2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277947 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu çok denklemli bir konu, zorunlu alma harici bir opsiyon koydursan diyelim 10 bin euro gomezdeki gibi. Atıyorum dortmundan transfer teklifi var oyuncu burada kalmak ister mi ? Zaten bizden yüksekte bir takım teklif ederse kendisi gider zorunlu opsiyon harici. Zorunlu opsiyon konusunda haklısın.
Zorunlu opsiyona gerek yok, oyuncuyla sözleşme imzalayabiliyorsun kiralama sırasında.

Aboubakar'ı ilk kiraladığında öyle olmuştu, Porto'ya 10 vermeyi kabul etsek Aboubakar'la pazarlık yapmayacaktık.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi tarafından bakarsak, batşuay harika bir performans gösterirse bu bizim şampiyon olacağımız anlamına gelmez mi?
Gelmez maalesef.

Demba Ba harika bir performans göstermişti, ama şampiyon olamadık o sene.

Çevrimiçi yaço58

İnsanları bir görüşe katılamyınca neden art niyetli yapıyorsunuz ki ??? İnsanlar yönetimden veya transfer döneminden memnun olmayabilir bunu her gün defalarca da yazabilir. Sonuçta troll yok ve kendince mantıklı açıklamalar yapabiliyor. Katılmıyorsanız ismini görünce okumadan geçebilir yada aksini belirtebilirsiniz. Zıt görüşe bu kadar karşı olmamalıyız. Burda herkesin aşkı Beşiktaş. Hepimiz hiç bir çıkarımız olmamasına rağmen zaman ayırıp yazıp çizip muhabbet ediyoruz.
artniyet şurada sporx denen saçma sapan bir argümanı alıp koyup bak şuna şu kadar para vermişiz denilerek eleştirilmesinde murat özen yazsın ertan süzgün yazsın hadi en son o da olmadı sercan dikme yazsın beraber eleştirelim ama kaynaksız eleştirmeyelim

Çevrimdışı Necmi

Batshuayi harika bir performans gösterip başka bir takımdan 20 milyonluk teklif alırsa, Chelsea ile olan iyi ilişkilerimiz ile 7 milyona bize verirler mi diyorsun?
oyuncu burda kalmak isterse verirler biz almadan iki gün önce gs ghezzal için 5.5 m masaya bıraktı ama biz üçe aldık ingilizler farklı net olurlar vermeyeceklerse vermezler eğer bize satmayı düşünmüyoruz opsiyonsuz bir sene kiralarız derseler 20 de versen alamazsın dortmuntta 13 maç oynadı dokuz gol üç asist yaptı opsiyonu yoktu ve alamadı dortmund taraftar alınsın diye yıktı ortalığı ama chelsea satmadı

Çevrimdışı tuncaboylu

artniyet şurada sporx denen saçma sapan bir argümanı alıp koyup bak şuna şu kadar para vermişiz denilerek eleştirilmesinde murat özen yazsın ertan süzgün yazsın hadi en son o da olmadı sercan dikme yazsın beraber eleştirelim ama kaynaksız eleştirmeyelim
Daha yazılanı anlamadan niyet okuyorsun, olmaz.

Ben verilen parayı eleştirmiyorum, iyi bir santrafor için 3 milyon maaş vereceksin. Piyasa bu. Hatta opsiyon için Chelsea'ye 2 milyon verilmemesini eleştiriyorum ben.

Ayrıca adamların haber de doğruymuş. Satın alma opsiyonu için Chelsea 2 milyon pound kiralama bedeli istemiş ve oyuncuya 3 milyon maaşı da biz üstlenmişiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

oyuncu burda kalmak isterse verirler biz almadan iki gün önce gs ghezzal için 5.5 m masaya bıraktı ama biz üçe aldık ingilizler farklı net olurlar vermeyeceklerse vermezler eğer bize satmayı düşünmüyoruz opsiyonsuz bir sene kiralarız derseler 20 de versen alamazsın dortmuntta 13 maç oynadı dokuz gol üç asist yaptı opsiyonu yoktu ve alamadı dortmund taraftar alınsın diye yıktı ortalığı ama chelsea satmadı
Oyuncu Dortmund'da kalmak istememiş mi peki?

