2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281341 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Hoca ekstra 1 6-8 daha, as santrafor hariç 1 adet yedek, 1 adet sağ bek istiyor daha bakıcaz  :tabe:
Gedson 😉
Bir kaç ay rötarlı Cenk 🤨
Douglas 🥵
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Merti aldığımıza göre Ersini sattık mi var mıdır bi gelişme abi elde kalmasın çocuk 😂@can1903
Bence Ersine 5 falan teklif var bu da teklifi arttırmak için bir stratejik oyun abi. Oyuncu kalmak istemeyebilir bana kalırsa.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Karabay

Hoca ekstra 1 6-8 daha, as santrafor hariç 1 adet yedek, 1 adet sağ bek istiyor daha bakıcaz  :tabe:
E ben dün yazdım bu ihtiyaç listesini.

Çevrimdışı can1903

E ben dün yazdım bu ihtiyaç listesini.
Hoca seni okumuş abi  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı can1903

şu maç başı olayını da iyi yedirdiler bizim taraftara yahu

Çevrimiçi Necmi

Tepkim zaten bugünkü adı çıkan oyunculara naiggolan caceres david luiz falan noluyoruz arkadaş kimse de yalanlamıyor yani cidden bunları istiyorsa artık pragmatiklik değil bu vurkaç yapacak heralde bi şampiyonluk daha alıp yoluna bakacak çünkü seneye istemez bunları kesinlikle
bir sene kiralık alıp bu sene kullanayım diyordur belki yada 1+1 kontrat verecekler bilemeyiz abartmaya gerek yok doğmamış bebeğe don biçmeyin
Topalı saymayalım maaşı yerli olması alternatif olarak alınmış bir yıl onun dışında üçlü rakam sadece alex alındı oda 31 ben yaşlı gözüyle bakmam o klas oyuncular iyi sezon çıkartsın alıcısı olur araplar bizi takip ediyor bu sene almafıkar ama bizde yükselirse seneye talip olacaklardır onun dışında ghezzal 29 salih 27 diğerlerini söylememe gerek varmı chelsia ile anlaşırsak batshuayi 27 olacak yaşlı olmayan ama toyda olmayan tecrübeli bir kadro kuruyoruz zaten geriye bir transfer yapabiliriz oda stoper onuda varsın kaliteli yaşlı alsınlar bir yaşlı oyuncu aldık diye yaşlılarla doldurmuyoruz evet bir sürü taşlı ismi geçiyor ama aynı mevkiye içlerinden sadece birini alırız alırsak
Ortalığı velveleye vermeye gerek yok atiba topalın okduğu kadroda ortalamamız yirmiyedi oluyor başarı hedefli takım için en ideal yaştır

Çevrimdışı Nazım Ar

Maaşını 1 milyon euro tutmuş ama. Elini öpene 2'den veriyoruz maaşları. Yüksek bonservis(bizim çapımız için yoksa 6 7'yi büyük liglerin küme düşme hatlarındaki takımlar bile gözü kapalı veriyor) düşük yıllık ücret hep daha mantıklı geliyor bana. 4 senedir lens gitsin diye bekliyoruz douglas'ın 3.cü senesi oldu ljajic elinde atıl şekilde duruyor. Gs özelinde söylemiyorum oyuncu iyidir kötüdür bilmiyorum ama oyuncudan bekledikleri verimi alamasalar bile rahatça o maaşla ellerinden çıkarabilirler

Ama beklediği verimi alırsa da o maaşla seneye oynatamazlar, paşa paşa eşitlerler feghuli ye babıla ellerinde 7 milyon bonservisli 2,5 m maaşlı oyuncuları olur.

Çevrimdışı alimm

Bence Ersine 5 falan teklif var bu da teklifi arttırmak için bir stratejik oyun abi. Oyuncu kalmak istemeyebilir bana kalırsa.
Yeni kaleci almamız satmak istediğimiz kalecide nasıl koz olabilr ki.. Ben anlamdım🤔

Çevrimdışı EagleForce

Gassaray Mert’e de sulanmis. Su Gedson’i denk getirip alsak keske.

