2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279102 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Bu adamın son senesinin kaldığı lig bittiği andan beri ortada. Sözleşme görüşmelerine transfer sezonunun son 15 günü başladıysak burada hata yönetimdedir. Erkenden oturup konuşacaktın, imzalamiyorsa 8e 10a satıp yoluna bakacaktın.
Ayrıca yeni gelen yabancılarla gayet iyi sözleşmeler yaptık, Alex Teixeira bile garanti 2.2 alıyor Larin bu şartları mi kabul etmeyecek, her golden sonra arma öpen kapkarakartal adam.
Bence 2.2 garanti, şampiyonluk bonusu, ŞLde gol bonusu gibi bonuslara 3.5 a kadar çıkan bir sözleşme verilebilir. Bedavaya gitmesindense bi sene daha aynı performansı verse 15m euroluk bir assetimiz olmuş olacak, 1m euro fazla vermeyelim diye 10-15ten olmak hiç akıl karı değil.
yıllık 3.5 alan birisi 4 alacağı bir yere gider. onuda ingilizler dışında kimse kolay kolay vermez.

Çevrimiçi Samet Ç

Nicolas Dominguez haberleri çıkıyor, Bolognalı başka bir oyuncu. Var mı tanıyan eden?
bize düşmez

Çevrimiçi Mehmet57

Nico Dominguez’i bize yedirmezler.

Yabanci orta saha alacaksak en gercekcisi Fernando olur. Gonlumden gecen RLC, ama yolu buralara dusmez

Çevrimdışı sefaköykartali

Lig için fazlasıyla yeterli.
Çok net. ŞLde de kapanacagimiz için Atibayı da oynatabiliriz 6 maç zaten. Stopere kaliteli birini alıp ortaya da Altınordudan Burak İnceyi alsak Salihle ikisi çok değerlenirdi.

yıllık 3.5 alan birisi 4 alacağı bir yere gider. onuda ingilizler dışında kimse kolay kolay vermez.
3.5 alması için bizi ŞL gruplarından çıkarıp şampiyon yapması lazım öyle 3.5 vereceksin zaten, ona rağmen alabiliyorsa keşke her sene alsın gıkımız çıkmaz. Ki zaten buradan gidecekse Cenk gibi EPLye gider, orada da sorunun para olacağını zannetmiyorum.

Çevrimdışı Necmi

Sürekli değişen bir kadroyla oynarız herkes şans bulur şl maçlarıda var kupa maçlarıda girecek devreye 50 nin üstünde maç yapacağız

Çevrimiçi Mehmet57

Boateng haberlerini gercek sanmiyorum, lakin Boateng gibi uzun pas verebilen bir stoppermiz olsa cok guzel olurdu.

Çevrimdışı Necmi

Larin için panik yapmaya gerek yok bizim verdiğimizden fazlasını epl verir yada kalburüstü takımlar o zaman ne versen yinede tutamazsın elinde onun dışında burada kalır tabi alabileceği en yüksek ücretin pazarlığını yapacak bu onun hakkı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/1426668011184922624

Eh yani. Adam bugun “gidiyorum” dese Napolisinden tut PSG’den herhangi bir BPL takimina kadar hepsi ister.

Bu yuzden Boateng haberlerine de inanmiyorum.

Eğer geçen sezonki Ghezzal gibi 1m civarına oynayacak adam varsa orta sahaya alalım 6-10 Avrupa maçında oynatmak için. Ama yoksa fazla da açılmaya gerek yok, Salih orayı halleder, geçen sezon mevkisinin ligdeki en iyi yerlilerindendi. Stoperdeki sıkıntı daha büyük, Welintonla 50 maç sıkıntı olur.

Çevrimdışı sEuL

Eğer geçen sezonki Ghezzal gibi 1m civarına oynayacak adam varsa orta sahaya alalım 6-10 Avrupa maçında oynatmak için. Ama yoksa fazla da açılmaya gerek yok, Salih orayı halleder, geçen sezon mevkisinin ligdeki en iyi yerlilerindendi. Stoperdeki sıkıntı daha büyük, Welintonla 50 maç sıkıntı olur.
Stopere ve orta sahaya transfer yapilacagini bizzat Sergen hoca kendisi dun soyledi. Forumda durduk yere bi negatif hava olustu genel anlamda iki sacma yalan tweet yuzunden. Su ana kadar yonetimin transfer doneminde cok makul fiyatlara bitirdigi oyuncular var Kenan, Salih, Mert ve ne kadar begenmesemde Topal gibi.

