2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274038 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sercan Dikme: Beşiktaş, Gedson Fernandes'in bonservisinin %50'si için 7 milyon euro'ya kadar çıktı.

(@sercan_dikme)

Çevrimdışı Erman1903

Bu Roger Guedes nasıl adam serbest kalmış 7,5 m piyasa değeri var sol kanat yaş henüz 24

İyi topçu aslında ama çocuk Justin Bieber'a benziyor açıkçası pek istemem öyle birini kadroda.

Çevrimdışı worns

Belçika'ya falan göndersinler abi, 1. ligde çürür gider.

o da olur ama düzenli oynayacakları, düzgün bir yer bulunduğu sürece 1.lig de fena gelmiyor gençlere son dönemde. ümraniye'yi seviyorum mesela.

Çevrimdışı levitate

Pozisyon harcıyor ve top kayıpları yapıyor o istatistikleri sıkıntılı zaten düşük seviye lig yıldızı öyle bir futbolcu daha var buyuk potansiyel deniyordu Vitinho. Bu tip oyuncular beklenen sıçramayı yapamıyor.
o eleman avrupa'da yapamadı flamengo'ya döndü galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

İyi topçu aslında ama çocuk Justin Bieber'a benziyor açıkçası pek istemem öyle birini kadroda.
makul bir sebep
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Sercan Dikme: Beşiktaş, Gedson Fernandes'in bonservisinin %50'si için 7 milyon euro'ya kadar çıktı.

(@sercan_dikme)

bu kadar parayı nerden buluyoruz, pek inanasım gelmiyor :)

Çevrimdışı worns

bir de bonservise harcayacak 7 milyonumuz varsa en iyi seçenek yarım porsiyon gedson mudur, onu da bilemedim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bu kadar parayı nerden buluyoruz, pek inanasım gelmiyor :)
Sanırım blöf yapıyor, malum kitleyi bastırıyoruz.

Gedson için makul bir kiralama ve maaş ile kimse karşı çıkmaz ama bu paralara çok daha iyilerini buluruz heralde

Çevrimiçi tolga1903

Bu gs neresine istiyor daha bu gedson'u bunlara yabancı sınırı yok mu biz konuşup duruyoruz da. Sağ öne bir sürü para verip yabancı oyuncu aldılar şu an ideal 11'lerinde mecbur orta saha ve sol önlerini yerli yapacaklar başka hiçbir mevkileri yok biz defans ve kaleci ağırlıklı yerli yaptık bunlar da sol ön ve merkez orta saha. Bence bu gedson gelecekse bize gelecek yoksa benfica geniş oyuncu havuzunda görece önemsiz maçlarda şans vermek isteyip kimseye göndermeyecek. Sercan'ın bugün söylediği doğru ise şl'ye katıldıkları için göndermeyebilirler ve gedson'dan başka da alternatifimiz  yok o bölge için yine sercan'ın haberi. Atiba salih can rotasyonu bize ne getirir ne götürür hoca gerçekten mutlu mu bu 3'lü için tamam diyor mu merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım blöf yapıyor, malum kitleyi bastırıyoruz.

Gedson için makul bir kiralama ve maaş ile kimse karşı çıkmaz ama bu paralara çok daha iyilerini buluruz heralde
sanmam torunoğulları çok istiyordu gedsonu başkanda gs nin yaptıklarından sonra ipin ucunu bırakmıştır

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu gs neresine istiyor daha bu gedson'u bunlara yabancı sınırı yok mu biz konuşup duruyoruz da. Sağ öne bir sürü para verip yabancı oyuncu aldılar şu an ideal 11'lerinde mecbur orta saha ve sol önlerini yerli yapacaklar başka hiçbir mevkileri yok biz defans ve kaleci ağırlıklı yerli yaptık bunlar da sol ön ve merkez orta saha. Bence bu gedson gelecekse bize gelecek yoksa benfica geniş oyuncu havuzunda görece önemsiz maçlarda şans vermek isteyip kimseye göndermeyecek. Sercan'ın bugün söylediği doğru ise şl'ye katıldıkları için göndermeyebilirler ve gedson'dan başka da alternatifimiz  yok o bölge için yine sercan'ın haberi. Atiba salih can rotasyonu bize ne getirir ne götürür hoca gerçekten mutlu mu bu 3'lü için tamam diyor mu merak ediyorum.

