2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276412 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
Dünde yazdım  . Salih in mevkisinden istenilen defansif görev den arzu edilen verim alınamadı.Atibanın o mevkideki oynayamayışı nedeniyle,Beşiktaşın orta sahası kayboldu,Buraya çözüm gerekiyor,ne yazıkkı Frenkie de Jong ayarında Türk oyuncuda yok.bu durumda ha Zandaam dogumlu Oguzhan özyakup ha Mugla dogumlu Salih Uçan  orada oynasın farketmeyecek.Kısaca oradaki Yabancı Atiba zaten,kanımca transfer olmayacak.
Sergen hoca Öznur yeni kablo maçında bu saçma kural nedeniyle oguzhan özyakup ile maça başlayacaktır.

Halil İbrahim Dervişoğlu hayırlı olsun..

saygılar
Hiç bir yerde Halil haberi yok. Kaynak sağlammı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Devamı daha da mantıksızmış. Zorunlu oynatmaya yanaşmadığımız adamın bonservisini almaya çalışıyormuşuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/Srnmkl/status/1432045261770084354
Yok artık ya bazen bazı şeyleri fazlla abartıyoruz welintona 2 m verilen yerde monteroya 750 bin önermek küfürden beter
Bukadar prestijimizi zarara uğratmanın yersiz olduğu kanaatindeyim

Çevrimdışı GreenBook

Devamını unutmuşsun paylaşmayı :)

https://twitter.com/Srnmkl/status/1432045338374852613
Oynatmayacağın adamı niye alırsın madem alacaksın opsiyon koydur çocuk oyuncağımı bu adam bütünleşmiş takımıyla kaynaşmış sen işi nekadar ucuza kapatırım onun peşindesin futbolcu açısından da bakmak lazım olaya böyle aidiyet duygusu yüksek oyunculara pazar malı muamelesi yapmak beni utandırıyor

montero yedek kalacak adammı welintonla kıyasladığımızda 33 lük adamı kazanıcaz diye 24 lük çıta gibi oyuncuyu kenarda bekletmek ilginç.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2021, 23:11:56 GreenBook ]

Çevrimdışı can1903

Yarın akşam hoca 21.00 da TRTSPOR'da
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TANER19037

Jerome Boateng ismini acaba son ana kadar kovalar miyiz?

Çevrimdışı EagleForce

Kaan Gedson diyorduk birini baskan birini hoca olmaz dedi. Montero disinda adi cok gecen oyuncu da yok. Gedson gibi biri gelir umarim. Takimin ihtiyaci var.

Çevrimdışı worns

350-400 bin € karşılayacakmış Karagümrük, Lensi açıklayacaklarmış yarın.

Utkunun maaşını da biz ödeyecekmişiz.

Bunlara su vermem ben olsam.

lens gitsin güzel de utku'yu niye karagümrük'e kiralıyoruz yahu. orada da yedek bekleyecek.

Çevrimdışı worns

Oynatmayacağın adamı niye alırsın madem alacaksın opsiyon koydur çocuk oyuncağımı bu adam bütünleşmiş takımıyla kaynaşmış sen işi nekadar ucuza kapatırım onun peşindesin futbolcu açısından da bakmak lazım olaya böyle aidiyet duygusu yüksek oyunculara pazar malı muamelesi yapmak beni utandırıyor

montero yedek kalacak adammı welintonla kıyasladığımızda 33 lük adamı kazanıcaz diye 24 lük çıta gibi oyuncuyu kenarda bekletmek ilginç.

33lük adamı kazanma gibi bir derdimiz yok. 33lük adam zaten kazanılmış, takımın oyun yapısı için gerekli verimi sağlıyor. rotasyon vida-welinton-montero olursa, montero yine yedek kalır. çok eksiği var montero'nun. çok beğenseydik zaten erkenden girişimde bulunurduk. bence son dakika yedek kulübesini dolduralım, potansiyeli de var, iyi yedek olur diye ismi gündeme gelmiş.

Çevrimiçi sEuL

Bizim lig ile Avrupa’daki ligler arasindaki tempo farki inanilmaz. Portekiz ligi hadi neyse bizim lige biraz daha yakin gibi ama Dortmund ve Ajax’a karsi nasil oynayacagiz bilemiyorum. Hadi bir sekilde bas ettik o tempoya ayak uydurduk (hic sanmiyorum) lige geri donuslerde puan kayiplari yasamamamiz mucize olur o eforu sarf ettikten sonra.

Allah korusun Josef’e birsey olursa orta sahamiz Atiba’ya kalacak. Ben hala stoper kadar iyi bir orta sahayada ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Gedson mu olur yoksa Fernando’mu olur bilemiyorum ama umarim orta sahaya takviye yapabiliriz.

Çevrimdışı mellfred

3 sol bekimiz var ve kural gereği nsakaladan yüksek ihtimal ligde hiç yaralanmayacağız
acaba bu elemandan stoper çıkar mı ?
wellington gibi rakibi önde karışlar gibi geliyor. hızı da iyi çabuk geri döner
halihazırda savunma oyuncusu zaten
offsidelarda sıkıntı çıkarabilir keza ceza sahasında da dengesiz olabilir ama
bu arkadaşı stoper antrene etmek bir fikir verebilir

Çevrimiçi yaço58

Bize net 8 numara lazım stoperde necip oynar yine kurtarırız bir şekilde ancak 8 numara elzem

Çevrimdışı kaan1903

Gidecek olanların gittiği 8 numara ve üst düzey bir stoperin geldiği bir hafta olur umarım. Boateng 2 gün içinde Avrupa’ya imza atmazsa şansımızın artacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan ile biz anlaştık açıkçası. Fakat iş gelip gidiyor bütçeye dokunuyor. Benim halen ümidim yüksek.

Ayrıca kiralık bir forvet gelebilir. O da son gün piyangosu olur. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

orta sahaya yabancı alabilmek için ömer toprak'a da mı bir göz atsak acaba?

Çevrimdışı abdusta

Kaan ile biz anlaştık açıkçası. Fakat iş gelip gidiyor bütçeye dokunuyor. Benim halen ümidim yüksek.

Ayrıca kiralık bir forvet gelebilir. O da son gün piyangosu olur. (via. Metin Sönmez)

Kayseri tüccarı bizim yönetim
Avrupaya futbolcumuz min 10milyon euro
Bizden Avrupa klubu futbolcusuna max.3milyon euro

Kaanın işindede biz Kayserili İtalyanla pazarlık etmeye çalşıyoruz,olmama nedeni bumudur.budur

saygılar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı EagleForce

S. Aziz gelecek gibi duruyor

https://twitter.com/ajansfenercom/status/1432097659452641282?s=21

Sarisin kardeslerde oynarken calinmayan penaltilar bizde hemen calinir. Saatli bomba adam. Gelmez umarim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★