2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277754 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Yine fiyatı yükselmiş. Başkan çok iyi pazarlık yapıyor  :ebebe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1432328340283789315
umarım imza atılmıştır yoksa masada pazarlığa oturur iki olur

Çevrimdışı Zafer55

3 sol 1  sağ bek var.Bi tane de kağıt üzerinde sağ bekimiz var Daglıs...Bu adamın olayı nedir anlamadım. Lens di boyddu biryerlere gittiler. Hatta geçen sezon başında süre de aldılar. Bu herifin yüzünü tipini hatırlamıyorum ben. Nskalayı göndersekte bunu yazsak kontenjana keşke top oynamayı unutmadıysa 😁 adam enazından sağbek yani bizde 1 tane olandan

Çevrimdışı Necmi

3 sol 1  sağ bek var.Bi tane de kağıt üzerinde sağ bekimiz var Daglıs...Bu adamın olayı nedir anlamadım. Lens di boyddu biryerlere gittiler. Hatta geçen sezon başında süre de aldılar. Bu herifin yüzünü tipini hatırlamıyorum ben. Nskalayı göndersekte bunu yazsak kontenjana keşke top oynamayı unutmadıysa 😁 adam enazından sağbek yani bizde 1 tane olandan
kalsın oynatırsak bize gol atar bu

Çevrimdışı Necmi

neydi bu şimdi

can'a yaptığınız gibi poz verdirip geçseydiniz işte
tofaş garajda diyor gönderme var bulana kadar canım çıktı bulamadım ama murat söyledi  :D

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı MUSTAFA_

tofaş garajda diyor gönderme var bulana kadar canım çıktı bulamadım ama murat söyledi  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı alimm

Kaan + Gedson bekliyorum ben ama acaba yanlış yerde mi bekliyorum 🤔🤔🤔
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Zafer55

kalsın oynatırsak bize gol atar bu
😁
 Daglıs : 2 başkan 3 td gördü.. gönderemediler/oynatamadılar.

Çevrimdışı abdusta

3 tane sol bek deyip geçiştirmek yanlış olur

Mayele Fabrice N'Sakala orta sol ve sagbek oynuyor
Cengiz Umut Meraş sol tarafın her mevkisinde oynuyor
Rıdvan Yılmaz orta solda oynuyor

Bu takımın zenginliği hepside sure alacaktır
saygılar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

😁
 Daglıs : 2 başkan 3 td gördü.. gönderemediler/oynatamadılar.

Bu Daglıs denen karaktersize Bossman kuralı gibi emsal olabilecek bir dava açılması lazım.
Eğer bir oyuncu hiç bir problemi yokken oynamak istemiyorsa bunun çok ağır yaptırımı olması lazım.

Çevrimdışı levitate

caicara kadro dışı bırakılmış, yedek sağ bek olarak düşünülebilir

tabi yabancı hakkımızı farklı mevkide kullanmayacaksak
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

montroyu da alırsak yeni bir 11 transfer etmiş oluyoruz hemde şampiyon kadroyu koruyarak

Çevrimdışı goktasoktay

Bunu ilk defa söylüyorum. O herif bu formayı giyerse bırak 11 i ilk 18 de olduğu maçları dahi izlemem.

O kadar nefret ediyorum kendisinden. Melo bile gözümde daha şirin.

O herifle ile şampiyon olacağımıza alt yapıdan 17 yaşında ADAM oynasın. Şampiyon olmasak da olur.
Aynı fikirdeyim, sen melo demişin ama ben daha eskilerden örnek vereyim; kemalettin, hatta müjdat bile bana daha şirin gelir bu adama göre ki eskiler bilir ne pislik futbol oynadıklarını..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Bütün transferlde opsiyon varsa belirtildi kap açıklamasında, ben Can Bozdoğan' transferinde opsiyon olup olmadigini göremedim hicbiryerde acaba opsiyon yok mu?

Dün gece bir arkadaş halil Dervişoğlu hayırlı olsun yazmıştı şimdi bir arkadaşım Halil in adresi Türkiye olacak bize gelebilir dedi o arkadaş konuya açıklık getirebilir mi acaba duyumla ilgili

Çevrimiçi Samet Demir

Dün gece bir arkadaş halil Dervişoğlu hayırlı olsun yazmıştı şimdi bir arkadaşım Halil in adresi Türkiye olacak bize gelebilir dedi o arkadaş konuya açıklık getirebilir mi acaba duyumla ilgili
@abdusta yazmıştı

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Sergen hocayı dinliyorum paramız yeterse yabancı merkez orta saha alacağız diyor. Ahmet nur çebi başkanımız ise birkaç gün önceki konuşmasında "elimizdeki oyuncular o bölge için yeterli gedson'dan vazgeçtik" demişti. Kimisi bu söylemi yem olarak algıladı ama bizler verdiği demeçlerden gizli anlam çıkarmak zorunda değiliz hoca 8 isterken elimizdeki oyuncular yeter demek bana göre koordinasyonsuzluk, yalnızca gedson'dan vazgeçtik demek zor değildi.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen hocayı dinliyorum paramız yeterse yabancı merkez orta saha alacağız diyor. Ahmet nur çebi başkanımız ise birkaç gün önceki konuşmasında "elimizdeki oyuncular o bölge için yeterli gedson'dan vazgeçtik" demişti. Kimisi bu söylemi yem olarak algıladı ama bizler verdiği demeçlerden gizli anlam çıkarmak zorunda değiliz hoca 8 isterken elimizdeki oyuncular yeter demek bana göre koordinasyonsuzluk, yalnızca gedson'dan vazgeçtik demek zor değildi.
Transfer zamanı böyle söylemler olur. Gerek fiyat düşürme gerekse başka durum için. Bu söylemlere fazla takılmamak lazım. Sonuca bakmak lazım.