2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274502 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Kararımı değiştirdim, bu takıma savunma bilgisi çok yüksek üst düzey bir stoper lazım. Vida'nın yanına çok önemli bir stoper almamız lazım onun dışında savunma anlamında iyi durumdayız.
değiştirme savunmada skıntımız yok üç maçta gol bile yemedik kaldıki takım savunması yapıyoruz stoperin kim olduğunun önemi yok ama bu akşam net gördük baskı gördüğümüzde topu driplinkle çıkaracak oyuncumuz yok ve sürekli baskı yememize sebep oluyor bu bizim acil sekize ihtiyacımız var bu baskıyı kırabilecek hızlı akıllı bir sekiz olmalı topu aldığımızda düzgün atak bile başlatamadık topu hep rakibe geri verdik atibayı deli gibi aradım ki atiba sekizi iyi oynamıyor aslında top kapıyor ama hücum başlatamıyor fernando bile ilaç olur bu takma heryer iyi durumda ama merkez kötü savunma çok iyi aslında rakip pozisyona girmek için bir kamyon dayak yiyor asabileşiyor
elbet pozisyon vereceğiz bu oynadığımız sistem zaten bu açıdan riskli bir sistem bu akşam ersin bu sistemde bir kalecinin oynaması gerektiği şekilde oynadı ceza sahasının ortasına kadar geldi çoğunlukla ama şl de çok aşırtma gol yer böyle yaparsa yada kırmızı yer ligde de olur bu ama risk alınır.

Çevrimiçi Necmi

Reste rest derler bu işlere  :photo:
en büyük rest iki yerli almak oldu
sözü destekleyen bir hamle şimdi elimiz rahatladı olmazsa olmaz diyebiliyoruz

Çevrimdışı Zafer55

Rakip hücumcu topla buluştuğunda yada top ona da doğru geldiğinde yanında yöresinde Vida varsa rahat, Welinton varsa tedirgin oluyorum...
 Rakip hücumcular için de bu duyguların tam tersi olduğunu tahmin ediyorum.
  Bize 8 numaradan falan daha çok TAŞ gibi stoper lazım.Böyle bir stoper alsınlar sağbek için yedek de istemeyecem o işi welinton yapar.

Çevrimdışı Erman1903

değiştirme savunmada skıntımız yok üç maçta gol bile yemedik kaldıki takım savunması yapıyoruz stoperin kim olduğunun önemi yok ama bu akşam net gördük baskı gördüğümüzde topu driplinkle çıkaracak oyuncumuz yok ve sürekli baskı yememize sebep oluyor bu bizim acil sekize ihtiyacımız var bu baskıyı kırabilecek hızlı akıllı bir sekiz olmalı topu aldığımızda düzgün atak bile başlatamadık topu hep rakibe geri verdik atibayı deli gibi aradım ki atiba sekizi iyi oynamıyor aslında top kapıyor ama hücum başlatamıyor fernando bile ilaç olur bu takma heryer iyi durumda ama merkez kötü savunma çok iyi aslında rakip pozisyona girmek için bir kamyon dayak yiyor asabileşiyor
elbet pozisyon vereceğiz bu oynadığımız sistem zaten bu açıdan riskli bir sistem bu akşam ersin bu sistemde bir kalecinin oynaması gerektiği şekilde oynadı ceza sahasının ortasına kadar geldi çoğunlukla ama şl de çok aşırtma gol yer böyle yaparsa yada kırmızı yer ligde de olur bu ama risk alınır.

