2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281685 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

gs daha şubat ayında teklif yaptı oyuncuya abi
yok bu sefer yanlış bilgi almışsın can vinner teklif yaparsa alır boşamı vinner diyorlar

Çevrimiçi umutow

gs daha şubat ayında teklif yaptı oyuncuya abi
Abi acaba kaan ayhan ve halil dervişoglu hakkında bir bilgin var mı? Yerli ve ilerisi için iyi olabilecek hamleler olabilir. Birde sence hoca sol bek için rıdvanı mı yoksa nskalayı mı düşünüyor ilk onbire?

Çevrimdışı tuncaboylu

bilmiyormusun gömü bulduk
Ya takma kafana olan oldu
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almanın yoluna bak ben bu sezon başarı odaklı bakacağım takıma maliyetle ilgilenmeyi düşünmüyorum renkliler gibi yapmayı deneyelim biraz
Galatasaray da 6.5 milyon Euro'ya Rumen heriften sonra, 7 milyon Euro'ya Danimarkalı stoper almış.

Sanırım devlet kulüplere açıktan para akıtmaya başladı, millet kafayı futbola gömüp ekonomik krizi hissetmesin diye olabilir.

Çevrimiçi Necmi

İşin mali boyutunu düşünmeyince yönetim gözüme çok sevimli gelmeye başladı
Tuncaboylu mredd tavsiye ederim pamuk gibi oluyor insan 😂

Çevrimdışı can1903

Abi acaba kaan ayhan ve halil dervişoglu hakkında bir bilgin var mı? Yerli ve ilerisi için iyi olabilecek hamleler olabilir. Birde sence hoca sol bek için rıdvanı mı yoksa nskalayı mı düşünüyor ilk onbire?
ilk maç için yüzde yüz nsakalayı düşünüyor çünkü yerli sorunu yok kenanı töreyi ersini yazıcak + salih olabilir. Ama ghezzal-batshuayi-alex kadroya girince mecbur rıdvanı oynatmak zorunda kalacak gibi duruyor. Hoca nedendir sakatlıktan sonra rıdvanı hiç tutmadı düşünmüyor da mecbur kalacak gibi.

Kaan son günlerde bize kiralık olarak gelir diye düşünüyorum, halili isteesek 1 yıl kiralarız ama çok düşünmüyoruz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi umutow

ilk maç için yüzde yüz nsakalayı düşünüyor çünkü yerli sorunu yok kenanı töreyi ersini yazıcak + salih olabilir. Ama ghezzal-batshuayi-alex kadroya girince mecbur rıdvanı oynatmak zorunda kalacak gibi duruyor. Hoca nedendir sakatlıktan sonra rıdvanı hiç tutmadı düşünmüyor da mecbur kalacak gibi.

Kaan son günlerde bize kiralık olarak gelir diye düşünüyorum, halili isteesek 1 yıl kiralarız ama çok düşünmüyoruz
kaan inşallah gelir birde gedson veya lucas fernando ljajic ve oguzhanın durumuna göre mi gelir yoksa her halükarda hoca orta saha istiyor mu? Cevap için teşekkürler bu arada.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu arada mert için gs de teklif yapmış
Etsinler zaten yoksa alamayiz o adamlari, gs kime teklif yapsa o kosa kosa bize geliyor 😀, ins. Batshuayi'ya da teklif yaparlar, erkenden takimimiza katilsin 😎
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergen'in fazla düşünmesine gerek yok, kim kendisine yaşıtsa onu oynatır.

Çevrimiçi murat

alırım bir dal :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Falzao reyisin brüt maliyeti senelik 9.5 milyon dolarmış :D Ligin içinden geçeceğini iddia edenler vardı burda çok net hatırlıyorum.

O listeye beni de ekle abi. Bende tedirgin olmaya başladım. Kadroda satılacak adam yok. Takım zaten yaşlıydı daha da yaşlandırmaya başladık.

