2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273178 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

bana kötü niyetli saçma sapan insanların laflarını delil göstererek gelmeyin
ne yani beşiktaş hakkında otoritemi de kalkıp onun lafıyla destan yazıyorsun orda beşiktaş kulübü var resmi kaynaklar bul açıkla doğrusunu bulamıyorsan onun bunun lafıyla konuşma bence
murat özen kim ya. herduyduğu transfer bilgisini yazıp içlerinden bir ikisi tutunca bildi olan
çoğunluk ergenler üstünde çalışan boş beleş adamın teki daha ne oldu unuttuk Yasaklı Link ismini beşiktaş kullandırmadı diye beşiktaşa savaş açan nsanları adam yerine koyuyor burda konuşuyoruz
Maaşı kesinlikle çok yüksek zira o kadar yüksek olmasa 29 yaşındaki bir oyuncuya 2 senedir talip çıkmaması başka şekilde

açıklanamazdı
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Abi fiziğin yoksa yeteneğin bir yere kadar baya dayak yersin. Messi ayarında bir yeteneğin olacak ancak öyle kurtarırsın
dostum fizik boy demek değildir sen güçlüysen pigmede olsan millet senden çekinir kaldıki boyun kısaysa çok hızlı ve kıvrak olman gerekir

Çevrimdışı GreenBook

Atiba uzun boylu Josef uzun topal uzun bide kısa boylu olsun ne olcak ? Hızlı adamda lazım bize

Çevrimiçi Necmi

Maaşı kesinlikle çok yüksek zira o kadar yüksek olmasa 29 yaşındaki bir oyuncuya 2 senedir talip çıkmaması başka şekilde

açıklanamazdı
buda saçma bence adamda karakter yok bedava olsa neden alsınlar
dauglas ın maaşı yüksekmi onuda iki senedir kimse istemiyor
pepenin maaşı yüksekti ama anında gitti
bedava olsa kim ne yapsın ljajic şimdi falcao sana 1 m maaşa gelmeyi kabul etse istermisin
adamda yetenek varsa ve bunu kullanıyorsa takım bulur kendine maaşınıda veren çıkar
ama iki senedir sağlamken oynatamadığın adamı kim alır maaşdan ayrı

Çevrimdışı mrred

dostum fizik boy demek değildir sen güçlüysen pigmede olsan millet senden çekinir kaldıki boyun kısaysa çok hızlı ve kıvrak olman gerekir
O yüzden "ekstra" bir özelliğin yoksa kısa bek artık tercih edilmiyor diye yazdım. Rıdvanda bir ekstra yok

Gerçek bu maalesef.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

buda saçma bence adamda karakter yok bedava olsa neden alsınlar
dauglas ın maaşı yüksekmi onuda iki senedir kimse istemiyor
pepenin maaşı yüksekti ama anında gitti
bedava olsa kim ne yapsın ljajic şimdi falcao sana 1 m maaşa gelmeyi kabul etse istermisin
adamda yetenek varsa ve bunu kullanıyorsa takım bulur kendine maaşınıda veren çıkar
ama iki senedir sağlamken oynatamadığın adamı kim alır maaşdan ayrı
Douglas kötü bir bek

Ljajici bize 10 numara diye kakaladılar kiralık olduğu sezon tabela yaptı İtalyada baya tabelası var

o yüzden bir takım rahatlıkla bulabilirdi ama maaşı aşırı yüksek
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Utku Yuvakuran’ı Fatih Karagümrük’e kiraladı..