Ben de senin gibi düşünüyorum özellikle Alex ile oynayacağımız zamanlarda onun arkasını topla ve topsuz mesafe yaparak dolduracak savunma katkısı iyi bir 8 lazım. Bizim Bozdoğan bunun ofansifini oynuyor oyun kültürü henüz pek yüksek değil, zamanla daha defansif destek rolüne veya daha iyi bir hücumcuya evrilebilir ikilisi kuvvetli ama ilk 11 için henüz biraz erken gibi. İyi bir yerli stoper işimizi görür diye düşünüyorum ama 2-3 oyuncu dedik 2 tane geldi 3. stoper olacak gibi. Ayrıca yabancı sınırlaması de problem yabancı 8 alacaksak stoperlerden biri yerli olacak yoksa ileriyi full yabancı atamıyoruz.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2021, 02:43:31 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Ben de senin gibi düşünüyorum özellikle Alex ile oynayacağımız zamanlarda onun arkasını topla ve topsuz mesafe yaparak dolduracak savunma katkısı iyi bir 8 lazım. Bizim Bozdoğan bunun ofansifini oynuyor oyun kültürü henüz pek yüksek değil, zamanla daha defansif destek rolüne veya daha iyi bir hücumcuya evrilebilir ikilisi kuvvetli ama ilk 11 için henüz biraz erken gibi. İyi bir yerli stoper işimizi görür diye düşünüyorum ama 2-3 oyuncu dedik 2 tane geldi 3. stoper olacak gibi. Ayrıca yabancı sınırlaması de problem yabancı 8 alacaksak stoperlerden biri yerli olacak yoksa ileriyi full yabancı atamıyoruz.
ilk yarı dönen topları vida ve welinton topladı welinton dikine oyuna sokabiliyor kısmen ama vida o işde aksıyor vidanın kaçırdığı golde ortayı welinton açtı iki stoperimizde illerdeydi bunun ana nedeni sıkışan oyunda o işi yapacak sekizin olmaması bu alınmayacak kadar büyük risk kazanma hırsı alınmayacak hataları göze almasına sebep oldu oyuncuların panik yaptık on kişi kaldıktan sonra ikiyi bulamayınca stoperler hücuma çıktı

Çevrimdışı Erman1903

ilk yarı dönen topları vida ve welinton topladı welinton dikine oyuna sokabiliyor kısmen ama vida o işde aksıyor vidanın kaçırdığı golde ortayı welinton açtı iki stoperimizde illerdeydi bunun ana nedeni sıkışan oyunda o işi yapacak sekizin olmaması bu alınmayacak kadar büyük risk kazanma hırsı alınmayacak hataları göze almasına sebep oldu oyuncuların panik yaptık on kişi kaldıktan sonra ikiyi bulamayınca stoperler hücuma çıktı

Valla abi bu 4-2-3-1 taktiğini modern oynamak istiyorsak merkezdeki ikiliden en az birinin tempolu olması gerekiyor. Mümkünse ikisi birden dayanıklı olmalı. Belli ki Alex'den geriye gelip top alması istenmeyecek, oyun kurucu özelliklerden ziyade forvetliği ile öne çıktığı için daha da mühim. Öyle biri olmadığı ve Salih de atıldığı için stoperler o boşluğu doldurmaya çalıştılar dediğin gibi. Bana kalsa en baştan Atiba yerine bu tip oyuncu planlardım kalan yabancı hakkı fırsat tarzı birisi bulunması durumunda santrafor - stoper vb olarak kullanılabilirdi.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2021, 10:15:18 Erman1903 ]

Çevrimdışı celiker1

Takım en başta Mert,Rosier-X-Vida-Umut,Josef-Atiba,Ghazzal-Teixeira-Larin,Batshuayi yazılmalı.X yere  yerli stoper almamız şart oğlu şart. Üst düzey 8 numara transferi yaparakta öldürücü darbeyi vurmalıyız!Sekizi ister Atiba'nın yerine kullan,isterse gerektiğinde Teixeira'çıkart,sola at,öne at  ve Atiba ile birlikte kullan.
 Gedson çok iyi olacaktı yaa!Düşmez mi acaba akşam pazarından fırsat transferi üst düzey sekiz?

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı HoloskoSivok

Yabancı kuralı olmasaydı gerçekten tarih boyunca unutulmayacak bir Beşiktaş izleyecektik. Umarım bize esneklik sağlayacak bir yerli stoper transferini yapabiliriz. Ne yazık ki Salih'in kötü performansı ve daha önemlisi isteksizliği onun yerine yabancı oynatmamızı zorunlu kılıyor.

Çevrimdışı GreenBook

Yabancı kuralı bu ülkede tutmadı tutmaz tutmayacak geçmiştede denendi kimse direnemedi bunlarda direnemeyecek her ağızdan her maç sonrası ağır tepkilere daha nekadar dayanabilecekler kendilerinden başka kimse istemiyor
Eski köye yeni adetler getiriyorsun bir düzeni bozuyorsun bunun adı Türk futbolunu bitirmektir neden ? Bu millet Türk oyuncularımı izlemeye gelecek tribünlere ? Herzaman yıldız oyuncular çeker milleti tribüne

Bu dayatmacı tavırla olmaz bu işler
Bi sorarsın kulüplere oylama yaparsın istiyorlarmı
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2021, 14:26:41 GreenBook ]

Çevrimdışı Mehmet57

Fernando sart. Fernando-Josef ikilisinin defansif katkisi yerli stopperin zaafiyetini kapatir. Koray Gunter/Mert Cetin + Fernando yapip kapatmaliyiz.

