2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2272713 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Umut ve Can'ın gelmesi elimizi epey güçlendirecek.

Abdülkerim Bardakçı'ya 2 milyon Euro istiyormuş Konyaspor.

Ben geçen sene keşke Fatih Aksoy'u göndermeseydik derken, bunu tahmin etmiştim.

Benim bir korkum var bugün murat özen söyledi daha evvel de dillendirmişti bu konuyu serdar aziz. Hem fener'in stoper bolluğu hem bizim yerli stoper arayışımız umarım birleştirmez serdar'da bizi.

Çevrimdışı can1903

Fener vermez serdar azizi, bilerek yazılıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Can Bozdoğan 200 K kiralama 1,5 M opsiyon 400k maaş via Murat Özen

Çevrimdışı can1903

F.O döneminde bir pilot kulübe para vermişiz kulüp işten caymış ortalıktan kaybolmuş sonra futbolcu almışız. Şaka gibi.  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

F.O döneminde bir pilot kulübe para vermişiz kulüp işten caymış ortalıktan kaybolmuş sonra futbolcu almışız. Şaka gibi.  :D
Kocaeli Birlikspor muhabbeti dönüyordu bir ara, o mu?

Çevrimdışı can1903

Kocaeli Birlikspor muhabbeti dönüyordu bir ara, o mu?
Valla bilgim yokta büyük skandal.

Çevrimiçi Necmi

Limitimiz artırıldı abi. Avrupa gelirlerimizin 1/3'ü yerine 2/3'ünü kullandırdılar ve evet verilen bonservis anlamında fazla gözükmese de maaş bütçesi arttı ama yönetim şurada güzel iş yaptı bence alex'e falan uzun süreli kontratlar vermedi batshuayi zaten 1 senelik alındı yani yarın bunlardan kurtulmak için ugraşmayacağız belki ghezzal yaşı itibariyle biraz fazla gözüküyor ama aynı performansi gösterirse rahatça paraya çevrilebilir bence öyle lens douglas boyd vs gibi gitsin diye yolunu gözlemeyiz.
limitimizin arttığını biliyorum ama artmış hali bile renklilerden düşük birde safra atsak zaten geçen seneki maaş skalasında kalırız az süreli kontrat yapmanın iyi yanı varken kötü yanıda var alex çok iyi performans gösterirse bu çok mümkün pişman olabiliriz az süreye yaptığımız için alex atiba gibi kendine çok dikkat eden oyuncu futbol hayatı uzun olur altı aydan fazladır futboldan uzak ama gram fazlalığı yokmuş

Çevrimdışı abdusta

Birleşik krallık adasından  bir esinti geliyor,
haydi hayırlısı
Saygılar
A.Usta

Çevrimdışı Zafer55

Can Bozdoğan transferi hayırlı olsun..Bu transfer üzerine düşündüğümde: 
Oyuncunun mevcut piyasa değeri ve konuşulan transfer ücretlerinden yola çıkarak..Bu sezon faydalanmak için alınmış gibi duruyor.
 Orta sahada salih ve oğuzhan a ilave bir yerli transferi yapılması hocanın kafasındaki 3 yerli pozisyonunun kale solbek ve orta saha olduğunu düşündürüyor.
  Bu durumda ben stoper için Welingtondan daha iyi A kalite bir ismin geleceğini umuyorum..
   Yada sırf yerli diye kaan , abdülkerim vb bir isme yüksek maliyetle girmek yerine Welingtonu aratmayacak Montero benzeri bir kiralık oyuncu alacağımızı düşünüyorum.
   Halen hem bizim için hem gs için tam kapanmadığını düşündüğüm gedson transferi Texireira nın sol kanatta kullanılmasıyla mümkün gibi görünüyor.  josefi 6  gedsonu 8. Teixeirayı 10 olarak kullandığımızda stoperde yada sol kanatta(kenan/töre) yerli kullanmak durumunda kalacaz. 8 numara için atiba salih oğuzhan ve can gibi fazlaca alternatif olacak..bu da bence lüks olur.
Teixeria yı solda kullandığımızda ise nkoudu ve larin in yedek olması da ayrı bir lüks gerçi. Ama bu lüks larin in satışyla ortadan kalkar...

