2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278980 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Başkandan ricam Batshuayiye 15 milyon € opsiyon koydurması  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Yaw fena olmaz da, 40 milyonu kaçırdıktan sonra Pr yapmış olsan ne olacak?
o kadar büyük balık olmaz bizde kırk gol atsa fiyatı beş m anca artar kırk olması için bizim şlde en az yarı final oynamamız lazım 😂 öyle birşey olsun ben razıyım ondan edeceğim kırk zararı başkasından telafi ederim 😀

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gomez talisca Aboubakar felan bu gibi oyuncuların opsiyonsuz gelmesi taraftarın canına zaten tak ettirdi
Bu konudaki hassasiyeti belli taraftarın. Nasıl bi oyuncu olduğu da belli Batman’ın
Forvet konusunda senelerdir sorun yaşanıyor sürekli her sene forvet değiştiriyoruz Buda iyi bişey değil bence böyle de bakman lazım her forvet hocanın sistemine uyacak diye bir kaidede yok sonunda gelecek falcao gibi bi sömürücü al başına belayı
Bu perspektifle bakıyoruz aynı zamanda
Zorunlu olmayan bi opsiyon koydurtur sene sonunda pazarlıklarla işi 4-5 m Euro’ya getirirsin alırsın ghezzale de 10 m istiyorlardı tıpış tıpış 3’e bıraktılar.
Her şey senin istediğin gibi olmuyor transfer piyasasında. Özellikle de elinde kısıtlı imkanlar olup çok fazla eksiğin varsa çok sıkıntılı oluyor süreç. 5 yıl vadeyi herkese kabul ettiremezsin. Kiralık oyuncu iyidir. Fazla üzmüyor bizi kiraladığımız oyuncular. Alabilirsen alaırsın alamazsan yeni maceralara yelken açarsın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı fatihsahin

https://twitter.com/Besiktas/status/1426929186296541191

Mert Günok hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum sizce olumlu bir transfer mi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siyah beyaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de ilk mesajımı okursan "Bu kötü oldu işte..." yazdım. Eleştirinin bir dozajı var. Bence biraz kantarın topuzu kaçmış olabilir  :)
Kantarın topuzu nedir, anlamadım ki.

Kötü olmuş işte, onu yazıyoruz.

Bazılarının yazdığı gibi aslında kötü olmadı, hiç farketmedi, hatta iyi bile oldu diye cilalanacak bir durum değil bu.

Çevrimdışı GreenBook

Larin evet tutulmalı ama olmuyorsa 5-6 m a satıp Batman’a bi opsiyon yapıştırmak şart
Oraya bi Akpom
Yeni Larin olabilir mi ? Evet olabilir Kötü kulüplerde de oynamadı 25 yaşında
Premier lig tecrübesi mevcut. Boş adam olsa orda işi ne Sergen hoca parlatır

Akpom Batman 3 seneyi garanti ettirir ama Larinin kalmasından yanayım Larini gözden çıkarmak çılgınlık
2,250 yi hakediyor mu ediyor şu haliyle
Seneye Ozzy yok ljajic douglas lens gibi oyunculardan kurtuluyoruz vidayıda 1,750 ye bağlayıp ordanda bi 2,5 m kâr
O vakit Larinin maaşı sırıtmaz. 3+1 ateşlemek lazım Cyle ile

Çevrimdışı blackeagle35

Bülent Uslu, Batshuayi için 2.8 maaş ve 100 bin kiralama demiş. Mert için de 7 milyon tl maaş verilmiş. Bunlar gayet iyi rakamlar. Batshuayi için opsiyon olmaması sıkıntı ama imkanlar kısıtlı ve belli. Ortalığı yangın yerine çevirmeye çok da gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mert Günok hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum sizce olumlu bir transfer mi

Yaşlı oyuncu gibi bakanlar için kalecinin en verimli yaşları olduğunu söyleyeyim. Ayakları en düzgün kalecilerden birisi. Bu da bizim oyunumuz için çok önemli bir özellik. Kaleye gelen topları da en az Ersin kadar tutacaktır. Ben olumlu bakıyorum özellikle de Şampiyonlar Ligi için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

nerden biliyorsun başka isteyeni olmadığını ben tam tersi üç dört epl takımının istediğini duydum hatta o zaman alamayız diye düşündüm
Chelsea ile bonservisi neden anlaşmadık bilmiyorum belkide satmak istemiyor oynasın diye bir yıllığına bırakıyor bizde hiç yoktan bir sene oynatırız diyoruz
Bir sürü laf ettin bunu üzüldüğün için yazdığını biliyorum hayal kırıklığı oldu bende bonservisini istiyordum hayalin ötesinde güzel birşeydi bu gomezin bonservisini almaktan daha büyük başarı olurdu olmadı ne yapalım
Ha hala gelen haber kaynaklarını görünce inanmak istemiyorum içimde bir ümit var

Haber kaynağı Murat Özen, maalesef umut yok o konuda.

