2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281717 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mert'i almışız. Baya sevindim. Sonunda şu Ersin'i artık izlemeyeceğiz. Bir kısımda işte kendi oyuncusunu gömüyor falan diyor ama gerçekleri söylemek lazım. Mesela aynı taraftar weliltonu falan niye gömmedi. Çünkü iyiydi. Yoksa weliltonda eleştirilen biriydi.

Mert mükkemel değil ama ortalama ve ayağı iyi bir kaleci. Yenilecek golleri yiyip 2-3 maçta ekstra çıkarsa Allah bereket versin.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Transferlere sevindik ama işin rengi de değişmeye başladı.
Tecrübe diye diye Sergen kendi yaşıtlarını toplamaya başladı, bu kadar garantici olmasın. Biraz risk alması lazım.

Çevrimdışı GreenBook

Ersin kalacak olsa acaba Hoca Mert’i mi oynatır Ersin’i mi ?
Ersin’i de çok seviyor Mert’i yedek bırakmaz diye umuyorum alınması da Ersin’in satılacağını gösteriyor bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tecrübe diye diye Sergen kendi yaşıtlarını toplamaya başladı, bu kadar garantici olmasın. Biraz risk alması lazım.
Abartmaya gerek yok. Daha bahsedilen oyuncular gelmedi. Mert geldi ama kaleci için ideal yaş bence.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Abartmaya gerek yok. Daha bahsedilen oyuncular gelmedi. Mert geldi ama kaleci için ideal yaş bence.

Mert'e lafım yok.
28 yaş aralığında transfer yapmamız en fazla. Stoper,forvet ve 8e

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mert'e lafım yok.
28 yaş aralığında transfer yapmamız en fazla. Stoper,forvet ve 8e
Şu ana kadar Topal ve Alex dışında dediğin kıstaslara uyan oyuncular transfer ettik. Bu transferlerin de mantıklı açıklaması var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

Atiba seneye bırakıyor
Topal da seneye gider +1 opsiyon kullanılmaz
Lens douglas ljajic Oğuzhan gidiyor
Nsakala da satılır seneye welinton da
Yaş ortalaması tekrar düşer
Nainggolan efendiye 4 m kimse vermez şu durumda 2 sene sonra emeklisin hadi işine

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

1.4 diye duydum
Bizimle bu fiyata anlaşmamıştır umarım
Daha 900 bin Euro civarı versek yeter

Çevrimdışı alimm

1.4 diye duydum
Çok vermişiz.. Salih ile 0.7 e anlaşan yönetim ile bu aynı yönetim değil galiba 🤔
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Çok vermişiz.. Salih ile 0.7 e anlaşan yönetim ile bu aynı yönetim değil galiba 🤔
ordaki alacaklarını bırakmış mert.

Çevrimdışı tuncaboylu

1.4 diye duydum
Çok fazla vermişiz, zaten Murat Özen'in yazmamasından tahmin etmiştim.

45'i de aşacağız bu sene maliyette.

Çevrimiçi Necmi

abartma topal dışında yaşıtı yok 😂

Çevrimiçi Necmi

Çok fazla vermişiz, zaten Murat Özen'in yazmamasından tahmin etmiştim.

45'i de aşacağız bu sene maliyette.
doğru bonservis 1.4
Asbaşkan bugün gidip imzalamış
1.2 istiyorlardı pazarlıkla bu sürede 1.4 e çıkartmayı başarmışız 😂
Ama parasını çıkaracağına emin olduğum oyuncu 🤪

Çevrimdışı can1903

abartma topal dışında yaşıtı yok 😂

Geçen seneki takım zaten yaşlıydı.
Üstüne genç eklemek lazımken stopere falan hala yaşlı bakılıyor.
Şuan kadroda satılacak adam yok.
En iyi adamımızı larini bile satamıyoruz.
Ben şuanki transferleri başarılı buluyorum, uygunlar fakat gençleştirmekte lazım. Eğer gençleştirirlerse de başarılı sayarım yönetimi. Fakat ortalama yaşlar alınırsa da yine de başarısız demem 10/6.5 derim  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

doğru bonservis 1.4
Asbaşkan bugün gidip imzalamış
1.2 istiyorlardı pazarlıkla bu sürede 1.4 e çıkartmayı başarmışız
Ama parasını çıkaracağına emin olduğum oyuncu
Bonservisi 1, Maaş 1.4 diye anladım abi.

Çok fazla para harcıyoruz, çözemiyorum.

Transfer sezonu başında santrafor hariç 1 milyon Euro'dan fazla alan adam olmayacaktı hesapta, şimdi takımdaki asgari ücret 1 milyon Euro'yu geçti.

Çevrimiçi Necmi

yok öyle değil salihde acemilik yapıp çabuk anlaştılar gs devreye girmeye fırsat bulamadı yönetimi yoktu

Çevrimdışı can1903

yok öyle değil salihde acemilik yapıp çabuk anlaştılar gs devreye girmeye fırsat bulamadı yönetimi yoktu
gs daha şubat ayında teklif yaptı oyuncuya abi

Çevrimiçi Necmi

Bonservisi 1, Maaş 1.4 diye anladım abi.

Çok fazla para harcıyoruz, çözemiyorum.

Transfer sezonu başında santrafor hariç 1 milyon Euro'dan fazla alan adam olmayacaktı hesapta, şimdi takımdaki asgari ücret 1 milyon Euro'yu geçti.
bilmiyormusun gömü bulduk
Ya takma kafana olan oldu
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almanın yoluna bak ben bu sezon başarı odaklı bakacağım takıma maliyetle ilgilenmeyi düşünmüyorum renkliler gibi yapmayı deneyelim biraz 😂