Ersin/Mert
Rosier-Mert-Vida-Ridvan/Umut
Josef-Fernando
Ghezzal-Alex-Larin
Batshuayi

Çevrimdışı underworld

Fernando sart. Fernando-Josef ikilisinin defansif katkisi yerli stopperin zaafiyetini kapatir. Koray Gunter/Mert Cetin + Fernando yapip kapatmaliyiz.

Ersin/Mert
Josef-Fernando
Ghezzal-Alex-Larin
Batshuayi
Fernando 6 mı, 8 mi?

Çevrimiçi tolga1903

Ersin/Mert
Josef-Fernando
Ghezzal-Alex-Larin
Batshuayi

Kesinlikle katılıyorum şu fernando'yu kaçırmayız umarım başkan elimizdeki orta sahaların yeterli olduğunu falan söyledi geçenlerde hiç de yeterli olmadıkları en azından bizim oynamaya çalıştığımız oyunda yapamayacakları gün geçtikçe ortaya çıkıyor ben hocanın yabancı tempolu 8 olmadan transfer sezonunu kapattıracağını düşünmüyorum eğer kapanırsa da atiba josef ile devam ederiz bundan sonra ama atiba ne kadar verimli olur bu yaştan sonra bilinmez

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı can1903

350-400 bin € karşılayacakmış Karagümrük, Lensi açıklayacaklarmış yarın.

Utkunun maaşını da biz ödeyecekmişiz.

Bunlara su vermem ben olsam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

350-400 bin € karşılayacakmış Karagümrük, Lensi açıklayacaklarmış yarın. Bizde sözleşme feshi için yarın görüşecekmişiz.

Ertan düzeltti, Utkunun maaşını karagümrük karşılayacakmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Ertan düzeltti, Utkunun maaşını karagümrük karşılayacakmış.

Lens'i verelim gitsin hiç yoktan iyidir. Utku'yu 1. Kaleci yapmak isteyen çıkar mı bilmem, yoksa onu da gümrüğe verebiliriz.

Çevrimiçi sEuL

Simdi Utku herhangi bir anadolu takiminda olsa kapiyi en az 3-4M euro’dan acarlar. Biz maasini odemek kosulu ile gonderiyoruz, oyle bi durumda Hollanda yada Belcika’ya bedava gonderelim. Hatta pilot takim falan vardi bizim sozde bu ulkelerin birinde. Gumruk cocuklarina ne diye bedava gonderiyoruz anlayamiyorum.

Çevrimiçi levitate

lens sözleşme feshi mi?

douglas ve ljajic ikilisinden kurtulursak tamamdır
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

lens sözleşme feshi mi?

douglas ve ljajic ikilisinden kurtulursak tamamdır
Lens'in sözleşmesinin son senesi. Fesih ile kiralık gitmesinin bir farkı yok. Büyük ihtimalle fesih ile gider.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Lens'in sözleşmesinin son senesi. Fesih ile kiralık gitmesinin bir farkı yok. Büyük ihtimalle fesih ile gider.
300-400 bin € karagümrük vericekmiş oraya 1 yıl sözleşmeli gidecek. Bakalım bizden kaç isteyecek lens fesih için.

Çevrimdışı abdusta

Dünde yazdım  . Salih in mevkisinden istenilen defansif görev den arzu edilen verim alınamadı.Atibanın o mevkideki oynayamayışı nedeniyle,Beşiktaşın orta sahası kayboldu,Buraya çözüm gerekiyor,ne yazıkkı Frenkie de Jong ayarında Türk oyuncuda yok.bu durumda ha Zandaam dogumlu Oguzhan özyakup ha Mugla dogumlu Salih Uçan  orada oynasın farketmeyecek.Kısaca oradaki Yabancı Atiba zaten,kanımca transfer olmayacak.
Sergen hoca Öznur yeni kablo maçında bu saçma kural nedeniyle oguzhan özyakup ile maça başlayacaktır.

Halil İbrahim Dervişoğlu hayırlı olsun..

saygılar