2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277176 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Artık akıllandım. Kendimi en kötüsüne hazırladım bu sene. Onun için keyifliyim. Olumsuzluklar da var ama bunların çoğu TFF kaynaklı. 3 yerli oynatma kuralı varken eleştiri yapamıyorsun.

Valla bende kendimi kasa kasa en ufak 1 lira bile yanlış harcama yapılsa kendimi paralamaktan vazgeçtim. Yoksa sponsor oyuncu satışları larin konusunda da var. Ama saldım artık. Pollyana olmaya karar verdim  :evillol: İşin şakası bir yana artık beklentileri 0a düşürdüklerinden dolayı mıdır nedir yaptıkları başarılı geliyor haklarını vermek istiyorum. Eleştirilmeyecek konular yok mu yine bir ton var. Ama biraz pozitif bakmaya karar verdim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu mali yapı içerisinde bu yaptıklarımız bile inanılmazken böyle konuşulması gerçekten üzüyor beni. Yönetimi zorla savunduruyorlar. Yani yapılanları teraziye koyduğumuzda çok çok olumlu gidiyoruz. Takıma  ve oynayacağımız oyuna yönelik hayaller kurun. Bakın çok iyi olacaksınız. Şimdiden sezon sonu yaşanacakları hayal edecekseniz olası şampiyonluğumuzu hayal edin  :)
Yönetimin savunulmaya ihtiyacı yok, Larin dışında harika bir transfer dönemi geçiriyorlar zaten.

Ama bu kadar aşikar bir hata varken ortada, bunu da söylemeyecek miyiz?

Çevrimdışı Nazım Ar

Tek merak ettiğim konu şu: Chelsea madem oyuncu isterse bize 7 ye vermeye hazır, oyuncu da şimdiden ok, bu opsiyon neden kaldırılıyor? :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Batshuayiye asist yaptırırız sadece gol attırmayız çözülür iş  :D
Larin'le sözleşme yenilesinler o zaman, 35 gol atar bu sezon da :tabe:

Yönetimin savunulmaya ihtiyacı yok, Larin dışında harika bir transfer dönemi geçiriyorlar zaten.

Reis bir de şu  yönden bakalım diyelim dediğin gibi 40-50 milyon yapıp prrr diye uçtu.
İngiltere'de oyuncu parlatan bir takım olarak gözükmeye başlayacağız ki portekizde öyleyiz. Benfica gedson konusunda bizi falan istiyor mesela.
İngiltere'de böyle pr yapsak en azından yönetim masaya oturduğunda gomez talisca ghezzal batshuayi rosier vs örneklerini verse de ingilterenin top 6'sından kullanılmayan bir kaç kiralıkları toplasak her sene fena mı olur ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de ilk mesajımı okursan "Bu kötü oldu işte..." yazdım. Eleştirinin bir dozajı var. Bence biraz kantarın topuzu kaçmış olabilir  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Tek merak ettiğim konu şu: Chelsea madem oyuncu isterse bize 7 ye vermeye hazır, oyuncu da şimdiden ok, bu opsiyon neden kaldırılıyor? :)
Ne kadar mantıklı bir soru.

Ama ayağını mayına koydun.

Şimdi art niyetli olduğunu söyleyecekler, opsiyon olmadığı halde aldığımız, opsiyon olduğu halde alamadığımız oyuncuların listesini sayacaklar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Reis bir de şu  yönden bakalım diyelim dediğin gibi 40-50 milyon yapıp prrr diye uçtu.
İngiltere'de oyuncu parlatan bir takım olarak gözükmeye başlayacağız ki portekizde öyleyiz. Benfica gedson konusunda bizi falan istiyor mesela.
İngiltere'de böyle pr yapsak en azından yönetim masaya oturduğunda gomez talisca ghezzal batshuayi rosier vs örneklerini verse de ingilterenin top 6'sından kullanılmayan bir kaç kiralıkları toplasak her sene fena mı olur ?
Yaw fena olmaz da, 40 milyonu kaçırdıktan sonra Pr yapmış olsan ne olacak?

Çevrimdışı Necmi

Yaw adamın gelip önce bir göreyim diye talebi yok ki.

Chelsea ile bonserviste bugün anlaşsak 3 yıllık sözleşmeyi imzalamaya hazır zaten.