İlginç morutana da 6 vermişler. 3 tane kendini ülke dışında kanıtlamamış hatta avrupada genç potansiyel havuzlarında bile piyasası olmayan oyuncunun bonservisine 20 milyon euro bağladılar. 20 milyon euro avrupada para değil bir türk kulübü için korkunç paralar bunlar. Bakalım ne çıkacak bu işin arkasından. 3 futbolcunun da muadilini 2 şer milyondan bulursun kapına getirip teslim ederler.

Neyse kendimize bakalım, yerli işini acilen halletmeliyiz, ileride mutlaka Ghezzal, Batshuayi, Larin aynı anda sahada olmalı, sonra bakarsın rakibe göre arkalarına Alex mi koyarsın Atiba mı koyarsın alıp Gedson mu koyarsın.

Çevrimiçi tolga1903

İlginç morutana da 6 vermişler. 3 tane kendini ülke dışında kanıtlamamış hatta avrupada genç potansiyel havuzlarında bile piyasası olmayan oyuncunun bonservisine 20 milyon euro bağladılar. 20 milyon euro avrupada para değil bir türk kulübü için korkunç paralar bunlar. Bakalım ne çıkacak bu işin arkasından. 3 futbolcunun da muadilini 2 şer milyondan bulursun kapına getirip teslim ederler.

Neyse kendimize bakalım, yerli işini acilen halletmeliyiz, ileride mutlaka Ghezzal, Batshuayi, Larin aynı anda sahada olmalı, sonra bakarsın rakibe göre arkalarına Alex mi koyarsın Atiba mı koyarsın alıp Gedson mu koyarsın.

Umut'un geleceğini düşünüyorum ve yerli stoper alamazsak kenan'ı milli takimdaki gibi kanat forvet oynatmaktan başka çare göremiyorum bizim takım için şu an. Atiba josef alex ghezzal kenan batshuayi bizim ideal 6'lımız olacak gibi sanki en azından salih nasıl oynaması gerektiğini öğrenene kadar. Gedson gelir yerli stoper buluruz ve bu sefer de umut gelemezse yine şimdilik kenan'a çıkıyor yol. Bana göre şu an sol kanat kenan sağ kanat ghezzal onun yedeği nkudu, batshuayi yedeği ise larin olmalı çünkü kimileri beğense de ben salih'den beklenen verimin kısa vadede alınacağını hiç düşünmüyorum veya bir sürprizle oğuzhan tekrardan takıma girebilir josef'in yanı için. Bizim bir an da yerli oyuncu diye paniğe kapılmamızdaki sebeplerin en büyüklerinden birisi ne yazık ki merkezdeki yerli oyuncularımızın hala 38 yaşındaki atiba'nın gerisinde olmaları.

Çevrimdışı murat

bir yandan kulüplerin borçlarını yapılandırırken diğer yandan yerli kuralı getirerek  yabancıya yabancı yedek yerliye yerli yedek uygulamasını devreye sokmak potansiyel olan yerlinin yedekte beklemesine yedek yabancıya boşa para dökmeye ve kulüplerin olması gerekenden şişkin kadroya ve şişmiş bütçelere sebebiyet veriyor.böyle oyuncu yetişmez.elde nispeten hazır yerliler forma giyer onlarda ne kadar oynarsa işte.bari bu kuralı 1-2-3 ne ise belli yaş altı oyuncu ilk 11 de oynatma şeklinde yapsalardı.bazı kulüpler yetiştirme ve satma işine odaklanırdı.