Ciddi talip dediğim, belli ki başka bir CL takımı yok; adam da bizi istiyor.

Bizde harika oynarsa ve seneye Dortmund talip olursa, gitmeyecek mi sence?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kantarın topuzu nedir, anlamadım ki.

Kötü olmuş işte, onu yazıyoruz.

Bazılarının yazdığı gibi aslında kötü olmadı, hiç farketmedi, hatta iyi bile oldu diye cilalanacak bir durum değil bu.
Değil ama çok uzadı gibi geliyor konu. Olumlu hava sürekli olumsuza dönüyor. Olumsuzluktan beslenen bir camia olduk iyice  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada ilk batshuayiyi yazdığımda o zamanki ödeme planını ayarlayabilseydik biz oyuncuyu direk Bonservisiyle alacaktık. 4-5 milyon pound istiyorlardı direk verebilseydik oyuncuyu bonservisiyle kazandıracaktık kulübe lakin ödeme planında anlaşamadık çünkü bu sene için bonservis ödeme ihtimalimiz çok azaldı artık.
Çok pişman olmayız umarım.

Çevrimdışı GreenBook

Her şey senin istediğin gibi olmuyor transfer piyasasında. Özellikle de elinde kısıtlı imkanlar olup çok fazla eksiğin varsa çok sıkıntılı oluyor süreç. 5 yıl vadeyi herkese kabul ettiremezsin. Kiralık oyuncu iyidir. Fazla üzmüyor bizi kiraladığımız oyuncular. Alabilirsen alaırsın alamazsan yeni maceralara yelken açarsın.
Şu kısıtlı şartlarda Ghezzal Rosier Alex Bal badem karamelli Carte Door 🙂
Bi görelim bakalım performansını ne yapacak ne edicek ona göre Batman için bi havuz açılır alınır
Vadeli ödemede sorun olmaz da 8 m Euro’ların konuşulduğu bi ortamda 4 m a bitirmeye çalışırsan adam opsiyon koymaz seneye belki düşebilirler bakalım
8 m de verilmez
Yönetim güzel işler çıkarıyor herşeye rağmen

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada ilk batshuayiyi yazdığımda o zamanki ödeme planını ayarlayabilseydik biz oyuncuyu direk Bonservisiyle alacaktık. 4-5 milyon pound istiyorlardı direk verebilseydik oyuncuyu bonservisiyle kazandıracaktık kulübe lakin ödeme planında anlaşamadık çünkü bu sene için bonservis ödeme ihtimalimiz çok azaldı artık.
Ben de kafamı buna hazırlamıştım o mesajını görünce, ondan deliriyorum zaten.

Bu fiyatlara düşmüşken seneye için zorunlu satın alma koydursaydık o zaman, bu fırsat kaçar mı ya...

Çevrimdışı GreenBook

Ljajic ten kurtulmayı Lensten kurtulmaktan daha çok istiyorum
Çok sıkıntılı bi oyuncu istenmiyorsun Çek git
Lisans çıkarılmasın gitmiyorsa

Çevrimdışı tuncaboylu

Değil ama çok uzadı gibi geliyor konu. Olumlu hava sürekli olumsuza dönüyor. Olumsuzluktan beslenen bir camia olduk iyice  :ebebe:
Uzatan biz değiliz ki, bazıları kötü olduğu ortada olan bir şeyi iyi diye pazarlamaya çalışınca saçma bir inatlaşma oluyor işte.

Akşama Adana Demir Fener'e koyunca, olumluya döner ortam, rahat olun

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Ben de kafamı buna hazırlamıştım o mesajını görünce, ondan deliriyorum zaten.

Bu fiyatlara düşmüşken seneye için zorunlu satın alma koydursaydık o zaman, bu fırsat kaçar mı ya...
ben çözüleceğini düşünüyorum kral inşallah sıkıntı olmaz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Su vidyo islerini biraksak iyi olur bence.
Gayet de güzel oluyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı underworld

Su vidyo islerini biraksak iyi olur bence.
Çok geç bile kaldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

En sevindiğim transferlerden biri oldu.
Geçen sene kale boş oynadık.
Bu sene ayakları sıkıntı defans hattımıza top yapabilecek bir kaleci ekledik.
Hem Türk hemde uğurcan'dan sonra en iyi 2.kaleci gözümde.
Hemde 1m gibi cüzzi bir miktar. Allah bereket versin.

Çevrimdışı sEuL

Gayet de güzel oluyor
Bilemiyorum, hazirlanan bazi vidyolar gercekten cok kalitesiz. Illa vidyo cekecekseniz bi reklam sirketi ile anlasirsiniz yada bu isi bedava yapmaya hazir eminim profesyoneller vardir. Sizlerin hosuna gidiyorsa devam etsinler tabi, zevk meselesi sonucta. Ben cok kalitesiz ve amatorce buldum.