Kızdığım nokta bu zaten. Bize şimdi gelmeyi isteyen ve başka ciddi talibi olmayan harika bir adam var, seneye bırakıyoruz işi.
nerden biliyorsun başka isteyeni olmadığını ben tam tersi üç dört epl takımının istediğini duydum hatta o zaman alamayız diye düşündüm
Chelsea ile bonservisi neden anlaşmadık bilmiyorum belkide satmak istemiyor oynasın diye bir yıllığına bırakıyor bizde hiç yoktan bir sene oynatırız diyoruz
Bir sürü laf ettin bunu üzüldüğün için yazdığını biliyorum hayal kırıklığı oldu bende bonservisini istiyordum hayalin ötesinde güzel birşeydi bu gomezin bonservisini almaktan daha büyük başarı olurdu olmadı ne yapalım
Ha hala gelen haber kaynaklarını görünce inanmak istemiyorum içimde bir ümit var 🥺

Yaw fena olmaz da, 40 milyonu kaçırdıktan sonra Pr yapmış olsan ne olacak?

Taliscadan sonra ne yaptıysak onu
Arkasından el sallamak
Ne yapalım.

Çevrimdışı can1903

Eleştiri olduğu için açık açık isim yazıyım, Beşiktaş yönetimi Lofthus ve Barkley ile de ilgileniyor ordan OPSİYONSUZ bir şekilde çıkma ihtimalleri var. Chelsea kulübü geçmişte Taliscalar,Aboubakarı, Cenki parlattığımız için bize bu oyuncuları verebilir. Win - Win misali.

Lofthus Cheek gelse niye opsiyon konulmadı diyeceklerde çıkar illa.

Stoper de ismi hiç çıkmamış 25 yaşında bir stoperle görüşüyoruz. Bakalım o beğenilecek mi gelirse.

Bu arada isteyenle iddiaya girebilirim, Batshuayiden memnun kalınırsa seneye en fazla 4-5 milyon pounda alacağız.
https://twitter.com/sercan_dikme/status/1426924943917322247  :tabe: :tabe: :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Şimdi art niyetli olduğunu söyleyecekler, opsiyon olmadığı halde aldığımız, opsiyon olduğu halde alamadığımız oyuncuların listesini sayacaklar.
Eğer opsiyon koyarsanız 2 milyon pound verin diyolar kiralama bedeline.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1426924943917322247
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene de ilgilenmiş ama alamamıştık. Burada çok isteyeni de vardı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Larinle sözleşme yenileme işi ağırdan yürütüldüğü için kızgınım ama adamın maaşı şuan 1.8

Geldiğinde vermem para bonservise bey 1 milyon verseydi şuan 2 milyon € verip oyuncuyla imzalardın 1.8 alan adama 2 den sözleşme yenile diyemezsin. Adam MVP istatistiği gösterdi geçen sene.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1426924943917322247  :tabe: :tabe: :tabe:
Yaşlı bunaklarla takımı doldurdunuz diyen renkli arkadaşlarımıza cevap olacak nitelikte bir transfer hamlesi olur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Bu arada ilk batshuayiyi yazdığımda o zamanki ödeme planını ayarlayabilseydik biz oyuncuyu direk Bonservisiyle alacaktık. 4-5 milyon pound istiyorlardı direk verebilseydik oyuncuyu bonservisiyle kazandıracaktık kulübe lakin ödeme planında anlaşamadık çünkü bu sene için bonservis ödeme ihtimalimiz çok azaldı artık.

Çevrimdışı can1903

Yaşlı bunaklarla takımı doldurdunuz diyen renkli arkadaşlarımıza cevap olacak nitelikte bir transfer hamlesi olur  :D
Ben 25 diye biliyordum 24 yaşındaymış Sercan yazdığına göre söyliyim Sergen hoca isterse yarın iner istanbula.  :eyes

Çevrimdışı Necmi

zaten gelecek sene kıyamet ondan kopacak ben gol kralı olabileceğini düşünüyorum şu kadro ile leblebi gibi atar herkesi marke edelim derken onu unutacaklar hep bence ne istiyorlarsa şimdi verip imzalamak lazım yoksa çok pişman olacağız

Çevrimdışı sefaköykartali

Yine ortalık yangın yerine dönmüş. Her hafta bir kere şunu yaşıyoruz, sonra güzel şeyler olunca da deli gibi seviniyoruz, övüyoruz. Bir ortamız yok valla :D

Opsiyon yok, kiralama ücreti var + 3m maaş şeklinde alıyorsak iyi bir sözleşme değil ama 25 tane atma potansiyeli yüksek, hocanın istediği atlet profiline en uygun isimlerden birini alıyoruz ve takım ortamına uyum sağlayabilecek biri Batshuayi. Sörlothtan biraz daha az maliyetli oldu.
Benim şahsi fikrim opsiyon da olmasın, kiralama da olmasın sek maaşına oynatalım, forvet mevkisinde her sene kaliteli adam bulunur. Piyasa golcü dolu.