Çevrimdışı worns

Umut'un geleceğini düşünüyorum ve yerli stoper alamazsak kenan'ı milli takimdaki gibi kanat forvet oynatmaktan başka çare göremiyorum bizim takım için şu an. Atiba josef alex ghezzal kenan batshuayi bizim ideal 6'lımız olacak gibi sanki en azından salih nasıl oynaması gerektiğini öğrenene kadar. Gedson gelir yerli stoper buluruz ve bu sefer de umut gelemezse yine şimdilik kenan'a çıkıyor yol. Bana göre şu an sol kanat kenan sağ kanat ghezzal onun yedeği nkudu, batshuayi yedeği ise larin olmalı çünkü kimileri beğense de ben salih'den beklenen verimin kısa vadede alınacağını hiç düşünmüyorum veya bir sürprizle oğuzhan tekrardan takıma girebilir josef'in yanı için. Bizim bir an da yerli oyuncu diye paniğe kapılmamızdaki sebeplerin en büyüklerinden birisi ne yazık ki merkezdeki yerli oyuncularımızın hala 38 yaşındaki atiba'nın gerisinde olmaları.

elde larin ve çıkışta bir nkodou varken sol önde kenan'ı oynatmaz hoca bence. iskelette epey sıkıntılı kurulmuş olur, yedekler yabancı olacak, hamle yapmakta da zorluk yaşatır. orta saha kurgusu henüz oturmadı ama hocanın salih'li bir formasyon düşündüğünü sanıyorum.

Çevrimdışı Zafer55

elde larin ve çıkışta bir nkodou varken sol önde kenan'ı oynatmaz hoca bence. iskelette epey sıkıntılı kurulmuş olur, yedekler yabancı olacak, hamle yapmakta da zorluk yaşatır. orta saha kurgusu henüz oturmadı ama hocanın salih'li bir formasyon düşündüğünü sanıyorum.

Can bozdoğanın ( muhtemel)  transferi , salihli bir 11 ihtimalini güçlendiriyor. (Salih-Can-Ozi)
Olası gedson transferi ile solda kenan olasılığını artabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Bozdoğan öyle Salih gibi destek versin oyunu yönlendirsin pas yapsın vb diye kullanılacak tip değil. Mücadele gücü yüksek bir ofansif merkez, vereceksin topu zorlayacak-topsuzken ikili kovalayacak. Salih yerineden ziyade yanında veya Atiba tipi oyuncularla oynatmayı uygun - Teixeira ile pek olmaz bence mesela. Zamanla o işleri de yapabilir ama şu an pek öyle bir görüntüsü yok.

Salih genelde sağ iç 8 oynuyor fakat yanında yaratıcılığı yüksek, uzun pas seven bir kenar ile oynatmak bence çok doğru değil. Solda N'Koudou Atiba sağda iki yaratıcı biraz dengesiz bir dizilim. Salihi sol Atiba veya her kim ise onu da sağda denemek lazım ama hocanın yapacağını pek sanmam.

Çevrimdışı Erman1903

o eleman avrupa'da yapamadı flamengo'ya döndü galiba

Aynen o, istatistikleri ve haritaları çok benziyor kanatları araştırırken dikkatimi çekmişti kaderleri de öyle büyük takımlarda oynarlar diye bakılıyordu. Bunlar pozitif futbol olan yerde kolay iş yapmaz 2. 3. Dünya liglerine uygunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bizim süper kupa finalini ne zaman oynatacaklar? Heralde en kritik haftalara gelmemiz bekleniyor.
Son olarak kaan olmaz ise stopere adam düşünülecek mi yoksa necip ve topalla devam mı edilecek?

Çevrimiçi annoca

can bozdoğanın maliyeti ne kadar acaba? can yerine burak inceyi deneseler keşke

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Olacak işi de bozacak.

Ricardo Quaresma, Gedson Fernandes transferi için Beşiktaş adına devreye girdi.

Benfica cephesi, Quaresma'nın büyük mesaisi neticesinde ücret konusunda büyük oranda ikna edildi.

(Hürriyet)

Çevrimdışı tuncaboylu

Olacak işi de bozacak.

Ricardo Quaresma, Gedson Fernandes transferi için Beşiktaş adına devreye girdi.

Benfica cephesi, Quaresma'nın büyük mesaisi neticesinde ücret konusunda büyük oranda ikna edildi.

(Hürriyet)
Quaresma'nın Benfica ile ne alakası var abi:)