2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276559 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Gedson genc ve cok tempolu bir isim, lakin Fernando cok daha meziyetli bir futbolcu.
gedsonun sergenin elinde bereye gideceği belli değil ucu açık bonservisi ile almak lazım şu an kurduğumuz kadroya cuk oturur fernando nun ne vereceği belli
Gedson 70 80 m bonservis görme ihtimali yüksek aslında bonservisiyle alınmalı hiç değilse yarısı alınsın bence ona verilecek para zarar değil

Çevrimdışı Nazım Ar

Bizim artık ustalaştığımız önde pres yapma olayına o kadar katkı sağlar ki gedson... Diyorum ya adam gsde bile iş yaptı. Bizde iş yapmama ihtimali yok. Batshuayiden bile garanti transfer olur. @can1903 gelsin artık şu adam  :evillol:

Kardeşim adam Taylanın önünde oynadı, skorer oyuncusu eksik gsde 17 maçta sadece 3 asist yapabilmiş hakemin kalın kalın doğradığı forvette G. Töre ile çıktığımız ve maç boyu dayak yediğimiz maç hariç göze battığı maç yok ki asistlerin birini orada yapmış. Hani bir Atiba'ya bakıyorum, bir Josef'e bakıyorum bir de Gedson'a bakıyorum bu sevdayı anlamakta zorluk çekiyorum.

Yorumlar fena halde Lens transferini hatırlatıyor. O zaman da Beşiktaş şampiyon olmuş Quaresma döktürmüştü ama millet kötü fenerde tek başına parlayan Lens'i ronaldo yapmıştı. Sonu benzemez inşallah.

Çevrimdışı worns

michy'nin gelmesi çok iyi oldu. ekstrem bir aksilik yaşamazsak ligin üstünde bir oyuncu, hızla fark yaratmasını bekliyorum.

stoper konusunda sanırım yabancıdan vazgeçildi, kaan'a yoğunlaşıldı. dönem dönem yerli hakkını stoperde kullanma şansı bulmak iyi. oyuncuyu sevmiyorum. stoper rotasyonumuzun kalitesini arttırmasını beklemiyorum. ha ligin genelinde oynayacağımız yapıda welinton'un yerini alıp onun görevlerini ikame edebilir. bu sayede +1 yabancı kullanırız iyi olur. yine de ben takımın derinde savunma problemlerini çözecek, elimizdeki tandemden farklı yapıda, temel savunma yetenekleriyle öne çıkan oyuncu bekliyordum. nsakalayı gönderip sol beki yerlileştirmek+orta sahada da sürekli bir yerli kullanmak ve böylelikle stoper hattına kaliteli bir yabancı takviyesi yapmak bence daha doğru kurguydu. özellikle ceza alanı içinde ortalama altı performans veren welinton ve hattın genel olarak yanlış alan boşaltmaya uygun olması zaman zaman başımıza iş açıyor. bu sene de açacak. kaan'da bence derinde iyi bir stoper değil. çok yönlü ama oynadığı hiç bir pozisyonda elimizdeki oyunculardan fazlasını vaat etmiyor. yabancı sorunu olmadığı durumda welinton fiziğini de toplarsa kaan'ın önünde olurdu rotasyonda. neyse bakalım, kararlarımız netleşince daha iyi değendirebiliriz.

Çevrimdışı Necmi

michy'nin gelmesi çok iyi oldu. ekstrem bir aksilik yaşamazsak ligin üstünde bir oyuncu, hızla fark yaratmasını bekliyorum.

