2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286263 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ravil tagir altınorduda oynarken çok beğeniyordum. soğukkanlı ayakları çok iyi fiziğide yaşına göre süper. junior çağlar söyüncü havası vermişti bana. yabancı sınırı olmasa bile takımda olmasını istediğim biriydi. kaan ozan gibi sırf yerli diye insanların aklında soru işareti olacak kişiler yerine ravilin zorlanmasını isterdim.

Artık çok zor, Başak oynatmaya başladı.

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1427603793227796527
Öyle gereksiz bir kural getirdiler ki. İnsanları birşeyleri yapmaya zorlamak nasıl bi mantıktır anlamıyorum
Yabancı kuralı tutmaz.

Çevrimdışı GreenBook

Marcelonun eşi İstanbul’a gelmiş belli ki marceloyla ilgili bişeyler olcak yakında
Gereği yok bence daha genç olan Kaan’ı alalım

Çevrimiçi annoca

Artık çok zor, Başak oynatmaya başladı.
ozan veya kaandan daha ucuza denk gelir maaşları hesaba katarsak. zorlanmanmak istese bile sergen hoca istemez deneyim istiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Kaan + Fernando çözüp bırakalım artık sonrasında keyfimize bakarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kaan Ayhan da işlem tamam.  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Kaan Ayhan da işlem tamam.  :photo:

Murat özen gedson için uğraşıyoruz yazmış var mı bilgin can oluru nedir bu oyuncunun?

Çevrimdışı can1903

Murat özen gedson için uğraşıyoruz yazmış var mı bilgin can oluru nedir bu oyuncunun?
kiralık verirlerse o da %100 bize gelir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

kiralık verirlerse o da %100 bize gelir.

Satın alma tarafında gs daha önde o halde ama kiralık çıkardıklarında biz alıyoruz oyuncuyu anladığım kadarıyla

Çevrimdışı can1903

Satın alma tarafında gs daha önde o halde ama kiralık çıkardıklarında biz alıyoruz oyuncuyu anladığım kadarıyla
satın alma işi olursa türkiyeden hiçbir kulüp alamaz gedsonu

Çevrimiçi tolga1903

satın alma işi olursa türkiyeden hiçbir kulüp alamaz gedsonu

Umarım öyle olur. Kaan tamam diyorsan da hayırlı olsun bence mantıklı ekleme serdar ve necip hariç elimizde yerli stoper yoktu sevindim kendi adıma

Çevrimdışı can1903

Umarım öyle olur. Kaan tamam diyorsan da hayırlı olsun bence mantıklı ekleme serdar ve necip hariç elimizde yerli stoper yoktu sevindim kendi adıma
Keşke yabancı sınırı olmasaydı daha iyi stoperler de vardı listede.

Çevrimiçi tolga1903

Keşke yabancı sınırı olmasaydı daha iyi stoperler de vardı listede.

Muhakkak vardır şu kuralı nedense +1 bile esnetmediler bunlara beddua etmekten yoruldum insanları bir şeylere mecbur bırakmanın mantığını çözemiyorum hüsamettin tut oynasın diye mi bu kadar dikte ediyorsunuz allahın belaları

Çevrimdışı can1903

O zaman nasip olmadı, şimdi olur inşallah çok istiyorum Ozanı.  :money:

Çevrimdışı can1903

Muhakkak vardır şu kuralı nedense +1 bile esnetmediler bunlara beddua etmekten yoruldum insanları bir şeylere mecbur bırakmanın mantığını çözemiyorum hüsamettin tut oynasın diye mi bu kadar dikte ediyorsunuz allahın belaları
Ligte bu kural yüzünden sağ ve sol bekler fecii kötü türk oyuncularla dolu.

Çevrimdışı joseph35

Boyd ve Ljajic'e lisans çıkartmaz veya kiralarsak 2 yabancı hakkımız var. Fernando Lucas ve yabancı stoper de gelmeli.

Çevrimdışı can1903

Boyd ve Ljajic'e lisans çıkartmaz veya kiralarsak 2 yabancı hakkımız var. Fernando Lucas ve yabancı stoper de gelmeli.
Yerli sınırı ne olacak abi?

Çevrimiçi Necmi

yabancı sınırı varken bu kadar arma yabancı alamazsın yedeklik sorun yaratır

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kaan Ayhan hayırlı uğurlu olsun. İstememiştim normalde bana göre koray günter daha iyi ama en azından yedek olarak oturur. Fakat Welilton'u kesemez bu da burda kalsın.

Ozan'ı istememekten istemeye doğru yöneldiyse hafiften ortamı ıstıyorsun demekki olaylar ciddi. Ozan'ı isterim bak. Ozan gelirse fena olmaz. Sergen hoca nasıl kullanacağını da biliyor. Elimizde uygun fiyatlı Türk 8nosu olur fena mı ?? Hep generaller olmaz biraz da savaşçılar lazım. 17-18'de kaybetmemizin sebeplerinden biri de buydu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/1183880908379688961

Şunu okuduktan sonra bir tık soğudum fernandodan ama işin teknik-taktik kısmına bakan hocanın kararına göre hareket etsinler.

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu adamda ne buluyorsun kardeşim çok merak ediyorum. Bunun Modricten yedirdiği golü Necip veya Oğuzhan yedirse hala konuşulurdu bu forumda. Her lig arasında aldığı kiloların yarısını Sergen aldığında Sergen'e sallıyorduk ki o Sergen bu Ozan yani. Bursadayken meslektaşı Tosicin eşini sosyal medyasına meze yapan bu, Beşiktaş'a yine sosyal medyadan küfreden bu. Fbde ve milli takımda leş gibi oynayan bu, mesleğine saygı desen yok, kaç senedir büyük kulüpte ve milli takımda bir gelişme desen yok. Takım ruhuna pozitif katkısı olan biri desen Olcay gibi o da yok. Herşeyi geçtim top oynamıyor ama yakışıklı sempatik forma sattırır desek o da yok.

Yani şunun nesini yakıştırıyorsunuz şu güzelim Beşiktaş'a söyleyin de biz de bilelim.