2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286713 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Luiz’de Godin gibi gereksiz. 34’une gelmis ve son yillarda yokus asagi gidiyor performansi, dunya yildizi diye bizim yonetime yutturuyorlar heralde.

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı oblomov

Hopppaaa!
Jorge Jesus abi ne alaka bu adamla bu saate?

"Vay arkadaş...!" yaşlanmışız...
ASAP

Çevrimdışı can1903

Luizin tr temsilcisine maşallah..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Insallah dedigin gibi ADS alir.

Niye yahu gelsin adam 'Kar' yaptık. 34 yaşında ve bok gibi oynuyor bunun dışında bir sıkıntı yok.

Çevrimdışı murat baltacı

Larini satarsak Nkoudouyu as yapıp arkaya bi wonderkid alma ihtimalimiz var.  :photo:
Nkoudu ya hiç güvenemiyorum sakatlık riski ve laubali hareketleri malum olurda Batsuhai yada o kalitede biri alınırsa larinde satılırsa orayada akşam pazarı ghezal gibi kaliteli birini getirmek lazım solbek içinde aynı dusuncedeyim şu kaliteli kadro nsakala ile olmaz İnşallah acı şekilde tecrübe etmeyiz bunu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mrred

Dostum.
Mesele manipüle ediliyor bir takım gamlı baykuşlarca...
Araba üretiyor olsak...
Rakiplerimizden ve eş bir ürün,değer üreten firma zararına satsa...
Biz de etkileniriz.
Elma, armut, kilim, bardak, telefon, peynir...
Ne üretiyor olursak olalım.
Bu işin doğası bu.
Çok yüksek sektörel rekabet(bu bile az durumu açıklamak için)...

Tek başımıza bu çukurdan çıkma şansımız yok...

Ki bir takım "bilgisi olamayan, ama fikri olan" ların anlattığı gibi de değil durum.
Yukarıda söyledim KAP' a gönderilenler bana göre mini etek gibi...
"Görmek istediğini" görebileceğin bir tablo...
Ama hepsinin durumu aynı.
Duruma böyle bakınca...
Ben iki rekat şükür kılar gelirim kendi adıma.
Kredi kartı borcunu yönetemeyip kulübe akıl verenler de,
bir kez daha gözden geçirsin tavrını bence...

Ekleyeyim:
An itibari ile forma alacak param yok.
Değil FO, ANC, XYZ desteklemek...
Abi aklın yolu bir ekonomi konuşmak için illa fabrika sahibi olmaya gerek yok . Kaldı ki 14 senelik avukatım yanımda

6 kişi çalışıyor hepsinin maaşlarını takır takır yatırıyorum ve sigortaları da gerçek maaşları üzerinden ödüyorum. Bu

arada hiçbir şekilde ne siyasi ne de babadan kalma bir ofise konmak gibi bir durumum da olmadı. Etimle tırnağımla

zekamla geldim bu noktalara. Baktığım davalar da genelde gayrimenkul ile alakalı davalar. Bana gelsen boşanma veya

cezaya bak desen .Cevabım bilmiyorum bakmam olur. Bu arada bir yerde konuşmak için illede bir şeyleri başarmaya

falan gerek yok . Bu bakış açısı çok modernist bir bakış açısı. Toplumda sadece entellektüellerin konuştuğu devirler

çoktan geçti. Modernitenin böyle bir çıkmazı var o yüzden 1960 larda bitti . Modernitenin çıkmazı değişime kapalı olması

fikre ve geleceğe değil kişiye geçmişe önem vermesi. Senin mantığına göre Steve Jobs , Zuckerberg ya da silikon

vadisinde iş yapan bilimum binlerce genç hiç fikir vermesin ortaya hiç fikir atmasın. Fikrini söyleyebilme hadisesi şu

ülkede bir oturmadı. Fikrini söylesin insanlar. Bilgi sahibi olmadan da söylesinler. Söyleye söyleye utanıp bilgi sahibi olmaya

başlarlar merak etme abi. Böyle sindirmek daha kötü.  Bu arada bu "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi" olma sözüyle

insanları ötekileştirmek üstten bir bakış açısı bu arada bunu bazen ben de yapıyorum. Bazen üst perdeden konuştuğum

oluyor. Sonra kendime kızıyorum. Bırak abi herkes konuşsun. Ülkede zaten herkesi susturup sindirmeye çalışıyorlar.