stoper konusunda sanırım yabancıdan vazgeçildi, kaan'a yoğunlaşıldı. dönem dönem yerli hakkını stoperde kullanma şansı bulmak iyi. oyuncuyu sevmiyorum. stoper rotasyonumuzun kalitesini arttırmasını beklemiyorum. ha ligin genelinde oynayacağımız yapıda welinton'un yerini alıp onun görevlerini ikame edebilir. bu sayede +1 yabancı kullanırız iyi olur. yine de ben takımın derinde savunma problemlerini çözecek, elimizdeki tandemden farklı yapıda, temel savunma yetenekleriyle öne çıkan oyuncu bekliyordum. nsakalayı gönderip sol beki yerlileştirmek+orta sahada da sürekli bir yerli kullanmak ve böylelikle stoper hattına kaliteli bir yabancı takviyesi yapmak bence daha doğru kurguydu. özellikle ceza alanı içinde ortalama altı performans veren welinton ve hattın genel olarak yanlış alan boşaltmaya uygun olması zaman zaman başımıza iş açıyor. bu sene de açacak. kaan'da bence derinde iyi bir stoper değil. çok yönlü ama oynadığı hiç bir pozisyonda elimizdeki oyunculardan fazlasını vaat etmiyor. yabancı sorunu olmadığı durumda welinton fiziğini de toplarsa kaan'ın önünde olurdu rotasyonda. neyse bakalım, kararlarımız netleşince daha iyi değendirebiliriz.
prese katılan yerli oyuncu yok orta sahada salih ozi falan olmaz orta saha hakimiyetini kaybederiz en risksiz bölge stoper yerli için takıma zarar vermeden üç yerliyi eriteceğimiz bölge savunma zaten rakibe göre bir sürü diziliş olacak her yapı olur yerli stoper olması elimizde iyi

Çevrimdışı Necmi

Oziye takım bulması söylenirse şaşırmam

Çevrimdışı Necmi

Bu gün transfer yapmadık kendimi boşlukta hissediyorum 😏

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu kadroya Gedson yakışır.

Gedson hakkında fikri olmayan otobancıların son 5 maçını izleyip sadece Gedson'a baksınlar.

O leş kadroda bile çok iyi işler yaptı. Belli ki bazı yetenekleri olan bir oyuncu.

Bu kadro ve Sergen Hoca faktörü ile CL 'de mutlaka iş yapar.

Umarım alırız.

Çevrimdışı worns

prese katılan yerli oyuncu yok orta sahada salih ozi falan olmaz orta saha hakimiyetini kaybederiz en risksiz bölge stoper yerli için takıma zarar vermeden üç yerliyi eriteceğimiz bölge savunma zaten rakibe göre bir sürü diziliş olacak her yapı olur yerli stoper olması elimizde iyi

salih bana 11 ışığı veriyor. eksiklerini çok göstermeyen olgun bi oyunu vardı geçen sene. fazladan yerli stoper iyidir de bu kaan rolüne göre biraz maliyetli olacak gibime geliyor. bakalım belki de orta sahaya yerli alırlar. :)

Çevrimdışı worns

bu gidişle seneye kontratı elindeyken bile zor takım bulacak

Çevrimdışı tuncaboylu

gedsonun sergenin elinde bereye gideceği belli değil ucu açık bonservisi ile almak lazım şu an kurduğumuz kadroya cuk oturur fernando nun ne vereceği belli
Gedson 70 80 m bonservis görme ihtimali yüksek aslında bonservisiyle alınmalı hiç değilse yarısı alınsın bence ona verilecek para zarar değil
Abi fazla abartmıyor musun, herif geçen sene Galatasaray'da 17 maç oynayıp 3 asist yaptı hepi topu.

Benfica 70-80 bonservis görecek adamı 12-13'e vermez, hayal kurma.

@mylife1903 burada olsaydı da, Portekiz takımlarının zaman makinesi hakkındaki teorisini yazsaydı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Takım bulursa şaşırır mısın?

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Abi fazla abartmıyor musun, herif geçen sene Galatasaray'da 17 maç oynayıp 3 asist yaptı hepi topu.

Benfica 70-80 bonservis görecek adamı 12-13'e vermez, hayal kurma.

