2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285890 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kaan Ayhan hayırlı uğurlu olsun. İstememiştim normalde bana göre koray günter daha iyi ama en azından yedek olarak oturur. Fakat Welilton'u kesemez bu da burda kalsın.

Ozan'ı istememekten istemeye doğru yöneldiyse hafiften ortamı ıstıyorsun demekki olaylar ciddi. Ozan'ı isterim bak. Ozan gelirse fena olmaz. Sergen hoca nasıl kullanacağını da biliyor. Elimizde uygun fiyatlı Türk 8nosu olur fena mı ?? Hep generaller olmaz biraz da savaşçılar lazım. 17-18'de kaybetmemizin sebeplerinden biri de buydu.
Ben çok istiyorum hocanın elinde çok başka seviye oynar. Sağ bekte sıkıntı çıktığında sağ bekte oynar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1427641849427206157

İlginç, Ahmet Bulutla uzun zamandır kulüp temasa bile geçmemişti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Şu adamda ne buluyorsun kardeşim çok merak ediyorum. Bunun Modricten yedirdiği golü Necip veya Oğuzhan yedirse hala konuşulurdu bu forumda. Her lig arasında aldığı kiloların yarısını Sergen aldığında Sergen'e sallıyorduk ki o Sergen bu Ozan yani. Bursadayken meslektaşı Tosicin eşini sosyal medyasına meze yapan bu, Beşiktaş'a yine sosyal medyadan küfreden bu. Fbde ve milli takımda leş gibi oynayan bu, mesleğine saygı desen yok, kaç senedir büyük kulüpte ve milli takımda bir gelişme desen yok. Takım ruhuna pozitif katkısı olan biri desen Olcay gibi o da yok. Herşeyi geçtim top oynamıyor ama yakışıklı sempatik forma sattırır desek o da yok.

Yani şunun nesini yakıştırıyorsunuz şu güzelim Beşiktaş'a söyleyin de biz de bilelim.
Abi bence bizim ihtiyacımız olan profil tarz olarak bizde çok farklı seviyelere çıkar diye düşünüyorum. İstemeyenlere de saygım sonsuz.

Çevrimdışı joseph35

Yerli sınırı ne olacak abi?

Kaan,Salih,Kenan ile birlikte toplam 14 yerlimiz yok mu?

Mert,Ersin,Utku,Serdar,Kaan,Necip,Topal,Töre,Salih,Kenan,Güven,Rıdvan,Bilal,Oğuzhan ile 14.

3 yerli onbirde, 8 yabancı onbirde.
5 yerli yedekte, 5 yabancı yedekte, 1 Hasic 97+doğumlu kontenjanı için.

Kadroya giremeyen ve cezada sakatlıkta ilk 21'e girecek 6 yerli ise; Utku,Güven,Bilal,Oğuzhan,Serdar,Topal.

Çevrimiçi ugurkartalizma

İsteyene özel mesajdan atabilirim lakin açık açık yazmayacağım. (Daha önce ismi çıkmadı.)
Can ben de alabilir miyim ismi.

Çevrimdışı GreenBook

Hadi başkanım hadi seri şekilde bitir şu işi güldür yüzümüzü gözümüz kulağımız sende
Sergen hocaya gedsonu Josefin yanına monte etmeyi nasip et

Çevrimdışı can1903

Haberin doğruluğunu araştırmadım bilmiyorum fakat Ahmet Bulut işin içindeyse Gedson hayırlı olsun.

Çevrimdışı joseph35

Stopere Boateng veya Denswil'in olabilirliği yok mu ya

Çevrimdışı GreenBook

Gedson geliyor geliyor inanıyorum haydi Emre Kocadağ bitir şu işi

Çevrimiçi Samet Demir

Marcao olayından sonra gedson ile gs nin bu seneki fişini çekmiş oluruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Kaan gelmis, hayirli olsun diyelim.

Simdi birde Gedson'u bitirelim, ardindan bir yada iki ucuzundan genc gurbetci oyuncu alalim. Sonrasinda butun gereksizlerden kurtulalim, yetmedi bi tecrubeli stoper daha alalim. O da yetmedi herkesi alalim yaa  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gedson geliyor geliyor inanıyorum haydi Emre Kocadağ bitir şu işi

geseli'lerin gözü yaşlı  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı GreenBook

Kaan bitmiş mi ? Öyleyse son ses gücüne güç katmaya geldik son ses ortalığı inleticem

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Torunoğulları gidince transferler başladı.