Çevrimdışı alimm

1 M bonservis
Maaşda burda yazılan doğruysa harikulade https://twitter.com/nutspor/status/1425460190984421384?s=21
Bak bu anlaşmayı yapan yönetim, Salih Uçan'ı alan yönetimle aynı 🤣🤣

Çevrimdışı kaan1903

Bak bu anlaşmayı yapan yönetim, Salih Uçan'ı alan yönetimle aynı
Anlaşmada ne var hocam ? Gayet makul rakam yanlış bilmiyorsam Başakşehir de 1,5 M € ‘ya oynuyordu yıllık 700-800 bin Euro Alacak bizden de.

Çevrimiçi Necmi

şu maç başı olayını da iyi yedirdiler bizim taraftara yahu
taraftara değil tff ye yediriyorlar bence maç başları pirim maaş değil ve maaş olarak değerlendirmez tff belli olmayan rakam böylece maaş sıkalasını 5-6 m euro yukarı çekiyorlar buda maaş sınırımızı yüzde elli arttırıyor aşağı yukarı çünkü %20 de tff nin aşma cezasız aşma durumu var yani tff ye arkadan dolanıyorlar

Çevrimiçi Necmi

Gassaray Mert’e de sulanmis. Su Gedson’i denk getirip alsak keske.
gedsonu sadece alalım denk getirme işini başka şekilde yaparız

Çevrimiçi Samet Demir

Falzao reyisin brüt maliyeti senelik 9.5 milyon dolarmış :D Ligin içinden geçeceğini iddia edenler vardı burda çok net hatırlıyorum.
Daha ne kadar geçsin :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Yeni kaleci almamız satmak istediğimiz kalecide nasıl koz olabilr ki.. Ben anlamdım🤔
alıcısı varsa ucuza kapaturım diye iştahlandırır

Çevrimdışı alimm

Anlaşmada ne var hocam ? Gayet makul rakam yanlış bilmiyorsam Başakşehir de 1,5 M € ‘ya oynuyordu yıllık 700-800 bin Euro Alacak bizden de.
Yo gayet uygun...  1.4 haberleri vardı da ona nisbeten söylemiştim..

Çevrimdışı alimm

alıcısı varsa ucuza kapaturım diye iştahlandırır
Yani bence de... 🤔🤨

Çevrimdışı Gökhan Kurt

“Michy Batshuayi, İngiltere dışından gelen teklifleri de değerlendirmek istiyor ve Chelsea de oyuncuyu düşük bir bonservis bedeli karşılığında göndermeye sıcak bakıyor. Leeds United’ın bir ilgisi olmuştu ancak daha sonradan transferden vazgeçtiler.”(@NizaarKinsella)

Çevrimiçi sefaköykartali

Senelik takımın maliyeti bonservis, maaş bonus full paket 40-45 milyona denk geldiği sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Şampiyon olduğun ve ŞL gelirlerini koyduğun zaman 40-45m euro ödenebilir bir para okuyor. Ama şampiyon olamazsan en kötü maaş yükünden çıkmak +bonservis olarak 15m euro para kazanmak lazım ki eksiye düşmeyelim. Sportif olarak senede 45m euroyu çıkarabilecek yarışmacı seviyede bir takım kurup, ekstra yatırımlık 1-2 oyuncu alınabilecek bir kadro planlaması yapmak mümkün.

Banka borçlarını dahil etmiyorum, seneye şl gelirleriyle 45m falan olursa bunun üstüne çıkmadan kendi yagimizda kavrulsak yeterli.
Bu borçların zaten biteceği yok, bankalar nasıl alıyorsa alsınlar bize senelik bu kadarını bıraksınlar, ben uzun vadede borcu sıfırlayıp artiya geçip tesis vs. alabileceğimiz de düşünmüyorum. Orasını yöneticiler düşünsün.

Çevrimdışı kaan1903

Yo gayet uygun...  1.4 haberleri vardı da ona nisbeten söylemiştim..
Pardon hocam yanlış anlamışım  :)

Çevrimiçi Necmi

“Michy Batshuayi, İngiltere dışından gelen teklifleri de değerlendirmek istiyor ve Chelsea de oyuncuyu düşük bir bonservis bedeli karşılığında göndermeye sıcak bakıyor. Leeds United’ın bir ilgisi olmuştu ancak daha sonradan transferden vazgeçtiler.”(@NizaarKinsella)
içimden bir ses bize gelirse unutulmazlar arasında yerini alır diyor ama bonservisiyle almak gerekiyor