Not: Bir insan sadece bir alanda biliyorum demesi bile zaten çok uzun süreler alıyor. İnsan gün içinde 2000 konuda değişik kararlar vermek zorunda . Sabah kalkmak yüzünü yıkamak sağdan kalk soldan kalk, telefonu eline al bir sürü şeye karar veriyor. Bu sebeple insanlar bir süre sonra karar vermiyorlar. Diğerlerini taklit ediyorlar veya kendilerine dayatılan şeylere karar veriyorlar. Bu sebeple ben biliyorum diyen bir insan bile aslında çok az şey biliyor. Sonuç olarak
kimse bir halt bilmiyor aslında :D
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 01:21:09 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı oblomov

Niye yahu gelsin adam 'Kar' yaptık. 34 yaşında ve bok gibi oynuyor bunun dışında bir sıkıntı yok.

Ekonomik kazanç olan şöyle ="Kâr"
Atmosferik olan şöyle = "Kar"
yazılır hocam.

Sizin yazdığınız "x" adama",  "bok gibi oynuyor"  yazsa birisi, nasıl da şirin tepki veririsiniz bilinmez.
Forum sınırları içinde bilgi ve eleştiri kapsamında "şey" edeyim dedim.
ASAP

Çevrimiçi Samet Ç

David Luiz kötü transfer olur ismi var diye kanmamak lazım

Çevrimdışı joseph35

Bence Larin satılırsa Nkoudou'nun yedeğine alacağımız wonderkid kesinlikle Larin gibi kafa vuran, bitirici ve arka direk olsun kutu içi olsun ceza sahasına bolca giren bir tiplemede olmalı. Belki istatistiklere yansıtamasa da kesinlikle gole yakın kanat olmalı.
Uçan kaçan kanata gerek yok Nkodou'nun yedeğine. Ve böyle olursa Nkoudou'dan alır formayı. Ghezzal terse müthiş armut piş ağzıma düş topları atıyor.

Çevrimdışı oblomov

Abi aklın yolu bir ekonomi konuşmak için illa fabrika sahibi olmaya gerek yok . Kaldı ki 14 senelik avukatım yanımda

6 kişi çalışıyor hepsinin maaşlarını takır takır yatırıyorum ve sigortaları da gerçek maaşları üzerinden ödüyorum. Bu

arada hiçbir şekilde ne siyasi ne de babadan kalma bir ofise konmak gibi bir durumum da olmadı. Etimle tırnağımla

zekamla geldim bu noktalara. Baktığım davalar da genelde gayrimenkul ile alakalı davalar. Bana gelsen boşanma veya

cezaya bak desen .Cevabım bilmiyorum bakmam olur. Bu arada bir yerde konuşmak için illede bir şeyleri başarmaya

falan gerek yok . Bu bakış açısı çok modernist bir bakış açısı. Toplumda sadece entellektüellerin konuştuğu devirler

çoktan geçti. Modernitenin böyle bir çıkmazı var o yüzden 1960 larda bitti . Modernitenin çıkmazı değişime kapalı olması

fikre ve geleceğe değil kişiye geçmişe önem vermesi. Senin mantığına göre Steve Jobs , Zuckerberg ya da silikon

vadisinde iş yapan bilimum binlerce genç hiç fikir vermesin ortaya hiç fikir atmasın. Fikrini söyleyebilme hadisesi şu

ülkede bir oturmadı. Fikrini söylesin insanlar. Bilgi sahibi olmadan da söylesinler. Söyleye söyleye utanıp bilgi sahibi olmaya

başlarlar merak etme abi. Böyle sindirmek daha kötü.  Bu arada bu "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi" olma sözüyle

insanları ötekileştirmek üstten bir bakış açısı bu arada bunu bazen ben de yapıyorum. Bazen üst perdeden konuştuğum

oluyor. Sonra kendime kızıyorum. Bırak abi herkes konuşsun. Ülkede zaten herkesi susturup sindirmeye çalışıyorlar.

Allah daha çok versin.

1-Girişi anlamadım.
2-Gelişme umurumda değil.
3-Arkadaşınızı savunmak istemiş olabilirsin de...

"Avukat kardeşim" (Bu bilgiye niye sahibiz? Bilmiyorum) sen benden daha iyi bilirsin...

Dosya ile(ki bir atıf yok size) "savunma" arasında nasıl bir ilişki var?
Bağları nasıl ve niye kurdun?