( TRTSPOR )

Çevrimdışı tuncaboylu

bu sene çok harcadığımızı kim söylüyor iki transfere 4 ve 3 m verdik başka kime çok verdik ghezzal için 3 m kesinlikle çok uygun bir rakam sadece rosier biraz fazla oldu ama bu kadar isteyen savaş veren bir oyuncuyu almazsan bütün oyuncuların güvenini kaybedersin onu ne pahasına olursa olsun almak zorundaydık aslında ligimizin çok üstünde bir bek için 4 m çok bir para değil bats 150 bin sanırım kiralık kenan bonservissiz salih bonservissiz topal bonservissiz meraş olduysa eğer 1 m bonservis verildi deniyor bu rakamların hiç biri çok değil
maaşları kasdediyorsan şampiyon olmanın bedeli o rakamlar şampiyon takıma daha ucuz kontrat kimseye imzalatamazsın bu hayatın gerçeği herkes bir sürü isim sayıyor masaya otur bakalım ne kadar isteyecekler bu işler lafla olmuyor bence oldukça iyi transferleri oldukça uygun rakamlara bağladık en düşük limit bizde ama limitlere uyabildik buda ayağımızı yorganımıza göre uzattığımızı gösterir
bana sağdan soldan söylenen dedikoduları ciddiye alıp yorum yapıyorsunuz gibi geliyor çünkü konuşulanlar gerçeklerle örtüşmüyor.
Maaş bütçemiz neredeyse 2 katına çıktı abi, onu diyordur.

Çevrimiçi Necmi

O yüzden "ekstra" bir özelliğin yoksa kısa bek artık tercih edilmiyor diye yazdım. Rıdvanda bir ekstra yok

Gerçek bu maalesef.
zaten sana eleştiri değildi desteklemek için yazdım onu
rosierinde boyu beke göre kısa 1.75 sanırım ama yetenek var
rosierdede hava hakimiyeti yok ama bu güne kadar dikkat eden oldumu buna neden rıdvanda göze batıyor bu
çünkü hiçbir şey yok insan arıyor otomatikman birşeyler bu çocuk beşiktaş formasını hangi meziyetten giyiyor diyesoruyor kendine

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Besiktas/status/1431281662135083013
Çok isabetli transfer.

Yalnız ne kiralama maliyetini, ne maaşını, ne opsiyonunu öğrenemedim.

Kulübe yakın muhabirler de açıklamadı garip bir şekilde.

Çevrimdışı can1903

Adnan Dalgakıran coin konusunda resmen dalga geçti rakiplerle. Müthiş bir iş gelecek inşallah ordan  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

bu sene çok harcadığımızı kim söylüyor iki transfere 4 ve 3 m verdik başka kime çok verdik ghezzal için 3 m kesinlikle çok uygun bir rakam sadece rosier biraz fazla oldu ama bu kadar isteyen savaş veren bir oyuncuyu almazsan bütün oyuncuların güvenini kaybedersin onu ne pahasına olursa olsun almak zorundaydık aslında ligimizin çok üstünde bir bek için 4 m çok bir para değil bats 150 bin sanırım kiralık kenan bonservissiz salih bonservissiz topal bonservissiz meraş olduysa eğer 1 m bonservis verildi deniyor bu rakamların hiç biri çok değil
maaşları kasdediyorsan şampiyon olmanın bedeli o rakamlar şampiyon takıma daha ucuz kontrat kimseye imzalatamazsın bu hayatın gerçeği herkes bir sürü isim sayıyor masaya otur bakalım ne kadar isteyecekler bu işler lafla olmuyor bence oldukça iyi transferleri oldukça uygun rakamlara bağladık en düşük limit bizde ama limitlere uyabildik buda ayağımızı yorganımıza göre uzattığımızı gösterir
bana sağdan soldan söylenen dedikoduları ciddiye alıp yorum yapıyorsunuz gibi geliyor çünkü konuşulanlar gerçeklerle örtüşmüyor.

Limitimiz artırıldı abi. Avrupa gelirlerimizin 1/3'ü yerine 2/3'ünü kullandırdılar ve evet verilen bonservis anlamında fazla gözükmese de maaş bütçesi arttı ama yönetim şurada güzel iş yaptı bence alex'e falan uzun süreli kontratlar vermedi batshuayi zaten 1 senelik alındı yani yarın bunlardan kurtulmak için ugraşmayacağız belki ghezzal yaşı itibariyle biraz fazla gözüküyor ama aynı performansi gösterirse rahatça paraya çevrilebilir bence öyle lens douglas boyd vs gibi gitsin diye yolunu gözlemeyiz.