Çevrimdışı can1903

kaan inşallah gelir birde gedson veya lucas fernando ljajic ve oguzhanın durumuna göre mi gelir yoksa her halükarda hoca orta saha istiyor mu? Cevap için teşekkürler bu arada.
Hoca ekstra 1 6-8 daha, as santrafor hariç 1 adet yedek, 1 adet sağ bek istiyor daha bakıcaz  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Galatasaray da 6.5 milyon Euro'ya Rumen heriften sonra, 7 milyon Euro'ya Danimarkalı stoper almış.

Sanırım devlet kulüplere açıktan para akıtmaya başladı, millet kafayı futbola gömüp ekonomik krizi hissetmesin diye olabilir.

Maaşını 1 milyon euro tutmuş ama. Elini öpene 2'den veriyoruz maaşları. Yüksek bonservis(bizim çapımız için yoksa 6 7'yi büyük liglerin küme düşme hatlarındaki takımlar bile gözü kapalı veriyor) düşük yıllık ücret hep daha mantıklı geliyor bana. 4 senedir lens gitsin diye bekliyoruz douglas'ın 3.cü senesi oldu ljajic elinde atıl şekilde duruyor. Gs özelinde söylemiyorum oyuncu iyidir kötüdür bilmiyorum ama oyuncudan bekledikleri verimi alamasalar bile rahatça o maaşla ellerinden çıkarabilirler

Maaşını 1 milyon euro tutmuş ama. Elini öpene 2'den veriyoruz maaşları. Yüksek bonservis(bizim çapımız için yoksa 6 7'yi büyük liglerin küme düşme hatlarındaki takımlar bile gözü kapalı veriyor) düşük yıllık ücret hep daha mantıklı geliyor bana. 4 senedir lens gitsin diye bekliyoruz douglas'ın 3.cü senesi oldu ljajic elinde atıl şekilde duruyor. Gs özelinde söylemiyorum oyuncu iyidir kötüdür bilmiyorum ama oyuncudan bekledikleri verimi alamasalar bile rahatça o maaşla ellerinden çıkarabilirler

Katılıyorum, hem de gelecek oyuncular için yüksekten açabilme veya sözleşme uzatacak oyuncular için yüksekten açma fırsatını tanımıyorsun böylelikle. FFP dönemlerini hatırlıyorum, o zamanda ffp bitsin bonservise dönücez falan diyorlar ama hala aynı kafa devam ediyoruz.

Çevrimdışı can1903

kontratını tamamlarsa bonuslarla 13-14ü buluyor herifin maliyeti

Çevrimdışı levitate

Falzao reyisin brüt maliyeti senelik 9.5 milyon dolarmış :D Ligin içinden geçeceğini iddia edenler vardı burda çok net hatırlıyorum.
puhahaha iyi girmiş ya

helal para diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

ligin olmasada gs nin içinden geçmiş :lol: aslında sahaya çıksa fena da atmıyor.

Çevrimiçi tolga1903

Katılıyorum, hem de gelecek oyuncular için yüksekten açabilme veya sözleşme uzatacak oyuncular için yüksekten açma fırsatını tanımıyorsun böylelikle. FFP dönemlerini hatırlıyorum, o zamanda ffp bitsin bonservise dönücez falan diyorlar ama hala aynı kafa devam ediyoruz.

Hocamız o kafada çünkü 1 senelik sözleşme yaptı çünkü başarılı olması gerekiyor onun için de en kestirme yolu deniyor başarısız olamazsa çeker gider nolacak bu kadar borcu o yapmadı sonuçta 3 tane senelik 2'den 33lük oyuncu sokmuşsa ne var canım sanki canına değsin hocamın.

Bizde mesela böyle bir şey yapmıştık mitrovici almıştık.
4.0 milyon euroya alıp 3.5a falan satmıştık ki tutmamış adamdı.
Tutmayan adamları bile maaşı ucuzsa satabiliyorsun.
gs aldığı adamlar tutmazsa bile 2-3 milyon euro zarar eder.
Bizim böyle stepne durumumuz yok, teixeira ghezzal vs patladığı an cami hoparlorunden selamız okunur.