Ayrıntıya girsem...
"Kime üstten bakmışız?" vb yürür gider.
Sizinle de biri birimizi engelleyip, forum huzuruna katkı sağlayalım.
Sevgiler, selamlar.
ASAP

Çevrimdışı mrred

Gelirimiz TL harcamamız Euro ve Euro devamlı artıyor.(Seneye ŞL geliri olacağı artık şüpheli, Yayıncı kuruluş kuru sabitledi)

dolayısıyla Euroyu az harcıcaz. Çok basit abi. Bunu öngörmek için ekonomi profesörü olmaya gerek yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Allah daha çok versin.

1-Girişi anlamadım.
2-Gelişme umurumda değil.
3-Arkadaşınızı savunmak istemiş olabilirsin de...

"Avukat kardeşim" (Bu bilgiye niye sahibiz? Bilmiyorum) sen benden daha iyi bilirsin...

Dosya ile(ki bir atıf yok size) "savunma" arasında nasıl bir ilişki var?
Bağları nasıl ve niye kurdun?

Ayrıntıya girsem...
"Kime üstten bakmışız?" vb yürür gider.
Sizinle de biri birimizi engelleyip, forum huzuruna katkı sağlayalım.
Sevgiler, selamlar.
Abi kredi kartı borcunu ödeyememek ile bir insanın Beşiktaşla ilgili fikrinin olamaması arasında nasıl bir bağlantı var ?

Belki adam çok yardımsever belki adamın para kazanacak imkanı yok belki hastalığı var belki babadan kalma borcu var

belki iş göremiyor belki köle gibi çalışmak istemiyor. Bir çok olasılık var. Herkesin her konuda konuşması lazım çala çala

bir havaya döner. Ülkede kimse konuşmuyor herkes 3 maymunu oynuyor.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 01:36:36 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Kimsenin harc borç durumu konuşulmaz, konuşulsa bile yardım için konuşulur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı joseph35

en iyi transfer dönemimiz hatırlatayım. biraz keyif alalım bence.

fatih terim sergen'e en sinir olacağı şekilde son maç kaybetmiş,

en iyi hücum yapan takımız, töre forvetken maç aldık, aboubakar sırtımızdan vurmuş yedeği yokken, yine de şampiyon olmuşuz.

göreceğiz haftasonu neler olacağını demişiz 7 atmışız, winner gs ağlamış hataylı stoper şike mike diye.

ghezzal'e girmişler şuursuzca, daha az teklifle ghezzal'i ve menajerini hizaya getirmişiz.

gedson şu gs'nin ölüp bittiği gedson bize gelirse gelir yoksa gelmez türkiye'ye.

yok bilmem kaç milyon dolarla geliyor dedikleri burak elmas siyaset yalakalığından medet umuyor tarikatlara falan yanlıyor.

fener 2014'ten beri şampiyon olamıyor. bizden fazla borcu var. ali koç vizyonu ne denediyse olmamış. bu sene biraz toparlamışlar pat alex teixeira, batshuayi ile yine daha favori hale gelmişiz.

mesut kontratı, samatta zorunlu bonservisi falan kara kara düşünüyorlar. içten içe satılsın kulüpler de beşiktaş şampiyon olamasın diyorlar.

twitterda herhangi bir futbol konusunda fb gs'ye gs fb'ye selam çakıyor. çünkü şenol güneş ile 2 sene açık ara çakmışız.

sonra fatih terim son kurşunu atmış. onlar 5 sene üst üste şampiyonluk beklerken başakşehir şampiyon olmuş.

bu sene kesin şampiyon fb veya gs derlerken forvetsiz şampiyon olmuşuz. aaa beşiktaş 3 sene aradan sonra bir daha mı şampiyon oldu diye tutuşmuşlar.

berkan cicaldau nelsson falan anladık genç de 3.5, 6.5, 7 bonservis veriyorlar. kaça satacaklar 15'e mi? geliştirecek yapı var mı?

belki  şampiyon olamayacağız ama yıkılmayacağız bir dahaki sene şampiyon olacağız. demirören dönemiydi o 7 sene şampiyonluk görememek.

fetö desteği ile kollanma ve hakan şükür gazlaması hizmet arkadaşlığıydı o 4 sene üstü üste şampiyonluk, fatih terim gençliği milli gazlamasıydı o uefa kupası. hagi değil cicaldau alıyorlar artık. geliştirebilip 15'e satsalar amenna.

feda gördük biz. soyadını unuttum o emre diye solbekle, bitmiş niangla, bir türlü gelişemeyen holosko ile, veli kavlakla oynadık. keyfini çıkarın artık.

bilic ile derbilerde gol atamayan halimizle az daha şampiyon oluyorduk. pektemek yerine cenk oynasa falan 1-2 maç farketse şampiyonduk belki. en ölü hallerimiz. gerçi dirilmeye başladığımız yıllar.