Çevrimdışı Orhan_

Limitimiz artırıldı abi. Avrupa gelirlerimizin 1/3'ü yerine 2/3'ünü kullandırdılar ve evet verilen bonservis anlamında fazla gözükmese de maaş bütçesi arttı ama yönetim şurada güzel iş yaptı bence alex'e falan uzun süreli kontratlar vermedi batshuayi zaten 1 senelik alındı yani yarın bunlardan kurtulmak için ugraşmayacağız belki ghezzal yaşı itibariyle biraz fazla gözüküyor ama aynı performansi gösterirse rahatça paraya çevrilebilir bence öyle lens douglas boyd vs gibi gitsin diye yolunu gözlemeyiz.

Boyd'u bi kenara alalım bence. Belki bizim takımda iş görmedi ama Sivas'tayken kırmızılara iyi sapladı.

Çevrimdışı Erman1903

Belçika ekibi Leuven Tayyip Talha'ya 1,5M + % teklifi yapmış. Çocuk iyi, derin stoper oynuyor, solda da iş yapıyor.

Biz bu arkadaşı 5. Ayda istemişiz fakat hoca veto etmiş herhalde. Babam ismini duymadığı her topçuyu reddediyor.

Çevrimdışı Orhan_

Maaşlar ?

Bugün Murat Özen açıkladı Ljajic 4.6 milyon euro alıyormuş. Geldiğinde 3 deniyordu her sene git gide arttı ve gerçek

rakamın 4.6 olduğu ortaya çıktı

Şu 4.6 milyon euronun kaynağını gönderebilir misin rica etsem? Bulamadım ben.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Şu 4.6 milyon euronun kaynağını gönderebilir misin rica etsem? Bulamadım ben.
https://twitter.com/tivibuspor/status/1431220232236961793?s=20

Son 36. dakikadan sonra söylüyor

4.2 diyor 4.6 değil
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2021, 01:24:40 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Sol beke ve orta sahaya yerli oyuncular alındığına göre stopere yabancı düşünülüyor sanırım? Şu an bu mevkide hem nitelik, hem nicelik olarak eksiğiz.

16-17'de Pepe'nin olağanüstü katkısı unutulamaz. Umarım ŞL maçına stoperde Mehmet Topal ile çıkmak zorunda kalacağımız bir durum oluşmaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı abdusta

Britanya adalarıdaki rüzgar şiddetlendi,her an Vadofone park a Ulaşabilir..

saygılar

Çevrimiçi Samet Demir

saygılar
Hangi mevki abi. Çok heyecanlandırdın şuan da beni. Yoksa c. Ronaldo'nun man united işinde pürüz çıktı da bize mi geliyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

saygılar

Umarım o rüzgar El-Neny adlı karın ağrısı futbolcu değildir.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2021, 11:21:59 Erman1903 ]

Çevrimdışı abdusta

Hangi mevki abi. Çok heyecanlandırdın şuan da beni. Yoksa c. Ronaldo'nun man united işinde pürüz çıktı da bize mi geliyor.

Türkiye pasaportlu

saygılar

Türkiye pasaportlu

saygılar
Halil Dervişoglu, Cenk, Çağlar, İlkay Gündoğan başkada yok sanki.

Çevrimdışı alimm

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1431359072201318401?s=19

Umut Meraş
    Milli maçlarda dengeli performans göstermişti, nsakala'dan daha iyi görüntü verdi..
     Fransaya gitmeden önce de ismi bizimle anıldı. Sözleşmesinin de son senesine girecekken uygun bi fiyata alınabilir...
   Hem Rıdvan'ın önünü kapatmaz hem de ofsaytı bozmaz en azından🥴
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2021, 11:49:17 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Sinan23