İstediyse neden satmadılar?

İstemediyse, neden istememiş?

Çevrimdışı can1903

Yani opsiyonsuzu eleştirin okey, sözlü anlaşma da olmaz deyin okey, oyuncu tercih ederse biz vereceğiz diyor herifler ne yapacaksın? Almayacak mısın?

Lofthus Cheeki konuşuyoruz opsiyonsuz o da olmasın diyolar kusura bakmayın biz Ara basamak kulübüyüz. Keşke her sene böyle kaliteli adamlar alıp şampiyon olsak. Ben okeyim.

Batshuayi, seneye Beşiktaşta kalmak isterse %100 alınır. Rosiere 7 verdiler, Ghezzala 5.5 verdiler biz birini 4 e birini 3 e aldık. Yeterki biz şampiyon olalım oyuncu mutlu olsun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Karabay

Gelmez maalesef.

Demba Ba harika bir performans göstermişti, ama şampiyon olamadık o sene.
Bence dembaba iyi bir performans göstermedi. Kendisi sürekli penaltıdan attığı gollerle hafızamda. Öyle bir performans gösterirse bence zaten almayalım.

Çevrimdışı Necmi

Zorunlu opsiyona gerek yok, oyuncuyla sözleşme imzalayabiliyorsun kiralama sırasında.

Aboubakar'ı ilk kiraladığında öyle olmuştu, Porto'ya 10 vermeyi kabul etsek Aboubakar'la pazarlık yapmayacaktık.
oyuncu isterse olur bu
Ben takımı ligi ülkeyi görmek istiyorum seneye konuşalım bunu derse ne yapacaksın batshuayi gibi oyuncular aklas oyuncu onlara böyle sözleşme yaptırmak zor hemde epl den alıyorsan siz tencerenin içine herşeyi karıştırıp bulamaç yapıyorsunuz adam epl deki herhangi bir takımdan bile değil zirve takımından geliyor bize denk bir ülkeden yada alt seviye ülkeden gelmiyor
Bazen beşiktaşı çok büyük bazende çok küçük görüp konuşuyorsunuz dengeniz yok düşünceniz dengeyi bozuyor şartlara göre konuşmuyorsunuz

Çevrimdışı levent14

Opsiyon olmayacaksa bizde resti çekmeliyiz..Batsu iyi performans verirse alma ihtimalimiz sıfır olur...Ghezzal ve Rosier ile karıştırmayın..Opsiyon olmayacaksa alınmasın bence maliyetide az değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Yani opsiyonsuzu eleştirin okey, sözlü anlaşma da olmaz deyin okey, oyuncu tercih ederse biz vereceğiz diyor herifler ne yapacaksın? Almayacak mısın?

Lofthus Cheeki konuşuyoruz opsiyonsuz o da olmasın diyolar kusura bakmayın biz Ara basamak kulübüyüz. Keşke her sene böyle kaliteli adamlar alıp şampiyon olsak. Ben okeyim.

Batshuayi, seneye Beşiktaşta kalmak isterse %100 alınır. Rosiere 7 verdiler, Ghezzala 5.5 verdiler biz birini 4 e birini 3 e aldık. Yeterki biz şampiyon olalım oyuncu mutlu olsun.

Anlatamıyorum ki derdimi. Rosier'e 7 verdiler, 5'e aldık.
Ghezzal'a 5.5 verdiler, 3'e aldık.

Batshuayi'ye 20 verseler, 7'ye alamazsın.
2-3 milyondan değil, 13-15 milyondan bahsediyoruz.

Ve Batshuayi parlarsa, 20 verirler. Geçen sene Aboubakar'ın performansını verse, piyasa 20'den açılacak.