1 sene olamayız sonra oluruz. 2 sene olamayız sonra 2 sene üst üste oluruz.

İşin ekonomi kısmı ise; rakiplerle yarıştığımız için ve ülke şartları gereği, buraya gelen oyuncunun belli miktarlara gelmesi düşünüldüğünde yine iyi direniyoruz. belli bir direncimiz mevcut bu konuda.

pedro franco, mitrovic, milosevic falan ülkelerinin milli takım havuzunda kulüplerinin kaptanı liglerinin en iyi genç stoperleriydi. Sonuç? Olmayınca potansiyel transferi de olmuyor. Gomez 30 yaşında Teixeira 31 yaşında geldin. Bu sorun değil bence. Abartırsak sorun.

Batshuayi'yi, Rosier'i, Ghezzal'i, Salih'i, Larin'i her şeye rağmen Ersin'i, Rıdvan'ı satma şansımız doğar ilerleyen yıllarda.

Niye mutlu olamıyoruz. Yarın sahada kaybederiz. Bu iyi çalışmadığımız ve rehavete girdiğimiz anlamına gelir. Kağıt üstünde her çeşit transfer ve oyuncu çeşitliliği yaptık.

Olmazsa da olmaz. Ama sonraki sene olur. Nerden geldiğimizi unutmayalım.

Hele forumda küfürler kıyametler Seba Beşiktaş'ına yakışmıyor. Peki Teixeira'ya şu kadar para vermek yakışıyor mu Seba Vedat Okyar Beşiktaş'ına dediğinizi duyar gibiyim. Ayhan Akman rekor transferinden, Leçkovlardan, Ferdinandlardan, Walsh vs bir çok o dönemin yıldızlarıyla da doldu bu kulüp. PSV o kadrosunda Götze  oynatıyor. Ama Madueike de yapıyor. Biz de Teixeira yapıyoruz, Gedson da yaparız Larin benzeri bir transfer de.

Dengeyi iyi kuralım yeter. Fanatiklik konusunda sadece Beşiktaş'ın fanatiği olalım bence. Tek tip düşünmeyelim.

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 02:14:50 joseph35 ]

Çevrimdışı oblomov

Abi kredi kartı borcunu ödeyememek ile bir insanın Beşiktaşla ilgili fikrinin olamaması arasında nasıl bir bağlantı var ?

Belki adam çok yardımsever belki adamın para kazanacak imkanı yok belki hastalığı var belki babadan kalma borcu var

belki iş göremiyor belki köle gibi çalışmak istemiyor. Bir çok olasılık var. Herkesin her konuda konuşması lazım çala çala

bir havaya döner. Ülkede kimse konuşmuyor herkes 3 maymunu oynuyor.

Alıntıladığın cümlede mi var o vurgu avukat bey?
Her şey sosyal koşullarında ve ortamında değerlendirilir hukuk açısından.
Sen daha iyi bilirsin elbet de...
ASAP

Çevrimdışı mrred

Alıntıladığın cümlede mi var o vurgu avukat bey?
Her şey sosyal koşullarında ve ortamında değerlendirilir hukuk açısından.
Sen daha iyi bilirsin elbet de...
Estagfurullah herkesin her konuda fikri olsun abi boşver. Evet kredi kartı ödeyemeyen adam kulüp yönetimi hakkında konuşuyor falan gibi bir şey demişsin. Bu arada her parası olan insana itibar da edilmemeli. Mesela bizim Yönetim Kurulunda soyadı Bezci olan bir arkadaş var. Ben babasının nasıl ne şekilde para kazandığını biliyorum. O şekilde para kazanan bir insana asla itibar etmem onun fikri olsa ne olur adam da moral değer yok bir kere. Aynı şekilde Demirören de öyle .Erdoğan Demirören 6 7 eylül 55 olaylarında neler yapmış biraz araştırsınlar insanlar ne demek istediğimi anlarlar.
Çebi'nin gelmesini sırf bu yüzden istemiştim. Babası ve kendisinin dürüst bir insan olduğuna dair çok fazla hikaye duydum. Ne kadar doğru bilemeyiz tabi de yine de aklımın bir köşesinde kalmış