@mylife1903 burada olsaydı da, Portekiz takımlarının zaman makinesi hakkındaki teorisini yazsaydı.
yanlış bilmiyorsam tothenam kiraladığında opsiyonu o civardaydı
Doğru ellerde iyi getirisi olur ft nin elinde hiç olur

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlış bilmiyorsam tothenam kiraladığında opsiyonu o civardaydı
Doğru ellerde iyi getirisi olur ft nin elinde hiç olur
O opsiyonlar şişirme olur biraz, ölçü alma onu.

Türkiye ligi'nin seviyesi belli, 12'ye bir oyuncu alıp da çok kâr etmek pek mümkün değil.

FT'nin elinde ne olur bilmem de, satın alanın elinde patlama ihtimali az değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu kadroya Gedson yakışır.

Gedson hakkında fikri olmayan otobancıların son 5 maçını izleyip sadece Gedson'a baksınlar.

O leş kadroda bile çok iyi işler yaptı. Belli ki bazı yetenekleri olan bir oyuncu.

Bu kadro ve Sergen Hoca faktörü ile CL 'de mutlaka iş yapar.

Umarım alırız.

Bu cümlelerin aynıları zamanında Lens için de yazıldı. Şimdi alana beddua ediliyor her gün.

Çevrimdışı underworld

Kardeşim adam Taylanın önünde oynadı, skorer oyuncusu eksik gsde 17 maçta sadece 3 asist yapabilmiş hakemin kalın kalın doğradığı forvette G. Töre ile çıktığımız ve maç boyu dayak yediğimiz maç hariç göze battığı maç yok ki asistlerin birini orada yapmış. Hani bir Atiba'ya bakıyorum, bir Josef'e bakıyorum bir de Gedson'a bakıyorum bu sevdayı anlamakta zorluk çekiyorum.

Yorumlar fena halde Lens transferini hatırlatıyor. O zaman da Beşiktaş şampiyon olmuş Quaresma döktürmüştü ama millet kötü fenerde tek başına parlayan Lens'i ronaldo yapmıştı. Sonu benzemez inşallah.
Atiba > gedson

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunu yeni okudum, birebir aynılarını düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün PSV umut verici bir skor alamazsa, 4. torbaya kayıyoruz.

CL'de geçen seneden beri istediğimiz hiç bir sonuç çıkmıyor, Allah'tan Chelsea Leicester'ı yendi de doğrudan gruplara kalabildik.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu cümlelerin aynıları zamanında Lens için de yazıldı. Şimdi alana beddua ediliyor her gün.

Abi bu Lens konusunu çok konusuldu burada.
O dönem fenerin en iyi oyuncusu idi, feneri tek başına taşıyan adamdı.
Sayısal anlamda bu kadar iyi olan bir adamı almak tabi ki normal karşılanır zamanında.
Bende sevinmiştim alındıgında ama kan tutmayınca tutmuyor işte.

Sen değil misin bu mantıga göre hiç transfer yapmayalım diyen  :biggrinking:
Gedson için almaya gerek yok, kiralama + opsiyon alırız ona göre bakarız.

Çevrimdışı levitate

katılıyorum, yaşı ve gs'yi ağlatması dışında cazibesi yok benim için. fernando'yu daha çok beğendim ben

ama sergen hocanın alıp adam etme olasılığı var, bu lafları yedirebilir bize :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Bugün PSV umut verici bir skor alamazsa, 4. torbaya kayıyoruz.

CL'de geçen seneden beri istediğimiz hiç bir sonuç çıkmıyor, Allah'tan Chelsea Leicester'ı yendi de doğrudan gruplara kalabildik.

Son iki seferde Benfica-Kiev-Napoli ve Porto-Leipzig-Monaco kuralarını çekerek, bütün tarihimizin şanslı kura kotasını doldurduk. Bu sene kaçarı yok. 3. torba da olsa, 4. torba da olsa geçen iki seferin intikamını alacak o kavanozun içindeki toplar bizden :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı ozankarakoc