Gecen senenin en iyi kanat ikilisi Ghezzal ve Rosier’ide takimda tutmayi basardilar. Bu arada medyada her bi agizdan birlik olunmus gibi GS ve FB’yi ove ove bitiremediker bu sezon ki transfer stratejilerinden dolayi. Neymis o iki Romen’e yuksek bonservisler verilmis ama maaslari cok uygunaymis ve zarar etmeyeceklermis falan filan. Bizde 3’e yada 4’e ligin en iyi sag bekini aldik uygun bir maasla ve adam daha 24 yasinda ama kimse cikip demiyor ki cok iyi is cikardi Besiktas diye. Besiktas Rosier ile Ghezzal’i takimda tutabildi oldu olay.

Bonservissiz Alex’te alindi ama medyada yine Besiktas yasli oyuncularin pesinden gidiyor oldu. Simdi Batshuayi’de gelicek buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta, gecmis yillarda herkes parayi ne yapip edip forvete harcamaliyiz, atanin iyiyse bu ligi goturursun diyordu ama Batshuayi gelince sosyal medyada iki tweet gordukten sonra buralar yangin evine doner heralde klup batti Batshuayi’ye cok para vermisiz diye. Inanilmaz bi bi-polarlik var bizim taraftarda anlamak mumkun degil. Kici kirik biri Marcelo diye tweet atiyor forumda sanki hemen alinmis gibi yazilar yaziliyor. Biraz daha sakin olup bu kendini basin diye nitelendiren iki yuzlu kavsaklara itibar etmemeliyiz. Forumda zaten en dogru bilgileri paylasan arkadaslar var. Neyse @Sefa seni alintiladimda baska konulara girdim biraz.

Wellinton diyicektim, dunku macin tekrarini izledim takimin en iyilerindendi. Hava toplarini supurdu, cok yerinde hamleleride vardi bircok atagi kesti baslamadan, ceza yayi uzerinde kritik hamleleride, N’Koudu’nun golunden once pozisyonu baslatan pasida Wellinton verdi dun. Bende stoper alinmasi taraftariyim alinacaktirda ama Weli’de fena baslamadi. Saatli bomba gibi oynadigi maclarda var tabi ama umarim iyi bir sekilde sezonu goturur. Onada cok ihtiyacimiz olacak.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Larin için panik yapmaya gerek yok bizim verdiğimizden fazlasını epl verir yada kalburüstü takımlar o zaman ne versen yinede tutamazsın elinde onun dışında burada kalır tabi alabileceği en yüksek ücretin pazarlığını yapacak bu onun hakkı

Kulüp bir kaç günden beri göklerdeydi hemen bir şeyler olması lazımdı  :lol: :lol:
Rahatlık batıyor bize ama transferin başından beri bekliyordum.
Larin'in bedavaya gideceğinden oyuncu satamayacağımızdan emindim.

Çevrimdışı worns

Kulüp bir kaç günden beri göklerdeydi hemen bir şeyler olması lazımdı  :lol: :lol:
Rahatlık batıyor bize ama transferin başından beri bekliyordum.
Larin'in bedavaya gideceğinden oyuncu satamayacağımızdan emindim.

yahu bedavaya gitti diye ağıt yaktığınız adam iki gün önce gol attı, bir yere gittiği yok, larin işinde dünya kadar gelişme olur daha, az bir sakin  :)

iki hafta önce rosier-ghezzal bi yerlere gitti, adam alamadık, mahvolduk diye feryat figan gidiyordunuz hala her gördüğünüz cümleden niye olumsuzluk devşirmeye yer arıyorsunuz abi? cidden merak ediyorum, komik bir hal almaya başladı, eğlenmek için filan yapıyorsunuz bence.  :D

ha bence her şey muhteşem de değil. havalarda da uçmaya gerek yok, eh işte geçer denebilecek bir çizgide gidiyoruz.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 02:06:41 worns ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yahu bedavaya gitti diye ağıt yaktığınız adam iki gün önce gol attı, bir yere gittiği yok, larin işinde dünya kadar gelişme olur daha, az bir sakin  :)

iki hafta önce rosier-ghezzal bi yerlere gitti, adam alamadık, mahvolduk diye feryat figan gidiyordunuz hala her gördüğünüz cümleden niye olumsuzluk devşirmeye yer arıyorsunuz abi? cidden merak ediyorum, komik bir hal almaya başladı, eğlenmek için filan yapıyorsunuz bence.  :D

Ben larini sezon başından beri bedava gidecek diye diyorum, o yüzden benim için bir şey yeni değil.