Çevrimdışı mrred

Defansta ayakları iyi olan 2 oyuncumuz oldu.

Mert ve Kaan( Kalecinin ayağının iyi olması da çok büyük avantaj mertin en az 4 kilit pası olur bu sene)

Rosier topla çıkışlarda iyi olduğu içinde onu başka şekilde sayabiliriz.

Zayıf halkalar vida ve nsakala. Rakipler bize solumuzda oyun kurdurtmak isteyeceklerdir. Josef defans açılıp araya

girdiğinde bekler orta saha çizgisine basıknca özellikle nsakala tarafını rakipler boş bırakacaklar. O kısmı atiba biraz sola

kıvrık oynarsa çözeriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı tuncaboylu

Gedson'ın kiralık maliyeti, 3 milyondan aşağı olmayacaktır.

Ben çok sıcak bakmıyorum o transfere.

Çevrimiçi Necmi

Torunoğulları gidince transferler başladı.
yönetimi eleştirdiğimizde millet kızıyordu kenara çekilince beşiktaş u dönüşü yaptı erdal transfer komitesinin başında kalsa bu transferlerin çoğu bitmezdi adamın transfer ruhuna aykırı şaçma sapan saplantıları vardı
Menejerlere düşmanlık yaparak ne transfer yapabilirsin nede oyuncu satabilirsin eldeki oyuncularla bile sorun yaşıyorduk hep suçlu oyuncular menejerler

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Abartmayi nekadar cok seviyoruz, taliscaya bile 2 milyon vermisken gedsona neden 3 verilsin, bir birbucugu gecmez .
Ha bana kalsa gelmesin, bende istemiyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

97 altı doğumlu oyuncuya ihtiyacımız var hem bu ihtiyacı karşılayacak hemde fayda sağlayacak isme ihtiyaç var böyle bak olaya hem ihtiyaç çözüp hemde gs nin yüreğine oturtmak başka bir tat

Çevrimdışı Nazım Ar

Gedson bizim olmayacaksa (ki 12+ m euro beklentileri varsa olmayacak demektir) ben de çok sıcak bakmıyorum. Oyuncu genç ve pasaportu sağlam, iyi de oynarsa seneye 5 m euro bandına inmezler Ghezzal ve Rosier gibi diye düşünüyorum.

Şahsen Lucas Martins'i tercih ederim. Yine de Gedson gelirse Ozan gelmeyecek ise 10m verip kiralasınlar derim 😄

Çevrimiçi annoca

Defansta ayakları iyi olan 2 oyuncumuz oldu.

Mert ve Kaan( Kalecinin ayağının iyi olması da çok büyük avantaj mertin en az 4 kilit pası olur bu sene)

Rosier topla çıkışlarda iyi olduğu içinde onu başka şekilde sayabiliriz.

Zayıf halkalar vida ve nsakala. Rakipler bize solumuzda oyun kurdurtmak isteyeceklerdir. Josef defans açılıp araya

girdiğinde bekler orta saha çizgisine basıknca özellikle nsakala tarafını rakipler boş bırakacaklar. O kısmı atiba biraz sola

kıvrık oynarsa çözeriz.
abi kaan hakkındaki yorumların nedir?

Çevrimiçi annoca

benficadan taliscayı kiraladığımızda 20 veya 25 mi milyon üzeri satışında kira olarak verdiğimiz 4 milyonun geri verilmesi şartı vardı yanlış hatırlamıyorsam onlarda 5,80 kiralık 19.20 bonservis olarak gönderdiler çine. benficaya para kazandırmak mantıklı gelmiyor. eğer şl parlatıp satacaklarsa bedelsiz kiralsınlar o zaman.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'u zaten kiralık bize göndermek istiyorlar başka alıcısıda yok Ahmet Bulut'da işin içine girdiyse biter o iş kiralama ücretide çok olmaz Gs 500 bine kiralamıştı geçen sene.