2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274517 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Quaresma'nın Benfica ile ne alakası var abi:)
Karıştırma orasını masa başı haber işte abicim

Çevrimdışı joseph35

Umut Meraş ve Yabancı stoper alırız.

Çevrimiçi Samet Ç

8 numara işi yatar mecbur Umut Meraş ve yabancı stopere gideceğiz en azından yabancı stoper iyi olmalı.

Çevrimdışı can1903

Bakalım kimler gelecek kimler gidecek  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı can1903

bu gün m?
bugün ve yarın çok fazla sayıda haber düşeceğini düşünüyorum muhabirlere, gündem hareketli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

bugün ve yarın çok fazla sayıda haber düşeceğini düşünüyorum muhabirlere, gündem hareketli.
Özelden genelden birşeyler çıtlatır mısın kardeşim

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Bana biraz sassoulo tarafının baskısını kırmak için yapılmış haber gibi geldi.  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

Kötü oldu.

Transfer listesinde ilk 11 oynayabilecek kalitede tek stoper oydu.

Umut Meraş'ı almak şart oldu bu durumda.

Çevrimdışı can1903

Kötü oldu.

Transfer listesinde ilk 11 oynayabilecek kalitede tek stoper oydu.

Umut Meraş'ı almak şart oldu bu durumda.
Bana kalırsa ikisi de Beşiktaşta oynayacak gelecek sezon. Bu haberler biraz fiyatları düşürelim diye.

Çevrimdışı Zafer55

Bakalım kimler gelecek kimler gidecek  :photo:
Larin in satışı bana sürpriz olmaz Can..Sana olur mu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana kalırsa ikisi de Beşiktaşta oynayacak gelecek sezon. Bu haberler biraz fiyatları düşürelim diye.
Umarım öyle olur, taktik olma ihtimali az değil dediğin gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana bonservisli yapacağımız her satış sürpriz olur.

Çevrimdışı can1903

Bana da olmaz abi fakat süre çok daraldı, Larini satıp yerine bi alternatif bulman çok zor. Alternatif olarak düşündüklerimiz ya çok kötü durumda ya da transfer yaptı zaten. Sözleşme görüşmelerini bekliyorum artık Larinle oyuncu kanadında ilginç şeyler var onları çözmeye uğraşıyorlar. Bana kalırsa %50 free gider, %30 sözleşme yeniler, %20 satılır. Şuan durum bu.

Çevrimdışı Zafer55

Ozan Kabak ismi hiç gündeme gelmedi..yada geldi de ben mi kaçırdım..bi ara melih demiral ismini bile görmüştüm. Schalke ile can pazarlığı yaparken araya onu da sıkıştırılar mı acaba 😊

Çevrimdışı can1903

Yerli stoper işi komple yatarsa 8 numara alınmaz bu arada bence. Şuan yerli stoperi yüzde yüz hale getirmeye çalışıyoruz.

Çevrimiçi levitate

Yerli stoper işi komple yatarsa 8 numara alınmaz bu arada bence. Şuan yerli stoperi yüzde yüz hale getirmeye çalışıyoruz.
koray günter yerli sayılıyorsa onu alalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı TANER19037

Selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum bir süredir transfer başlığını takip ediyordum. Transfer döneminin bitmesine yakın bir süre kala üye olmaya karar verdim.

Umarım transfer dönemi bitmeden eksik mevkiler için uygun isimleri kadromuza katabiliriz.

MÖ'nün yaptığı Kaan Ayhan haberi yönetici kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Kaan Ayhan'ı takımı satmak istemiyor kiralamak istemiyor ise neden görüşüyorlar uzun zamandır.

Ben 3-4m€ Kaan'a yatırmaktansa 9-10m€ kadar Mert muldur için çıkardım. Ödeme planları taksitler Cl bonuslari ile çözülür tâbi 9-10m€ ya kulübü satmak ister mi? 1999 doğumlu Cl görür ise değerini katlar her türlü.

Sol bek için Umut Meraş güzel olur yabancı kuralı olduğu için s.ve seve vereceğiz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yahu alın Abdülkerim Bardakçı yada Ertugrul Ersoy'u defansı bir şekilde hallederiz.
Yeter ki hücum gücümüz daha dinamik olsun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ömer Toprak ne durumda acaba?

Çevrimdışı murat

Selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni üye oldum bir süredir transfer başlığını takip ediyordum. Transfer döneminin bitmesine yakın bir süre kala üye olmaya karar verdim.

Umarım transfer dönemi bitmeden eksik mevkiler için uygun isimleri kadromuza katabiliriz.

MÖ'nün yaptığı Kaan Ayhan haberi yönetici kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Kaan Ayhan'ı takımı satmak istemiyor kiralamak istemiyor ise neden görüşüyorlar uzun zamandır.

Ben 3-4m€ Kaan'a yatırmaktansa 9-10m€ kadar Mert muldur için çıkardım. Ödeme planları taksitler Cl bonuslari ile çözülür tâbi 9-10m€ ya kulübü satmak ister mi? 1999 doğumlu Cl görür ise değerini katlar her türlü.

Sol bek için Umut Meraş güzel olur yabancı kuralı olduğu için s.ve seve vereceğiz.
Aramıza hoigeldin.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Erman1903

Adana'dan Tayyip baya garantici oynamaya çalışan bir çocuk. Bursa'nın genci Taha Altıkardeş'de epey parlak potansiyeli yüksek.

Çevrimdışı can1903

Abdülkerim Bardakçı ve Uğur Çiftçiyi kulüpleri vermiyor.

Çevrimdışı Erman1903

Abdülkerim Bardakçı ve Uğur Çiftçiyi kulüpleri vermiyor.

Sol bek için Meraş ve Caner dışında bir seçenek kalmadı gibi. Birinin maaşı ötekinin karakteri problem.

Seni istemiyoruz diye yolladıktan sonra Caner'i geri çağırırsak özerklik falan ister. Savunma metrikleri bizdeki sezonundan biraz daha iyi çıkıyor :D