2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274542 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Montero çok gereksiz bir hamle olur.
Hatta hamle bile sayılmaz.

Çevrimdışı levent14

o zaman gedson işi yattı?

Gedson hiç bir zaman olacak seviyeye gelmedi bir ara yoklandi o kadar bu forumda ve sosyal medyada büyütüldü gedson olayı

Inşallah haklı çıkarsın kardeşim ben çok isterim :)

Çevrimdışı levent14

göreceğiz büyütüldü mü küçültüldü mü :)

Inşallah kardeşim..Sen haklı çok ben çok isterim :)

Çevrimiçi COB

Montero oynadığında hücumsal anlamda takım daha pozitif oynuyordu.

Direk ilk 11 oyuncusu olursa çok potansiyelli stoper olur. Satın alabiliyorsak fena olmazdı.

Çevrimdışı can1903

Welinton out Kaan Ayhan, Salih - Gedson yaparsak. Çok çok tehlikeli bi takım oluruz. Başkan yap şovunu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

Welinton out Kaan Ayhan, Salih - Gedson yaparsak. Çok çok tehlikeli bi takım oluruz. Başkan yap şovunu.
daha ne kadar bekleyeceğiz kral...
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı goktasoktay

Alexi kanada mı atıyoruz, yoksa josefi mi kesiyorsun? Bilemedim doğrusu. Lakin gedson iş yapacak adam. Senin dediğin gibi gelirse ben sevinirim transferine o ayrı tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Acilinden bir Kaan Ayhan lazım bize... Bu yerlileri orta sahada kullanmamak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Salih'ten olmaz acil Fernando lazım

Çevrimdışı KAP

Salih'ten olur da biraz acı çektirecek sabır gösterecez artık
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı can1903

Kararımı değiştirdim, bu takıma savunma bilgisi çok yüksek üst düzey bir stoper lazım. Vida'nın yanına çok önemli bir stoper almamız lazım onun dışında savunma anlamında iyi durumdayız.

Çevrimiçi Samet Ç

Kararımı değiştirdim, bu takıma savunma bilgisi çok yüksek üst düzey bir stoper lazım. Vida'nın yanına çok önemli bir stoper almamız lazım onun dışında savunma anlamında iyi durumdayız.
Godin'di o stoper geçti artık ama bugün savunmada iyiydik 1-2 pozisyon haricinde o da gayet normal.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2021, 23:54:59 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen kararını değiştirdin de yönetim değiştirdi mi acaba?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

kaan o eleman değil ama...

şu lanet kural önümüzü çok kapatıyor yok mu bir çalışma falan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Stoper sayımız çok yetersiz ve Montero değil ama İngiltere'den sağlam bir fırsat transferine ihtiyacımız var.
Yerli kuralı için ortalama durumdaysa bile Ömer Toprak bence yeterli olur.

Çevrimdışı worns

welinton çok kör topal gidiyor. efor gerektiren bir rolde kullanıyoruz, orada kesinlikle bir oyuncuya ihtiyaç var. godin gerçekten de iyi olurdu. welinton'la birlikte ekonomik kullanırdık. o seviyelerde bir tecrübeli stoper, derinde savunma zorluklarımızı da bir parça giderir, clde çok ihtiyaç olacak. fakat yabancı meselesi elimizi kolumuzu bağlıyor.

kalenin yanına sol beki de yazdık. rıdvan toparlanma eğiliminde. umut da bu yoklukta idare edecektir. nsakalaya'da ayıp oldu adamı hemen gömdük ama ne yapalım, elimiz kolumuz bağlı.

teixeira değil de daha iç oyuncusu tarzında bir orta saha alsak sağ iç salih olacaktı. yalnız bu yapıda orda çok zorlanacak gibi görünüyor. josefle çift pivot oynayacak dominant biri orta sahayı çok daha iyi hale getirecektir. (fernando biçilmiş kaftan) ama karar vermesi zor. merkez oyuncusu mu stoper mi yerli olacak? can'ı hiç tanımıyorum. katkı alabilecek gibiysek yine yabancı stopere yönelmek bir parça daha mantıklı duruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Salih ile olmayacak gibi keske Gedson'u alabilseydik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes Kaan hakkında olumsuz açıklama yapıyor. Yarın gelirse ne olacak  :ebebe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1431732337990119431

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

hoca kaan işi olmaz demiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Reste rest derler bu işlere  :photo:

Çevrimdışı Erman1903

Salih'ten olmaz acil Fernando lazım

Orta sahaya dinamik bir adam lazım ama Salih kendi tarzında oturur zamanla merak etme ilk kırmızısını falan görmesi onun için hayırlı oldu.

Çevrimdışı murat baltacı

Montero iyi oyuncu ama şuan olmaz yabancı kuralı olmasa al yedekte dursun oynadıkça kalite kumaş olarak üst seviyelere gelebilir zaten o ışık var.

Bize şuan ya Marcelo lazım yada orta sahaya fernando gedsondan biri gelecekse Abdülkerim yada arda alınacak. Bide nsakala olayından sonra üç sol bek oldu ister istemez eğer marcelo uyguna geliyorsa nsakala ya dondurulmali yada kiralanmali yerine yabancı hakkını marcolodan kullanmalıyız.
BeŞiKtAşK