Adamlar opsiyon koymuyor diye kiralık almayı beceremiyorlar vs. gibi yorumlar komik geliyor. Geçen sene ağababasını aldılar, bu sene de iş yapanların hepsini kadroda tuttular. Son dönemin en iyi kadrosunu kuruyorlar, bir tane kiralık adam yok, stoper de forvet de kiralık olsa bile problem olmayacak seneye kadronun büyük çoğunluğu kalmaya devam edecek, iskeletimiz de herkesten iyi. Alsalar tutmasa, Lens şekli, 12-13m euro bir tarafımıza kaçsa bu sefer de niye aldık olacak.

Çevrimdışı GreenBook

İşte bu iyi bir mantık değil bence. Opsiyonlu olmazsa hiç olmasın. O zaman Gomez de olmasın, Aboubakar da olmasın, Talisca da olmasın. Alamayacağın miktardaki opsiyona opsiyon gözüyle bakıyorsan başka tabi. Alabileceğin en iyi oyuncuyu alır getirirsin. Kimse opsiyonmuş, bonservismiş düşünmez. Messi kiralık geleceğim ama opsiyonum yok dese almayacak mısın?
Gomez talisca Aboubakar felan bu gibi oyuncuların opsiyonsuz gelmesi taraftarın canına zaten tak ettirdi
Bu konudaki hassasiyeti belli taraftarın. Nasıl bi oyuncu olduğu da belli Batman’ın
Forvet konusunda senelerdir sorun yaşanıyor sürekli her sene forvet değiştiriyoruz Buda iyi bişey değil bence böyle de bakman lazım her forvet hocanın sistemine uyacak diye bir kaidede yok sonunda gelecek falcao gibi bi sömürücü al başına belayı
Bu perspektifle bakıyoruz aynı zamanda
Zorunlu olmayan bi opsiyon koydurtur sene sonunda pazarlıklarla işi 4-5 m Euro’ya getirirsin alırsın ghezzale de 10 m istiyorlardı tıpış tıpış 3’e bıraktılar.

Çevrimdışı can1903

Gomez talisca Aboubakar felan bu gibi oyuncuların opsiyonsuz gelmesi taraftarın canına zaten tak ettirdi
Bu konudaki hassasiyeti belli taraftarın. Nasıl bi oyuncu olduğu da belli Batman’ın
Forvet konusunda senelerdir sorun yaşanıyor sürekli her sene forvet değiştiriyoruz Buda iyi bişey değil bence böyle de bakman lazım her forvet hocanın sistemine uyacak diye bir kaidede yok sonunda gelecek falcao gibi bi sömürücü al başına belayı

Zorunlu olmayan bi opsiyon koydurtur sene sonunda pazarlıklarla işi 4-5 m Euro’ya getirirsin alırsın ghezzale de 10 m istiyorlardı tıpış tıpış 3’e bıraktılar.
Yoo vardı Taliscada opsiyon 25 milyon € öyle bişey yapsınlar Batshuayiye  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Nazım Ar

Forumdaki en olumlu ve takıma-yönetime güvenen, rakiplerin işlerini eleştiren adamlardan biriyim, ilk defa buradaki bazı olumsuzlukla ün yapmış arkadaşlarla aynı fikirdeyim.

Batshuayi fırsat transferi, Anelka gibi düşünün bu yaşta bu tanınırlıkta santraforlar bacağı kopmadan bizim lige kolay düşmez. Alırsan oynamasa bile zarar etmezsin ki büyük ihtimalle Batsman şov yapacak şu ortamda.  Bu durumda alabiliyorsan bitireceksin bu işi.

Seneye 25 gol atmış adama katardan 10m euro maaş verirlerse seni tercih etmez ki haklıdır da,  isterse N'Kodou nikah şahidi olsun. Abouya bile 6 verdiler. Keza Çinden 40m verseler ortada anlaşma yokken sana 7 ye bırakacak Çelsi yönetimini tefe koyarlar. Inter kalibresindeki takımlar bile sulanabilir neden olmasın dünyada forvet kıymetli.

Diyorsanız 25 gol atmış Batsman e gene 10 milyon euroluk tekliflerle gs fb den başka talip çıkmaz evet o zaman 7 ye alırız.

Neyse hayırlısı olsun inşallah ben haksız çıkarım.

Çevrimdışı GreenBook

Bu arada ilk batshuayiyi yazdığımda o zamanki ödeme planını ayarlayabilseydik biz oyuncuyu direk Bonservisiyle alacaktık. 4-5 milyon pound istiyorlardı direk verebilseydik oyuncuyu bonservisiyle kazandıracaktık kulübe lakin ödeme planında anlaşamadık çünkü bu sene için bonservis ödeme ihtimalimiz çok azaldı artık.
Larini satıp halledebiliriz aslında