadolu takımına kiralansa da olur şu saatten sonra.