Çevrimdışı Zafer55

Batsuayi 18-19 yaşında bir genç değil, abubakar gibi bakalım futbol oynayabilecek mi gibi bir soru işareti olan biri de değil...
27-28 yaşına gelmiş üst düzey lig ve takımlarda oynamış bilinen bir adam...
Yani bizde çok iyi performans gösterdiğinde birilerinin dikkatini çekecek saldırılacak bir adam değil.Şuan alabiliyorsak/kiralayabiliyorsak...olası iyi performansının ardından da kadroda tutabiliriz..
Gezall de olduğu gibi..adam ligin içinden geçti şampiyon yaptı ama tekrar bizimle.. gs salça oldu sadece :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence dembaba iyi bir performans göstermedi. Kendisi sürekli penaltıdan attığı gollerle hafızamda. Öyle bir performans gösterirse bence zaten almayalım.

Katılıyorum nedense derbilerde sönüktü. Ve şampiyonluk yolunda kritik maçlarda tırtlıyordu gibi kalmış aklımda. Dembaba he tamam bu forvet abi dediğim bir adam değildi. Aboubakarın ilk sezonu da o hissiyatı almıştım. Gomez ve aboubakarın son sezonu(oyuna verdği katkı olarak) he tamam bu forvet forvetimiz var rahatlıyla maçı izleyebiliyordum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu mali yapı içerisinde bu yaptıklarımız bile inanılmazken böyle konuşulması gerçekten üzüyor beni. Yönetimi zorla savunduruyorlar. Yani yapılanları teraziye koyduğumuzda çok çok olumlu gidiyoruz. Takıma  ve oynayacağımız oyuna yönelik hayaller kurun. Bakın çok iyi olacaksınız. Şimdiden sezon sonu yaşanacakları hayal edecekseniz olası şampiyonluğumuzu hayal edin  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

oyuncu isterse olur bu
Ben takımı ligi ülkeyi görmek istiyorum seneye konuşalım bunu derse ne yapacaksın batshuayi gibi oyuncular aklas oyuncu onlara böyle sözleşme yaptırmak zor hemde epl den alıyorsan siz tencerenin içine herşeyi karıştırıp bulamaç yapıyorsunuz adam epl deki herhangi bir takımdan bile değil zirve takımından geliyor bize denk bir ülkeden yada alt seviye ülkeden gelmiyor
Bazen beşiktaşı çok büyük bazende çok küçük görüp konuşuyorsunuz dengeniz yok düşünceniz dengeyi bozuyor şartlara göre konuşmuyorsunuz
Yaw adamın gelip önce bir göreyim diye talebi yok ki.

Chelsea ile bonserviste bugün anlaşsak 3 yıllık sözleşmeyi imzalamaya hazır zaten.

Kızdığım nokta bu zaten. Bize şimdi gelmeyi isteyen ve başka ciddi talibi olmayan harika bir adam var, seneye bırakıyoruz işi.

