2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287750 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

çizgi film izleyip oyuncak topluyormuş :D
duygusal yedek kalmayı sevmeyen kalınca olay çıkaran tipmiş
oyuncu yönetimini yaparsak büyük verim alırız nkoudou zaten arkadaş ortamına
hızlı uyum sağlatır

Bu rosier vol2. O yüzden dedim ya abi hani chelseaye rest çekebilecek kafa. Almanya'da neden kalmadı diye düşünüp durdum kendimce. Almanlarda işin o duygusallık kısmı pek yok. Dortmund'ta nispeten var ama bir yere kadar. Bizim takım uzun yıllardır görmediğim şekilde duygusallık hakim. Ama bu yıkıklık anlamında değil baya pozitif anlamda. O yüzden işin içine katarsak dediğmi gibi rosier duruşu sergilerse kimse şaşırmasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Nazım Ar

Uzatmayıp Lucas ı alsınlar işte illa bir yabancı gelecekse oraya, hem maliyeti iyi hem tecrübeli ama yaşlı değil, hem Wellington, Josef, Alex ile kanka olurlar, hem de adam 6,8,10 hatta sağ beke bile koyabileceğin bir tip.

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok cins takım olacağız  :D
taraftar sayımız çok artar bu sene
Herkesin bizim maçları izleyeceği kesin zaten. Yeni nesli de kazanırız gibi görünüyor :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı matias_27

Forvet büyük ihtimal fenerin seveceğinden

Mrb arkadaşlar hayırlı olsun fenerin seveceği santrafirunuz

:))
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı matias_27

Seni mi kıracağım daha fazla soru sorma fener neyi sever ondan ;)

:)) kendinize iyi bakın
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Rasim

eeeee silmissiniz biz okumadan :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

1.8 milyon diyorlardı 1 ay önce zaten o zaman anlaşılmıştı
Makul görünüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Londradan 1 orta sahayla anlaştık fakat kafada soru işaretleri var. (Hoca bize lazım olan bir tip değil diyor)

Lofthus Cheeki vermeyeceklerini bildirdiler.

Hocanın orta sahada önceliği Gedson,Elneny,Ozan,Fernando.

Hocanın geçen sezondan Gedsona ve ilk geldiği sezondan Elnenye olan tutumunu herkes biliyordur. Şartları bu ikili için zorlamaya devam ediyoruz.

Ozan Tufan işindeki Şehmus+para muhabbeti dillenmeseydi olma ihtimali çok yüksekti. Ali Koç gelecek olan tepkiden dolayı karar vermekte zorlanıyor.

8 numara için net tahminimi yarın sabah yapacağım şuan 2 isim arasında git gel yaşıyorum  :tabe:
Şehmus + paradaki para ne kadar?

Çevrimdışı Koa_lAA

İsteyene özel mesajdan atabilirim lakin açık açık yazmayacağım. (Daha önce ismi çıkmadı.)
:ok:

Çevrimdışı zafkan

Can bana da ismi özelden gönderebilir misin? Şimdiden teşekkürler.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi Samet Demir

Özelden tek tek yazacağına buraya yazsana kardeşim. Amaç ne ki. Transfere etki etmesin sıkıntı olur diye düşünüyorsan konusunu, bahsini hiç açmaman gerekli.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Ozanın gelişine bir şartla ses etmem, üstüne para verirse gelmek için. Kaö sezondur fenerli garibanları takıma alıp şampiyonluk, kupa gördürüyoruz sevabına. Artık yeter hayır kurumu mu burası?
:kop:
O kadar haklısın ki :D

Çevrimdışı Egos

Özelden tek tek yazacağına buraya yazsana kardeşim. Amaç ne ki. Transfere etki etmesin sıkıntı olur diye düşünüyorsan konusunu, bahsini hiç açmaman gerekli.

üyelere ayrıcalık tanıyor, ziyaretçilere nispet yapıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

üyelere ayrıcalık tanıyor, ziyaretçilere nispet yapıyor.
Ayıp abi ama. Birde benim gibi utangaç üyelerede yazık :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Egos

Ayıp abi ama. Birde benim gibi utangaç üyelerede yazık :)

doğru, o kısmı atladık.

geçen seneler matias, bu sene can bayağı mesai harcadı. hiçbiriniz de moral destek vermeyi esirgemediniz, rahatsızlık vermekten de çekinmeyin, ikisini de hak ediyorlar.

Çevrimiçi tolga1903

Hocanın önceliklerinden gedson ve fernando anlaşılabilir ama ozan ve elneny ne alaka onu anlayamıyorum hadi ozan'ı alanya'dan biliyor yeterliliklerini(ki bence hiç gerek yok) elneny ne yapacak bizde merkez orta saha değil ki bu adam josef ile yan yana anca 6 şl maçında oynatırsın derbilerde bile fazla defansif hücum yönü olmayan ikili olurlar anadolu takımlarına karşı hele abes olur şu ikili. Elneny çok manasız geliyor diğerlerinin yine kabul edilebilirliği var

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1427537940994011142?s=19

Gedson+Kaan çözüp kapatalım bence. 45 50m limit var diye oraya kadar çıkmayalım. Sezonu 40mde bu kadroyla bitirebilirsek çok başarılı bir transfer dönemi geçirmiş olacağız:

Mert
Rosier Kaan Vida Rıdvan
Gedson Josef
Ghezzal Teixeira Larin
Batshuayi

Çevrimdışı alimm

İsteyene özel mesajdan atabilirim lakin açık açık yazmayacağım. (Daha önce ismi çıkmadı.)
Ben alabilirm mümkünse 😉
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanın önceliklerinden gedson ve fernando anlaşılabilir ama ozan ve elneny ne alaka onu anlayamıyorum hadi ozan'ı alanya'dan biliyor yeterliliklerini(ki bence hiç gerek yok) elneny ne yapacak bizde merkez orta saha değil ki bu adam josef ile yan yana anca 6 şl maçında oynatırsın derbilerde bile fazla defansif hücum yönü olmayan ikili olurlar anadolu takımlarına karşı hele abes olur şu ikili. Elneny çok manasız geliyor diğerlerinin yine kabul edilebilirliği var
Fernando da merkez orta saha gibi durmuyor.

Aslında Ozan Fernando'dan daha çok 8'e benziyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Fernando da merkez orta saha gibi durmuyor.

Aslında Ozan Fernando'dan daha çok 8'e benziyor.

Fernando çeviklik, teknik, şut, zeka ve pas açısından Ozandan daha üstün. Sürekli 8 oynamasa da Ozandan iyi oynar. M. Fernandes i hatırlatıyor bana ben okim çok yönlü bir oyuncu.