Çevrimdışı can1903

Bizde mesela böyle bir şey yapmıştık mitrovici almıştık.
4.0 milyon euroya alıp 3.5a falan satmıştık ki tutmamış adamdı.
Tutmayan adamları bile maaşı ucuzsa satabiliyorsun.
gs aldığı adamlar tutmazsa bile 2-3 milyon euro zarar eder.
Bizim böyle stepne durumumuz yok, teixeira ghezzal vs patladığı an cami hoparlorunden selamız okunur.
teixeira ve ghezzal ambargo koydurur. Diğer yaşlılara bişey diyemem ama bu ikili can yakar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rachid Ghezzal’ın lisansı çıkartıldı.

- Cezayirli oyuncu Çaykur Rizespor maçı kadrosunda olacak.

(@sercan_dikme)

Hocamız o kafada çünkü 1 senelik sözleşme yaptı çünkü başarılı olması gerekiyor onun için de en kestirme yolu deniyor başarısız olamazsa çeker gider nolacak bu kadar borcu o yapmadı sonuçta 3 tane senelik 2'den 33lük oyuncu sokmuşsa ne var canım sanki canına değsin hocamın.

Teixeira ghezzal rosier transferlerini hakketi ona lafım yok. Geçen sene yoktan var etti.
Mert gerekliydi ona fazla laf edemem biz tolgaya bile 2.5 milyon euro verdik.
Takım zaten yaşlı birazda geleceği düşünmeliyiz diyip genç oyunculara yönlendirmesi lazım.
Weliltondan pek bir farkı olmayan adama 2 milyon eurolar falan
naingolan gibi ağır sorunlu adama 2 milyon eurolar falan
aşırı rakamlar bunlar. Weliltonun arkasına gelecek vaadeden bir şey koy, ortasahaya da öyle.

Çevrimiçi tolga1903

kontratını tamamlarsa bonuslarla 13-14ü buluyor herifin maliyeti

Doğrudur ben gördüğümü söyledim ekstrasını bilmiyorum öyleyse ittirmişler gs'ye iyi olmuş yine de yıllık ücretini düşük tutmak her zaman için tutmama ihtimalinden dolayı mantıklı bence

Çevrimiçi tolga1903

Teixeira ghezzal rosier transferlerini hakketi ona lafım yok. Geçen sene yoktan var etti.
Mert gerekliydi ona fazla laf edemem biz tolgaya bile 2.5 milyon euro verdik.
Takım zaten yaşlı birazda geleceği düşünmeliyiz diyip genç oyunculara yönlendirmesi lazım.
Weliltondan pek bir farkı olmayan adama 2 milyon eurolar falan
naingolan gibi ağır sorunlu adama 2 milyon eurolar falan
aşırı rakamlar bunlar. Weliltonun arkasına gelecek vaadeden bir şey koy, ortasahaya da öyle.

Tepkim zaten bugünkü adı çıkan oyunculara naiggolan caceres david luiz falan noluyoruz arkadaş kimse de yalanlamıyor yani cidden bunları istiyorsa artık pragmatiklik değil bu vurkaç yapacak heralde bi şampiyonluk daha alıp yoluna bakacak çünkü seneye istemez bunları kesinlikle

Tepkim zaten bugünkü adı çıkan oyunculara naiggolan caceres david luiz falan noluyoruz arkadaş kimse de yalanlamıyor yani cidden bunları istiyorsa artık pragmatiklik değil bu vurkaç yapacak heralde bi şampiyonluk daha alıp yoluna bakacak çünkü seneye istemez bunları kesinlikle

Aynı fikirdeyiz. Yani bu şey gibi bir kısma kadar gelip sonra mıçmak. Zor olan kısımları yaptılar. Şimdi kolay olanı yapıcakalr.