Çevrimiçi tolga1903

bir sene kiralık alıp bu sene kullanayım diyordur belki yada 1+1 kontrat verecekler bilemeyiz abartmaya gerek yok doğmamış bebeğe don biçmeyin
Topalı saymayalım maaşı yerli olması alternatif olarak alınmış bir yıl onun dışında üçlü rakam sadece alex alındı oda 31 ben yaşlı gözüyle bakmam o klas oyuncular iyi sezon çıkartsın alıcısı olur araplar bizi takip ediyor bu sene almafıkar ama bizde yükselirse seneye talip olacaklardır onun dışında ghezzal 29 salih 27 diğerlerini söylememe gerek varmı chelsia ile anlaşırsak batshuayi 27 olacak yaşlı olmayan ama toyda olmayan tecrübeli bir kadro kuruyoruz zaten geriye bir transfer yapabiliriz oda stoper onuda varsın kaliteli yaşlı alsınlar bir yaşlı oyuncu aldık diye yaşlılarla doldurmuyoruz evet bir sürü taşlı ismi geçiyor ama aynı mevkiye içlerinden sadece birini alırız alırsak
Ortalığı velveleye vermeye gerek yok atiba topalın okduğu kadroda ortalamamız yirmiyedi oluyor başarı hedefli takım için en ideal yaştır

1+1 kontrat verirlerse amenna ama hiç bir yerde adı geçen oyunculara 1+1 önerildiğini görmedim. Ayrıca mert'in 11'de oynayacağını varsayarsak sol bekte nsakala orta sahada salih josef alex santrafor batshuayi bu 11'in ortalaması bile ki atibayı saymıyorum 29. Ha bütün takımın yaş ortalamasından bahsediyorsak  bence çok bir anlam ifade etmiyor serdar saatçi utku ersin rıdvan kartal falan düşürüyor belli ki ersin harici çok kafasında yok bu oyuncular biraz da rıdvan. Direk 11'e konuşulan isimler benim derdim, öyle 27 diye kendimizi kandırmanın da alemi yok hesap makinası var abi batshuayi'nin geldiğini varsayarak hesaplanabiliyor bizim ideal 11.

Belli ki sonuç odaklı bir planlamamız var biz bunu 2017/18 senesi yazında da tartışıyorduk netice olarak olan bizim kaybedilen 4 senemize oldu daha mantıksal hareket edip popülist davranmasa dönemin yönetimi belki şimdi +2 şampiyonluk yazmıştık haneye bu velveleye vermek olabilir keşke o zaman da velveleye verseydik biraz şimdi 17 veya 18.ci şampiyonluk için başlıyor olabilirdik lige. Dönemin yaşlı ve pahalı kadrosu sayesinde güzel bir şampiyonlar ligi grup süreci geçirip ligde 4.cü olmuştuk.

Çevrimiçi Necmi

1+1 kontrat verirlerse amenna ama hiç bir yerde adı geçen oyunculara 1+1 önerildiğini görmedim. Ayrıca mert'in 11'de oynayacağını varsayarsak sol bekte nsakala orta sahada salih josef alex santrafor batshuayi bu 11'in ortalaması bile ki atibayı saymıyorum 29. Ha bütün takımın yaş ortalamasından bahsediyorsak  bence çok bir anlam ifade etmiyor serdar saatçi utku ersin rıdvan kartal falan düşürüyor belli ki ersin harici çok kafasında yok bu oyuncular biraz da rıdvan. Direk 11'e konuşulan isimler benim derdim, öyle 27 diye kendimizi kandırmanın da alemi yok hesap makinası var abi batshuayi'nin geldiğini varsayarak hesaplanabiliyor bizim ideal 11.

Belli ki sonuç odaklı bir planlamamız var biz bunu 2017/18 senesi yazında da tartışıyorduk netice olarak olan bizim kaybedilen 4 senemize oldu daha mantıksal hareket edip popülist davranmasa dönemin yönetimi belki şimdi +2 şampiyonluk yazmıştık haneye bu velveleye vermek olabilir keşke o zaman da velveleye verseydik biraz şimdi 17 veya 18.ci şampiyonluk için başlıyor olabilirdik lige. Dönemin yaşlı ve pahalı kadrosu sayesinde güzel bir şampiyonlar ligi grup süreci geçirip ligde 4.cü olmuştuk.
zaten 17. Şampiyonluk için başlıyoruz lige 🤔