Transferlere sevinen insanları da anlıyorum kağıt üzerinde gerçekten çok iyi transferler fakat kulüp resmen diz çöktü. Bankalarla yaptığımız anlaşmanın ödemesi 2 sene sonra başlayacak o zaman bu maaşlar nasıl ödenecek ? Şampiyon olsak bile ödeyemeyiz. Bu maaş ödeme hadisesi çok stresli iştir kendimden biliyorum :D O yüzden başkan doğru yoldaydı fakat taraftar baskısına o da dayanamadı...

Neyse inşallah güzel maçlar ve goller seyrederiz. Futbol zaten bunun için var.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 01:57:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Dostum.
Mesele manipüle ediliyor bir takım gamlı baykuşlarca...
Araba üretiyor olsak...
Rakiplerimizden ve eş bir ürün,değer üreten firma zararına satsa...
Biz de etkileniriz.
Elma, armut, kilim, bardak, telefon, peynir...
Ne üretiyor olursak olalım.
Bu işin doğası bu.
Çok yüksek sektörel rekabet(bu bile az durumu açıklamak için)...

Tek başımıza bu çukurdan çıkma şansımız yok...

Ki bir takım "bilgisi olamayan, ama fikri olan" ların anlattığı gibi de değil durum.
Yukarıda söyledim KAP' a gönderilenler bana göre mini etek gibi...
"Görmek istediğini" görebileceğin bir tablo...
Ama hepsinin durumu aynı.
Duruma böyle bakınca...
Ben iki rekat şükür kılar gelirim kendi adıma.
Kredi kartı borcunu yönetemeyip kulübe akıl verenler de,
bir kez daha gözden geçirsin tavrını bence...

Ekleyeyim:
An itibari ile forma alacak param yok.
Değil FO, ANC, XYZ desteklemek...
burdan hem tartışmaya gireyim hemde noktalayayım
Oblomov senin adına üzüldüm türkiyede değilsin sanırım yoksa böyle birşey yazmazdın şu anda ülkenin yarısı işsiz beceriksiz oldukları için değil iş yerleri kapalı olduğu için ve bu iki yıldır devam ediyor insanlar birikimlerini tüketti küçük esnaf özellikle hizmet sektörü bitti şu anda bu forumda yazan yada okuyan çok insan emin ol kredilerle veya kartlarıyla boğuşuyordur bu onların ekonomilerini iyi yönetemediği için yaşadıkları birşey değil çalışabilenlerde sözde çalışıyor insanlar kıstığı için kimsenin düzgün kazandığı falan yok
Kaldıki insanların borçlu olmadı gelip burda beşiktaş için fikir yürütmesine engel değil zaten gün boyu sitres içindeler burda deşarj oluyorlar fikrinde doğrusu yanlışı olmaz fikirdir bu doğru yada yanlış olarak tanımlanması için uygulamaya sokulması sonucun görünmesi gerekir ama sen kendi fikrine göre başka fikirlerin doğru yada yanlış olduğu fikrine sahipsin
Burda sürekli olarak forum üyelerini taciz ediyorsun fikrin varsa doğru veye yanlış değildir söylersin ama şahsileşip üyeleri aşağılayamazsın kimsenin ekonomisi seni ilgilendirmez burdaki kimseyide ilgilendirmez akıl parayla ölçülmez ben fındık kadar beyni olmayan çok insan tanıyorum sağlamda zenginler çokda fakir insan tanıyorum zehir gibi zekaya sahip  kendilerini öğrenmeye adamış parayı geri plana atmış şu anda ülkede kredi kartı borçlarıyla boğuşan bir sürü eğitimci vardır hatta ünilerde ekonomi eğitimi veren öğretim üyeleri bile vardır
Forumda bile var şirket sahipleri üst düzey yöneticiler banka müdürleri
Bu lafı etmek için insanın karşısında muhatap olduğu insanları tanıması gerekir
Herneyse burda beşiktaşın ekonomisi konuşulur herkesinde ne kadar saçma olsada fikrini söyleme hakkı vardır ama burda kişilerin ekonomik durumu konuşulmaz toplumsal terbiyede bunu hoş karşılamaz
Unutmayalım sebada zengin değildi ama kulübün ekonomisini gayet iyi yönetti
Talihsiz bir yazı olmuş bence
Bunu yurt dışında yaşamana burdaki gerçeklerden uzak olmana bağlıyorum ama bu konularda hassas olmak lazım özelliklede bu dönemde