Çevrimiçi yaço58

Bu mali yapı içerisinde bu yaptıklarımız bile inanılmazken böyle konuşulması gerçekten üzüyor beni. Yönetimi zorla savunduruyorlar. Yani yapılanları teraziye koyduğumuzda çok çok olumlu gidiyoruz. Takıma  ve oynayacağımız oyuna yönelik hayaller kurun. Bakın çok iyi olacaksınız. Şimdiden sezon sonu yaşanacakları hayal edecekseniz olası şampiyonluğumuzu hayal edin  :)
Ama batsuayinin opsiyonu yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Opsiyon olmayacaksa bizde resti çekmeliyiz..Batsu iyi performans verirse alma ihtimalimiz sıfır olur...Ghezzal ve Rosier ile karıştırmayın..Opsiyon olmayacaksa alınmasın bence maliyetide az değil
Bu nasıl mantık ya? Bazen çok şaşırıyorum. O zaman geçen sen Ghezzal da gelmeseydi, Gomez de gelmeseydi, Talisca da gelemseydi, Aboubakar da gelmeseydi. Gelmesin deme lüksünü biz ne zaman kazandık?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Valla bende çok sallıyordum yönetime ama böyle savunuyormuşum gibi oldu. Çok çok çok olumlu gittiğimizi falan düşünmüyorum ama yine de olumlu demek mantıklı gibi duruyor. Ben zaten şampiyonluğa kuruldum o yüzden açıkçası transfer düşünemiyorum. 17-18'de herkes vay efendim müthişiz dağıtıcaz falan derken ş.ligi merağı yüzünden ligi kaptırmıştık. Bu sene yine olmaz öyle umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ama batsuayinin opsiyonu yok
Sezon boyu onu düşünüp kahrolun. Attığı her golde acısını çekin. Bakın çok iyi olacaksınız  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Anlatamıyorum ki derdimi. Rosier'e 7 verdiler, 5'e aldık.
Ghezzal'a 5.5 verdiler, 3'e aldık.

Batshuayi'ye 20 verseler, 7'ye alamazsın.
2-3 milyondan değil, 13-15 milyondan bahsediyoruz.

Ve Batshuayi parlarsa, 20 verirler. Geçen sene Aboubakar'ın performansını verse, piyasa 20'den açılacak.
Ghezzal 29 yaşında ona niye sadece 5.5 verildi peki  :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Yaw adamın gelip önce bir göreyim diye talebi yok ki.

Chelsea ile bonserviste bugün anlaşsak 3 yıllık sözleşmeyi imzalamaya hazır zaten.

Kızdığım nokta bu zaten. Bize şimdi gelmeyi isteyen ve başka ciddi talibi olmayan harika bir adam var, seneye bırakıyoruz işi.

Adamla anlaşıp geleceğine nasıl karar verdik  :evillol: Rosier bile ilk başlarda istekli değilmiş sonra bir göreyim öyle opsiyon koy falan demişler. Yani batshuayi'de kafadan kontak biri gibi. Sezon sonu burayı severse ghezzal ve rosier gibi transfer konusunda elimiz güçlenir. Önce bi gelsin hele, belki tırt çıkacak iyi ki böyle yapmışız diyeceğiz(mensah).

Çevrimdışı Necmi

Oyuncu Dortmund'da kalmak istememiş mi peki?

İstediyse neden satmadılar?

İstemediyse, neden istememiş?
oyuncuyla alakalı değil verirken satmayız demişler bizede satmayız derseler kim isterse istesin satmazlar ama oyuncu isterse kolaylık gösteririz derseler gösterirler  sana üç m daha fazla satmak gibi dertleri yok adamların forvete 110 m veren takımın seninle üçün pazarlığınımı yapar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla bende çok sallıyordum yönetime ama böyle savunuyormuşum gibi oldu. Çok çok çok olumlu gittiğimizi falan düşünmüyorum ama yine de olumlu demek mantıklı gibi duruyor. Ben zaten şampiyonluğa kuruldum o yüzden açıkçası transfer düşünemiyorum. 17-18'de herkes vay efendim müthişiz dağıtıcaz falan derken ş.ligi merağı yüzünden ligi kaptırmıştık. Bu sene yine olmaz öyle umarım.
Artık akıllandım. Kendimi en kötüsüne hazırladım bu sene. Onun için keyifliyim. Olumsuzluklar da var ama bunların çoğu TFF kaynaklı. 3 yerli oynatma kuralı varken eleştiri yapamıyorsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzal 29 yaşında ona niye sadece 5.5 verildi peki  :money:
Santraforlar çok değerli çünkü.

Batshuayi'ye zamanında 40 milyon Euro bonservis ödenmiş, o da ölçü oluyor Premier League'de.

Bony senelerce bir halt yapamadığı halde, defalarca yüksek bonservis ödendi adama

Çevrimdışı can1903

Batshuayiye asist yaptırırız sadece gol attırmayız çözülür iş  :D