2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285777 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Oynamak istedigimiz oyun tarzina Marcelo’nun uymadigini dusunuyorum. Marcelo - Vida ikilisi cok agir kalir savunmada, arkaya atilan her topta tehlike yasariz bana gore. Umarim boyle bi hataya dusmeyiz.

Çevrimdışı tolga1903

Yerli stoper elimizi rahatlatır kaan bence iddia edildiği kadar da kötü oyuncu değil + ligde sıkışan maçlarda duran toptan gol atabilme ihtimali var iyi kafa vuruyor. Başımıza bela ettiler bu sınırı iki yakası bir araya gelmesin şu kuralı getirenlerin

Çevrimiçi sefaköykartali

Marcelo+Kaan+Gedson olmaz mı ya. Maliyeti de çok olmaz 500 600k euroya 1 sezon oynar, ŞLde kapalı savunma yaptığımızda çok iş yapar. Lyonda harika performans verdi geçen sezon. Başka sorunlar nedir bilmiyorum ama ligde Vida-Kaan, Avrupada da Vida-Marcelo çok işimizi görürdü. Lyonda bu sezon 2 maçta da 11 oynadı formu da gayet iyi durumda. Geçen sezon da 37 maçta full oynamış. Yaş takıntılı olan ben bile gelsin 20 maç oynasa kafii diyorum.

Çevrimdışı celiker1

Marcelonun kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Daha fazla Brezilyalıya da hiç gerek yok.
Marcelo'dan bahsediyoruz ama! Bana göre Beşiktaş tarihinin en iyi savunmacısı.Vida ile beraber rakip kaleye 10 gol bırakırlar.Lyon gerçekten sözleşmesini fesh ediyorsa fırsat transferi olur.2 sene rahat oynar,Vida'nın yanina cuk diye oturur.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Marcelo'dan bahsediyoruz ama! Bana göre Beşiktaş tarihinin en iyi savunmacısı.Vida ile beraber rakip kaleye 10 gol bırakırlar.Lyon gerçekten sözleşmesini fesh ediyorsa fırsat transferi olur.2 sene rahat oynar,Vida'nın yanina cuk diye oturur.
son zamanlarda çok sıkıntılı oynuyor abi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı umutow

son maç özetine baktım 2. golü kendisi atmış. 1 ve 3. gollerde izlemiş sadece :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelmesin. Gonderilme sebeplerinden biri Angers macindaki hatasi.
Bunun için sözleşme feshi acayip olmuş, kendi kalesine gol atan ilk stoper değil ki.

Çevrimdışı tolga1903

Welinton şl için bize büyük handikap yaratabilir derinde savunmayı hiç beceremiyor ve gördüğüm en kolay çalım yiyen stoperlerden biri ama gel gelelim ligdeki stoperleri orta saha çizgisinin önüne kadar attığımız oyunda sezgisi ve atletizmiyle çoğu rakip atağını başlamadan bitiriyor marcelo şl için belki tamam ama ligde kesinlikle welinton'un katkısını veremez bize

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam orada mutsuzdur belki, bize ilk geldiğinde de küme düşmek üzere olan takımda sıkıntılı oynuyordu.

Futbol dışı neleri var bilmiyorum, ama bana da fırsat transferi gibi geliyor.

Kaan Ayhan'ı da sağ bek yedeği olarak alırız.

Çevrimdışı celiker1

Yonetimle veya hocasıyla sıkıntısı olabilir ,mutsuz olabilir.Geçtiğimiz sezon bildiğimiz Marcelo'ydu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı GreenBook

Bu yaştan sonra Marcelo felan istemiyorum duygusallığın lüzumu yok Kaan’ı alıp stoper işini tamamlayalım
Birde 8 numara ok

Çevrimdışı AigleBordeaux

34lük Marcelo Topalın sözleşmesi gibi olursa anca kabul edilebilir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

Maliyeti aynıysa godin tercihim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Mayıs ayında yazmıştım fenerin sevecegi santrfor diye ciddi şekilde ilmik ilmik işlendi basın ve renkliler salça olmasın diye ayrıntı vermek istemedim. Basın oyalansin diye Costa ,dzeko ve betis te oynayan adam malzeme verildi :)) Tek verdiğim ayrıntı fener neyi seviyorsa ondan olacağiydi.  Hepinizi seviyorum karakartal yürekli kardeşlerim. İşlerin yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum. Sağlıcakla kalın. Tum forum ahalisine ve Necmi abiye selamlar :)

Bi önceki mesajda yanlış alıntı yapmışım.
özletiyorsun kendini @matias_27

Çevrimdışı alimm

Gedson +Kaan gelsin zirvede bırakalım...

Ama konuşulan isim marcelo olunca yok da diyemiyorum... Hani şu seri vites yükseltip devam edecekken quaresma iel vedalaşmak yerine ekonomik getirisi sebebiyle feda ettiğimiz adam...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı celiker1

Sadece duran toptan 10 gol hesabı ile bile Marcelo-Vida tandemi kurulur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Stopere zaten bir Turk oyuncu alinacak, onun uzerine bir tane daha yabanci stoper dusunuluyorsa bence Szalai tarzinda genc proje oyuncusu alinmali.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sadece duran toptan 10 gol hesabı ile bile Marcelo-Vida tandemi kurulur

Atacak kısım zaten yeteri kadar güçlü.
Gelen stoper hızlı olsun, önde basıp kolay çalım yemesin ama gerekirse hiç gol atmasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ne marcelosu hadi abi ya.
Baksın dalgasına istemiyoruz yaşlı adamlar bu kadar.
Ki marcelo koşana kadar 4-5 yıl falan geçiyor.
Yüksek paralara alıcaksak gidip godine verelim bari en azından gerçek stoper izlemişiz oluruz.
Ben her zaman marcelonun abartıldığını düşünürüm, o kadar iyi bir stoper olmadı hiç bir zaman gözümde.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Batshuayi transferini yarın 19:03'te kapsamlı bir video ile resmi olarak açıklayacak. (@etunaakdemir)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Marcelo gelmesin yaşı olmuş 34. Abartmaya gerek yok.

Çevrimdışı underworld

"Kaan Ayhan büyük iş, iyi transfer. Sağ bek oynar, golcü de bir stoper. Anç limit yok diyordu, maşallah almadığı kimse kalmadı."
Via S. A. Ç

Çevrimiçi annoca

ravil tagir altınorduda oynarken çok beğeniyordum. soğukkanlı ayakları çok iyi fiziğide yaşına göre süper. junior çağlar söyüncü havası vermişti bana. yabancı sınırı olmasa bile takımda olmasını istediğim biriydi. kaan ozan gibi sırf yerli diye insanların aklında soru işareti olacak kişiler yerine ravilin zorlanmasını isterdim.

Çevrimiçi murat

belki kafası artık fransada kalmak istemiyordur.bizim ligde önünde josef ve atiba varken ne kadar zorlayabilirler.ülkeyi ve beşiktaşı da seviyorlar uyum sorunu da olmaz bence godin modin geleceğine marcelo gelsin.