Çevrimdışı oblomov

burdan hem tartışmaya gireyim hemde noktalayayım
Oblomov senin adına üzüldüm türkiyede değilsin sanırım yoksa böyle birşey yazmazdın şu anda ülkenin yarısı işsiz beceriksiz oldukları için değil iş yerleri kapalı olduğu için ve bu iki yıldır devam ediyor insanlar birikimlerini tüketti küçük esnaf özellikle hizmet sektörü bitti şu anda bu forumda yazan yada okuyan çok insan emin ol kredilerle veya kartlarıyla boğuşuyordur bu onların ekonomilerini iyi yönetemediği için yaşadıkları birşey değil çalışabilenlerde sözde çalışıyor insanlar kıstığı için kimsenin düzgün kazandığı falan yok
Kaldıki insanların borçlu olmadı gelip burda beşiktaş için fikir yürütmesine engel değil zaten gün boyu sitres içindeler burda deşarj oluyorlar fikrinde doğrusu yanlışı olmaz fikirdir bu doğru yada yanlış olarak tanımlanması için uygulamaya sokulması sonucun görünmesi gerekir ama sen kendi fikrine göre başka fikirlerin doğru yada yanlış olduğu fikrine sahipsin
Burda sürekli olarak forum üyelerini taciz ediyorsun fikrin varsa doğru veye yanlış değildir söylersin ama şahsileşip üyeleri aşağılayamazsın kimsenin ekonomisi seni ilgilendirmez burdaki kimseyide ilgilendirmez akıl parayla ölçülmez ben fındık kadar beyni olmayan çok insan tanıyorum sağlamda zenginler çokda fakir insan tanıyorum zehir gibi zekaya sahip  kendilerini öğrenmeye adamış parayı geri plana atmış şu anda ülkede kredi kartı borçlarıyla boğuşan bir sürü eğitimci vardır hatta ünilerde ekonomi eğitimi veren öğretim üyeleri bile vardır
Forumda bile var şirket sahipleri üst düzey yöneticiler banka müdürleri
Bu lafı etmek için insanın karşısında muhatap olduğu insanları tanıması gerekir
Herneyse burda beşiktaşın ekonomisi konuşulur herkesinde ne kadar saçma olsada fikrini söyleme hakkı vardır ama burda kişilerin ekonomik durumu konuşulmaz toplumsal terbiyede bunu hoş karşılamaz
Unutmayalım sebada zengin değildi ama kulübün ekonomisini gayet iyi yönetti
Talihsiz bir yazı olmuş bence
Bunu yurt dışında yaşamana burdaki gerçeklerden uzak olmana bağlıyorum ama bu konularda hassas olmak lazım özelliklede bu dönemde

Eyvallah abi!
Ekonomik açıdan söyleyeceğimi söyledim  zaten.
Ekleyeceğim bir şey yok.
(...)
Sevgiler selamlar.
ASAP

Çevrimiçi Necmi

en iyi transfer dönemimiz hatırlatayım. biraz keyif alalım bence.

fatih terim sergen'e en sinir olacağı şekilde son maç kaybetmiş,

en iyi hücum yapan takımız, töre forvetken maç aldık, aboubakar sırtımızdan vurmuş yedeği yokken, yine de şampiyon olmuşuz.

göreceğiz haftasonu neler olacağını demişiz 7 atmışız, winner gs ağlamış hataylı stoper şike mike diye.

ghezzal'e girmişler şuursuzca, daha az teklifle ghezzal'i ve menajerini hizaya getirmişiz.

gedson şu gs'nin ölüp bittiği gedson bize gelirse gelir yoksa gelmez türkiye'ye.

yok bilmem kaç milyon dolarla geliyor dedikleri burak elmas siyaset yalakalığından medet umuyor tarikatlara falan yanlıyor.

fener 2014'ten beri şampiyon olamıyor. bizden fazla borcu var. ali koç vizyonu ne denediyse olmamış. bu sene biraz toparlamışlar pat alex teixeira, batshuayi ile yine daha favori hale gelmişiz.

