2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280565 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Sagal bizim maçta yok.  Dün bizim pozisyonun aynısından atıldı ikinci sarıdan. Batshuayi nin kiralama bedeli olacağını sanmıyorum. O muhabirler transferi @can1903 den 2 gün sonra veriyorlar. Can burada batsuayhi i ile anlaşıldı derken onlar de Jong , Costa ve boro lu adamı diyorlardı. Şimdi onlara mi inanacağız?

Bilerek yapıyorlar işte yarın öbürgün resmi açıklama dilde kalmaz bunlarınki gerçekmiş gibi kalır dillerde. Hele resmi açıklama olmaz ise.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

Sporx haberimiymiş
Fenerin gayri resmi yayın organı yüzündenmi bu kadar mesaj atıldı 😳
Yaşlı diyemediler sallayacak birşey bulamadılar sanırım

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/besiktastats/status/1426518987354038275

Bu işin sonu belliydi.
10 milyon euroluk adamı ellerimizle bedavaya göndereceğiz.
Bu yönetimin satış yapması İMKANSIZ

Çevrimiçi Samet Demir

Elin gavuru görüp TM de 11 milyon euro piyasa değeri biçiyor. Geçen sezon ilk yarının sonunda satsalardı 8-10 milyon kazanırlardı. 6-7 senedir düzenli olarak bu ligde yaşı da daha 26. Karakteri büyük sıkıntı ama Sergenin yanında iki sezon oynatıp 28inde 10 milyon euro kazanabileceğin bir futbolcu olabilir. Şahsen benzerini Salihten de bekliyorum. Yerli olmasa suratına bakmam, ama 10 milyonluk asseti bedavaya alabilmeye de hayır demem.
Oğuzhan da TM de 15 milyondu. Diyeceklerim bu kadar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Rasim

Can gedsondan heber varmi twitter'de renkli anlasti falan diyorlar bilgin varmi :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı alimm

Can gedsondan heber varmi twitter'de renkli anlasti falan diyorlar bilgin varmi :bandit:
Anladığım kadarıyla ya RLC ya da başka biri.. Gedson ihtimali yok gibi... Ama renklilere de gitmeyecek galiba...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı joseph35

gs gedson'u alırsa pek istedikleri verimi alabileceklerini düşünmüyorum. gedson iyi de çevresi kötü durumu olabilir. ayrıca umarım konuşulan 11 milyon haberleri doğrudur. baya risk almış olurlar. gedson'dan daha iyisini alacağız biz orta sahaya. ve çevresindeki oyuncuların verimliliği ile daha da yükselecek bizde alacağımız oyuncu bence.

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/besiktastats/status/1426518987354038275
En az 15-20 milyon eurolar getiricek olan adamı bedavaya elden kaçırmak
Satın almada yönetimimiz fevkalade başarılı Ghezzal Rosier Alex batshuayi aldılar müthiş işler ama satma işindede kendimizi geliştirmemiz lazım
Larin gibi bir kaliteyi bedavaya bırakmamak lazım Başkan gereğini yapacaktır

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gerçekten kafayı yememek işten değil.
Yaptıkları bütün iyi şeyleri yıkarlar böyle birşey olursa.

Çevrimdışı sEuL

Arkadaslar yine basinin gazina geliyorsunuz, yonetime falan saydirmadan once bi bekleyip bakalim nasil sonuclaniyor Larin’in durumu. Hergun birisi Twitter’da bisiler salliyor, bekleyelim biraz.

Çevrimiçi Necmi

Larini geçen sene bedava göndersek herkes bayram ederdi
Hayat ne tuhaf şimdi sözleşme uzatamadık diye kıyamet kopuyor
Larin bekler haklı ve bu gideceği anlamıda taşımıyor bu senedw yüksek performans gösterirse bizimlede daha iyi pazarlık yapacak eli kuvvetli oluyor geçen sene lig başlamadan neden uzatmadık uzatsak kıyamet kopardı bu işler böyledir hep kazmamın bizim tarafı kazmasını istiyorsunuz hakkı neyse isteyecek bizde verirsek bizimle devam edecek vermezsek en iyi veren takıma gidecek
Bu sene sergen isterse ağırlığı nkoudouya verir benzer skorları yaptırır akıllılık edip yeni sözleşme yapmalıyız

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi annoca

larin işini nasıl çözmelerini bekliyorsunuz? kanada da 100-200 k arası bir şey alıyordu eski yönetim dayadı 1.6 milyonu şu an ki yönetimde 2 milyon önermiş. ne yapacaklar 3 milyon mu önermesini bekliyorsunuz diyelim ki önerdi bu sefer satmak istesen kim alacak kim 3 milyonun üstünde para ödemeye yanaşacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ilhan mansız

Altay ın sağ beki Cebrail 👍🦅

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Dün attığı golden sonra armayı öpen adamın bugün ayrılmak istediği haberlerine inanmıyorum açıkçası.

