2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277499 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Umut meraş hayırlı olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

33lük adamı kazanma gibi bir derdimiz yok. 33lük adam zaten kazanılmış, takımın oyun yapısı için gerekli verimi sağlıyor. rotasyon vida-welinton-montero olursa, montero yine yedek kalır. çok eksiği var montero'nun. çok beğenseydik zaten erkenden girişimde bulunurduk. bence son dakika yedek kulübesini dolduralım, potansiyeli de var, iyi yedek olur diye ismi gündeme gelmiş.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Welinton'dan iyi stoperin senelik maliyeti 2 milyonu bulacak, o yüzden hesaplı bir yedek düşünülüyor.

Ben Montero transferine olumlu bakıyorum şahsen. Oyuncunun potansiyeli var, piyasası düşük.

Oynatma garantisi vermeden makul bir opsiyonla kiralanabilir, kulübü de seviyor.

Bir de tutarsa, seneye satın alır; yıllardca stoper aramayız.

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/levin-oztunali/leistungsdaten/spieler/168543

Levin yabancimi sayılıyor. Bu sene bedavaya gitti union berline. Tolgay in ilk zamanlarinda aldığımız performansin daha iyisini alabilirdik sanki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Böyle bir şey olacağı belliydi.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1432310371956707329
Yerli sol bek arıyoruz demişlerdi doğrudur büyük ihtimal en azından oynayabileceği bir yere gitmiş olur

Çevrimiçi Samet Demir

S. Aziz gelecek gibi duruyor

https://twitter.com/ajansfenercom/status/1432097659452641282?s=21
Bunu ilk defa söylüyorum. O herif bu formayı giyerse bırak 11 i ilk 18 de olduğu maçları dahi izlemem.

O kadar nefret ediyorum kendisinden. Melo bile gözümde daha şirin.

O herifle ile şampiyon olacağımıza alt yapıdan 17 yaşında ADAM oynasın. Şampiyon olmasak da olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Sergen karşı çıkmış. Umarım fikri değişmez.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1432315553704710146
hoca kadroda değerlendireceğim diyorsa ya nsakala'da ciddi sıkıntı var ya da başka bir mevkide oynatacaklar

beksiz kadrolardan 3 sol bekli kadrolara nereden nereye :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

hoca kadroda değerlendireceğim diyorsa ya nsakala'da ciddi sıkıntı var ya da başka bir mevkide oynatacaklar

Sol bekte 3 kişi var sağ bek de 1 :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ben de aynı şekilde düşünüyorum.

Welinton'dan iyi stoperin senelik maliyeti 2 milyonu bulacak, o yüzden hesaplı bir yedek düşünülüyor.

Ben Montero transferine olumlu bakıyorum şahsen. Oyuncunun potansiyeli var, piyasası düşük.

Oynatma garantisi vermeden makul bir opsiyonla kiralanabilir, kulübü de seviyor.

Bir de tutarsa, seneye satın alır; yıllardca stoper aramayız.

ben welinton'dan iyi daha doğrusu takımın geriye gömüldüğü anlarda defansın kalitesini arttıracak bir stoper almamız gerektiğini düşünüyordum. özellikle cl'de ve bütün halinde geride durmamız gereken maçlarda-oyunlarda iyi olurdu bu yönden eksiğiz. ama belli ki böyle bir oyuncu bulamadık ya da maliyetini karşılayacak imkan kalmadı. bu durumda da sayısal eksiği tolere edebilecek oyuncu gerekiyor. montero bu anlamda iş görebilir. dediğin gibi gelişme şansı da var.

Çevrimdışı worns

bizim umut-rıdvan şeklinde bir sol bek rotasyonu yazmamız gerekiyor. yabancı sınırı konusunda sol beki de cebe koyduğumuz durumda 2yi buluyoruz. hala diğeri stoper mi merkez orta saha mı olacak üzerinden kafamız karışık. sol beki en azından mutlak yerli yapmak lazım. rıdvan'ın ayrılması bu bakımdan saçma olur. umut'u oyundan alıp nsakalayı sokarsak kriz iyice büyüyecek. kadroyu dürüst olmak gerekirse yabancı sınırı gözünden zamanında iyi inşa edemedik. şu an mecburen nsakalayı üçüncü seçenek olarak düşüneceğiz, ya da gönderecek son ihtimal başka bir mevkinin rotasyonunda oluruna bakacağız. yerlinin yedeği yerli olmalı, bu işi çözemezsek çok başımız ağrır. durduk yere kenarda oturmak zorunda kalan ghezzaller josefler hatta michyler izlemek zorunda kalırız.

Çevrimiçi Kartal Ç

3.sol bek transferi önümüzdeki seneye hazırlık için de yapılmış olabilir. seneye yabancı sayısı azaltılacaksa zaten nskala - larin -atiba -josef -vida nın sözleşmeleri bitiyor. Sol bek için çift yerliyle devam etme niyetleri var belli ki.

Bu sene Vida işi de Larin işine dönmez umarım. geçen sene bi satılacak mı maaş mı düşürecek haberleri yüzünden vidanın performansı epey düşmüştü bir dönem. Devre arasına kadar halletmeleri lazım. Vidayı takımda tutamayacaksak ve montero da alınacaksa (ki en az 3 yıllık sözleşmeye girilir) 2 yıl daha sözleşmesi olan wellintonla çok da umut vaad eden bir stoper bölgemiz olmaz valla. zaten yerlisi de yok o mevkinin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Sol bekte 3 kişi var sağ bek de 1 :)
önceden o da yoktu :D

sağ bekte sol bek oynatıyorduk garip zamanlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yine fiyatı yükselmiş. Başkan çok iyi pazarlık yapıyor  :ebebe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1432328340283789315

Kazığı yemişiz yine. Şaşırmadım.

Çevrimiçi Samet Demir

Kazığı yemişiz yine. Şaşırmadım.
Kazık olmaması için ne kadar vermemiz lazımdı