mesut kontratı, samatta zorunlu bonservisi falan kara kara düşünüyorlar. içten içe satılsın kulüpler de beşiktaş şampiyon olamasın diyorlar.

twitterda herhangi bir futbol konusunda fb gs'ye gs fb'ye selam çakıyor. çünkü şenol güneş ile 2 sene açık ara çakmışız.

sonra fatih terim son kurşunu atmış. onlar 5 sene üst üste şampiyonluk beklerken başakşehir şampiyon olmuş.

bu sene kesin şampiyon fb veya gs derlerken forvetsiz şampiyon olmuşuz. aaa beşiktaş 3 sene aradan sonra bir daha mı şampiyon oldu diye tutuşmuşlar.

berkan cicaldau nelsson falan anladık genç de 3.5, 6.5, 7 bonservis veriyorlar. kaça satacaklar 15'e mi? geliştirecek yapı var mı?

belki  şampiyon olamayacağız ama yıkılmayacağız bir dahaki sene şampiyon olacağız. demirören dönemiydi o 7 sene şampiyonluk görememek.

fetö desteği ile kollanma ve hakan şükür gazlaması hizmet arkadaşlığıydı o 4 sene üstü üste şampiyonluk, fatih terim gençliği milli gazlamasıydı o uefa kupası. hagi değil cicaldau alıyorlar artık. geliştirebilip 15'e satsalar amenna.

feda gördük biz. soyadını unuttum o emre diye solbekle, bitmiş niangla, bir türlü gelişemeyen holosko ile, veli kavlakla oynadık. keyfini çıkarın artık.

bilic ile derbilerde gol atamayan halimizle az daha şampiyon oluyorduk. pektemek yerine cenk oynasa falan 1-2 maç farketse şampiyonduk belki. en ölü hallerimiz. gerçi dirilmeye başladığımız yıllar.

1 sene olamayız sonra oluruz. 2 sene olamayız sonra 2 sene üst üste oluruz.

İşin ekonomi kısmı ise; rakiplerle yarıştığımız için ve ülke şartları gereği, buraya gelen oyuncunun belli miktarlara gelmesi düşünüldüğünde yine iyi direniyoruz. belli bir direncimiz mevcut bu konuda.

pedro franco, mitrovic, milosevic falan ülkelerinin milli takım havuzunda kulüplerinin kaptanı liglerinin en iyi genç stoperleriydi. Sonuç? Olmayınca potansiyel transferi de olmuyor. Gomez 30 yaşında Teixeira 31 yaşında geldin. Bu sorun değil bence. Abartırsak sorun.

Batshuayi'yi, Rosier'i, Ghezzal'i, Salih'i, Larin'i her şeye rağmen Ersin'i, Rıdvan'ı satma şansımız doğar ilerleyen yıllarda.

Niye mutlu olamıyoruz. Yarın sahada kaybederiz. Bu iyi çalışmadığımız ve rehavete girdiğimiz anlamına gelir. Kağıt üstünde her çeşit transfer ve oyuncu çeşitliliği yaptık.

Olmazsa da olmaz. Ama sonraki sene olur. Nerden geldiğimizi unutmayalım.

Hele forumda küfürler kıyametler Seba Beşiktaş'ına yakışmıyor. Peki Teixeira'ya şu kadar para vermek yakışıyor mu Seba Vedat Okyar Beşiktaş'ına dediğinizi duyar gibiyim. Ayhan Akman rekor transferinden, Leçkovlardan, Ferdinandlardan, Walsh vs bir çok o dönemin yıldızlarıyla da doldu bu kulüp. PSV o kadrosunda Götze  oynatıyor. Ama Madueike de yapıyor. Biz de Teixeira yapıyoruz, Gedson da yaparız Larin benzeri bir transfer de.

Dengeyi iyi kuralım yeter. Fanatiklik konusunda sadece Beşiktaş'ın fanatiği olalım bence. Tek tip düşünmeyelim.
çok güzel bir yazı eline sağlık

Not: evet gedsonda yapalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

umutu serbest bırakmamışmıydık benmi yanlış hatırlıyorum
Alacaklarını bonservis sayıyorsak serbest bırakmış sayılmayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Alacaklarını bonservis sayıyorsak serbest bırakmış sayılmayız.
ne sayılır 😀
Bunun adına karşılıklı anlaşıp ayrılmak deniyor
Bugün bir terde umutu serbest bıraktığımızı okumuştum ona sebep söyledim