Her şey bu kadar iyi gidemez kesin kötü bir şeyler olucak moduna giriyoruz sanırım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

8+3 de kale hariç yerli yazdığımız iki pozisyondan sol bekte nskala , rıdvana göre önde gibi  bununla beraber nsakala satılıp yerine yabancı (yerli var mı?) sol bek alınsa Memnun olacaz..
Diğer pozisyona şuan salih i yazıyoruz fakat yabancı orta saha beklentisindeyiz.
 Bekte Rıdvanın oynadığını düşünelim.
Orta saha için ismi geçenlerden  hiç biri josef yada salihi yedeklesin diye alınacak adamlar değil...böyle bir yabancı aldığımızda salihin 11de  olabilmesi  için  sol kanata Alex yada kenanı kullanacaz gibi geliyor bana.

Alex. Josef.  Salih. Yabancı.  Gezal 

veya

Kenan. Josef. Alex yabancı. Gezal

gibi...İki durumda da kanatları yedekleyecek töre ve nkodu mevcut...hatta güven ve belki devre arası. Cenk...

Böyle düşünerek ben Larin'in yakın zamanda yolcu olduğunu tahmin ediyorum..

(Stoperi : Vida-Yerli yaparsak durum değişir.)

ŞL için 8+3 ün önemsenmeyeceğii  bir planlama içinde olacağımızı da sanmıyorum neticede 50 civarı maç yapacaz bınların iyimser tahminle 10 tanesi falan avrupa maçı olacak.

Çevrimdışı murat baltacı

Larin işi çözülür bence taraftar çağırınca morallenir gitmek istemiyorsa da anlaşır nihayetinde bir sene daha kontratı var ters düşüp forma bulamazsa istediği hiçbiryere gidemez ben ortada buluşup uzatılması taraftarıyım Alex batsu falan larinde onlarla başka seviyeye gelebilir 10 milyona raziyken 20-30 rakamlarını bulabiliriz.

Birde arkasına kaliteli bir bek gelirse süper olur nsakala ne kadar iyi niyetlide olsa performansı zirvede yapsa bizim seviyemizde değil keza weniltonda öyle o yüzden hoca kaliteli stoper istiyor ceza sahası içinde Alper Potuk solundan atıp sağından geçiyor buna müsade eden stoperi şampiyonlar liginde madara ederler sonucuda gol olur büyük ihtimalle Marcelo falan olacağına ihtimal vermiyorum ama olursa Adriano gibi Atiba gibi futbolu bırakmasın isteriz farklı bir seviye farklı bir kalite o adam izlemeye doyamayiz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

8+3 de kale hariç yerli yazdığımız iki pozisyondan sol bekte nskala , rıdvana göre önde gibi  bununla beraber nsakala satılıp yerine yabancı (yerli var mı?) sol bek alınsa Memnun olacaz..
Diğer pozisyona şuan salih i yazıyoruz fakat yabancı orta saha beklentisindeyiz.
 Bekte Rıdvanın oynadığını düşünelim.
Orta saha için ismi geçenlerden  hiç biri josef yada salihi yedeklesin diye alınacak adamlar değil...böyle bir yabancı aldığımızda salihin 11de  olabilmesi  için  sol kanata Alex yada kenanı kullanacaz gibi geliyor bana.

Alex. Josef.  Salih. Yabancı.  Gezal 

veya

Kenan. Josef. Alex yabancı. Gezal

gibi...İki durumda da kanatları yedekleyecek töre ve nkodu mevcut...hatta güven ve belki devre arası. Cenk...

Böyle düşünerek ben Larin'in yakın zamanda yolcu olduğunu tahmin ediyorum..

(Stoperi : Vida-Yerli yaparsak durum değişir.)

ŞL için 8+3 ün önemsenmeyeceğii  bir planlama içinde olacağımızı da sanmıyorum neticede 50 civarı maç yapacaz bınların iyimser tahminle 10 tanesi falan avrupa maçı olacak.
hepimiz şl diyoruzda bu takımın geuplardan çıkıp uefada iletlemeside var ilerleyecek gücüde var bir çeyrek yada yarı final çıkarırız en azından

Çevrimdışı tuncaboylu

ama abi sen benim yazdıklarıma bakmadan cevap yazıyorsun. ben sana öyle bir şey demedim ki. yönetim 2 milyon teklif ettiği söyleniyor daha ne yapsın diyorum. önceki mesajlarıma da bakabilirsin larinin kalması taraftarıyım ama denge de önemli demek istediğim bu. öyle bir yazmışsın ki larinle sözleşme uzatılmaması istiyormuşum algısı yapmışsın.
Benim Larin pazarlıklarına dair duyduğum tek duyum, Murat Özen'in 1.5 ay kadar önce söylediği "sözleşmeyi aynı şartlarda 1 yıl uzatalım" duyumu.

