2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2271733 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Sol bek için Meraş ve Caner dışında bir seçenek kalmadı gibi. Birinin maaşı ötekinin karakteri problem.

Seni istemiyoruz diye yolladıktan sonra Caner'i geri çağırırsak özerklik falan ister. Savunma metrikleri bizdeki sezonundan biraz daha iyi çıkıyor :D
Caner kendi kendini önermiş zaten de hocanın tersine denk gelmiş diye duydum  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi annoca

cebinde 3 kuruş para var markete gidiyorsun ihtiyacın olmayan şeyi almak zorunda bırakıyorlar seni. zorunda olduğun için de fiyatı arttırıyorlar. umarım bir gün işi bilenler gelir başa.

Çevrimdışı can1903

cebinde 3 kuruş para var markete gidiyorsun ihtiyacın olmayan şeyi almak zorunda bırakıyorlar seni. zorunda olduğun için de fiyatı arttırıyorlar. umarım bir gün işi bilenler gelir başa.
seneye kural diye bir şey kalmayacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı abdusta

12 saat uzaklaştım."Abdülkerim Bardakçı ve Uğur Çiftçi"ye kadar gerilemişiz.
bu arada    Gedson Carvalho Fernandes kiralansa ne olacak?gene o mevkide Oğuzhan Özyakup oynamak zorunda.

Saygılar

Çevrimdışı can1903

12 saat uzaklaştım."Abdülkerim Bardakçı ve Uğur Çiftçi"ye kadar gerilemişiz.
bu arada    Gedson Carvalho Fernandes kiralansa ne olacak?gene o mevkide Oğuzhan Özyakup oynamak zorunda.

Saygılar
arkayı umut-kaan yapınca gedson oynuyor.

Çevrimdışı abdusta

arkayı umut-kaan yapınca gedson oynuyor.
Kaan Ayhan olmayacak diye biliyorum.

saygılar

Çevrimdışı Erman1903

Caner kendi kendini önermiş zaten de hocanın tersine denk gelmiş diye duydum  :tabe:

Troll herif ya, ilk adımı o attıysa pozitif aslında, istenmediği yere dönmek istiyorsa biraz yola gelmiş olabilir ama huylu huyundan da vazgeçmezmiş.

Bu kuralın akıbeti belli değil hani 1 sezonluk maaşının yarısıyla falan çok da kötü olmayabir ama bilemiyorum.

Çevrimdışı can1903

Kaan Ayhan olmayacak diye biliyorum.

saygılar
Olur bana kalırsa abi olmazsa da yerli net alınacak oraya.

Çevrimdışı abdusta

Kenan Karaman dan sonra Kaan Ayhan ve Umut Meraş gibi milli takımın vasat oyuncularını toplamanın hiç bir getirisi olmayacaktı.
İnşallah Umut Meraş transferi de gerçekleşmez.

saygılar

Çevrimiçi murat

Troll herif ya, ilk adımı o attıysa pozitif aslında, istenmediği yere dönmek istiyorsa biraz yola gelmiş olabilir ama huylu huyundan da vazgeçmezmiş.

Bu kuralın akıbeti belli değil hani 1 sezonluk maaşının yarısıyla falan çok da kötü olmayabir ama bilemiyorum.
kankasıyla bu birlikte küfür yedikleri yere  koşa koşa gitmişlerdi.fenerli olmak böyle bir şey galiba tarif edilemez :D

Çevrimdışı levitate

seneye kural diye bir şey kalmayacak.
seneye yoksa şimdi niye var :D

nihat özdemir demirörenden daha kötü yönetmeyi başardı, çok büyük iş
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

başkan falan çok büyük ayar canere asla olmaz bence abi

Çevrimdışı levitate

hoca da sevmiyor diye biliyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Kim ayar değil ki ona :)...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sol bek için Meraş ve Caner dışında bir seçenek kalmadı gibi. Birinin maaşı ötekinin karakteri problem.

Seni istemiyoruz diye yolladıktan sonra Caner'i geri çağırırsak özerklik falan ister. Savunma metrikleri bizdeki sezonundan biraz daha iyi çıkıyor :D
Töre'yi bile tekrar kabullendirdiler bize, Caner'i de kabulleniriz.

Çevrimdışı Erman1903

Sakala'nın durum kötü durmuyor belki de yerli bek işi iptal olur.

Zaten Bozdoğan geliyor bir de stoper alıp kapatabiliriz. Olursa Gedson olur ben onu vereceklerini düşünüyorum kiralık daha iyi kulüp bulamazlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakala'nın durum kötü durmuyor belki de yerli bek işi iptal olur.

Zaten Bozdoğan geliyor bir de stoper alıp kapatabiliriz. Olursa Gedson olur ben onu vereceklerini düşünüyorum kiralık daha iyi kulüp bulamazlar.
Mevcut kontenjanda N'sakala'yı ilk 11 oynatacak lüksümüz yok, yerli sol bek şart o yüzden.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Son durumunu bilmiyorum ama sıkıntısı yoksa Ömer Toprak olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Mevcut kontenjanda N'sakala'yı ilk 11 oynatacak lüksümüz yok, yerli sol bek şart o yüzden.

Mevcutta lüks yok ben yerli stoper alabilirler diye düşünüyorum. Hem sol bek hem yerli stoper olur mu bilmiyorum belki de olur ama hoca 8 de istiyor izleyip göreceğiz artık.

Çevrimdışı Erman1903

Son durumunu bilmiyorum ama sıkıntısı yoksa Ömer Toprak olabilir.

Ömer bilindiği gibi çok bir sıkıntısı yok biraz ortalama bir profil ama Stoperlik olarak bakılırsa Kaan'dan geride olduğunu düşünmüyorum.

Ne çok iyi ne çok kötü yedek olarak iş yapabilir.

Bana göre Koray ve Mert dışında as olabilecek stoper yok zaten. Eray var o da yerli sayılmıyor herhalde.

Çevrimiçi annoca

aklıma törenin bilicle beraber son haftalarda lider girdiğimiz sezonu sabote etmeleri geldi

Çevrimdışı Erman1903

Bende bu Mert Çetin'in İtalya'da yaptığı istatistik mevcut.
Az bir süre ama onu Roma'ya transfer ettiren istatistiklerde net daha yüksek rakamları var. Ben orada yaptıklarını özet olarak izledim ve tarzını beğendim.

Bu çocuk biraz acemi balık onun için oynatmak istemiyorlar herhalde. Hücuma çıkmayı falan de seviyor riskli bulunuyor olabilir. Bu Arda Kızıldağ da mesela istatistik olarak çok yüksek, lakin savunma yapan bir takımda olduğu için onun da etkisi vardır. Çocuk takımında mücadele eden ender oyunculardan biri lakin diğerleri pek tenezzül etmediği için kendini zor durumlarda bulmuş ve kabak onun başına patlamış gibi gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2021, 17:35:35 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

sol bek yerli çok seçenek yok.hatta tek seçenek umut.8 numarayı yerli yapalım desek orada da koyunca tamam denecek adam yok.stoper bir kaç isim var ama ne verecekleri meçhul ve bu saatten sonra çok para vermeden alamazsın.
 genç yetenekleri de teker teker kaptırıyoruz.enes destanı zorlamak lazım.
birde efecan barlık diye bir oyuncu gözüme çarptı.başak kapmış.

Çevrimdışı underworld

Mert ve Kaan'ın olmadığı hiçbir denklem doğru sonuç vermez.
Ön tarafta düzeni oturamazsak seyreyleyin cümbüşü.

Çevrimdışı MaDJeR

Çebi gene verdi olumsuz havayı.