Tabi Larin'in de biraz kapasitesinin farkında olması lazım. Kötü futbolcu demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama yetenekten ziyade sistemin öne çıkardığı bir oyuncu. Başka bir yerde bu kadar başarılı olması da, bu kadar para kazanması da zor.

Umarım sözleşme yenileyip bizimle kalır.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence ozanın sorunu teknik veya yetenek değil, bursadayken de çok yetenekliydi, hala bu ülkede 3 büyüklerden birinin as adamı olacak kadar kaliteli ve yetenekli oyuncu. Onun sorunu mental. PTT ligindeki oyuncular bile yazın 10 kilo fazlayla, göbek yaparak dönmüyor. Ayrıca depresyona girmeye de çok müsait. Tam bir amatör Türk futbolcu kafası. Hocasına bağlı olarak performansı aşırı değişken. Karakter anlamında da ergenken yazdığı şeyleri ciddiye almamak lazım, insan ömründe çok kez fikirleri değişebiliyor. Ancak maliyeti uygun olacaksa Sergen illüzyonuyla iki sezon oynatıp sonra da 15 milyonluk oyuncu yapıp sayabiliriz piyasası var ama daha fazlası olmaz.
ozana bir takımın 15 milyon vermesi mucize ötesi olur, gerçek oyun planına ve disiplinine sahip bir takımda bence oynaması imkansız,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Dün attığı golden sonra armayı öpen adamın bugün ayrılmak istediği haberlerine inanmıyorum açıkçası.

Tabi Larin'in de biraz kapasitesinin farkında olması lazım. Kötü futbolcu demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama yetenekten ziyade sistemin öne çıkardığı bir oyuncu. Başka bir yerde bu kadar başarılı olması da, bu kadar para kazanması da zor.

Umarım sözleşme yenileyip bizimle kalır.
+1903

Çevrimdışı Zafer55

Larin"in bedava gideceğini sanmıyorum..Önümüzdeki günlerde satışı gerçekleşir ve bir bonservis bedeli elde ederiz diye tahmin ediyorum.Sezon sonuna kalmaz.
Böyle düşünmemdeki en önemli etken ise : mevcut 8+3 kuralı.

Çevrimdışı tuncaboylu

larin işini nasıl çözmelerini bekliyorsunuz? kanada da 100-200 k arası bir şey alıyordu eski yönetim dayadı 1.6 milyonu şu an ki yönetimde 2 milyon önermiş. ne yapacaklar 3 milyon mu önermesini bekliyorsunuz diyelim ki önerdi bu sefer satmak istesen kim alacak kim 3 milyonun üstünde para ödemeye yanaşacak.
Ne gerekiyorsa önerecek, Batshuayi'ye önermiyor mu 3 milyon?

Batshuayi gelip 19 gol 5 asist yapsa, boynuna dolayacaklar; transferi yapanlar röportaj üstüne röportaj verecek.

Kendi oyuncun olunca, ne yapacaklar 3 milyon mu verecekler?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/Kontrasports/status/1426621599810207749

Bu tweet mi komik yoksa buna inananların olması mı, karar veremedim.

Elinizde satmak istediğiniz bir ürün var ve potansiyel müşterilerden birinin randevu taleplerine yanıt vermiyorsunuz... Bize satmayacak olsalar bile sırf fiyatın artması için onlar bizi davet ederler.

Neyse zaten Twitter hesabına biraz göz gezdirdim. Araya birkaç Türk futboluyla ilgili mesaj yazıp objektifmiş gibi görünmeye çalışan, tweetlerinin %90'ı Galatasaray fanatizmi kokan troll bir hesapmış. Dikkate almaya değmez.
Be the change you want to see in the world. 🦅