Çevrimdışı levitate

Adnan Dalgakıran coin konusunda resmen dalga geçti rakiplerle. Müthiş bir iş gelecek inşallah ordan  :eyes
gelsin artık o zaman 1 ay oldu hala geliyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam da hiç guven vermiyor bana (...).

Çevrimdışı Nazım Ar

Umut da paylaşım yapmış, hayırlı olsun.

Çevrimiçi tolga1903

Çok isabetli transfer.

Yalnız ne kiralama maliyetini, ne maaşını, ne opsiyonunu öğrenemedim.

Kulübe yakın muhabirler de açıklamadı garip bir şekilde.

200 bin euro kiralama 1.5 opsiyon diye konuşuluyordu sanki oyuncuya da 400 bin euro verilecek diye okudum bir yerlerde ama kesin bilgi yok evet

Çevrimdışı can1903

Bu adam da hiç guven vermiyor bana (...).
İş dünyasında müthiş bir adam, yönetimde güvendiğim nadir adamlardan.

Çevrimdışı tuncaboylu

200 bin euro kiralama 1.5 opsiyon diye konuşuluyordu sanki oyuncuya da 400 bin euro verilecek diye okudum bir yerlerde ama kesin bilgi yok evet
Bunları ben de duydum ve makul gelmişti.

Yalnız Murat Özen bir transferin maliyetini yazmıyorsa, konuşulandan fazlaya gelmiş oluyor genelde. Umarım bunda da öyle olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Maaş bütçemiz neredeyse 2 katına çıktı abi, onu diyordur.
ben geçen sene söylemişdim bunu takım başarısızken maaş ayarlamak kolaydır ama şampiyon olalımda göreceğim maaşları dedim lakin yinede ortalamanın altında maaşlar
bütçe kısarak ekonomi düzelmez ekonomiyi düzeltmenin yolu gelirleri arttırmaktır kısarak yaşam standartından ödün verirsin buna sana farklı yollardan zarar olarak döner kulüptede böyle maaş düşürerek kaliteyi düşürürsün kaliteyi düşürerek gelirleride düşürürsün kazanç yatırımla olur. yeterki bunu doğru yapacaksınki harcadığın gelire dönebilsin
herkes vidanın maaşına takılıyor ama vida doğru yatırımdı maaşını hep çıkardı. ljajic alınırkende riskliydi karakterin gösteren bir sürü mazisinde olay var doğru işler yaparsan sonuç alırsın bütçemiz pekde iki katına çıkmadı aslında şişiren ljajic lens gibi oyuncular onlardan kurtulunca normale dönüyor. safrayı atabilsek 7-8 m birden düşüyor maaş

Çevrimiçi tolga1903

Bunları ben de duydum ve makul gelmişti.

Yalnız Murat Özen bir transferin maliyetini yazmıyorsa, konuşulandan fazlaya gelmiş oluyor genelde. Umarım bunda da öyle olmaz.

Aynen ama limite takılır yüksek olsa bence abi sanırım bizim yabanci orta saha ve stoper işi yattığı için kalan limitle umut ve can'ı aldık belki yerli stoper için de vardır bütçe

Çevrimiçi doganay

Can Bozdoğan'in satin alma opsiyonu yok mu ? parlatip sonra altin tepsi ile geri sunmayalim adami

Çevrimdışı can1903

Can Bozdoğan'in satin alma opsiyonu yok mu ? parlatip sonra altin tepsi ile geri sunmayalim adami
1.5 milyon €

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen ama limite takılır yüksek olsa bence abi sanırım bizim yabanci orta saha ve stoper işi yattığı için kalan limitle umut ve can'ı aldık belki yerli stoper için de vardır bütçe
Umut ve Can'ın gelmesi elimizi epey güçlendirecek.

Abdülkerim Bardakçı'ya 2.5 milyon Euro istiyormuş Konyaspor.

Ben geçen sene keşke Fatih Aksoy'u göndermeseydik derken, bunu tahmin etmiştim.

Çevrimiçi doganay

1.5 milyon €
Kendisini gosterirse makul fiyat. Bilgi icin tesekkurler