26 yaşında kariyer sezonu geçirmiş oyuncunla masaya bu teklifle oturuyorsan, bu küfürden farksızdır. Bu teklif 35 yaş üzeri iyi bir sezon geçirmiş oyuncuya yapılır ya da sezonu genelde sakat geçirmiş orta yaş oyuncuya.

Kalmaya niyeti olan adam bile, bu teklif üzerine gitmeye karar verir.

2 önermiş mi, önerilmemiş mi bilmiyoruz. Güvenilir Beşiktaş muhabirlerinden konuyla ilgili hiç bir detay ya da duyum gelmedi. Larin'e 3+1 yıllık 2 milyonluk teklif yapılsa bence büyük ihtimalle kabul edecektir.

Çevrimdışı tuncaboylu

hepimiz şl diyoruzda bu takımın geuplardan çıkıp uefada iletlemeside var ilerleyecek gücüde var bir çeyrek yada yarı final çıkarırız en azından
Avrupa ligi'ne katılan takım sayısı azaldı, CL takımları için ilerlemek geçen senelere göre biraz daha zor olacak.

Grupta lider olanlar doğrudan son 16'ya kalırken, CL'den katılanlar Avrupa ligi grubu ikincileri ile ekstra bir tur yapıp yıpranacaklar.

Çevrimiçi Rasim

Avrupa ligini ödüllerini biraz yükseltseler halbuki fena degil :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa ligini ödüllerini biraz yükseltseler halbuki fena degil :bandit:
Yavaş yavaş onu da yapacaklar.

Ön eleme sayısı azaldı, grup sayısı azaldı.

Avrupa Ligi gruplarını lider bitirmek, CL grubunu 3. bitirmekten daha prestijli hale getirildi.

Avrupa Ligi'nde grubu 3. bitirenler de elenmeyip Avrupa Konferans Ligi'ne transfer olacak.

Bu sene maçların kalitesi yükselecek, seneye de yayın gelirleri artacaktır.

Konferans Ligi çöp kutusu haline geldi, Avrupa Ligi yükseldi.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 10:17:11 tuncaboylu ]

Çevrimiçi murat

Larine 2 milyon fazla. Amerikada 200 bin alan oyuncuya en fazla 300 bin vermeliydik. Zaten aldığı 1.6 nın da hepsi cebine girmemiştir.

Transferini gerçekleştirenleri yerin dibine soktuk.Şimdi 2 milyona imzalamazsa diye üzülüyoruz. 

Çevrimdışı Necmi

Larine 2 milyon fazla. Amerikada 200 bin alan oyuncuya en fazla 300 bin vermeliydik. Zaten aldığı 1.6 nın da hepsi cebine girmemiştir.

Transferini gerçekleştirenleri yerin dibine soktuk.Şimdi 2 milyona imzalamazsa diye üzülüyoruz.
1.6 maaş neysede birde 2.4 bonservis ödedik 😂

Bizim takıma genç oyuncu alınmaz çünkü o oyuncu olana kadar kellen gider gençde olsa gelip takır takır oynayıp golleri sıralayacak yoksa kötü oyuncu damgası yer bir defa damgaladıklarındada bir daha ifla etmez kanatta oynayıp 19 gol atmış oyuncuya hala çöp muamelesi yapanlar var 4-5 bonservis veren olursa satılsın deniyor o paraya satacağıma takımda tutar şansımı sonraya bırakırım gidersede bir sene faydalanmış olurum

Çevrimdışı levent14

Forvet adaylarımız konuşulurken hep aklımda Batsu geçiyordu keşke böyle bir adam alabilsek diye..Gerçekten çok çok iyi bir forvet alıyoruz..Tarzı aboubakar benzesede ondan çok daha kaliteli bir adam Batsu...

Costa dendi ama bu adamın sorunları belli futbolu kafasından bitirmiş olma ihtimali yüksek ayrıca son sahibi olacagimizda kesin..

De yong dendi bu adamda hollanda liginden başka hiç bir yerde başarılı olamamış